cardinal13 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Πολύ ευχαρίστως να πήγαινα στην Q αλλά δυστυχώς δεν έχει καλό σήμα στην περιοχή μου (χρησιμοποίησα sim Q για καμμιά βδομάδα). Στα κατά της κίνησης αυτής είναι και το γεγονός ότι συνεργάζεται με την βόνταφον :mad: , οπότε λέω άστο καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 ....την εχω καμποσα χρονια...σε καρτοκινητο παντα..οπως εχω και τις αλλες 3 εταιρειες....το μονο που αξιζει ειναι το mycosmos...κατα τα αλλα η εξυπερετηση πελατων ειναι απαραδεκτη...και εχει παραμελησει τελειως τους παλιους καρτοκινητους πελατες.... ...σταθερα προτιμω την ΤΙΜ......βαζει τις καλυτερες προσφορες για τους παλιους συνδρομητες και συμφερει...ειδικα για μενα που χρησιμοποιω το κινητο ελαχιστα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 (edited) Eimai metria eyxaristhmenos apo thn Cosmote. Edited January 30, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparverius Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Εξαρτάται από το τι θέλει ο καθένας. Εγώ που χρησιμοποιώ τη σύνδεσή μου για επαγγελματικούς λόγους (χωρίς να θέλω να χρησιμοποιήσω κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος εδώ και 4.5 χρόνια που είμαι συνδρομητής, αφού πρώτιστα με ενδιαφέρει να έχω πάντοτε και παντού δυνατό σήμα. Κάποιος που θέλει άμεσα να έχει τις τελευταίες multimedia υπηρεσίες στο κινητό του προφανώς δεν θα είναι ευχαριστημένος με καμία από τις 4 εταιρείες. Όσο για τις χρεώσεις, if you use it you will pay it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Γιατί εμείς στην COSMOTE ή δεν θα έχουμε τις υπηρεσίες που έχουν στα άλλα δίκτυα, τουλάχιστον αυτές, ή θα τις έχουμε μετά από αρκετή καθυστέρηση; Η COSMOTE είναι πρώτη σε συνδρομητές και τελευταία σε υπηρεσίες. Ίσως πρέπει να ξυπνήσουν γιατί όλα αλλάζουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nasos_3 Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Γιατί εμείς στην COSMOTE ή δεν θα έχουμε τις υπηρεσίες που έχουν στα άλλα δίκτυα, τουλάχιστον αυτές, ή θα τις έχουμε μετά από αρκετή καθυστέρηση; Η COSMOTE είναι πρώτη σε συνδρομητές και τελευταία σε υπηρεσίες. Ίσως πρέπει να ξυπνήσουν γιατί όλα αλλάζουν... Συμφωνω μαζι σου αλλα στον αντιποδα η COSMOTE μακραν εχει την καλυτερη ποιοτητα σηματος, απο ολες τις εταιριες κινητης τηλεφ. στην Ελλαδα! Ως ιδιωκτης και καρτοκινητου vodafone ειμαι πολυ δυσαρεστημενος απο την ποιοτητα σηματος και την καλυψη! Αυτα ομως δεν δικαιολογουν την αργοπορεια τησ εταιριας στις νεες εξελιξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Το βασικοτερο πραγμα σε μια εταιρια ειναι το δικτυο εκει η cosmote τα παει καλα το αμεσως επομενο ειναι η εξυπηρετηση πελατων ,εκει απλα εγω την εχω ονομασει -ΟΧΙ- εξυπηρετηση πελατων δεν ξερω για αλλες εταιριες αλλα στη voda που ημουνα η εξυπηρετηση πελατων ηταν το κατι αλλο.Στη cosmote το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι ασχετοι με τις νεες τεχνολογιες ασε που πρεπει να περιμενεις απιστευτο χρονο για να συνδεθεις :( Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Είμαι 7 χρόνια στην cosmote με συμβόλαιο δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε στο σήμα ούτε στην εξυπηρέτηση πελατών.Μια φορά μόνο χρειάστηκε να τους καλέσω για αλλαγή προγράμματος και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Είμαι 7 χρόνια στην cosmote με συμβόλαιο δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε στο σήμα ούτε στην εξυπηρέτηση πελατών.Μια φορά μόνο χρειάστηκε να τους καλέσω για αλλαγή προγράμματος και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Για παρε τους ενα τηλεφωνο για κανα 3g η για τιποτα wirelles και θα σου πω εγω εξηπηρετηση.....Οσο για τηλεφωνικο καταλογο αστα να πανε..... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Δεν διαφωνώ ότι η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να βελτιωθεί, όμως συνήθως δεν την χρειάζεσαι, διότι το δίκτυο ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!! Όποιος έχει δοκιμάσει παράλληλα και τα άλλα δίκτυα μπορεί να το πει με βεβαιότητα... Και είναι δύσκολο να φύγεις διότι το πιο πιθανό είναι να βρεις χειρότερα, ειδικά στην κάλυψη... Θα μπορούσε να είναι και πιο πρωτοπόρα και να βγάζει πρώτη υπηρεσίες. Ακόμα να μειώσει τη χρέωση των data υπηρεσιών, οι οποίες διατηρούνται σε επίπεδα φαρμακείου... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Κοιτα αμα ειχε σωστη εξυπηρετηση θα ηταν αψογη απλα ειχα συνηθησει με voda που απλα η ανθρωποι δεν παιζοντε σε τεχνογνωσια και εξυπηρετηση ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panc4 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Γνωριζει κανεις τη διευθυνση της cosmote για τα mms? Παράθεση http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terism Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Εγώ ειμαι 4 χρόνια, και γενικά δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Όμως, αρχίζω να βλέπω πως ενώ η βονταφον δραστηριοποιείται συνεχώς, η κοσμοτέ παραμένει δυσκίνητη (πχ η αδικαιολόγητη άρνησή της να βγάλει 3G στην καρτοκινητή). Πιστεύω πως έχει το καλύτερο customer care, όμως δυστηχώς στις υπηρεσίες της έχει μεγάλο πρόβλημα! Ελπίζω οι υπεύθυνοι, να βλέπουν κάτι τέτοια topic, και να σκεφτονται, όχι μόνο πως θα φέρουν νέους συνδρομητές, αλλά και πως θα κρατήσουν τους ήδη υπάρχοντες!! Ζωντανό παράδειγμα, μετά από 4 χρόνια στο δίκτυο της cosmote, σε μερικές μέρες πάω στη vodafone μέσω φορητότητας... Το 3G Στα καρτοκινητα της κοσμοτε παρεχετε ήδη όπως και υπηρεσίες 3 γενιάς Παράθεση %%%% Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Εγώ ειμαι 4 χρόνια, και γενικά δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Όμως, αρχίζω να βλέπω πως ενώ η βονταφον δραστηριοποιείται συνεχώς, η κοσμοτέ παραμένει δυσκίνητη (πχ η αδικαιολόγητη άρνησή της να βγάλει 3G στην καρτοκινητή). Πιστεύω πως έχει το καλύτερο customer care, όμως δυστηχώς στις υπηρεσίες της έχει μεγάλο πρόβλημα! Ελπίζω οι υπεύθυνοι, να βλέπουν κάτι τέτοια topic, και να σκεφτονται, όχι μόνο πως θα φέρουν νέους συνδρομητές, αλλά και πως θα κρατήσουν τους ήδη υπάρχοντες!! Ζωντανό παράδειγμα, μετά από 4 χρόνια στο δίκτυο της cosmote, σε μερικές μέρες πάω στη vodafone μέσω φορητότητας... Το 3G Στα καρτοκινητα της κοσμοτε παρεχετε ήδη όπως και υπηρεσίες 3 γενιάς to 3G sta kartokinita file parexetai apo to fevrouario..pas se ena katastima cosmote kai zitas na sou kanoun antikatastasi tis sim se usim..mesa se 10 lepta sou dinoun tin usim me kostos 14eurw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Το 3G Στα καρτοκινητα της κοσμοτε παρεχετε ήδη όπως και υπηρεσίες 3 γενιάς Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) to 3G sta kartokinita file parexetai apo to fevrouario..pas se ena katastima cosmote kai zitas na sou kanoun antikatastasi tis sim se usim..mesa se 10 lepta sou dinoun tin usim me kostos 14eurw! Μάλλον δεν προσέξατε όμως ότι ο KostasDj_2 έκανε την ερώτηση πριν πολύ καιρό: 22 Αύγ. 2005, 21:44 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Και επίσης το κόστος είναι 17.50 ευρώ και όχι 14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Όντως έκανα αυτό το post πρίν πολύ καιρό και εκείνο το διάστημα η cosmote δεν πρόσφερε 3G στους συνδρομητές καρτοκινητής!! Το μεγάλο μου σφάλμα, ήταν το οτι πήγα στη vodafone, αφού νόμιζα ότι θα είχε το ίδιο σήμα με την cosmote! Φυσικά, αφού ήμουν πλέον "εξοργισμένος" με την vodafone και τα προβλήματά του δικτύου της (τουλάχιστον στην περιοχή μου), μόλις η cosmote ανακοίνωσε έναρξη διάθεσης 3G υπηρεσιών σε καρτοκινητά, έκανα αμέσως αίτηση φορητότητας από vodefone ξανά σε cosmote! Τώρα, είμαι ένας ευτυχής πελάτης της cosmote ο οποίος έχω 3G ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, αφού έχω κλειδώσει το κινητό μου στο 3G και η κάλυψη είναι πολύ καλή και ποιοτική!! Κάτι υπηρεσίες τύπου TIM Plus Non stop να είχε και θα ήταν η καλύτερη με διαφορά!! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Όντως έκανα αυτό το post πρίν πολύ καιρό και εκείνο το διάστημα η cosmote δεν πρόσφερε 3G στους συνδρομητές καρτοκινητής!! Το μεγάλο μου σφάλμα, ήταν το οτι πήγα στη vodafone, αφού νόμιζα ότι θα είχε το ίδιο σήμα με την cosmote! Φυσικά, αφού ήμουν πλέον "εξοργισμένος" με την vodafone και τα προβλήματά του δικτύου της (τουλάχιστον στην περιοχή μου), μόλις η cosmote ανακοίνωσε έναρξη διάθεσης 3G υπηρεσιών σε καρτοκινητά, έκανα αμέσως αίτηση φορητότητας από vodefone ξανά σε cosmote! Τώρα, είμαι ένας ευτυχής πελάτης της cosmote ο οποίος έχω 3G ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, αφού έχω κλειδώσει το κινητό μου στο 3G και η κάλυψη είναι πολύ καλή και ποιοτική!! Κάτι υπηρεσίες τύπου TIM Plus Non stop να είχε και θα ήταν η καλύτερη με διαφορά!! otan dwsei kai i TIM sta kartokinita 3G kane pali foritotita! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! Δε ξαναθυσιάζω με τίποτα το σήμα της cosmote για να πάω στην TIM... Έχω πάρει μια καρτούλα ΤΙΜ, και περιμένω την ώρα που θα δώσει 3G, για να το ξεσκίσω... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Σωστός!Κοσμοτέ και πάλι κοσμοτέ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Αυτή την ερώτηση μου έκανε η κυρία από το κέντρο εξηπυρέτησης της COSMOTE. Αυτό δεν το έχω ακούσει να το κάνει άλλη εταιρία πολύ καλή πράξη κατά την γνώμη μου. Πείτε εάν σας έχουν πάρει και εσάς και τη γνώμη σας για το όλο θέμα... Ευχαριστώ Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 με εχουν ρωτησει και εμενα, στον Γερμανο και τους ειπα οτι δεν ειμαι ευχαριστημενη με την εξυπηρετηση πελατων, οχι μονο με την ατελειωτη αναμονη και την ελλιπη καταρτιση των υπαλληλων του συγκεκριμενου τμηματος, αλλα και με την αγενεια και το επιθετικο υφος πολλων απο αυτους (ναι, μου εχει τυχει) ενα ακομη πλην, οτι δεν εχει ενημερωση υπολοιπου στα συμβολαια αλλα κατα τ'αλλα μου φαινεται οκ, τουλαχιστον για την χρηση που κανω, με καλυπτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Aπό όλες τις εταιρείες καλούνε. Εγώ προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τη Cosmote για τους εξής λόγους: α)Απαράδεκτη εξυπηρέτηση πελατών.:mad: Να καλείς και να περιμένεις πάνω από μισή ώρα στην αναμονή ή ακόμα χειρότερα να σου λέει κατευθείαν "Αυτή τη στιγμή όλοι οι εκπρόσωποι μας είναι απασχολημένοι, καλέστε αργότερα"(:lol: ) δεν το έχω ξαναδεί σε καμία εταιρεία! (μόνο στη forthnet :p ) Aφήστε που ότι πρόβλημα τους αναφέρεις προσπαθούν να σε πείσουν ότι είναι συσκευής και δύσκολα δέχονται να το καταγράψουν... β)Απαράδεκτη η απουσία της υπηρεσίας ενημέρωσης υπολοίπου... γ)Όποτε έχω χρησιμοποιήσει κινητό Cosmote εκτός Ελλάδας δεν λειτουργεί η αναγνώριση κλήσεων. Και πάντα από το 1212 μου λένε ότι φταίει το εκεί δίκτυο (γιατι με Vodafone στο ίδιο δίκτυο δεν υπάρχει πρόβλημα κανείς δεν μου εξηγεί) δ)Χάλια ταχύτητες στο 3G. Τι να τη κάνω τη φοβερή κάλυψη αν το δίκτυο δεν αποδίδει εκεί που πρέπει? ε)Πολλή γραφειοκρατεία στην εξυπηρέτηση από τα καταστήματα (δείτε το thread που άνοιξε άλλο μέλος για την διαδικασία διακοπής). στ)Αρκετά προβλήματα στην Αθήνα τους τελευταίους μήνες με χωρητικότητα, ποιότητα συνομιλίας, dropped/failed calls. Aν και το τελευταίο μήνα έχω δει βελτίωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 εγω τους ειπα για το ανυπαρκτο point system που το ειχα κανει θεμα και μου το κλειδωσανε.. απο το κεντρο εξηπυρετησης δεν εχω παραπονο γιατι δεν το χρησιμοποιω και πολυ. αλλα καποιοι ειναι αγενης μου εχει τυχει και εμενα... Aπό όλες τις εταιρείες καλούνε. Εγώ προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τη Cosmote για τους εξής λόγους: α)Απαράδεκτη εξυπηρέτηση πελατών.:mad: Να καλείς και να περιμένεις πάνω από μισή ώρα στην αναμονή ή ακόμα χειρότερα να σου λέει κατευθείαν "Αυτοί τη στιγμή όλοι οι εκπρόσωποι μας είναι απασχολημένοι, καλέστε αργότερα"(:lol: ) δεν το έχω ξαναδεί σε καμία εταιρεία! (μόνο στη forthnet :p ) Aφήστε που ότι πρόβλημα τους αναφέρεις προσπαθούν να σε πείσουν ότι είναι συσκευής και δύσκολα δέχονται να το καταγράψουν... β)Απαράδεκτη η απουσία της υπηρεσίας ενημέρωσης υπολοίπου... γ)Όποτε έχω χρησιμοποιήσει κινητό Cosmote εκτός Ελλάδας δεν λειτουργεί η αναγνώριση. Και πάντα από το 1212 μου λένε ότι φταίει το εκεί δίκτυο (γιατι με Vodafone στο ίδιο δίκτυο δεν υπάρχει πρόβλημα κανείς δεν μου εξηγεί) δ)Χάλια ταχύτητες στο 3G. Τι να τη κάνω τη φοβερή κάλυψη αν το δίκτυο δεν αποδίδει εκεί που πρέπει? ε)Πολλή γραφειοκρατεία στην εξυπηρέτηση από τα καταστήματα (δείτε το thread που άνηξε άλλο μέλος για την διαδικασία διακοπής). στ)Αρκετά προβλήματα στην Αθήνα τους τελευταίους μήνες με χωρητικότητα, ποιότητα συνομιλίας, dropped/failed calls. Aν και το τελευταίο μήνα έχω δει βελτίωση... παντως εσυ αποκλειεται να εισαι συνδρομητης της cosmote σωστα; :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 παντως εσυ αποκλειεται να εισαι συνδρομητης της cosmote σωστα; :) Ήμουν πριν χρόνια.:p Μέχρι και πριν λίγους μήνες το χρησιμοποιούσα ως 2ο γιατι μου το είχαν δώσει από την εταιρεία που εργάζομαι αλλά για τους παραπάνω λόγους το έκοψα και αυτό.;) P.S: Και η πλάκα είναι και πως η εταιρεία αυτή το προηγούμενο μήνα διέκοψε γενικά τη συνεργασία της με τη Cosmote και τα γύρισε όλα σε Vodafone. LoL! Γιατι άραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts