Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Επίσημο μεταπωλητή φίλε μπορεί να πάει φορτιστής 50 ευρώ δεν πρόκειται να δώσω τόσα πολλά λεφτά μέχρι 20 25 θα δώσω Ανάλογα το φορτιστή.. αλλά όπως διάβασα στην ενοτηταμε τα αξεσουάρ με κόβω να παίρνω έναν άλλη μαρκα,οπως anker , φθηνή και δοκιμασμένη λύση και λίγο που έψαξα για φορτιστές Είδα έναν πολύ ωραίο διάβασα και αξιολόγησεις και ολες ειναι θετικες. Το καλό είναι ότι είναι και φθηνότερος από έναν apple.μαλλον για τετοιον με κοβω.. Μάρκες όπως Anker, blitzwolf, baseus… είναι αξιόπιστες value for money λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Μάρκες όπως Anker, blitzwolf, baseus… είναι αξιόπιστες value for money λύσεις. Τις περισσότερες των περιπτώσεων είναι και ανώτερης ποιότητας από τα μαμά αξεσουάρ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Αγοράστηκε τελικά το κινητό είμαι χαρούμενος γιατί θα το κάνω και δώρο Απλά θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος από ένα αξιόλογο κατάστημα να αγοράσω έναν φορτιστή 20w ψάχνω apple αλλά πρέπει να ξέρεις από πού θα το πάρεις γιατί παίζουνε πάρα πολύ ιμιτασιόν φορτιστές και υπάρχουν θεματάκια κάποιος που έχει αγοράσει από ένα κατάστημα να μου το προτείνει και να το πάρω και εγώ από κει. https://www.istorm.gr/apple-20w-usb-c-power-adapter.html Φορτιστής από επίσημο reseller apple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Ίδια τιμή έχει και στον Γερμανό Τον αγόρασε ένας φίλος από εκεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 https://www.istorm.gr/apple-20w-usb-c-power-adapter.html Φορτιστής από επίσημο reseller apple ευχαριστω φιλε! τον αγορασα ηδη..το κινητο ειναι παρα πολυ γρηγορο..λιγο που το δουλεψα για να το σεταρω και να το δωσω στην κατοχο..με εξεπληξε με την ταχυτητα.και επισης οι καμερες..οντως ειναι πολυ καλες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 ευχαριστω φιλε! τον αγορασα ηδη..το κινητο ειναι παρα πολυ γρηγορο..λιγο που το δουλεψα για να το σεταρω και να το δωσω στην κατοχο..με εξεπληξε με την ταχυτητα.και επισης οι καμερες..οντως ειναι πολυ καλες. Καλορίζικο και να το χαρείς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Παιδιά υποστηρίζει λειτουργία aod? Καλή Παναγιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Καλορίζικο και να το χαρείς!!! ευχαριστω και να σαι καλα! αυτο μαλιστα ειναι ενα κινητο τσεπης που δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα τα μεγαλυτερα κινητα.εχω μεινει εκπληκτος..:up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Παιδιά υποστηρίζει λειτουργία aod? Καλή Παναγιά. Κανένα iPhone μέχρι στιγμής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Ευχαριστώ. Κρίμα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Ευχαριστώ. Κρίμα πάντως. Δεν αλλάζει πολιτική η apple εύκολα σε τέτοια πράγματα Μένουν κολλημένοι να νομίζουν πως ότι μας έχουν δώσει είναι σωστό Ένα εικονίδιο ότι είσαι στο αθόρυβο δεν λένε να το βάλουν εδώ και 14 χρόνια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Ένα εικονίδιο ότι είσαι στο αθόρυβο δεν λένε να το βάλουν εδώ και 14 χρόνια πραγματικά πόσο δίκιο έχεις, ήθελα να 'ξερα εκεί στο κουπερτίνο ποτέ κανέναν δεν τον έχει ενοχλήσει αυτή η έλλειψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 πραγματικά πόσο δίκιο έχεις, ήθελα να 'ξερα εκεί στο κουπερτίνο ποτέ κανέναν δεν τον έχει ενοχλήσει αυτή η έλλειψη; Κάποια σκοπιμότητα έχουν όλα αυτά που κάνουν Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη Τώρα ποια είναι η λογική πίσω από τις κινήσεις τους κανείς δεν ξέρει Οι πωλήσεις όσο πάνε καλά σημαίνει ότι τα δεδομένα που αναλύουν και οι συσκευές που μας δίνουν και στηρίζονται πάνω σε αυτά, τα πηγαίνουν καλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Μακάρι να ήταν το θέμα η AoD. Εδω μετά απο τόσα χρόνια και δεν υπάρχει εκτίμηση του υπολοίπου(σε λεπτά/ώρες)κατά την φόρτιση Η καλή ώρα με τα ακουστικά,δεν μπορεις να κανεις μονος σου αναβαθμιση σε αυτά(firmware). Για να μην μιλήσουμε για file manager και μεταφορά αρχείων/τραγουδιων χωρίς itunes ή και συμβατότητα με smartwatch πέραν απο Apple Watch. Η για μας στην Αθηνα που κινούμαστε με τα Μεσα μεταφοράς,αν θέλουμε να φορτίσουμε την AthenaCard,μόνο μέσω Android γίνεται. Α και φυσικά η γνωστή ταρίφα των ακριβότερων εφαρμογών στο Store της. Τώρα και με τις νεες εξελιξεις,και το κομματι του privacy πεταει πληρως απο το παραθυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Στην εφαρμογή του OΑΣΑ δε μπορείς να μπεις μέσω του app store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Η μπαταρία με κανονική χρήση πως τα πάει;Λέω να ξανά κάνω την μετάβαση αφού το τελευταίο iphone που είχα ήταν το 4s.Τωρα έχω το mi 11 lite 5g 8/128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 21 minutes ago, gjimmys said: Η μπαταρία με κανονική χρήση πως τα πάει;Λέω να ξανά κάνω την μετάβαση αφού το τελευταίο iphone που είχα ήταν το 4s.Τωρα έχω το mi 11 lite 5g 8/128 Το mi 11 lite 5g τι λέει; Just now, kles said: Το mi 11 lite 5g τι λέει; Και από φώτος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 14 minutes ago, kles said: Το mi 11 lite 5g τι λέει; Εξαιρετικό.Απλως λέω να πάω σε ios μετά από κάμποσα χρόνια και είναι το ποιο φθηνό δυνατό iphone. Just now, gjimmys said: Εξαιρετικό.Απλως λέω να πάω σε ios μετά από κάμποσα χρόνια και είναι το ποιο φθηνό δυνατό iphone. Πολύ καλές φωτό μερα-βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 1 hour ago, gjimmys said: Εξαιρετικό.Απλως λέω να πάω σε ios μετά από κάμποσα χρόνια και είναι το ποιο φθηνό δυνατό iphone. Πολύ καλές φωτό μερα-βραδυ. Εγώ έχω το se 2020 και βγάζει φοβερές φώτος. Υποθέτω το 12 θα βγάζει καλύτερες. Οι φώτος είναι το μεγάλο ατού των iPhone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 7 minutes ago, kles said: Εγώ έχω το se 2020 και βγάζει φοβερές φώτος. Υποθέτω το 12 θα βγάζει καλύτερες. Οι φώτος είναι το μεγάλο ατού των iPhone Εγώ ξέρω ότι το βίντεο είναι το μεγάλου ατού των iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 1 minute ago, gjimmys said: Εγώ ξέρω ότι το βίντεο είναι το μεγάλου ατού των iPhone. Ναι. Και τα βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 46 minutes ago, kles said: Εγώ έχω το se 2020 και βγάζει φοβερές φώτος. Υποθέτω το 12 θα βγάζει καλύτερες. Οι φώτος είναι το μεγάλο ατού των iPhone Ναι είναι αλήθεια, το 12 mini είναι σαφώς ανώτερο του SE 2020 στο θέμα της κάμερας (και όχι μόνο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 3 hours ago, athanaso77 said: Ναι είναι αλήθεια, το 12 mini είναι σαφώς ανώτερο του SE 2020 στο θέμα της κάμερας (και όχι μόνο). Δεν μου είπατε τελικά με μέτρια χρήση πως είναι η μπαταρία 🔋; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 59 minutes ago, gjimmys said: Δεν μου είπατε τελικά με μέτρια χρήση πως είναι η μπαταρία 🔋; Η μπαταρία του είναι πολύ καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας. Έχει να κάνει με τι το συγκρίνεις. Σε σχέση με τα υπόλοιπα 12άρια προφανώς έχει τη χειρότερη αυτονομία, αλλά παρόλα αυτά έχει καλύτερη αυτονομία από πολλά Android με μεγαλύτερες μπαταρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 16 minutes ago, athanaso77 said: Η μπαταρία του είναι πολύ καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας. Έχει να κάνει με τι το συγκρίνεις. Σε σχέση με τα υπόλοιπα 12άρια προφανώς έχει τη χειρότερη αυτονομία, αλλά παρόλα αυτά έχει καλύτερη αυτονομία από πολλά Android με μεγαλύτερες μπαταρίες. Από το δικό μου το mi 11 lite 5g έχεις άποψη αν είναι τα ίδια η καλύτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts