kardoula Δημοσιεύτηκε August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 21, 2005 Ας πούμε εδώ αν είμαστε ή όχι ευχαριστημένοι από την κοσμοτέ.. Αναφέρετε εμπειρίες και παράπονα. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Εγώ έχω 6 χρόνια COSMOTE και δεν έχω κανένα παράπονο.Τουλάχιστον δεν μου έχει κάνει ποτέ αυτό που έκανε η Vodafone πρίν από λίγες μέρες που κανείς δεν μπορούσε να πάρει τηλέφωνο ή να στείλει μήνυμα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. August 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Μιας και άνοιξα εγώ το τόπικ να γράψω την άποψή μου. Χρησιμοποιώ κοσμοτέ πολλά χρόνια και είμαι ευχαριστημένη. Αυτό που με ενδιέφερε είναι η κάλυψη η οποία εδώ στη Σάμο είναι άψογη σε σχέση με Τιμ που έχει πολλές τρύπες με αποκορύφωμα να είμαι σπίτι με φουλ σήμα και να μου έρχεται μήνυμα από ειδοποίηση κλήσεων :wacko: Το μόνο παράπονο που έχω είναι οτι εμάς τους καρτοκινητούς μας έχει ξεχάσει και δεν κάνει καμιά προσφορά της προκοπής (εννοώ τους παλιούς χρήστες και όχι τις προσφορές για νέες συνδέσεις..) Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 akrivws auto kardoula mou!!! Oti prosfores kanei i Cosmote tis kanei gia tin proselkisi neon pelatwn enw i voda den xehnaei tous palious xristes. Emena to mono pou me krataei pleon einai to sima tis Cosmote alliws tha eixa paei pro pollou stin Voda. :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Εγώ είμαι ευχαριστημένος στην πόλη αλλά δυσαρεστημένος στην ύπαιθρο... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει κανει κατι για την καρτοκινητη..ενα πακετακι ομιλιας στο whats up οπως εχει το cu..h to f2g.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 εγώ σε κάποια σημεία ναι,σε κάποια όχι. Εκεί που δεν είμαι ευχαριστημένος είναι οι χρεώσεις και κυρίως οι επιδοτήσεις που είναι ψίχουλα.Στα εταιρικά πακέτα για να γίνει έκπτωση πρέπει να έχεις 450Ε λογαριασμό ενώ με την ΤΙΜ 45Ε.Επιπλέον οι επιδοτήσεις στο BBEST είναι πολλαπλάσιες από ότι σε cosmote.Δεν έχει avantage ενώ το φθηνότερο πρόγραμμα στα εταιρικά είναι το vpn.Η υποστήριξη σε περίπτωση λάθους λογαρισμού είναι ελεεινή ενώ μια φορά μου έκανε αλλαγή πακέτου χωρίς να το ξέρω :blink: το what's up είναι φθηνό ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. Επιπλέον δε μου αρέσει καθόλου η ποιότητα ήχου μιας και κάνει φύσιμα το μικρόφωνο εν έτος 2005 και ακούγονται πολλά τζιτζίκια(ειδικά στην εξοχή :lol: ) Περιμένω βελτίωση.Ο ήχος είναι πραγματικά καλός μόνο στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις(όπου παίζει EFR?) ακόμη το 3g έχει χαμηλή ποιότητα(drop call,όχι τόσο μεγάλη ταχύτητα download) αλλά σχετικά ευρύτερη(όχι καλύτερη) κάλυψη σε σχέση με ΤΙΜ/voda. Εκεί που είμαι ευχαριστημένος είναι το σήμα.Τα τελευταία δύο χρόνια έχει βάλει πολλούς σταθμούς στην περιοχή μου και είναι η μόνη που πιάνει στο Βόλο καλά(άσχετα το πως η γιατί,σημασία έχει το αποτέλεσμα...) παράπονο για κάλυψη μόνο στα ορεινά Β.Πηλίου όχι στους δρόμους,αλλά αν φύγεις λίγο από το δρόμο που είναι η cosmote;περίπατο :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Γενικά είμαι ευχαριστημένος αλλά θα ήθελα κ εγώ το κάτι παραπάνω …π.χ. Καλύτερη εξυπηρέτηση στα προσωπικά συμβόλαια (χωρίς χρέωση ή έστω με μια συγκεκριμένη χρέωση άσχετα με το πόση ώρα θα μιλήσεις) επίσης θα ήθελα κάποια υπηρεσία με την οποία θα μπορείς να επιλεγείς μερικούς αριθμούς κ να μιλάς φθηνότερα… (f+f ) Επίσης περιμένω καλύτερα πακέτα sms σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντα …(τόσο σε συμβόλαια όσο και στις κάρτες ) Συμφωνώ ότι η ποιότητα πρέπει να βελτιωθεί Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Εγώ ειμαι 4 χρόνια, και γενικά δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Όμως, αρχίζω να βλέπω πως ενώ η βονταφον δραστηριοποιείται συνεχώς, η κοσμοτέ παραμένει δυσκίνητη (πχ η αδικαιολόγητη άρνησή της να βγάλει 3G στην καρτοκινητή). Πιστεύω πως έχει το καλύτερο customer care, όμως δυστηχώς στις υπηρεσίες της έχει μεγάλο πρόβλημα! Ελπίζω οι υπεύθυνοι, να βλέπουν κάτι τέτοια topic, και να σκεφτονται, όχι μόνο πως θα φέρουν νέους συνδρομητές, αλλά και πως θα κρατήσουν τους ήδη υπάρχοντες!! Ζωντανό παράδειγμα, μετά από 4 χρόνια στο δίκτυο της cosmote, σε μερικές μέρες πάω στη vodafone μέσω φορητότητας... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Εχω πολλα χρονια Cosmote, την ειχα σε περιαγωγη και καποια χρονια που ζουσα στο Λονδινο. Καμμιά φορά δεν αντιμετωπισα προβλημα. Ολα μια χαρα! Φυσικα παντα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης υπηρεσιων & τιμολογιων!:D;) Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Μετά από χρόνια στην κοσμοτέ μπορώ να πω ότι είναι ό,τι καλύτερο από πλευράς σήματος σε σχέση με τον ανταγωνισμό, το οποίο είναι και το μεγάλο της πλεονέκτημα! Το κακό είναι ότι έχει την ακαμψία και τις αντιδράσεις χελώνας του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Επίσης, αφού πέρασε τη βόντα σε συνδρομητές πριν κάποια χρόνια, την έχει ψωνίσει λίγο και αυτό δεν είναι καλό. Ενώ ξεκίνησε με σαφώς χαμηλότερες τιμές, τώρα είναι στα ίδια με τους άλλους (βλέπε αύξηση της εντός δικτύου χρέωσης με τα "νέα" πακέτα μεταφοράς χρόνου ομιλίας)... Τα καρτοκινητά της είναι αφημένα στην τύχη τους και είναι κρίμα... Καλό το δίκτυο, αλλά ο κόσμος έχει αρχίσει να κουράζεται από τη δυσκινησία της! Βέβαια μετά την κατάρρευση της βόντα δεν νομίζω να φύγουν συνδρομητές προς τα εκεί, για ΤΙΜ από κοσμοτέ λίγο δύσκολο να την κάνει κανείς, η Q είναι για μέτρια χρήση και παιδάκια με κάρτες, οπότε δυστυχώς για μας, δεν υπάρχει αντίπαλο δέος ... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 To mono provlhma pou antimetopizoun ola ta diktia Panorama THessalonikhs einai To shma e ayto antimetopizei kai i Cosmote me xeiroteri thn Tim edw panw ti na kanw na paw sto 5 to diktio pou den yparxei:) menw edw kai ola kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 το παράπονο που έχω ακούσει από συνδρομητές καρτοκινητού κοτε είναι ότι δεν κάνει προσφορές στο παλιούς... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Εγώ είχα πριν 2-3 χρόνια μια γραμμή Cote (λόγω επιδότησης για νέα συσκευή - ναι, ομολογώ οτι ήμουν απο αυτούς τους "κακούς - ανενεργούς"), αλλά τελικά την χρησιμοποιούσα και σαν back up, εκεί δηλαδή που δεν έπιανε η Vodafone. Όπως και τότε, έτσι και τώρα, πιστεύω οτι το κυριότερο πλεονέκτημα της Cote είναι η κάλυψη (και ίσως για αυτό να πάω να πάρω ένα καρτοκινητό Cote πάλι για λόγους back up μετά από αυτό που μας έκανε η Voda). Σε όλα τα υπόλοιπα όμως (εξυπηρέτηση, νέες υπηρεσίες, προσφορές) νομίζω οτι είναι πολύ πίσω και πολύ δυσκίνητη και δεν θα την επέλεγα για την κύρια γραμμή μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Κανενα παραπονο απο την ΝΟ1 εταιρια κινητης τηλεφωνιας στην Ελλαδα,θα μπορουσε να ειχε κι αλλες υπηρεσιες,καλυτερη εξυπηρετηση αλλα ας ελπισουμε οτι θα βελτιωθει ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ(VODA,TIM) TOΣΟ ΣΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΡ'ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Λοιπόν με λίγα λόγια η άποψή μου είναι ότι η Cosmote έχει παραμελήσει τα καρτοκινητά, έχει την καλύτερη κάλυψη σε απομακρυσμένες περιοχές, την έχει ψωνίσει επειδή είναι πρώτη και έχει συμμορφωθεί πλήρως με την κλίκα των τριών στις τιμές, η εξυπηρέτηση πελατών της είναι καλή αλλά μερικές φορές υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις που δεν υπάρχουν στα άλλα δίκτυα και τέλος είναι το αντίθετο της πρωτοπορίας σε θέματα νέων υπηρεσιών (δυσκινησία κληρονομιά του δημοσίου γαρ). Ένα πρόβλημα που θέλω να επισημάνω είναι οι χρεώσεις περιαγωγής καθώς για κάποιον που ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό μία προσφορά τύπου vodafone passport ή και καλύτερη θα ήταν ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη! Αυτή τη στιγμή στον τομέα της περιαγωγής υστερεί αισθητά αφού ακόμα και η ΤΙΜ (χωρίς να ανταγωνιστεί ευθέως την Vodafone που με το passport έχει περάσει σε άλλο επίπεδο) έχει προχωρήσει σε ενοποίηση χρεώσεων ανά ζώνες ώστε να είναι πιο καταννοητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Μιας και ανεφερερατε για την περιαγωγη να σημειωσουμε οτι η κοσμοτε χρεωνει στα τελη περιαγωγης οτι χρεωνει το ξενο δικτυο προσαυξημενο κατα 10% ενω οι αλλες 2 προσαυξημενο κατα 20%. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Μιας και ανεφερερατε για την περιαγωγη να σημειωσουμε οτι η κοσμοτε χρεωνει στα τελη περιαγωγης οτι χρεωνει το ξενο δικτυο προσαυξημενο κατα 10% ενω οι αλλες 2 προσαυξημενο κατα 20%. Οι άλλες δύο έχουν καταργήσει τον τρόπο χρέωσης "προσαυξημένο κατά χ%" ο οποίος θεωρείται ξεπερασμένος γιατί εκτός των άλλων μπερδεύει τρομερά τον χρήστη και έχουν θεσπίσει ζώνες ενιαίας χρέωσης. Επίσης η Vodafone σε κάθε ζώνη χρέωσης έχει προνομιακές χρεώσεις για δίκτυα που ανήκουν/συνεργάζονται με τον όμιλο ενώ επίσης σε συγκεκριμένες χώρες έχει εφαρμόσει το γνωστό passport που, ως γνωστόν, είναι ασυναγώνιστο. Το "τέλη ξένου δικτύου προσαυξημένο κατά χ%" το έχει διατηρήσει μόνο η Cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Οι άλλες δύο έχουν καταργήσει τον τρόπο χρέωσης "προσαυξημένο κατά χ%" ο οποίος θεωρείται ξεπερασμένος γιατί εκτός των άλλων μπερδεύει τρομερά τον χρήστη και έχουν θεσπίσει ζώνες ενιαίας χρέωσης. Επίσης η Vodafone σε κάθε ζώνη χρέωσης έχει προνομιακές χρεώσεις για δίκτυα που ανήκουν/συνεργάζονται με τον όμιλο ενώ επίσης σε συγκεκριμένες χώρες έχει εφαρμόσει το γνωστό passport που, ως γνωστόν, είναι ασυναγώνιστο. Το "τέλη ξένου δικτύου προσαυξημένο κατά χ%" το έχει διατηρήσει μόνο η Cosmote... Δηλαδη εαν εχω βονταφον και ενεργοποιησω την περιαγωγη μπαινω αυτοματα στο vodafone passport ή πρεπει να το ζητησω; εαν δεν το ζητησω τι χρεωσεις εχω; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Παίρνεις τηλ. στο 1333 και στο ενεργοποιεί τζάμπα κατευθείαν. Πρέπει να πάρεις τηλ. όμως ενώ είσαι ακόμα στην Ελλάδα, πριν φύγεις. Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Δηλαδη εαν εχω βονταφον και ενεργοποιησω την περιαγωγη μπαινω αυτοματα στο vodafone passport ή πρεπει να το ζητησω; εαν δεν το ζητησω τι χρεωσεις εχω; Το passport πρέπει να το ενεργοποιήσεις καλώντας το 1333. Αν δεν ενεργοποιήσεις το passport τότε έχει τις κανονικές χρεώσεις περιαγωγής που ισχύουν και στις άλλες χώρες της ζώνης στην οποία βρίσκεσαι. Κάθε ζώνη χρεώσεων έχει δύο τιμές μία για vodafone δίκτυα και μία για όλα τα υπόλοιπα. Αν έχεις το passport απλά σε μερικές χώρες πληρώνεις πάγιο τέλος κλήσεις 1 Ευρώ ανά κλήση και έχεις 1 ώρα δωρεάν στις εισερχόμενες και χρεώσεις σαν να καλείς από Ελλάδα (δεν ισχύει ο δωρεάν χρόνος) στις εξερχόμενες. Στην ΤΙΜ υπάρχει το σύστημα με τις ζώνες κλήσεων αλλά δεν υπάρχει προνομιακή χρέωση αν χρησιμοποιήσεις κάποιο δίκτυο της συμμαχίας freemove. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 είμαι χρήστης cosmote σχεδόν 5 χρόνια.παλιά με κάρτα κ τώρα με σύνδεση είμαι πολλύ ευχαριστημένη με το δίκτυο κ την κάλυψη σε απομακρυσμένες περιοχές. πρέπει όμως να βελτιώσει το customer care (έχω μιλήσει κ με το αντίστοιχο της vodafone κ το θεωρώ καλύτερο) Επίσης πιστεύω οτι πρέπει να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες κ τιμές Ένα μεγάλο μείον είναι και οι επιδοτήσεις που δίνει :( Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Ικανοποιημένος είμαι μόνο από την κάλυψή της κι από τίποτα παραπάνω ως πελάτης καρτοκινητής (cosmoκάρτας)! Οι χρεώσεις απαράδεκτες (όπως και των υπολοίπων "μεγάλων"). Περιμένω περισσότερα από προσφορές ή πακέτα χρόνου ομιλίας όπως το αντίστοιχο της βόντα για τα καρτοκινητά (δείτε τον σύνδεσμο http://www.vodafone.gr/live1/extp.jsp?type=vf_alacarte&lang=0&langSTR=gr). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Και εγω ικανοποιημενος μονο ως προς την καλυψη και τιποτα αλλο.Χρηστης καρτοκινητου και βλεπω οτι οι χρεωσεις ειναι απαραδεκτες και υπηρεσιες μηδαμινες. Εξυπηρετηση πελατων στην καταστροφη... :rocket: :rocket: :rocket: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 εγω μετα απο 8 χρονια!! στην cosmote φευγω και παω στην Q. to νεο whats up ειναι ενα σκετο εκτρωμα που χρεωνει 0,60 ανα λεπτο να καλεσεις σπιτι σου!!! και αναγκαζει τους παντες να μπουν στο νεο προγραμμα να πανε να πνιγουνε, αρκετα τους τα ακουμπησαμε τοσα χρονια. παρτε το νουμερακι σας και ελατε στην Q, kai μιληστε με τιμιες ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ χρεωσεις bye bye cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts