cmvr Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Αυτό θέλεις? Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, αλλά να είσαι σε περιοχή με 5g. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Πραγματικό 5G? Γιατί 5G λέει επάνω το σήμα Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Πραγματικό 5G? Γιατί 5G λέει επάνω το σήμα Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από τις εικόνες που ανέβασαν τα παιδιά στο άλλο topic. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Από τις εικόνες που ανέβασαν τα παιδιά στο άλλο topic. Ποιο είναι το άλλο τοπικ?? Ένα λινκ εδώ όποιος ξέρει με ενδιαφέρει και επίσης κάτι κωδικοί για 5g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 (edited) παιδικά προβλήματα σε ένα πρόχειρα στημένο λειτουργικο χωρίς κανένα τεσταρισμα της ρομ πριν,όμως έρχεται η ομάδα pionner να το δορθωσει,stay on line!!!!MUI MUI MUI!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Πώς τους είπες?? Πριονίρ??? Μη με ξετρελαίνεις τώρα!! Θα πηγαίνουν σαν πριόνια δηλαδή τα κινητά μας σε λίγο καιρό χαχαχαχα... Τι να πω...εντάξει..κάπου το ξεφτυλισανε και αυτοί μέχρι τώρα...developer team,beta testers,pilots.. pioneers...πόσα λεφτά δίνουν δεν μας είπαν και αν κολλάνε όλο το ΙΚΑ. Συμφωνώ μαζί σου σε ότι λες χαζοπροβληματα και όχι μόνο αυτό!! Ίδια κινητά ίδιο update ίδιες ROM διαφορετικά bugs και προβληματικά...φωνάζει software. Και να πω ότι από το κινητό είναι απόλυτα ευχαριστημένος είναι πριόνι αλλά παρασύρομαι γι'αυτό και γω τα χώνω.... Και επίσης να πω ότι κανονικά και με βάση την διαφήμιση που έφαγε το κινητό από την ξιαομι στο global event έπρεπε να έχουμε το ίδιο ακριβώς μενού με mi 11/ ultra και όμως παρόλα αυτά δεν τα έχουμε και θα πρέπει να παίζουμε με κρυφές ρυθμίσεις και με εφαρμογές που σου ανοίγουν κρυφές ρυθμίσεις για να δεις πράγματα που γι'αυτα διαφημίστηκε το κινητό και παρουσίασε η ξιαομι για την global αγορά.. ελεος Edited June 18, 2021 by papanic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 όχι ρε συ παιονιρ ο καινοτόμος ο πρωτοπόρος ο εποικος ο χαζός ο ήλιθιος ...ωχ σορυ τα τελευταία ειναι δικά μου χαχα!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 όχι ρε συ παιονιρ ο καινοτόμος ο πρωτοπόρος ο εποικος ο χαζός ο ήλιθιος ...ωχ σορυ τα τελευταία ειναι δικά μου χαχα!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Χαχαχαχα εντάξει κλαιω μιλάμε είσαι φοβερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Λοιπόν παιδιά σήμερα μου ήρθε και μένα η αναβάθμιση ΟΤΑ την εγκατέστησα το πρωί κι αυτό που είδα είναι ότι η μπαταρία έχει γίνει πολύ χειρότερη. Ενδεχομένως να είναι η πρώτη φορά και αύριο να στρώσει ίδωμεν! Το πρόβλημα που είχα με τα widgets με τα οποία κάνεις άμεση κλήση ή κάνεις άμεσο μήνυμα και τα έχεις στην επιφάνεια εργασίας τα οποία δεν είχα μέχρι τώρα συνεχίζει να υφίσταται. Χρησιμοποιώ τον stock launcher. Άλλη διαφορά δεν είδα με πριν τελικά τι αλλάζει με την αναβάθμιση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Λοιπόν παιδιά σήμερα μου ήρθε και μένα η αναβάθμιση ΟΤΑ την εγκατέστησα το πρωί κι αυτό που είδα είναι ότι η μπαταρία έχει γίνει πολύ χειρότερη. Ενδεχομένως να είναι η πρώτη φορά και αύριο να στρώσει ίδωμεν! Το πρόβλημα που είχα με τα widgets με τα οποία κάνεις άμεση κλήση ή κάνεις άμεσο μήνυμα και τα έχεις στην επιφάνεια εργασίας τα οποία δεν είχα μέχρι τώρα συνεχίζει να υφίσταται. Χρησιμοποιώ τον stock launcher. Άλλη διαφορά δεν είδα με πριν τελικά τι αλλάζει με την αναβάθμιση;; Ορίστε!! Ίδιο update για όλους και όλοι θα πούμε κάτι διαφορετικό...μπαταρία η ίδια ίσως λίγο καλύτερη υπό προϋποθέσεις..και γω με στοκ λόντσερ είμαι..υπάρχει βελτίωση στα haptics στο touch γενικά...έγινε λίγο πιο σβέλτο ..καινούριο boot..καινούριο volume menu..και το νέο control centre που κανεις swipe δεξιά και πας στις ειδοποιήσεις..και καποια αλλά ίσως..δεν τα ξέρω και ολα..δεν έχουμε super wallpapers αλλά τα υποστηρίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Τσιφούτικη αναβάθμιση σε επίπεδο εμφάνισης με βάση τον ντόρο που είχε γίνει, όμως όπως έχω γράψει και πιο πίσω η όλη του εικόνα είναι εξαιρετική! Η μπαταρία την θεωρώ καρμπον όπως ήταν, καθώς και η φουλ gestures εμπειρία φοβερή. Ασκάλωτο από την πρώτη μέρα που την πέρασα... εξαιρετική δουλειά στο λογισμικό του, δεν πιστεύω ότι δουλεύω σιάομι κάνει το καθημερινό μου Fe 5g φτωχό συγγενή... είναι και αυτά τα 144 σκάνε δύο μηλαράδες φίλοι και δεν το πιστεύουν. Φαίνεται πως έπεσα σε καλό αυγό της Λαμπρής,αρε σιαομάρα με τα τρελά σου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Λοιπόν παιδιά σήμερα μου ήρθε και μένα η αναβάθμιση ΟΤΑ την εγκατέστησα το πρωί κι αυτό που είδα είναι ότι η μπαταρία έχει γίνει πολύ χειρότερη. Ενδεχομένως να είναι η πρώτη φορά και αύριο να στρώσει ίδωμεν! Το πρόβλημα που είχα με τα widgets με τα οποία κάνεις άμεση κλήση ή κάνεις άμεσο μήνυμα και τα έχεις στην επιφάνεια εργασίας τα οποία δεν είχα μέχρι τώρα συνεχίζει να υφίσταται. Χρησιμοποιώ τον stock launcher. Άλλη διαφορά δεν είδα με πριν τελικά τι αλλάζει με την αναβάθμιση;; Αυτά τα widgets όχι δεν παίζουν με τον στοκ λόντσερ... Ή θα δοκιμάσεις Poco launcher που δεν ξέρω αν το έχει ή φλασαρεις xtrv ROM...κανένας δεν τα έχει αυτά τα widgets δυστυχώς από miui 12 και μετά και στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Σας εχει συμβεί εσας αυτο; καθος κανεις κατι στο τηλέφωνο να χτυπαει να ακους τον χτύπο και οταν πας να σικωσεις να μην σου βγαζει τον αριθμο που καλει !! να μην φαινετια δηλαδη να πρεπει να το κλησει ο αλλος να πας στις κλησεις για να δεις ποιος πήρε...... επισης οταν κανεις μια κλίση και σου λεει πατα το 1 η 2 η 3 δεν υπαρχει επιλογη μεσα στο τηλέφωνο την ωρα που μιλας να σου βγαζει αριθμους στην κληση για να μπορεις να τους πατησεις για να συνδεθείς καπου αλλου. και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που είχε αυτό το πρόβλημα και δεν τολμούσα να το γράψω!! χαχαχα Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που είχε αυτό το πρόβλημα και δεν τολμούσα να το γράψω!! χαχαχα Εμένα όλα κανονικά από την αρχή ποτέ δεν είχα θέμα!! Ανέβασα και φωτό πιο πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2021 Εμένα αυτό που μ ενοχλεί είναι το εξής : στο poco f1 όταν έπαιζα ένα παιχνίδι κ απαντούσα σε κλήση, συνέχιζα κανονικά το παιχνίδι και μιλούσα. Εδώ σε πετάει στην οθόνη της κλήσης και βγαίνει από το παιχνίδι. Προφανώς λόγω Google dialer. Υπάρχει τρόπος να μπει ο dialer της xiaomi? Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 MIUI Global 12.5.1 Σταθερή 12.5.1.0(RJDEUXM) Εσείς αυτή πήρατε με τα τηλέφωνα αγορασμένα από Κωτσόβολο, Γερμανό κλπ ; Αυτή η ενημέρωση, έχει έρθει σε μένα, πριν 2 βδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 (edited) και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που είχε αυτό το πρόβλημα και δεν τολμούσα να το γράψω!! χαχαχα Εγω ειχα το true phone τωρα το εβγαλα για να δουμε........ δηλαδη καθε φορα που θα βγαινει κατι για να φτιαξει το τηλεφωνο θα γ@ντε ολα τα αλλα;; αμα ειναι ετσι καθε φορα να περιμένουμε και απο την εκατστοτε εφαρμογη να την φτιάξουνε με την επομενη έκδοση και ουτε καθεξής θα τρελαθούμε τελιως μεχρι να συγχρονίσουν ολες η εφαρμογές του τηλεφωνου Edited June 19, 2021 by dukepapas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 θα γ@ντε ολα τα αλλα;; Άλλο φτιάχνουν άλλο χαλάνε. Το ακριβότερο μοντέλο μήπως δεν έχει τα ίδια προβλήματα με την low budget σειρά που πήραμε εμείς ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 (edited) Άλλο φτιάχνουν άλλο χαλάνε. Το ακριβότερο μοντέλο μήπως δεν έχει τα ίδια προβλήματα με την low budget σειρά που πήραμε εμείς ; Όχι! είμαστε ίδια τηλέφωνα απλά με άλλη κυρίως κάμερα!! Απλά παρατηρείται διαφορετική συμπεριφορά από τηλέφωνο σε τηλέφωνο μετά το update..μετά από κάθε update βασικά! Τα bugs είναι εκεί αλλά περνάνε απαρατήρητα γιατί με κερδίζει η εμπειρία χρήσης..το μόνο πρόβλημα που έχω εγώ με την 12.5.1.0 είναι επειδή δουλεύω με gestures όταν κάνω swipe up στο κέντρο να δω τις καρτέλες εκεί κάνει ένα κρακαρισμα να το πω..ένα κόλλημα..κάτι..που με ενοχλεί...λες και δεν έχει έτοιμες τις καρτέλες και πάει να τις φτιάξει εκείνη την ώρα! Από το τηλέφωνο είμαι καραφούλ ευχαριστημένος απλά με ενοχλεί αυτό το " misfire " σε κάθε εγκατάσταση νέου update από τηλ σε τηλ!!! Α!! Και τελευταίο και σημαντικότερο κάπου είδα ότι η ομάδα υποστήριξης της ξιαομι συμβουλεύει ΟΤΙ με ένα hard reset και ξαναστησιμο εξαλείφονται όλα τα bugs!! Ίσως το δοκιμάσω όταν σταθεροποιηθεί η 12.5 κάποια στιγμή!! Και τέλος να πω ότι το 12.1.5 που είχαμε πάρει μακράν το καλύτερο update το έστρωσε το κινητό και πάτησε τέλεια στο αντροιντ 11.. Αυτά!! Τα είπα ολα Edit: το mi10T έχει πουλήσει πιο πολύ από το pro και επειδή είναι πιο budget και λόγω το Sony φακού...ένα 80% έχει το mi10T εκεί έξω...τα pro είναι λίγα Edited June 19, 2021 by papanic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Δεν το ξέρεις αν έχει πουλήσει κατά 80% το απλό ΜΙ 10Τ έναντι του προ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Δεν το ξέρεις αν έχει πουλήσει κατά 80% το απλό ΜΙ 10Τ έναντι του προ Ναι οκ ίσως ήμουν υπερβολικός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Όχι! είμαστε ίδια τηλέφωνα απλά με άλλη κυρίως κάμερα!! Απλά παρατηρείται διαφορετική συμπεριφορά από τηλέφωνο σε τηλέφωνο μετά το update..μετά από κάθε update βασικά! Τα bugs είναι εκεί αλλά περνάνε απαρατήρητα γιατί με κερδίζει η εμπειρία χρήσης..το μόνο πρόβλημα που έχω εγώ με την 12.5.1.0 είναι επειδή δουλεύω με gestures όταν κάνω swipe up στο κέντρο να δω τις καρτέλες εκεί κάνει ένα κρακαρισμα να το πω..ένα κόλλημα..κάτι..που με ενοχλεί...λες και δεν έχει έτοιμες τις καρτέλες και πάει να τις φτιάξει εκείνη την ώρα! Από το τηλέφωνο είμαι καραφούλ ευχαριστημένος απλά με ενοχλεί αυτό το " misfire " σε κάθε εγκατάσταση νέου update από τηλ σε τηλ!!! Α!! Και τελευταίο και σημαντικότερο κάπου είδα ότι η ομάδα υποστήριξης της ξιαομι συμβουλεύει ΟΤΙ με ένα hard reset και ξαναστησιμο εξαλείφονται όλα τα bugs!! Ίσως το δοκιμάσω όταν σταθεροποιηθεί η 12.5 κάποια στιγμή!! Και τέλος να πω ότι το 12.1.5 που είχαμε πάρει μακράν το καλύτερο update το έστρωσε το κινητό και πάτησε τέλεια στο αντροιντ 11.. Αυτά!! Τα είπα ολα Edit: το mi10T έχει πουλήσει πιο πολύ από το pro και επειδή είναι πιο budget και λόγω το Sony φακού...ένα 80% έχει το mi10T εκεί έξω...τα pro είναι λίγα ισχύει η 12.1.5 ηταν μακράν η καλύτερη έκδοση και η πιο υγιής!! όλα έτρεχαν σωστά ακόμα και η μπαταρία.. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Αυτή δεν είναι η τελευταία? Βγήκε και άλλη? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Αυτή δεν είναι η τελευταία? Βγήκε και άλλη? Όχι 12.5.1 !! Την 12.1.5 την τελευταία πριν πάρουμε την 12.5 !! Ερώτηση! Έχει πάρει κανείς στα system apps update για miui notifications?? (Ενημερώσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Όχι! είμαστε ίδια τηλέφωνα απλά με άλλη κυρίως κάμερα!! Απλά παρατηρείται διαφορετική συμπεριφορά από τηλέφωνο σε τηλέφωνο μετά το update..μετά από κάθε update βασικά! Τα bugs είναι εκεί αλλά περνάνε απαρατήρητα γιατί με κερδίζει η εμπειρία χρήσης..το μόνο πρόβλημα που έχω εγώ με την 12.5.1.0 είναι επειδή δουλεύω με gestures όταν κάνω swipe up στο κέντρο να δω τις καρτέλες εκεί κάνει ένα κρακαρισμα να το πω..ένα κόλλημα..κάτι..που με ενοχλεί...λες και δεν έχει έτοιμες τις καρτέλες και πάει να τις φτιάξει εκείνη την ώρα! Από το τηλέφωνο είμαι καραφούλ ευχαριστημένος απλά με ενοχλεί αυτό το " misfire " σε κάθε εγκατάσταση νέου update από τηλ σε τηλ!!! Α!! Και τελευταίο και σημαντικότερο κάπου είδα ότι η ομάδα υποστήριξης της ξιαομι συμβουλεύει ΟΤΙ με ένα hard reset και ξαναστησιμο εξαλείφονται όλα τα bugs!! Ίσως το δοκιμάσω όταν σταθεροποιηθεί η 12.5 κάποια στιγμή!! Και τέλος να πω ότι το 12.1.5 που είχαμε πάρει μακράν το καλύτερο update το έστρωσε το κινητό και πάτησε τέλεια στο αντροιντ 11.. Αυτά!! Τα είπα ολα Edit: το mi10T έχει πουλήσει πιο πολύ από το pro και επειδή είναι πιο budget και λόγω το Sony φακού...ένα 80% έχει το mi10T εκεί έξω...τα pro είναι λίγα Δεν εννοώ τη σειρά απλή και pro. Έχουν και την ακριβότερη σειρά τους που είναι το XIAOMI MI 10 χωρίς το Τ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2021 Δεν εννοώ τη σειρά απλή και pro. Έχουν και την ακριβότερη σειρά τους που είναι το XIAOMI MI 10 χωρίς το Τ. Ααα οκ δεν σε κατάλαβα...από αυτά που διαβάζω από δω και από κει νομίζω είναι πιο κοντά στην οικογένεια του Mi 11 ... Ίσως λόγω αμολεντ?? Δεν γνωρίζω περισσότερα όποιος ξέρει ας μας πει ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts