sniper20 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Κάνει αλλά είναι ρίσκο... Sent from my M2011K2G using TapatalkΑν θυμάμαι σωστά οι official roms δεν έχουν δυνατότητα downgrade και οδηγούν σε brick. Δεν θυμάμαι αν θέλει ξεκλείδωτο bootloader για downgrade. Sent from my Mi 10 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άν δώσεις την εντολή fastboot devices τι κάνει;Σου εμφανίζει το πλήθος των συσκευών σε fastboor Mode που είναι συνδεδεμένες σε usb την στιγμή εκείνη. (συνήθως αυτό που θα δεις ως απάντηση είναι ένα νούμερο) Sent from my Mi 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Αν μπει σε recovery mode,, power και volume up,, και αν καταφέρει κάτι(??). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Παρήγγειλα το. Οneplus 8t. Θέλω να δώσω το mi 10t. Tι λεφτά να ζητήσω! Αν δεν το πηρες απο σκρουτζομαγαζο,πιστευω 370 ειναι καλη τιμη Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Λογικο. Αν θυμάμαι σωστά δεν κάνει downgrade. Sent from my Mi 10 using TapatalkΚάνει με ξεκλείδωτο bootloader Sent from my M2011K2G using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Καλώς σας βρήκα πάλι μετά από μια μικρή διακοπή από miui σε περιβάλλον Samsung που μου φάνηκε" κάπως" ... Αλλά πιστεύω ότι είναι απόλυτα λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι τα τελευταία 5 χρόνια είχα μόνο Xiaomi κινητά. Οπότε συγνώμη από τα Samsung fan boys και καλώς βρήκα πάλι τα Xiaomi fan boys!!! Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 το miui τα σπασει αν ξερεις να το παιζεις στα δαχτυλα , εχω xiaomi απο τοτε που βγηκε το mi2 .. δεν ξαναγοραζω αλλη μαρκα Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 το miui τα σπασει αν ξερεις να το παιζεις στα δαχτυλα , εχω xiaomi απο τοτε που βγηκε το mi2 .. δεν ξαναγοραζω αλλη μαρκαΕίσαι λίγο ποιο παλιός από εμένα... ξεκίνησα με το θρυλικό Mi4, φοβερό τηλέφωνο... έκτοτε μόνο μια φορά άλλαξα μάρκα, δύσκολα θα το ξανακάνω... Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Μείνε όπως είσαι Κώστα, με αυτά που διαβάζω νομίζω πως ούτε η μετάβαση στο M11 αξίζει προς το παρόν τουλάχιστον ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Μείνε όπως είσαι Κώστα, με αυτά που διαβάζω νομίζω πως ούτε η μετάβαση στο M11 αξίζει προς το παρόν τουλάχιστον ;)Ζαχαρωνω και το poco f3 να σου πω την αλήθεια...Η φωτογραφία ποτέ δεν με τράβαγε, εκεί δηλαδή που υστερεί το poco f3. Από την άλλη όμως το Poco f3 είναι λίγο ποιο ελαφρύ και με amoled οθόνη, εκεί δηλαδή που υστερεί το Mi10 Pro... Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Υπάρχει τρόπος να αυξήσει το λευκό χρώμα,, δεν εννοώ από τις ρυθμίσεις,, σχέδιο χρώματος. Πχ με εντολές cmd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Κατάφερα να το φλασαρω ,αφού παιδευτηκα αρκετά...δεν το έκανε εγκατάσταση κ έγραφε sparcecclist error...έπρεπε να διαγράψω 2-3 γραμμές στο flash files και μετά το έκανε κανονικά...ο λόγος που το έκανε downgrade είναι αυτό που λένε πολλά άτομα στο φόρουμ( και το διαπίστωσα κ εγώ) πως η μπαταρία κ γενικά είναι πολύ πιο ομαλο χωρίς πολλά bugs στην αρχικη του έκδοση...είχα την 12.1.2 η οποία είναι για Ευρώπη (EEA) ...η οποία δυστυχώς και δεν έχει τόσο καλή μπαταρία κ γενικά έχει προβλήματα ...Έβαλα την global 12.0.3 και πραγματικά είναι άλλο τηλέφωνο...μου έβγαλε να κάνω αναβάθμιση σε 12.0.11 global αλλά προς το παρόν δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 To link από την global 12.0.3 ; Είναι fastboot rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Εγώ πάλι έβαλα μία ελληνική developer rom με miui 12.5 και πετάει. Χωρίς άχρηστες εφαρμογές και σπαστικές διαφημίσεις. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 http://bigota.d.miui.com/V12.0.3.0.QJDMIXM/apollo_global_images_V12.0.3.0.QJDMIXM_20200926.0000.00_10.0_global_189932d414.tgz ναι fastboot ειναι..αν δεν σου κατεβαινει ξανα προσπαθησε...υπαρχει σε σαιτ της xiaomi νομιζω..( με τοσες ερευνες που εκανα και τοση ταλαιπωρια που τραβηξα ζαληστικα....δεν το ξαναπειραζω.....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Κατάφερα να το φλασαρω ,αφού παιδευτηκα αρκετά...δεν το έκανε εγκατάσταση κ έγραφε sparcecclist error...έπρεπε να διαγράψω 2-3 γραμμές στο flash files και μετά το έκανε κανονικά...ο λόγος που το έκανε downgrade είναι αυτό που λένε πολλά άτομα στο φόρουμ( και το διαπίστωσα κ εγώ) πως η μπαταρία κ γενικά είναι πολύ πιο ομαλο χωρίς πολλά bugs στην αρχικη του έκδοση...είχα την 12.1.2 η οποία είναι για Ευρώπη (EEA) ...η οποία δυστυχώς και δεν έχει τόσο καλή μπαταρία κ γενικά έχει προβλήματα ...Έβαλα την global 12.0.3 και πραγματικά είναι άλλο τηλέφωνο...μου έβγαλε να κάνω αναβάθμιση σε 12.0.11 global αλλά προς το παρόν δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος...Έχεις χάσει όμως vowifi....στις global δεν παίζει... Sent from my M2011K2G using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 Πείραξα και εγώ τo firmware, πρόσθεσα το REM, και φλασαρω τώρα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://c.mi.com/thread-3519348-1-0.html οδηγος, πρεπει ξεκλειδωτο bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 (edited) Πέρασα την 12.0.3, global, πέτυχε το downgrade, και το έκανα root without twrp. Edited March 24, 2021 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Μην τα πειραζετε αυτα ρε παιδια... Χανετε περισσοτερα απο οσα κερδίζετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Nα ρωτησω και εγω κατι εαν γνωρίζετε. Εκανα ενα backup απο τη συσκευη και τον φακελο τον εβαλα στο pc μου.Απο εκει όμως να επαναφερω τα αρχεια πισω, γιατι εκανα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων, πως γίνεται; Και μία δευτερη ερωτηση. Κατω στη οθονι εχει τα 3 πλήκτρα.Δεξιά είχε και ενα 4ο σαν ανθρωπάκι που σε πηγαίνει για απενεργοποιηση η επανεκίνηση. Αυτο πως ενεργοποιειται; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Εγώ πάλι έβαλα μία ελληνική developer rom με miui 12.5 και πετάει. Χωρίς άχρηστες εφαρμογές και σπαστικές διαφημίσεις.Τις διαφημίσεις που τις βλέπεις, γιατί εγώ δεν έχω κάνει τίποτα και δεν βλέπω τίποτα... Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ ρε παιδιά εμένα αυτό με την κλήση δεν μου το έχει κάνει ούτε μια φορά, αντιθέτως στα μηνύματα έχω θέμα που αρκετές φορές με το που μπω σε 2 δευτερόλεπτα κρασαρει!! :(Και εγώ χάσει από έναν και μόνο αποστολέα.... Και μου έκανε εντύπωση... Τι να κάνω για να μην συμβει ξανά; Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Και μία δευτερη ερωτηση. Κατω στη οθονι εχει τα 3 πλήκτρα.Δεξιά είχε και ενα 4ο σαν ανθρωπάκι που σε πηγαίνει για απενεργοποιηση η επανεκίνηση. Αυτο πως ενεργοποιειται; Ενεργοποίηση μενού προσβασιμοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexopus6 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Καλησπέρα, δουλεύει σε όλους κανονικά το cast στην τελευταία αναβάθμιση? (Miui 12.1.2.0) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Τις διαφημίσεις που τις βλέπεις, γιατί εγώ δεν έχω κάνει τίποτα και δεν βλέπω τίποτα... Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ χάσει από έναν και μόνο αποστολέα.... Και μου έκανε εντύπωση... Τι να κάνω για να μην συμβει ξανά; Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να πας στις ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσεις τις λειτουργίες συζήτησης. Και εγώ είχα χάσει κάνα δύο μηνύματα από έναν συγκεκριμένο αποστολέα και μόλις ενεργοποίησα τις λειτουργίες συζήτησης δεν μου το έκανε ποτέ ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Παιδιά ορισμένες φορες δεν παιρνω ηχητικές ειδοποιησεις απο τα sοcial και απο την εφαρμογη Gmail se εισερχόμενα emails. Υπάρχει κάποια αλλη ρυθμιση εκτος της Μπαταρίας & Απόδοση που εχω τικάρει το «Χωρίς περιορισμούς»; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Να πας στις ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσεις τις λειτουργίες συζήτησης. Και εγώ είχα χάσει κάνα δύο μηνύματα από έναν συγκεκριμένο αποστολέα και μόλις ενεργοποίησα τις λειτουργίες συζήτησης δεν μου το έκανε ποτέ ξανά.Που είναι αυτό στις ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts