TypeRS Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Με την τελευταία αναιμική του iOS 18.3.1 έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις του instagram, δοκίμασα hard reset, να σβήσω και να εγκαταστήσω ξανά την εφαρμογή αλλά δεν άλλαξε κάτι, υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, TypeRS said: Με την τελευταία αναιμική του iOS 18.3.1 έχω θέμα με τις ειδοποιήσεις του instagram, δοκίμασα hard reset, να σβήσω και να εγκαταστήσω ξανά την εφαρμογή αλλά δεν άλλαξε κάτι, υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω; Τι ακριβώς θέμα με τις ειδοποιήσεις έχεις με το Instagram; Καθυστερούν; Δεν έρχονται καν; Έρχονται αλλά αθόρυβα; 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Δεν έρχονται καν, απλά μπαίνω στην εφαρμογή και βλέπω ότι έχω μηνύματα. Κάποιες φορές για πολύ λίγο λειτουργούν, αν θυμάμαι καλά ξεκίνησε μετά την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση και από τότε έχει κάνει και αναβάθμιση η εφαρμογή σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Εντωμεταξύ, η Cosmote έδωσε carrier update μετά την ενημέρωση σε 18.4 με τη Cosmote από την έκδοση 63, πήγε στη 63.1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Σωστά, ενεργοποιεί το cellular στα Apple Watch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. Τετάρτη στις 10:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:05 πμ (edited) Χριστός Ανέστη! Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα γράψω εδώ το μήνυμά μου και θα ήθελα την βοήθειά σας, καθώς είναι άσχετος από ios. Η κόρη μου έχει ένα iphone 11 64gb, η μνημη του οποίου άρχιζε να γεμίζει. Είναι, πλέον, περίπου στα 55gb (τα μισά περίπου είναι φωτογραφίες και βίντεο), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει εγκατάσταση το τελευταίο update του λειτουργικού. Έτσι, χθες είπαμε να αναβαθμίσουμε το icloud σε 50gb, από 5gb που είχε. Το τηλέφωνό κάνει από χθες συγχρονισμό, ο οποίος μάλιστα έκανε παύση κάποιες στιγμές. Το ξαναπατησα κι έτσι συνεχίζει. Όμως, διαπιστώνω πως η εσωτερική μνημη είχε ελάχιστη απελευθέρωση χώρου, αν και τα αρχεία ανεβαίνουν σιγά-σιγά στο cloud. Έχω διαβάσει πως όταν κάνεις συγχρονισμό στο cloud, στην συσκευή αποθηκεύονται τα αρχεία σε μικρότερο μέγεθος (η σχετική επιλογή είναι ενεργοποιημένη). Ισχύει αυτό; Θα υπάρξει απελευθερωση χώρου όταν θα ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός ή κάτι δεν έχω κάνει σωστά; Edited Τετάρτη στις 11:08 πμ by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. Τετάρτη στις 11:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:00 πμ 50 minutes ago, nikkal said: Έχω διαβάσει πως όταν κάνεις συγχρονισμό στο cloud, στην συσκευή αποθηκεύονται τα αρχεία σε μικρότερο μέγεθος (η σχετική επιλογή είναι ενεργοποιημένη). Δηλαδή, έχεις ενεργό το "βέλτιστη αποθήκευση" στο Ρυθμίσεις - Λογαριασμός - ICloud - Φωτογραφίες ; Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. Τετάρτη στις 11:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:07 πμ 6 minutes ago, pavlidisc said: Δηλαδή, έχεις ενεργό το "βέλτιστη αποθήκευση" στο Ρυθμίσεις - Λογαριασμός - ICloud - Φωτογραφίες ; Σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. Τετάρτη στις 11:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:12 πμ (edited) Θα έλεγα να του δώσεις λίγο χρόνο. Ας τελειώσει ο συγχρονισμός πλήρως πρώτα. Δεν έχω να σου προτείνω κάτι άλλο. Ότι έπρεπε να κάνεις, το έκανες. Και ισχύει αυτό που λες. Στην συσκευή θα κρατηθούν "thumbnails" φωτό και βίντεο κατώτερης ποιότητας από τα αρχικά. Στο iCloud κρατιούνται τα "γνήσια". Για πιο άμεσα θα μπορούσες να τις μεταφέρεις σε άλλο χώρο (πχ υπολογιστή), να τις σβήσεις από το κινητό και να τις μεταφέρεις στο iCloud μέσω Browser. Έτσι θα απελευθερώσεις άμεσα τον χώρο στο κινητό. Και από το Photos του Cloud θα αρχίσει σταδιακά να κατεβαίνει ότι ανακαλείς. Αλλά δεν ξέρω εάν έχει νόημα. Πιστεύω ότι εάν τελειώσει ο συγχρονισμός πλήρως, μετά από λίγο θα δείς ελεύθερο χώρο. Edited Τετάρτη στις 11:23 πμ by pavlidisc Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. Τετάρτη στις 12:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:13 μμ 1 hour ago, pavlidisc said: Θα έλεγα να του δώσεις λίγο χρόνο. Ας τελειώσει ο συγχρονισμός πλήρως πρώτα. Δεν έχω να σου προτείνω κάτι άλλο. Ότι έπρεπε να κάνεις, το έκανες. Και ισχύει αυτό που λες. Στην συσκευή θα κρατηθούν "thumbnails" φωτό και βίντεο κατώτερης ποιότητας από τα αρχικά. Στο iCloud κρατιούνται τα "γνήσια". Για πιο άμεσα θα μπορούσες να τις μεταφέρεις σε άλλο χώρο (πχ υπολογιστή), να τις σβήσεις από το κινητό και να τις μεταφέρεις στο iCloud μέσω Browser. Έτσι θα απελευθερώσεις άμεσα τον χώρο στο κινητό. Και από το Photos του Cloud θα αρχίσει σταδιακά να κατεβαίνει ότι ανακαλείς. Αλλά δεν ξέρω εάν έχει νόημα. Πιστεύω ότι εάν τελειώσει ο συγχρονισμός πλήρως, μετά από λίγο θα δείς ελεύθερο χώρο. Ok. Οπότε αναμένω το πέρας του συγχρονισμού. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts