newcell Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intruder Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να βλέπουμε ταινίες ή σειρές δωρεάν χωρίς συνδρομή καμία εφαρμογή τύπου popcorn η κατι τέτοιο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να βλέπουμε ταινίες ή σειρές δωρεάν χωρίς συνδρομή καμία εφαρμογή τύπου popcorn η κατι τέτοιο;;;; Υπάρχει ναι Παίρνεις Android και έχεις πολλές επιλογές Δυστυχώς πέρα όμως από την πλάκα το iPhone είναι έτσι φτιαγμένο ώστε τέτοια πράγματα να μην μπορούμε να τα κάνουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intruder Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Έστω με jaibrake υπάρχει καμία επιλογή ή και τότε δεν;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Έστω με jaibrake υπάρχει καμία επιλογή ή και τότε δεν;;;; Έχω χρόνια που δεν έχω ασχοληθεί με κάτι τέτοιο Ίσως κάποιος να ξέρει κανένα πλάγιο τρόπο δεν είναι απίθανο Και χωρίς jailbreak Αναμένεις για απαντήσεις από κάποιον άλλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Καλησπέρα παιδιά από πού προτείνεται να αγοράσω το 12 με τιμολόγιο? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. July 28, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Απο μεγάλες αλυσίδες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Καλησπέρα παιδιά από πού προτείνεται να αγοράσω το 12 με τιμολόγιο? Από όπου το βρεις διαθέσιμο και με πολλές αξιολογήσεις Από αλυσίδες μεγάλες ίσως σου βγει ίδια τιμή με αγορά από Ίντερνετ με κανονική απόδειξη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Καλησπέρα παιδιά από πού προτείνεται να αγοράσω το 12 με τιμολόγιο? Amazon.de Εχω κάνει αρκετές αγορές από εκεί. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Παιδιά το κινητό έχει μέσα στο κουτί φορτιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Παιδιά το κινητό έχει μέσα στο κουτί φορτιστή; Μόνο ένα καλώδιο και κάτι χαρτιά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Καλά κρασά δηλαδή. Οπότε πρέπει να αγοράσουμε σκέτο το φορτιστή χωρίς το καλώδιο; Και πόσο έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Καλά κρασά δηλαδή. Οπότε πρέπει να αγοράσουμε σκέτο το φορτιστή χωρίς το καλώδιο; Και πόσο έχει; Ναι πρέπει να έχεις φορτιστή Το καλώδιο είναι από την μια lightning και από την άλλη type c Χρειάζεσαι έναν τέτοιο φορτιστή Η επιλογή δίκη σου είναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Και από που αγοράζουμε φορτιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Και από που αγοράζουμε φορτιστή; Από μεγάλες αλυσίδες, από μικρά καταστήματα της γειτονιάς, από το Ίντερνετ στην Ελλάδα, από εξωτερικό Αυθεντικό θέλεις; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Αν δεν είναι αυθεντικό, θα δουλεύει κανονικά με το καλώδιο που υπάρχει στο κουτί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Ναι, απλά ο φορτιστής πρέπει να έχει θύρα usb c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Ευχαριστώ φίλε. Δηλαδή άμα πάω από αντροιντ σε ios θα μπορώ να κατεβαζω κανονικά δωρεάν τις εφαρμογές που κατέβαζα και στο αντροιντ; Πχ candy crush, netflix, you tube κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Ευχαριστώ φίλε. Δηλαδή άμα πάω από αντροιντ σε ios θα μπορώ να κατεβαζω κανονικά δωρεάν τις εφαρμογές που κατέβαζα και στο αντροιντ; Πχ candy crush, netflix, you tube κλπ; Οι περισσότερες δημοφιλής εφαρμογές υπάρχουν και στα δυο λογισμικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Ευχαριστώ φίλε. Αξιζει κάποιος να πάει στο 12 ή να αγοράσει το 11; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Ευχαριστώ φίλε. Αξιζει κάποιος να πάει στο 12 ή να αγοράσει το 11; Ισχύει το ρητό Ότι πληρώνεις παίρνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Αξίζει γιατί είναι πολύ πιο ελαφρύ και 5G. Όσον αφορά την οθόνη εμένα μου φαίνονται σχεδόν ίδιες. Έχω το 11 και η γυναίκα το 12. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Σε live που τα είδα μου φάνηκε ότι σε ανάλυση οι φωτογραφίες από το 12 mini και το 12 είναι καλύτερες του 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Αξίζει γιατί είναι πολύ πιο ελαφρύ και 5G. Όσον αφορά την οθόνη εμένα μου φαίνονται σχεδόν ίδιες. Έχω το 11 και η γυναίκα το 12. Sent from my iPhone using Tapatalk Καμία σχέση οι οθόνες του 11άρι με του 12άρι. Το 12άρι έχει πιο μαζεμένα bezels και έχει amoled panel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Τα απλά μοντέλα μεταξύ τους έχουν διαφορετική οθόνη Τα pro μοντέλα και τα max έχουν ίδια οθόνη κατά πολύ μεγάλο ποσοστό. Πολύ μικρές αλλαγές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts