dan81 Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 Παιδιά καλησπέρα σε όλους .Επανήλθα στο iPhone 12 μετά από δυο μήνες κενού με το s21 ultra (πήγα να την κάνω αλλά ματαιο)..ξαναγύρισα τρέχοντας σε iOS ακόμη και παπάδες που έκανε το ultra τρομερό τηλέφωνο αλλά android ξαναγύρισα εδώ τρέχοντας … και μεγάλη χαρά το βρήκα μεταχειρισμένο στα 580 από φίλο σε product red με 16 μήνες εγγύηση και 98% bat health σαν καινούργιο .Δηλώνω ξανά γοητευμένος με το κινητό είναι άψογο σε όλα τα επίπεδα και με κορυφαια απόδοση στο μέλλον τουλάχιστον 3 χρονακια ακόμη και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το 13 το απλό .Υπάρχει κάποια πρόταση σε αργό ασύρματο pad για αργή φόρτιση όλη νύχτα ;όσο πιο αργή γίνεται .αυτό επιτυγχάνεται με οποιοδήποτε pad αρκεί να χρησιμοποιείς αργό φορτιστή πχ 5watt ;Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 2 ώρες πριν, dan81 said: αυτό επιτυγχάνεται με οποιοδήποτε pad αρκεί να χρησιμοποιείς αργό φορτιστή πχ 5watt ; Σωστό, απλά πάρε κάποιο επώνυμο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. December 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2021 15.2 2 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. December 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά !!! Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ με κάποιο πρόγραμμα να τραβήξω αρχείο RAW με το iPhone 12.Γίνεται με κάποιο τρόπο ;;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά !!! Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ με κάποιο πρόγραμμα να τραβήξω αρχείο RAW με το iPhone 12.Γίνεται με κάποιο τρόπο ;;Sent from my iPhone using TapatalkΧρόνια πολλά !Πλέον υποστηρίζει το IOS RAW από την κάμερα του αν ενεργοποιησεις την επιλογή από το μενού. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 Μόνο στα 13 Pro. Το 12 δεν έχει σχετική επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2021 10 ώρες πριν, paanos said: Μόνο στα 13 Pro. Το 12 δεν έχει σχετική επιλογή To Apple ProRAW είναι διαθέσιμο και στα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max με iOS 14.3 ή νεότερη έκδοση. Όχι όμως στο απλό 12άρι. https://support.apple.com/el-gr/HT211965 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 Ενεργοποίησα σήμερα το double tap στην πλάτη για να σβήνει η οθόνη. Όμως παρατηρώ ότι δεν είναι ιδιαίτερα consistent. Υπάρχει περίπτωση να το έχει δοκιμάσει και κάποιος άλλος; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 1 ώρα πριν, Dpan9 said: Ενεργοποίησα σήμερα το double tap στην πλάτη για να σβήνει η οθόνη. Όμως παρατηρώ ότι δεν είναι ιδιαίτερα consistent. Υπάρχει περίπτωση να το έχει δοκιμάσει και κάποιος άλλος; Sent from my iPhone using Tapatalk Το έχεις σε θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 Το έχεις σε θήκη;Ναι σε original silicon Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 1 hour ago, Dpan9 said: Ναι σε original silicon Εξ αυτού το ελλιπές consistency. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 Εξ αυτού το ελλιπές consistency.Α μάλιστα.ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία. Κρίμα πάντως..Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Kαλημερα παιδια εχω το 12 / 64 απο Αυγουστο /21 αψογη κατασταση,αξιζει λετε να παω στο 13? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 1 hour ago, venividivici said: Kαλημερα παιδια εχω το 12 / 64 απο Αυγουστο /21 αψογη κατασταση,αξιζει λετε να παω στο 13? Και το 12άρι που έχεις είναι μια χαρά. Το αν αξίζει είναι υποκειμενική απάντηση και ισχύει για όλες τις συσκευές για τις οποίες βγαίνει το επόμενο μοντέλο. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι δε θα δεις κάποια αξιοσημείωτη διαφορά από τη μετάβαση. Από την άλλη βέβαια θα έχεις το τελευταίο μοντέλο, με πιο φρέσκια μπαταρία και μεγαλύτερο αποθηκευτικοί χώρο. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις, 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 5 ώρες πριν, venividivici said: Kαλημερα παιδια εχω το 12 / 64 απο Αυγουστο /21 αψογη κατασταση,αξιζει λετε να παω στο 13? Δεν θα δες και τρομερή διαφορά(πέρα από την μπαταρία)... γνώμη μου να περιμένεις το 14 αν θες να έχεις κάτι φρέσκο! Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 4 ώρες πριν, athanaso77 said: Και το 12άρι που έχεις είναι μια χαρά. Το αν αξίζει είναι υποκειμενική απάντηση και ισχύει για όλες τις συσκευές για τις οποίες βγαίνει το επόμενο μοντέλο. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι δε θα δεις κάποια αξιοσημείωτη διαφορά από τη μετάβαση. Από την άλλη βέβαια θα έχεις το τελευταίο μοντέλο, με πιο φρέσκια μπαταρία και μεγαλύτερο αποθηκευτικοί χώρο. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις, 12 minutes ago, kpetros said: Δεν θα δες και τρομερή διαφορά(πέρα από την μπαταρία)... γνώμη μου να περιμένεις το 14 αν θες να έχεις κάτι φρέσκο! Ευχαριστω πολυ παιδια για τις αποψεις σας θα περιμενω.. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Ευχαριστω πολυ παιδια για τις αποψεις σας θα περιμενω..Να περιμένεις το 14 φίλε μου.Η διαφορά ανάμεσα στο 12 και στο 13 το απλό είναι κάποιες λειτουργίες υπέρ του 13 στις κάμερες cinematic και λοιπά και λίγο καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Σε τεστ ταχύτητας η διαφορά είναι ανύπαρκτη έως και ανεπαίσθητη μεταξύ των δύο μοντέλων. Διαφορά θα δεις μόνο με τις pro σειρές.Τα έχω τεστάρει και τα έχω δοκιμάσει όλα και γι’ αυτό έχω παραμείνει ακόμα στο 12.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 Καλησπέρα Ειμαι μισό βήμα πριν μεταβώ σε ios μετά από 11 χρόνια με Android συσκευές. Ειμαι ανάμεσα στο 12 και στο XS max. Πέρα από τις επιδόσεις κτλ κτλ αυτό που με απασχολεί περισσότερο στην επιλογή ανάμεσα σε αυτές τις δύο είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Με βάση την εμπειρία σας ποιο έχει μεγαλύτερη αυτονομία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 Σε όλα είναι ανώτερο το 12άρι σε σχέση με το XS Max, ακόμα και στην αυτονομία. Μη το σκέφτεσαι καν, δεν υπάρχει σύγκριση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 4 minutes ago, aviador said: Καλησπέρα Ειμαι μισό βήμα πριν μεταβώ σε ios μετά από 11 χρόνια με Android συσκευές. Ειμαι ανάμεσα στο 12 και στο XS max. Πέρα από τις επιδόσεις κτλ κτλ αυτό που με απασχολεί περισσότερο στην επιλογή ανάμεσα σε αυτές τις δύο είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Με βάση την εμπειρία σας ποιο έχει μεγαλύτερη αυτονομία? Το μόνο που έχει καλύτερο το xs max είναι η μεγαλύτερη οθόνη. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό εννοείται πας σε 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. March 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 Καλησπέρα. Καμιά ιδέα γιατί δεν έχω την επιλογή για volte στο 12 , ενώ η Wind μου λέει ότι είναι ενεργοποιημένο υπάρχει;;Στο ομιλία και δεδομένα υπάρχει μόνο η επιλογή για 5G ενεργό, 5G αυτόματο και 4G. Ευχαριστώ Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 38 minutes ago, eklipsi said: Καλησπέρα. Καμιά ιδέα γιατί δεν έχω την επιλογή για volte στο 12 , ενώ η Wind μου λέει ότι είναι ενεργοποιημένο υπάρχει;;Στο ομιλία και δεδομένα υπάρχει μόνο η επιλογή για 5G ενεργό, 5G αυτόματο και 4G. Ευχαριστώ Είναι αυτόματα ενεργό Στα παλαιότερα μοντέλα υπάρχει διακόπτης 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. March 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 21 minutes ago, Tasos19s said: Είναι αυτόματα ενεργό Στα παλαιότερα μοντέλα υπάρχει διακόπτης Ευχαριστώ! Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2022 Just now, eklipsi said: Ευχαριστώ! Όπως σου είπε και ο Τάσος, στα 5G μοντέλα έχει αφαιρεθεί ο διακόπτης του VoLTE γιατί είναι by default ενεργοποιημένο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 μια βοηθεια, πως επιλεγω να μην ανοιγει καθολου το wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts