Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 21 minutes ago, Lux said: Το αλλο κακο ειναι με το bloatware. Μπορει να φυγει χωρις καθολου root; Απλα με disable τις εφαρμογες γινεται σωστη δουλεια; Μέσω adb και χωρίς root κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί στο διαδίκτυο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 On 1/9/2021 at 9:14 ΜΜ, Lux said: Εχθες αγορασα ενα Oneplus 8t, και ακομα δεν το εχω ανοιξει. Πραγματικα πλεον τα κινητα προσφερουν τοσο λιγα πλεονεκτηματα σε σχεση με τα παλαιοτερα, που εχει φυγει ο ενθουσιασμος.. Ασε που βαριεμαι να το ξαναφτιαχνω! Εχω ενα Oneplus 5 αυτη τη στιγμη. Θα ηθελα να ρωτησω εαν εχετε ενεργοποιησει το 5g και τι παιζει με την καταναλωση μπαταριας; Σκεφτομαι για πρωτη φορα να μην ασχοληθω με custom rom και ισως ουτε και root, καθως υπαρχει προβλημα με καποιες εφαρμογες που δεν λειτουργουν, ειτε δεν ανοιγουν καθολου, οπως οι τραπεζικες. Έχει μεγάλη κατανάλωση αλλά με νορμάλ χρήση θα βγάλεις σχεδόν την ημέρα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 Καλησπέρα. Έχει η κοπέλα μου το 8T αγορασμενο από Γερμανό, εδώ και 5 μέρες. Αλλά τις εξαντλείται πολύ γρήγορα η μπαταρία. Η χρήση που κάνει είναι Facebook, Instagram και messenger κυρίως. Από ότι είδα έχει την τελευταία ενημέρωση. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 (edited) Στις ρυθμίσεις,, μπαταρία και κοίτα τις εφαρμογές,, ποια έχει μεγάλη κατανάλωση. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.actiondash.playstore Κοίταξε την χρήση,, ή ,, με παρόμοια εφαρμογή. Edited September 4, 2021 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Μπορει καποιος που το εχει κανει root να μου επιβεβαιωσει εαν λειτουργει το ebanking της Πειραιως; Επισης ειχα θεμα και με τα Push notifications απο την Alpha Bank στο oneplus5. Θελω να δω εαν φταιει το root ή η rom που ειχα βαλει. Ή ισως το debloat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Έχει κανείς να προτείνει κάποιο armband που να χωράει τη συσκευή? Είχα ένα από παλιά αλλά περισσεύει η συσκευή γύρω στο μισό πόντο οπότε δε λέει... Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2021 Εχω τη συσκευή εδώ και 10 ημερες και πραγματικά δηλώνω εντυπωσιασμενος ειδικά από μπαταρία που ειναι τέρας πραγματικά και δεν το περίμενα, είμαι κάτοχος και του 8 Pro και στο χαλαρό ένα 15-20% παραπάνω μπαταρία βγάζω.Είμαι με custom rom(msm xtended) βέβαια από day one μιας και oxygen δεν μου αρέσει και ταιριάζει στα γούστα μου προτιμώ παίζω μπάλα με custom rom αυστηρά.Εδώ ενδεικτικά από προχθές και έως τώρα μετά 1 ημέρα από φόρτιση 1 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 On 5/9/2021 at 4:48 ΜΜ, Lux said: Μπορει καποιος που το εχει κανει root να μου επιβεβαιωσει εαν λειτουργει το ebanking της Πειραιως; Επισης ειχα θεμα και με τα Push notifications απο την Alpha Bank στο oneplus5. Θελω να δω εαν φταιει το root ή η rom που ειχα βαλει. Ή ισως το debloat. Νομίζω το play store, έχει επίσημα, στην Ελλάδα, το Google pay. Το κατέβασα. (Το πιο σημαντικό είναι τα χρήματα βέβαια κλπ.. αν υπάρχουν..). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 On 7/9/2021 at 9:10 ΠΜ, alextrela said: Εχω τη συσκευή εδώ και 10 ημερες και πραγματικά δηλώνω εντυπωσιασμενος ειδικά από μπαταρία που ειναι τέρας πραγματικά και δεν το περίμενα, είμαι κάτοχος και του 8 Pro και στο χαλαρό ένα 15-20% παραπάνω μπαταρία βγάζω. Είμαι με custom rom(msm xtended) βέβαια από day one μιας και oxygen δεν μου αρέσει και ταιριάζει στα γούστα μου προτιμώ παίζω μπάλα με custom rom αυστηρά. Εδώ ενδεικτικά από προχθές και έως τώρα μετά 1 ημέρα από φόρτιση Απο κάμερα τι λέει; Το βρίσκω στα ίδια λεφτά με το A52s 5g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 8, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 36 minutes ago, wpandroidios said: Απο κάμερα τι λέει; Χωρίς να είναι κακή, είναι το λιγότερο δυνατό σημείο της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 4 hours ago, athanasios1112 said: Νομίζω το play store, έχει επίσημα, στην Ελλάδα, το Google pay. Το κατέβασα. (Το πιο σημαντικό είναι τα χρήματα βέβαια κλπ.. αν υπάρχουν..). Ναι αλλα δεν θελω τις εφαρμογες για να πληρωνω μονο. Οποτε το google pay απο μονο του δε λεει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2021 On 29/8/2021 at 9:58 ΜΜ, GIANNAKIS75 said: εχεις δικιο φιλαρακι μολις εβαλα την cosmote το εβγαλε αμεσος ομως μολις την εβγαλα και εβαλα την vodafone το εχασε παλι.τες πα δεν με πολυ νοιαζει με 4g+ δουλευω απλα για το γαμοτο ηθελα να δω.Αλλα με το s21 ultra που ειχα επαιζε κανονικα το 5g Μήπως λύθηκε το θέμα με τη Vodafone και το 5G; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muftrap_1980 Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Έχετε να προτείνετε κάποιο tempered glass, εκτός του original, που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την spigen liquid air θήκη και να μην υπάρχει κανένα θέμα ούτε με το αποτύπωμα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lungo1980 Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Έχετε να προτείνετε κάποιο tempered glass, εκτός του original, που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την spigen liquid air θήκη και να μην υπάρχει κανένα θέμα ούτε με το αποτύπωμα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 9, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 1 hour ago, lungo1980 said: Καλησπέρα σε όλους. Έχετε να προτείνετε κάποιο tempered glass, εκτός του original, που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την spigen liquid air θήκη και να μην υπάρχει κανένα θέμα ούτε με το αποτύπωμα; Ευχαριστώ. Της Spigen τα tempered glass είναι συμβατά με τις θήκες της. Και είναι από τα πιο ποιοτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lungo1980 Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 54 minutes ago, athanaso77 said: Της Spigen τα tempered glass είναι συμβατά με τις θήκες της. Και είναι από τα πιο ποιοτικά. Γνωρίζεις που μπορώ να βρω; Δεν βρίσκω τπτ ούτε στο επίσημο σάιτ της, ούτε στο σκρουτζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 16 ώρες πριν, lungo1980 said: Γνωρίζεις που μπορώ να βρω; Δεν βρίσκω τπτ ούτε στο επίσημο σάιτ της, ούτε στο σκρουτζ. Δες το λινκ παρακάτω. https://www.amazon.de/-/en/Tempered-Protector-Compatible-Friendly-Reactive/dp/B08L5QTDWD/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=spigen+hartglas+oneplus+8t&qid=1633861644&sr=8-1 Επίσης δες και άλλα γυαλιά από άλλες εταιρίες. https://www.amazon.de/s?k=spigen+tempered+glass+oneplus+8t&ref=nb_sb_noss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lungo1980 Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 9 ώρες πριν, granazias said: Δες το λινκ παρακάτω. https://www.amazon.de/-/en/Tempered-Protector-Compatible-Friendly-Reactive/dp/B08L5QTDWD/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=spigen+hartglas+oneplus+8t&qid=1633861644&sr=8-1 Επίσης δες και άλλα γυαλιά από άλλες εταιρίες. https://www.amazon.de/s?k=spigen+tempered+glass+oneplus+8t&ref=nb_sb_noss Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 Προσωπικά της spigen τα tempered glass τα απορρίπτω κατηγορηματικα(σε αντίθεση με τις θήκες της που ειναι ποιοτικά το αντίθετο θεωρώ στα γυαλιά προστασίας) αντί αυτού προτιμώ της nilkin και όπως έβαλα σε flat οθόνη σε ipad pro και mi mix 3 έτσι έκανα και με 8T όπου μου το τοποθέτησαν στο κατάστημα άψογα.Το εξής είναι. Nillkin CP+ PRO Full Tempered Glass OnePlus 8T - BlackSent from my KB2003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Android 12 πρώτη custom rom για τη συσκευή.Alpha release!! Sent from my OnePlus 8T using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 Διαβαζω βγηκε καινουριο Update με security patches εδω και 1,2 ημερες, ακομα δεν εχει ερθει κατι στην συσκευη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 Σε κύματα έρχονται, υπομονή, πάντα έτσι γίνεται, γινόταν σε OnePlus. Sent from my IN2023 using Tapatalk 1 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση και για eu συσκευές.Εδώ απευθείας full zip link για manual εγκατάσταση για όσους δεν ήρθε OTA και δεν θέλουν περιμένουν. https://otafsg-cost-az.coloros.com/OnePlus8T_EEA/OnePlus8TOxygen_15.E.29_GLO_0290_2110091931/patch/amazone2/GLO/OnePlus8TOxygen/OnePlus8TOxygen_15.E.29_GLO_0290_2110091931/OnePlus8TOxygen_15.E.29_OTA_0290_all_2110091931_31fe07.zipSent from my IN2023 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 Σε 8Τ μετά το update δεν λειτουργεί το Google Pay. Διάβασα πως είναι γενικό το "κακό". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzian Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 11 minutes ago, spyrdano said: Σε 8Τ μετά το update δεν λειτουργεί το Google Pay. Διάβασα πως είναι γενικό το "κακό". To χρησιμοποιησα 2 φορες μετα το update. Ολα καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts