sisferas_sax Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα.. Στα παραπάνω προγράμματα χαρτών (GPS ) υπάρχουν ειδοποιήσεις καμερων κτλ? Το IGO λειτουργεί με ανδροιτ 11? Ευχαριστώ !! Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 στο kartagps εχει τις σταθερες καμερες μεσα στην αθηνα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα.. Στα παραπάνω προγράμματα χαρτών (GPS ) υπάρχουν ειδοποιήσεις καμερων κτλ? Το IGO λειτουργεί με ανδροιτ 11? Ευχαριστώ !!To Waze έχει όλες τις γνωστές κάμερες και αν λείπει κάποια μπορείς είτε να την προσθέσεις μόνος σου είτε να στείλεις μήνυμα μέσω της εφαρμογής και κάποιος εθελοντής μέλος της ελληνικής κοινότητας να το προσθέσει το συντομότερο. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Καλησπέρα. Είμαι με MIUI 12.0.1.0 Δε θα έπρεπε να είχα πάρει κανένα Update ακόμη? Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900386 Κατέβασε και update. Ποια συσκευή έχεις, eea/ global ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 (edited) https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1900386 Κατέβασε και update. Ποια συσκευή έχεις, eea/ global ;; 1) Global. 2) Ευχαριστώ :D ---------------------- Τζίφος... "Μου λέει Αδυναμία επαλήθευσης ενημέρωσης" και δεν πάει παρακάτω... Edited May 17, 2021 by Yoda Προσθήκη 2ου post Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Δοκίμασε από το update του κινητού,, πάνω δεξιά έχει 3 τέλειες, πάτησε εκεί Λήψη ... τελευταία ενημέρωση ( κάτι τέτοιο..). (Πάντως το κινητό, έπρεπε να δείχνει τις ενημερώσεις,, περίεργο!, Ήτανε root ;;). Ποια ρομ δείχνει, να κατεβάσει το full firmware, μήπως φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 (edited) στο kartagps εχει τις σταθερες καμερες μεσα στην αθηνα. To Waze έχει όλες τις γνωστές κάμερες και αν λείπει κάποια μπορείς είτε να την προσθέσεις μόνος σου είτε να στείλεις μήνυμα μέσω της εφαρμογής και κάποιος εθελοντής μέλος της ελληνικής κοινότητας να το προσθέσει το συντομότερο. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ και τους 2 .Δοκιμάζω και βλέπουμε!!! Αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει και σε αυτό..... Το IGO λειτουργεί με ανδροιτ 11? Ανάλυση,, σκιν? Edited May 18, 2021 by sisferas_sax Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Δοκίμασε από το update του κινητού,, πάνω δεξιά έχει 3 τέλειες, πάτησε εκεί Λήψη ... τελευταία ενημέρωση ( κάτι τέτοιο..). (Πάντως το κινητό, έπρεπε να δείχνει τις ενημερώσεις,, περίεργο!, Ήτανε root ;;). Ποια ρομ δείχνει, να κατεβάσει το full firmware, μήπως φτιάξει. Αυτό δούλεψε και αφού κατέβασε 2-3Gb, εγκατέστησε ξανά την 12.0.1.0 !! Δε θέλει το άτιμο να πάρει μεγαλύτερη έκδοση... (Security Updates λαμβάνει κανονικά) Μάλλον θα περιμένουμε... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Αυτό δούλεψε και αφού κατέβασε 2-3Gb, εγκατέστησε ξανά την 12.0.1.0 !! Δε θέλει το άτιμο να πάρει μεγαλύτερη έκδοση... (Security Updates λαμβάνει κανονικά) Μάλλον θα περιμένουμε...Μπορείς να στείλεις το σχετικά με το τηλέφωνο; Sent from my M2011K2G using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 το Xiaomi Mi 10Τ Pro στη συσκευασία του περιλαμβάνει Θήκη και προστασία προστασία οθόνης ; Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Ναι κανονικά, απλά η προστασία είναι ζελατίνα φυσικά. Άλλοι την προτιμούν ( όπως εγώ) και άλλοι όχι. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 (edited) Μπορείς να στείλεις το σχετικά με το τηλέφωνο; Sent from my M2011K2G using Tapatalk Edited May 18, 2021 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Ναι κανονικά, απλά η προστασία είναι ζελατίνα φυσικά. Άλλοι την προτιμούν ( όπως εγώ) και άλλοι όχι. Είναι ξεκάθαρα για να σου δώσει χρόνο να επιλέξεις κάτι άλλο, όχι για να μείνεις με αυτό. Πρέπει να είναι 5-6 άτομα που την προτιμούν (στον κόσμο :lol::lol: ) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Ωχχχ είμαι μες στην πεντάδα λες?? :o ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι που είναι βαριά ως συσκευή βάζοντας κι ένα τζαμάκι μαζί με την χοντρό κομμένη εργοστασιακή θήκη του (για τα γούστα μου) και βουαλά ...έχεις το τέλειο τουβλάκι :) ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μαζί με το s21 ultra πρέπει να είναι απ'τα καλύτερα βαρίδια της αγοράς... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 @yoda Το mi10t lite έχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 @yoda Το mi10t lite έχει;; Ναι, και μόλις είδα ότι υπάρχει διαφορετικό thread για το lite. Παιδιά, χίλια συγνώμη απ όλους που σας ταλαιπώρησα. Αν κάποιος mod το θεωρεί σκόπιμο ας διαγράψει όλα τα post μου. Και πάλι συγνώμη για το λάθος... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Στο official site, δεν υπάρχει firmware για το lite, εκτός από ένα κινέζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Στο official site, δεν υπάρχει firmware για το lite, εκτός από ένα κινέζικο. Οπως και να έχει όμως, η επιλογή που μου έδειξες με το manual download του update από το μενού, είναι μία πολύ καλή λύση, για όποτε (και αν) βγει Update να το κατεβάσω με προτεραιότητα... :) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Ωχχχ είμαι μες στην πεντάδα λες?? :o ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι που είναι βαριά ως συσκευή βάζοντας κι ένα τζαμάκι μαζί με την χοντρό κομμένη εργοστασιακή θήκη του (για τα γούστα μου) και βουαλά ...έχεις το τέλειο τουβλάκι :) ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μαζί με το s21 ultra πρέπει να είναι απ'τα καλύτερα βαρίδια της αγοράς... Για το μόνο που δεν μου είπε κάτι η κοπέλα μου όταν της έβαλα το τζαμάκι, ήταν για το βάρος. Μου είπε για διαφορά στην θέαση (χρώματα κλπ), κύλιση καλύτερη και τέτοια. :) Βαρίδια έχουν γίνει όλα, τα άτιμα :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Τζαμακι έχω το Spigen. Από ότι έχω διαβάσει, και το nilkin είναι καλό. Από τις υπόλοιπες εταιρείες δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Μπορείτε να μου πείτε πως βλέπω το ιστορικό κλήσεων μιας κλήσης που έχω φάει τον κόσμο να το βρω και δεν... Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kall Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Μπορείτε να μου πείτε πως βλέπω το ιστορικό κλήσεων μιας κλήσης που έχω φάει τον κόσμο να το βρω και δεν... Κλήσεις, πρόσφατες πατάς εκεί που θες και σου βγάζει το μενού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Δεν θέλω αυτό ... Γι αυτό τόνισα με μαύρο την κλήση. Θέλω να μπορώ να μπω στο αρχείο κλήσεων μις συγκεκριμένης κλήσης που έχω κάνει / λάβει και να μπορώ να δω οτι πχ μίλησα σήμερα ,χτες, προχτές .. Ευχαριστώ !!! Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 (edited) Σε κοπέλα στο πλαίσιο Χανίων.Το έλεγε με τόση Σιγουριά....,.και την κοιτούσα απορημένος και από την άλλη έλεγα λες;Πρώτη φορά το άκουσα πάντως.Ευχαριστω πάντως για την ενημέρωση Edited May 19, 2021 by deal703 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts