spookype20 Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Τώρα σοβαρά? Μέχρι να δούμε εμπορική χρήση διαδεδομένη του 5G, θα έχει βγει το Pixel 8. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Σίγουρα δεν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα όσον αφορά την αγορά του πιξελ 5. Προσωπικά ούτε σαν μονοκαρτο 5g δε με νοιάζει αν θα δουλέψει. Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείται... Δε νομίζω ότι κάποιος στην Ελλάδα αγοράζει το Pixel 5 επειδή είναι 5G! Απλώς το έβαλα σαν είδηση και μελλοντική αναβάθμιση της συσκευής! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Γενικά είσαστε ικανοποιημένοι οι κάτοχοι σε σχέση με το Pixel 4 XL, για όσους είχαν αυτό πριν; Για εμένα τα μόνα δύο πλεονεκτήματα του 5, είναι η αυτονομία, που την έχω συνηθίσει στο 4 XL για την χρήση μου και φυσικά το βάρος του. Λογικά θα είναι σαν να μην έχεις κινητό στην τσέπη συγκριτικά με τα 190 και 200φευγα γραμμάρια των άλλων. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Καλησπέρα. Από που προτείνετε αγορά με αξιοπιστία στην εγγύηση αλλά και αποστολή στην Ελλάδα; Από ότι καταλαβαίνω και διάβασα και εδώ δεν παίζει να είναι διαθέσιμο σε ελληνικά καταστήματα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Καλησπέρα. Από που προτείνετε αγορά με αξιοπιστία στην εγγύηση αλλά και αποστολή στην Ελλάδα; Από ότι καταλαβαίνω και διάβασα και εδώ δεν παίζει να είναι διαθέσιμο σε ελληνικά καταστήματα. Ευχαριστώ.Amazon ή από το Google Store. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 (edited) Και από Fnac, εγώ μάλλον από εκεί θα το πάρω. Εντωμεταξύ μου ήρθαν δύο θήκες που είχα παραγγείλει από amazon uk, luibor μαζί με tempered grass, και caseology legion. Δεν έχω ακόμα τη συσκευή να τις φορέσω, αλλά φαίνονται αρκετά ποιοτικές, ειδικά η legion. Το δε τζαμάκι της luibor φαίνεται να καλύπτει ολόκληρο το μπροστινό μέρος, αν κρίνω από το άνοιγμα της θήκης, αλλά δεν έχει cutout για τη μπροστινή κάμερα. Φαίνεται καλής ποιότητας, αλλά η τιμή του ήταν μόνο 2 λίρες επιπλέον (πακέτο με τη θήκη). Γενικά δεν ξέρω αν αξίζει να επενδύσω σε κάποιοι καλό τζάμι, τύπου Zagg π.χ. για οθόνη και τζαμάκι κάμερας. Στο Μi A2 που έχει Gorilla Glass 5 έχω μεν κάποια micro scratches αλλά τίποτα τραγικό, με το ζόρι φαίνονται. Από όσο είδα το GG6 έχει ίδιο scratch resistance με το 5, οπότε φαντάζομαι με λίγη προσοχή θα είμαι οκ. Και κάποιες ερωτήσεις για όσους το έχουν, κυρίως για την κάμερα. Κολλάει καθόλου λόγω επεξεργασίας αν τυχόν πάρει κάποιος πολλές φωτογραφίες μαζεμένες; Η λειτουργία top shot (ανάλογο του burst mode) δουλεύει κανονικά ή κρασάρει το google photos; Edited November 12, 2020 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Και από Fnac, εγώ μάλλον από εκεί θα το πάρω. Εντωμεταξύ μου ήρθαν δύο θήκες που είχα παραγγείλει από amazon uk, luibor μαζί με tempered grass, και caseology legion. Δεν έχω ακόμα τη συσκευή να τις φορέσω, αλλά φαίνονται αρκετά ποιοτικές, ειδικά η legion. Το δε τζαμάκι της luibor φαίνεται να καλύπτει ολόκληρο το μπροστινό μέρος, αν κρίνω από το άνοιγμα της θήκης, αλλά δεν έχει cutout για τη μπροστινή κάμερα. Φαίνεται καλής ποιότητας, αλλά η τιμή του ήταν μόνο 2 λίρες επιπλέον (πακέτο με τη θήκη). Γενικά δεν ξέρω αν αξίζει να επενδύσω σε κάποιοι καλό τζάμι, τύπου Zagg π.χ. για οθόνη και τζαμάκι κάμερας. Στο Μi A2 που έχει Gorilla Glass 5 έχω μεν κάποια micro scratches αλλά τίποτα τραγικό, με το ζόρι φαίνονται. Από όσο είδα το GG6 έχει ίδιο scratch resistance με το 5, οπότε φαντάζομαι με λίγη προσοχή θα είμαι οκ. Και κάποιες ερωτήσεις για όσους το έχουν, κυρίως για την κάμερα. Κολλάει καθόλου λόγω επεξεργασίας αν τυχόν πάρει κάποιος πολλές φωτογραφίες μαζεμένες; Η λειτουργία top shot (ανάλογο του burst mode) δουλεύει κανονικά ή κρασάρει το google photos; Η Legion μόλις χθες μου ήρθε απο αμαζον πολύ καλή ποιοτικη θήκη απλά έπρεπε να αλλάξω την ευαισθησία στα πλαινα gestures Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Η Legion μόλις χθες μου ήρθε απο αμαζον πολύ καλή ποιοτικη θήκη απλά έπρεπε να αλλάξω την ευαισθησία στα πλαινα gestures Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς φίλε μου για gestures; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς φίλε μου για gestures; οτι εχει μονο του, υπάρχει και εφαρμογή; Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 οτι εχει μονο του, υπάρχει και εφαρμογή; Υπάρχουν διάφορες στο playstore, οπότε υπέθεσα μήπως χρησιμοποιείς κάποια από αυτές. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. November 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2020 (edited) Amazon ή από το Google Store. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Ευχαριστώ. Είναι και το fnac από ότι βλέπω αυτά τα 3 προτείνονται. Βέβαια το Google Store δεν στέλνει Ελλάδα. Λέτε να περιμένω κ άλλο να διορθωθούν τα gaps στη δεύτερη παρτίδα; Σε κάποιες συσκευές είναι πολύ εμφανές και καθόλου ομοιόμορφο. Edited November 13, 2020 by thanos55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Εγω παντως περιμενω το Fnac και την black Friday για παραγγελια - οσο για το gap, οσο περναει ο καιρος και εξαντλειται η πρωτη παρτιδα (που μαλλον εχει ηδη γινει) τοσο λιγοτερες οι πιθανοτητες να πετυχουμε σε καποιο απο τα ελαττωματικα κομματια της ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Εγω παντως περιμενω το Fnac και την black Friday για παραγγελια - οσο για το gap, οσο περναει ο καιρος και εξαντλειται η πρωτη παρτιδα (που μαλλον εχει ηδη γινει) τοσο λιγοτερες οι πιθανοτητες να πετυχουμε σε καποιο απο τα ελαττωματικα κομματια της ;)Μία από τα ίδια! Θα μας κάνει άραγε καμία έκπτωση δυνατή η Google να το χτυπήσουμε άμεσα?? Θέλω να ελπίζω ότι θα κάνει ένα -150€ μείωση. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Μία από τα ίδια! Θα μας κάνει άραγε καμία έκπτωση δυνατή η Google να το χτυπήσουμε άμεσα?? Θέλω να ελπίζω ότι θα κάνει ένα -150€ μείωση. Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkΓια -50€ λένε οι φήμες. Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 (edited) Και εγώ Fnac περιμένω, έχει πλάκα να μην δώσει τελικά καμία προσφορά σε black friday :p (το Tapatalk για κάποιο λόγο κόβει το post αν βάλω emoticon, wtf) Για το κενό, αυξάνονται οι αναφορές χρηστών που λένε ότι το έβαλαν σε θήκη λίγες μέρες και το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Αλλά ας ελπίσουμε να μην το έχει καθόλου η δεύτερη φουρνιά Edited November 14, 2020 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Για -50€ λένε οι φήμες. Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠέρσυ, έδωσε -150€ ή -200€ για τα 4αρια. Για αυτό ελπίζω να επαναλάβει παρόμοια στρατηγική. Όπως και να έχει, οψομεθα! Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Πέρσυ, έδωσε -150€ ή -200€ για τα 4αρια. Για αυτό ελπίζω να επαναλάβει παρόμοια στρατηγική. Όπως και να έχει, οψομεθα! Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Τα μεταφορικά πόσο περίπου είναι για Ελλάδα; Γιατί δεν έκανα ακόμα account για να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Για παράδειγμα, δεν είναι και πολύ τυπική ημέρα για εμένα τόσες ώρες sοt αλλά είχε διακοπή ρεύματος σήμερα Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Τα μεταφορικά πόσο περίπου είναι για Ελλάδα; Γιατί δεν έκανα ακόμα account για να δω.Από Fnac; 11 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanello Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 (edited) Χαιρετω Εχω p30 pro και ηρθε η ωρα να το αφησω Σκεφτομαι την μεταβαση σε pixel Αυτο που σκεφτομαι ειναι σε περιπτωση που θελω να το κρατησω για 2 χρονια (ποτε δεν μου εχει τυχει σε κινητο χαχα) ο επεξεργαστης θα μπορει να ανταπεξελθει? Οχι οτι εχω τρελες απαιτησεις Eπομενες επιλογες 1+8pro και xiaomi mi10 Περιμενω να δω black friday τι παιζει Edited November 15, 2020 by kanello Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Πάμε, ο 765 είναι αντίστοιχος του 835, όποτε ναι και 2 και 3 χρόνια θα σου βγάλει μια χαρά. Επιπλέον, δεδομένου του ότι γίνεται και το σχετικό optimize της Google στο sw, θα είσαι μια χαρά. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Χαιρετω Εχω p30 pro και ηρθε η ωρα να το αφησω Σκεφτομαι την μεταβαση σε pixel Αυτο που σκεφτομαι ειναι σε περιπτωση που θελω να το κρατησω για 2 χρονια (ποτε δεν μου εχει τυχει σε κινητο χαχα) ο επεξεργαστης θα μπορει να ανταπεξελθει? Οχι οτι εχω τρελες απαιτησεις Eπομενες επιλογες 1+8pro και xiaomi mi10 Περιμενω να δω black friday τι παιζειΕίμαι δύο βδομάδες με το pixel 5. Δεν ένιωσα ούτε στιγμή ότι το κινητό αργεί κάπου ή κάνει κάτι χειρότερα απ' τον snapdragon 845 που εχει το htc u12 μου . Σε όλα μα σε όλα συμπεριφέρεται ως flagship συσκευή. Επιφυλάξεις διατηρώ μόνο στο κομμάτι του gaming μιας και δε παίζω τίποτα στο κινητό. Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Τι στο κέρατο συμβαίνει στα Fnac, κάθε μια ώρα γυρίζει από Out of stock σε Subject to availability, shipped within 4 to 12 days και το ανάποδο :lol: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 και στο amazon.de δεν κανει αποστολη στην Ελλαδα - την εχουμε πατησει με την διαθεσιμοτητα ρε Google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Στο Αγγλικό αμαζον τώρα πάντως έχει και τα 2 χρώματα 599 λίρες. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 παιδιά με ενδιαφέρει το πιξελ 5. Είμαι από το 2017 με το oneplus 3T. Όχι ότι έχει θέμα, ακόμη μια χαρά είναι πολύ γρήγορο και τιμιότατο, απλά θέλω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου στις γιορτές. Η διαφορά θεωρείτε θα είναι πολύ μεγάλη; Επίσης με προβληματίζει το από που να το αγοράσω. Βλέπω πολλοί αναφέρετε το fnac. Είναι αξόπιστο όσον αφορά την after sales υποστήριξη; Τί άλλες επιλογές έχω; Εμπιστεύομαι το αμαζον αλλά δεν το βρίσκω σε κανένα. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts