Tr3LaRaS Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 1 minute ago, psilikatzis said: Σίγουρα με τρύπα είσαι πιο ασφαλής. Ίσως δεν το είχες βάλει καλά πάντως, γιατί εμενα δεν έχει θέματα στο 8pro. παιζει ρολο και η ποιοτητα εγω παντως ειχα παρει και 3mk και ηταν χαλια στο poco f3 στο 7 pro πολυ αντανακλαση ειδικα το βραδυ με φως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 (edited) Σχετικά με τη γρήγορη φόρτιση ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς. Εάν βάλω το καλώδιο της συσκευασίας δουλευει κανονικά. Με ένα άλλο καλώδιο που συνέδεσα, αρκετά μακρύτερο και πιο λεπτό, δεν φορτίζει γρήγορα. Χρειάζεται ειδικό καλώδιο τελικά; Ευχαριστώ On 14/11/2021 at 9:20 ΜΜ, Tr3LaRaS said: επειδη ειχα το 7 pro και μετα το poco f3 και τωρα το 8 pro και στα 3 ειχα βαλει πισω τζαμακι και στα 3 βγαινανε θολες και με αντανακλαση στο φως ακομα και μπροστα φοραω με τρυπα στη καμερα Δε μένει παρά να δοκιμάσω κι εγώ τότε. Μολις παραλάβω θα πω εντυπώσεις Edited November 18, 2021 by tasosuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 14 ώρες πριν, tasosuser said: Σχετικά με τη γρήγορη φόρτιση ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς. Εάν βάλω το καλώδιο της συσκευασίας δουλευει κανονικά. Με ένα άλλο καλώδιο που συνέδεσα, αρκετά μακρύτερο και πιο λεπτό, δεν φορτίζει γρήγορα. Χρειάζεται ειδικό καλώδιο τελικά; Ευχαριστώ Δε μένει παρά να δοκιμάσω κι εγώ τότε. Μολις παραλάβω θα πω εντυπώσεις εννοειτε πως χρειαζετε ειδικο καλωδιο.δεν ειδες πως ειναι το δικο του σα μακαρονι νουμερο 10 χαχαχα αν παρεις στην http://www.t2p.gr εχει καλωδιο αν θες να αγορασεις το γνησιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 2 ώρες πριν, Tr3LaRaS said: εννοειτε πως χρειαζετε ειδικο καλωδιο.δεν ειδες πως ειναι το δικο του σα μακαρονι νουμερο 10 χαχαχα αν παρεις στην http://www.t2p.gr εχει καλωδιο αν θες να αγορασεις το γνησιο Χαχα Όντως μου έκανε εντύπωση. Βασικά είναι μακαρόνι Νο 4, πάνε ανάποδα τα νούμερα. Μικρότερο Νο=πιο χοντρό. Όποιος μαγειρεύει ξέρει. Ευχαριστώ πολύ, το κοιτάζω 2 ώρες πριν, Tr3LaRaS said: εννοειτε πως χρειαζετε ειδικο καλωδιο.δεν ειδες πως ειναι το δικο του σα μακαρονι νουμερο 10 χαχαχα αν παρεις στην http://www.t2p.gr εχει καλωδιο αν θες να αγορασεις το γνησιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 2 ώρες πριν, tasosuser said: Χαχα Όντως μου έκανε εντύπωση. Βασικά είναι μακαρόνι Νο 4, πάνε ανάποδα τα νούμερα. Μικρότερο Νο=πιο χοντρό. Όποιος μαγειρεύει ξέρει. Ευχαριστώ πολύ, το κοιτάζω αν θυμαμαι πρεπει να εχει 10 το καλωδιο και εικοσι ο φορτιστης 30 ευρω εχει το σετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. December 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2021 Υπάρχει περίπτωση να το υποστηρίξει η VF για LTE; Τώρα με το κλείσιμο του 3G θα υπαρξει πρόβλημα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2021 1 hour ago, guru11 said: Υπάρχει περίπτωση να το υποστηρίξει η VF για LTE; Τώρα με το κλείσιμο του 3G θα υπαρξει πρόβλημα ... γοα 4g εννοεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 On 18/12/2021 at 9:45 ΠΜ, Tr3LaRaS said: γοα 4g εννοεις ? Για VoLTE ήθελα να γράψω αν ξέρουμε μήπως το υποστηρίξει η VODAFONE σε αυτή την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 On 29/9/2021 at 3:56 ΜΜ, tenzz said: Στείλτε μήνυμα στην Realme να το ενεργοποιήσει σε όλα της τα κινητά. Άμα τους πρηξουμε μπορεί και να το κάνουν. Μα δεν είναι θέμα της REALME, στην COSMOTE μια χαρά το υποστηρίζει η VODAFONE σφυρίζει αδιάφορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 1 ώρα πριν, guru11 said: Για VoLTE ήθελα να γράψω αν ξέρουμε μήπως το υποστηρίξει η VODAFONE σε αυτή την συσκευή. οχι δε το υποστηριζει μονο η cosmote το υποστηριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_m Δημ. December 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2021 3 ώρες πριν, Tr3LaRaS said: οχι δε το υποστηριζει μονο η cosmote το υποστηριζει Και η wind εδώ και λίγο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Θα πάρει το κινητό android 12 μαζί με UI 3.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 On 11/4/2022 at 11:42 ΜΜ, Arinos said: Θα πάρει το κινητό android 12 μαζί με UI 3.0; Ναι θα πάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Ήρθε το Android 12...Sent from my RMX2170 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Έκανα την ενημέρωση και έχασα το volte. Σύνδεση έχω wind. Sent from my RMX2170 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Δεν εμφανίζεται διακόπτης volte; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 22 minutes ago, vabiris said: Έκανα την ενημέρωση και έχασα το volte. Σύνδεση έχω wind. Sent from my RMX2170 using Tapatalk Αν μπορω να σε βοηθησω μαλλον εννοεις το παρακατω αν δεν κανω λαθος: Πηγαινε Ρυθμισεις -> Γνωστοποιησεις και γραμμη καταστασης-> Γραμμη καταστασης -> Κανε ενεργοποιηση το Φωνη HD και θα στο βγαλει πανω στην γραμμη καταστασης. ----------- Επισης 2 θεματακια αν γνωριζει κανεις: 1.Μετα την αναβαθμιση μου εβγαλε για την Quallcom ενα μηνυμα και ειχε ενα κουτακι τσεκαρισμενο.Το αφησα ως εχει.Εκανα καλα η επρεπε να το ξετικαρω. 2.Εχω μια ειδοποιηση για Υπηρεσιας Τοποθεσιας Φορεα που ζηταει χορηγηση αδειας.Τι να κανω σ'αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Αν μπορω να σε βοηθησω μαλλον εννοεις το παρακατω αν δεν κανω λαθος: Πηγαινε Ρυθμισεις -> Γνωστοποιησεις και γραμμη καταστασης-> Γραμμη καταστασης -> Κανε ενεργοποιηση το Φωνη HD και θα στο βγαλει πανω στην γραμμη καταστασης. ----------- Επισης 2 θεματακια αν γνωριζει κανεις: 1.Μετα την αναβαθμιση μου εβγαλε για την Quallcom ενα μηνυμα και ειχε ενα κουτακι τσεκαρισμενο.Το αφησα ως εχει.Εκανα καλα η επρεπε να το ξετικαρω. 2.Εχω μια ειδοποιηση για Υπηρεσιας Τοποθεσιας Φορεα που ζηταει χορηγηση αδειας.Τι να κανω σ'αυτο?Ευχαριστώ φίλε μου είναι επιλεγμένο όμως, κάτι άλλο συμβαίνει...Όσον αφορά για το Quallcom, είναι στατιστικά για τη λειτουργία του επεξεργαστή τα οποία συλλέγει η εταιρεία. Γενικά δεν τα επιτρέπω αυτά.Το δεύτερο που ρωτάς δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει και δεν το επέτρεψα.Sent from my RMX2170 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 1 hour ago, vabiris said: Όσον αφορά για το Quallcom, είναι στατιστικά για τη λειτουργία του επεξεργαστή τα οποία συλλέγει η εταιρεία. Γενικά δεν τα επιτρέπω αυτά. Το δεύτερο που ρωτάς δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει και δεν το επέτρεψα. Sent from my RMX2170 using Tapatalk To μηνυμα που μου εβγαλε για την Quallcom δεν μπορω να το βρω να το ξεικαρω. Για το αλλο τις υπηρεσιες φορεα ειναι αυτο Δεν μου δινει την δυνατοτητα να πατησω κατι αλλο ουτε να παραβλεψω την ειδοποιηση.Πρεπει αναγκαστηκανα πατησω χορηγηση αδειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Τελικά και εγώ αναγκάστηκα να το αποδεχτώ. Το πρόβλημα με το volte παραμένει όμως!!!Sent from my RMX2170 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 1 hour ago, vabiris said: Τελικά και εγώ αναγκάστηκα να το αποδεχτώ. Το πρόβλημα με το volte παραμένει όμως!!! Sent from my RMX2170 using Tapatalk Στις Ρυθμισεις -> Δικτυο Κινητης τηλεφωνιας -> Sim -> Volte....εκει το εχεις κανονικα ενεργοποιημενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 Στις Ρυθμισεις -> Δικτυο Κινητης τηλεφωνιας -> Sim -> Volte....εκει το εχεις κανονικα ενεργοποιημενο?Ναι φυσικά, πριν την αναβάθμιση δούλευε κανονικά. Μόλις την έβαλα τέλος! Εταιρεία wind.Sent from my RMX2170 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Υπάρχει στην καινούργια έκδοση δυνατότητα επιλογής sim για τα δεδομένα μέσω των γρήγορων ρυθμίσεων; Όσο και να έχω ψάξει δεν το βρίσκω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 1 ώρα πριν, guru11 said: Υπάρχει στην καινούργια έκδοση δυνατότητα επιλογής sim για τα δεδομένα μέσω των γρήγορων ρυθμίσεων; Όσο και να έχω ψάξει δεν το βρίσκω.... αν πας ρυθμισεις,δικτυα κινητης τηλεφωνιας δε σου βγαζει λιγο ποιο πακτω επιλογη για κλησεις και επιλογη για ιντερνετ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 5 ώρες πριν, Tr3LaRaS said: αν πας ρυθμισεις,δικτυα κινητης τηλεφωνιας δε σου βγαζει λιγο ποιο πακτω επιλογη για κλησεις και επιλογη για ιντερνετ ? Ναι εκεί υπάρχει αλλά είναι χρονοβόρο,εγώ εννοώ στις γρήγορες ρυθμίσεις κατεβάζοντας το συρτάρι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts