FoT1s Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Το feature list πάντως μικρό αυτό το τρίμηνο https://support.google.com/pixelphone/thread/100315063?hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Το feature list πάντως μικρό αυτό το τρίμηνο https://support.google.com/pixelphone/thread/100315063?hl=en Το λες και αδιαφορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 (edited) Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Edited March 1, 2021 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 (edited) Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Επιβεβαιωνω κι εγω πως εμφανιστηκαν οι ρυθμισεις σε 3 XL. Edited March 1, 2021 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Τώρα κατεβάζω και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 (edited) Ενεργοποιήθηκε πάντως το 5g σε όλα τα δίκτυα που είχε δώσει πληροφορία το net monster στο twitter Edited March 1, 2021 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 εγώ γιατί δεν βλέπω voLTE?????????Δεν σε θέλει μάλλον :) Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Magisk ή χαβαλέ στον φίλο; :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Τώρα σοβαρά, σου ενεργοποιήθηκαν voLTE,wifi calling ή μας τρολαρεις;Εγώ να τρολλαρω; Ποτέ! Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 φίλε δε βάζεις κάποιον οδηγό βήμα βήμα μαζί με τα αρχεία; Δε βλέπω φως από googleΓια ψάξε καλύτερα. Κάτι δεν έκανες σωστά. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 φίλε δε βάζεις κάποιον οδηγό βήμα βήμα μαζί με τα αρχεία; Δε βλέπω φως από googleΡουταρε για αρχή και βάλε magisk. Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 απογοήτευση πάλι. δεν βλέπω να τα ξεκλειδώνει ποτέ. πρέπει να βρεθεί τρόπος για να τα ξεκλειδωνουμε.μονοι μας εύκολα κ απλά... χωρίς να χρειάζεται μανουρα κάθε μήνα μετά το update τι μπλέξιμο ει άι αυτό ρε γμτ κρίμα και είναι ωραίο κινητό ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για τα update λίγο που με νοιάζει να πω την αλήθεια, δεν βλέπω και τίποτα κάθε μήνα που τα κάνω. Τον ένα μήνα φτιάχνουν την μπαταρία και τον επόμενο την ξαναχαλανε, γενικά έχω την εντύπωση ότι σε κάθε update βαραίνει η συσκευή Υπάρχει λόγος να τα κάνουμε;Μια χαρά είναι η συσκευή 4 μήνες τώρα. Κανένα παράπονο. Όσον αφορά το module δοκίμασες και δε πέτυχε; Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 απογοήτευση πάλι. δεν βλέπω να τα ξεκλειδώνει ποτέ. πρέπει να βρεθεί τρόπος για να τα ξεκλειδωνουμε.μονοι μας εύκολα κ απλά... χωρίς να χρειάζεται μανουρα κάθε μήνα μετά το update τι μπλέξιμο ει άι αυτό ρε γμτ κρίμα και είναι ωραίο κινητό ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για τα update λίγο που με νοιάζει να πω την αλήθεια, δεν βλέπω και τίποτα κάθε μήνα που τα κάνω. Τον ένα μήνα φτιάχνουν την μπαταρία και τον επόμενο την ξαναχαλανε, γενικά έχω την εντύπωση ότι σε κάθε update βαραίνει η συσκευή Υπάρχει λόγος να τα κάνουμε; Τοτε μαλλον εχει καποιο θεμα η συσκευη σου, γιατι αυτα που γραφεις, ουτε καν στο 3 XL υπαρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 (edited) Finn αυτό βάζω? https://magiskmanager.com Ακολουθείς τα παρακάτω βήματα: Ενεργοποίηση λειτουργιών προγραμματιστή Μπαίνεις ρυθμίσεις Σχετικα με το τηλέφωνο 7 κλικ στον αριθμό έκδοσης τέρμα κάτω Ενεργοποίηση OEM-Unlock Επιστρέφεις στο κεντρικό μενού ρυθμίσεων Σύστημα Σύνθετες Λειτουργία προγραμματιστή Ενεργοποίηση το OEM-Unlock Απο εδώ και πέρα φροντίζεις να έχεις κρατήσει backup Επανεκκίνηση σε Fastboot Απενεργοποιείς το τηλέφωνο Κρατάς πατημένα τα Power Button και το πλήκτρο μείωσης της έντασης για μερικά δεύτερα και μπήκες σε fastboot mode Εγκατάσταση adb/fastboot Κατεβάζεις το πακέτο από εδώ αν δε το έχεις ήδη Ξεκλείδωμα bootloader Συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστη Μπες στον φάκελο όπου κατέβασες το παραπάνω πακέτο (στον ίδιο φάκελο με τα αρχεια adb, fastboot) Πάτα shift + δεξί κλικ και επέλεξε να ανοίξει command prompt σ αυτή τη διαδρομή. Εναλλακτικά τρέχεις cdm και πας χειροκίνητα στην τοποθεσία όπου βρίσκεται το fastboot.exe Πληκτρολογείς fastboot devices ώστε να σιγουρευτείς ότι η συσκευή σου είναι ορατή. Αν είναι ορατή πληκτρολογείς fastboot flashing unlock και μετά με το volume up επιβεβαιώνεις οτι θες να προχωρήσεις στο ξεκλείδωμα και τη διαγραφή όλων των δεδομένων. Φλασάρισμα patched boot image Κατεβάζεις το image και το κάνεις επικόλληση στον ίδιο φάκελο με το fastboot.exe Φλασάρεις το patched image με την εντολή fastboot flash boot "magisk_patched Build 21005.img" Αν όλα πήγαν καλά κάνεις reboot μπαίνεις στο σύστημα και επιβεβαιώνεις ότι έχεις το magisk manager εγκατεστημένο. Οδηγίες για valid safetynet ΣτοMagisk Manager πατάς το γρανάζι των ρυθμίσεων. Ενεργοποιείς το MagiskHide Πάνω απ το MagiskHide θα δεις κάτι να λέει "Hide Magisk Manager", κάνε κλικ, δώσε ένα όνομα και πάτα οκ και περίμενε μέχρι να ξανανοίξει. Πας στο κυρίως μενού του magisk manager. Κάνε κλικ στο εικονίδιο με μια ασπίδα. Πας στο "MagiskHide" Κλικ στο "Google Play Services" και τσεκάρεις τα πάντα που έχουν σχέση με google services. Επιστρέφεις σοτ κυρίως μενου του magisk manager Κατεβάζεις το https://github.com/kdrag0n/safetynet-fix/releases/latest Απ το μενού επιλέγεις Install from memory και εγκαθιστάς το παραπάνω πακέτο και τέλος κάνεις επανεκκίνηση. Σ αυτό το σημείο θα πρέπει να έχεις καταφέρει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader, root και valid safetynet. Πας ξανά στο Magisk manager και στην εγκατάσταση module, install from zip και εγκαθιστάς αυτό. Επανεκκίνηση και θα πρέπει να έχεις 5G, VoLTE, VoWiFi. Edited March 2, 2021 by Finn Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 (edited) Φιλε είσαι άψογος! Σ ευχαριστώ πολύ!!!!Ενδέχεται το patched boot image που ποσταρα να μη κανει. Στο update Μαρτίου είσαι; Εδώ οδηγίες σε βίντεο Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 2, 2021 by Finn Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Φίλε δουλεύει, το wifi calling όχι αλλά ισως φταίει και η Vodafone ενώ λέει provisioned όταν είναι σε πτήση δεν παίρνει τηλέφωνο με ανοιχτό wifi. επίσης ενεργοποιήθηκε κάμερα όταν καλώ κάποιον από phone app που δεν υπήρχε πριν. επίσης: το αμαζον Αγγλίας αφού τους έστειλα screenshots ότι δεν υπήρχαν οι επιλογές όπως μου έλεγαν από το τσατ μου στέλνει αντικατάσταση συσκευής, δεν μου είπαν ωστόσο τι θα κάνω τις παλιές; Θα τις ζητήσει ο κούριερ άραγε; Ενοειτε δεν τις ανοίγω καν αφού ούτε αυτές θα έχουν 5g/volte/wificallingΣτείλε ένα screenshot απ'.το *#*#4636#*#* Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η διαφορά στον ηχο με volte ειναι η μερα με τη νυχτα! Λες και ειναι διπλα ο αλλος :) Φοβερο επισης ανοιγει γραμμη αμεσως 5G ειδες ή είσαι σε περιοχή χωρίς κάλυψη και τσάμπα τρώμε κούραση τοσο καιρο; :P Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Φίλε δουλεύει, το wifi calling όχι αλλά ισως φταίει και η Vodafone ενώ λέει provisioned όταν είναι σε πτήση δεν παίρνει τηλέφωνο με ανοιχτό wifi. επίσης ενεργοποιήθηκε κάμερα όταν καλώ κάποιον από phone app που δεν υπήρχε πριν. επίσης: το αμαζον Αγγλίας αφού τους έστειλα screenshots ότι δεν υπήρχαν οι επιλογές όπως μου έλεγαν από το τσατ μου στέλνει αντικατάσταση συσκευής, δεν μου είπαν ωστόσο τι θα κάνω τις παλιές; Θα τις ζητήσει ο κούριερ άραγε; Ενοειτε δεν τις ανοίγω καν αφού ούτε αυτές θα έχουν 5g/volte/wificalling Σου στελνουν καινουργια συσκευη επειδη δεν εχεις αυτες τις ρυθμισεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Καλησπέρα και πάλι. Επειδή σκέφτομαι να το πάρω με τιμολόγιο και αποφορολογιση (αρθρο 39 κτλ), μονόδρομος η ελληνική αγορά. Βλέπω διαθεσιμότητα στο skroutz γενικά. Ξέρει κανείς τι προέλευσης είναι τα μοντέλα που κυκλοφορούν εδώ? Αναφέρουν EU, αλλά θα έχω κάποιο θέμα ανάλογα με το SKU ? Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Δεν υπάρχει η μπαταρία με το update του Μαρτίου!!!!! Δεν κατάλαβα διαφορά. Βλέπεις βελτίωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Δεν υπάρχει η μπαταρία με το update του Μαρτίου!!!!! Εγώ πάντως για 1 εβδομάδα χρήση που έκανα (πριν το δώσω, ίσως λάθος μου..), δεν είχα πάνω από 5.30h SOT. Εσείς πόσο SOT έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Εγώ πάντως για 1 εβδομάδα χρήση που έκανα (πριν το δώσω, ίσως λάθος μου..), δεν είχα πάνω από 5.30h SOT. Εσείς πόσο SOT έχετε;6μιση με 7 Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Ρε παιδιά στην εφαρμογή της εθνικής που λέει να ενεργοποιήσεις τα contact less payments σας αφήνει να το ενεργοποιήσετε εσάς ; Έχω nfc ανοιχτά και εγώ βάλει σαν default εφαρμογή την nbg αλλά τίποτα.. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2021 Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts