spursfan Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Δεν ήξερα το ΑΑ και το ΒΑ τι ήταν γιαυτό και λέω μήπως θέλει του σαιτ. Beta είχα πάντα και στα προηγούμενα 1+ Κανένα πρόβλημα ποτέ με beta Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια και καλό Πάσχα σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Κοίταξε το εξής Στις ρυθμίσεις,, σχετικά με τό τηλέφωνο,,, μοντέλο Τι γράφει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Εμένα γράφει ΚΒ2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Καλησπερα και χρονια πολλα!Εχω το 7τ και σκεφτομαι να το αλλαξω με το 8τ.Αξιζει να παω στο 8τ ή δεν θα δω τεραστιες διαφορες;Σιγουρα η καλυτερη επιλογη θα ηταν το 9 αλλα στα 760 που παιζει τωρα ειναι λιγο δυσκολο να δωσω τετοιο ποσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Εμένα γράφει ΚΒ2003ΚΒ2000 είναι η κινεζική βερσιόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Χρησιμοποιεί κανείς άλλον φορτιστή εκτός από αυτόν που ήταν στο κουτί; Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Το έχουμε βάλει σε power bank 1-2 φορές αλλά φορτίζει στον τριπλάσιο χρόνο όπως είναι αναμενόμενο Sent from my IN2020 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Χρησιμοποιεί κανείς άλλον φορτιστή εκτός από αυτόν που ήταν στο κουτί; Για γρήγορη φόρτιση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε type c σε type c φορτιστή που υποστηρίζει το πρότυπο Power Delivery(PD). Δεν θα δώσει τις τιμές του warp, δηλαδή 5V και όσα αμπέρ γράφει ο φορτιστής (πχ 6 για το warp 30T) αλλά θα σε πάει στα μέγιστα του εκάστοτε φορτιστή. Εχω δοκιμάσει το Nord QC3.0 φορτιστή αλλά δυστυχώς δεν έκανε γρήγορη φόρτιση με οποιοδήποτε type c καλώδιο, ακόμα και με το εργοστασιακό. Αντίθετα σε Samsung 25W φορτιστή C σε C έγραψε κανονικά γρήγορη φόρτιση (δεν έβγαλε βεβαια το σηματάκι του warp) και φόρτισε πιο γρήγορα. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Ρωτάω επειδή το έχω αγοράσει από bangood και δεν είναι ευρωπαϊκός ο φορτιστής και δεν μου αρέσει με τον αντάπτορα επειδή φαίνεται σαν τούβλο. Οπότε θέλω να αγοράσω άλλον. Είχα βολευτεί με έναν anker που είχε 5 θύρες και ψάχνω κάτι παρόμοιο που να έχει wrap φόρτιση βέβαια. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Ρωτάω επειδή το έχω αγοράσει από bangood και δεν είναι ευρωπαϊκός ο φορτιστής και δεν μου αρέσει με τον αντάπτορα επειδή φαίνεται σαν τούβλο. Οπότε θέλω να αγοράσω άλλον. Είχα βολευτεί με έναν anker που είχε 5 θύρες και ψάχνω κάτι παρόμοιο που να έχει wrap φόρτιση βέβαια. Πάρε κατευθείαν από oneplus 40€ Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Ρωτάω επειδή το έχω αγοράσει από bangood και δεν είναι ευρωπαϊκός ο φορτιστής και δεν μου αρέσει με τον αντάπτορα επειδή φαίνεται σαν τούβλο. Οπότε θέλω να αγοράσω άλλον. Είχα βολευτεί με έναν anker που είχε 5 θύρες και ψάχνω κάτι παρόμοιο που να έχει wrap φόρτιση βέβαια.Εγώ πήρα αυτό https://www.skroutz.gr/s/21616997/14489.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share και το κόλλησα με κόλλα στον φορτιστή, γιατί σε μερικά πολυπριζα έμενε πάνω στη πρίζα, και όλα ΟΚ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Το κόλλησα με μονωτική πλαστικη ταινία, σε άλλη συσκευή, για τον φόβο ηλεκτροπληξίας, επειδή κολλούσε στο πολυπριζο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 καλημέρα και χρόνια πολλά. Σκεφτόμουν την αγορά του 8Τ απο κάποια μεγάλη αλυσίδα κυρίως για αποφορολόγηση και 2ετη εγγύηση στην Ελλάδα. Αλλά βλέπω ότι όλοι οι μεγάλοι το έχουν 679 ακατέβατο παρότι βγήκε το 9 και ενώ η ίδια η oneplus το έχει σε προσφορά 500!! πως γίνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 καλημέρα και χρόνια πολλά. Σκεφτόμουν την αγορά του 8Τ απο κάποια μεγάλη αλυσίδα κυρίως για αποφορολόγηση και 2ετη εγγύηση στην Ελλάδα. Αλλά βλέπω ότι όλοι οι μεγάλοι το έχουν 679 ακατέβατο παρότι βγήκε το 9 και ενώ η ίδια η oneplus το έχει σε προσφορά 500!! πως γίνεται ? Τι εννοείς πώς γίνεται?Ελευθερη αγορά έχουμε ο καθένας το τιμολογει όπως θέλει.Το οτι η oneplus το έχει σε προσφορά στο site της δεν πάει να πεί οτι θα πρέπει να το κάνουν και τα τοπικά καταστήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Τι εννοείς πώς γίνεται?Ελευθερη αγορά έχουμε ο καθένας το τιμολογει όπως θέλει.Το οτι η oneplus το έχει σε προσφορά στο site της δεν πάει να πεί οτι θα πρέπει να το κάνουν και τα τοπικά καταστήματα... Εννοείται πως έχουμε ελεύθερη αγορά . Απλά ρωτάω μήπως τα παιδιά που παρακολουθούν τις τιμές από τα προηγούμενα μοντέλα έχουν κάποια εκτίμηση ή ενημέρωση σχετικά με ενδεχόμενη μείωση της τιμής και από τα γνωστά καταστήματα με αφορμή την μείωση της μαμάς oneplus εξαιτίας του oneplus 9 αν και περίμενα το Πάσχα να γίνει κάτι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Amazon δες που και εκεί μπορείς από φορολόγηση Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. May 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2021 (edited) Γεια σας μπορεί κάποιος να μου προτείνει μία θήκη σιλικόνης διαφανή καλής ποιότητας όμως που να μην κιτρινίζει με την πάροδο του χρόνου; Αυτή που έχει στην συσκευασία είναι καλή αλλά τα τεράστια γράμματα που έχει πίσω είναι πολύ άσχημα Edited May 9, 2021 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. May 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2021 Επιτέλους παρέλαβα κι εγώ σήμερα μετά από 20 ημέρες από banggood... πρώτες εντυπώσεις άριστες, οθόνη, σβελτάδα λειτουργικού και για τη φόρτιση δεν έχω λόγια!!! Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Κάτοχος κι εγώ της συσκευής εδώ και λίγες ημέρες. Παρατηρώ ότι ανεβάζει θερμοκρασία. Είναι φυσιολογικό; Φταίνε τα 120hz; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 https://postimg.cc/TpS1X6RP Έχει φτάσει και σε 45 βαθμούς, αν είναι στον ήλιο. Όλα τα κινητά ζεστενονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 https://postimg.cc/nX948xDF Και την εφαρμογή, την έχω για αξιόπιστη,, μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Καλησπέρα σας, υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί την beta ROM στο εργαλείο του; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Καλησπέρα σας, υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί την beta ROM στο εργαλείο του;Καλησπέρα, εγώ. Beta 4. Όλα άψογα και μπαταρία μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Καλημέρα σε όλους, εχω κάνει κι εγω παραγγελία απο bangood και ενω έφυγε άμεσα το δέμα απο Κίνα δείχνει να έχει κολλήσει 10 μέρες τώρα στην Ρουμανία...μπορώ να κάνω κάτι η μόνο αναμονή; έστειλα και ένα mail σε Gls να ρωτήσω αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Για το κόλλημα στην Ρουμανία, έχω ξαναδιαβάσει. Απλά περίμενε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts