rackal Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Πόσο αστείο το black Friday. Πριν 3 βδομάδες έδιναν οι γνωστές αλυσίδες το mi 10T στα 549 και δώρο τη mi robot όπου και πήρα, τώρα στη BF έχει μόνο το κινητό 549, πραγματικά αστείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 399 το απλο και 499 το pro βλεπω στα διαφορα site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimbull Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Πόσο αστείο το black Friday. Πριν 3 βδομάδες έδιναν οι γνωστές αλυσίδες το mi 10T στα 549 και δώρο τη mi robot όπου και πήρα, τώρα στη BF έχει μόνο το κινητό 549, πραγματικά αστείο... συμφωνω και επαυξανω!!! προ μιας βδομαδας αγορασα το mi 10T lite στα 349 με δωρα τα ασυρματα ακουστικα αξιας 99 ευρω συν 20% επιστροφη yellows και τωρα εχει 349 σκετο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Έχω το Mi9 128άρη από info quest. Ήθελα να μεταβώ στα μ10 αλλά δεν ήταν δίκαρτα και δεν υπήρχε η δυνατότητα ηχογράφησης κλήσεων στα ευρωπαϊκά μοντέλα που πωλούνται εδώ Ελλάδα. Το μοντέλο Τ όμως είναι δίκαρτο κι αν εξαιρέσεις την ips οθόνη που ίσως με χαλάσει γιατί έχω χρόνια με ΟLED οθόνες θέλω να μάθω αν υπάρχει δυνατότητα ηχογράφησης κλήσεων όπως το μ9 που έχω ή έστω αν γίνεται με κάποιο πρόγραμμα όπως το acr call recorder. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Έχω το Mi9 128άρη από info quest. Ήθελα να μεταβώ στα μ10 αλλά δεν ήταν δίκαρτα και δεν υπήρχε η δυνατότητα ηχογράφησης κλήσεων στα ευρωπαϊκά μοντέλα που πωλούνται εδώ Ελλάδα. Το μοντέλο Τ όμως είναι δίκαρτο κι αν εξαιρέσεις την ips οθόνη που ίσως με χαλάσει γιατί έχω χρόνια με ΟLED οθόνες θέλω να μάθω αν υπάρχει δυνατότητα ηχογράφησης κλήσεων όπως το μ9 που έχω ή έστω αν γίνεται με κάποιο πρόγραμμα όπως το acr call recorder. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ηχογραφηση στα xiaomi μοντελα εχει αφαιρεθει εδω και καιρο. οι μόνες ελπιδες ειναι ειτε με εργαλεια σαν αυτο που ανεφερες, ειτε όταν η google ενσωματωσει ηχογραφηση κλησεων στο app της. υπηρχαν αναφορες οτι σε καποιες συσκευες ειχε μπει δοκιμαστικά. δεν ξερω κατα ποσο ειχε προχωρησει το θεμα. https://www.xda-developers.com/google-phone-app-call-recording-hands-on/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Ηχογραφηση στα xiaomi μοντελα εχει αφαιρεθει εδω και καιρο. οι μόνες ελπιδες ειναι ειτε με εργαλεια σαν αυτο που ανεφερες, ειτε όταν η google ενσωματωσει ηχογραφηση κλησεων στο app της. υπηρχαν αναφορες οτι σε καποιες συσκευες ειχε μπει δοκιμαστικά. δεν ξερω κατα ποσο ειχε προχωρησει το θεμα. https://www.xda-developers.com/google-phone-app-call-recording-hands-on/Έχεις εσύ ή κάποιος άλλος δοκιμάσει αν δουλεύει η ηχογράφηση με app σαν αυτό που ανέφερα πιο πάνω?? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 (edited) 399 εχει το 8/128 . οχι το Pro απο επισημους πωλητες και σε μαυρο χρωμα που συνηθως το πουλανε πιο ακριβα για καποιο λογο... κωτσοβολος, Mediamarkt, you (εδω εβγαλε σημερα μερικα κομματια εφυγαν γρηγορα τωρα το εχει αποσυρει) μολις το βαλεις στο καλαθι αυτοματα αφαιρει 150ευρω και εμφανιζει 399 .. πιο χαμηλα απο ολα τα σκρουτζομαγαζα ... Edited November 20, 2020 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Παιδιά άξιζε το Pro σα κάμερα; Εννοώ κάνει την διαφορά. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 (edited) Είναι πολύ καλό έχει και ois , βέβαια έχουν και μια διαφορά 100 ευρώ σε σχέση με το απλό 10Τ. Edited November 21, 2020 by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Τελικά το χτύπησα κι εγώ με την προσφορά, το Mi 10T 5g όχι το Pro. Λογικά μεθαύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το έχω στα χέρια μου Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Τελικά το χτύπησα κι εγώ με την προσφορά, το Mi 10T 5g όχι το Pro. Λογικά μεθαύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το έχω στα χέρια μου γινεται ενας χαμος με τις κουριερ ειδικα με την acs να ξερεις ... και εγω ακομα περιμενω ... Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Αισιοδοξώ ότι επειδή είμαι εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης και γενικότερα η αποστολή θα γίνει από επαρχιακή πόλη σε επαρχιακή κωμόπολη δεν θα αντιμετωπίσω σοβαρό θέμα. Και στο πρώτο lockdown ότι χρειάστηκα ήρθε εγκαίρως... ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον σου ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 τι ασιθητηρα φοραει το απλο? sony? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Nαι τον Sony IMX682, 1/1.7" sensor size Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 ιδιο με το poco x3 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Το pro έχει ois; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Μολις παρέλαβα το κανονικό (οχι το Pro) ωραιο δειχνει θα το συνηθισω στο χερι καθως προερχομαι απο μικροτερη συσκευη ... Φορτιζει τωρα και αργοτερα θα εχω μια καλυτερη εικονα. Απο οσο εχω διαβασει το Pro εχει ois Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Καλοδουλευτο, περιμένουμε εντυπώσεις... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 (edited) Γρηγορο , πολυ γρηγορο , αυτο που εψαχνα δηλαδη . με 8ram δεν εχω κανενα προβλημα πουθενα, λιγο περιεργο που το δαχτυλικο ειναι στο power button αλλα συνηθεια ... σιγουρα θα ηθελα amoled για να εχει το δαχτυλικο κατω απο την οθονη, θα ηταν πιο βολικο. σαν οθονη ομως που μερικοι σκεφτοναι και λενε α δεν εχει amoled ... ουτε καν φαινεται η διαφορα, ειναι εξαιρετικη η οθονη του γενικα δειχνει πολυ καλο, παρολο το μεγεθος ειναι οκ στο χερι μου Edited November 25, 2020 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Πες τα, μάλλον γράψτα καλύτερα ;) Οθόνη εξαιρετικής ποιότητας όλοι στην απ'έξω κάτι έχουν να πουν... υπόψιν τους τελευταίους μήνες είμαι με redmi note 9 Pro, 9s Samsung s8 plus, Samsung note 9 , Samsung s20 plus και φυσικά το βασικό μου κινητό το 1+ 7 Pro. Έχει τόσο ωραία πλούσια χρώματα που νομίζεις πως πρόκειται για πολύ καλή amoled προηγούμενης διετίας 2018-2019 μόνο στα πολύ πολύ βαθιά μαύρα και στην έντονη αντίθεση το καταλαβαίνεις κάτι που δεν με ενδιαφέρει πια τόσο πολύ όσο ο υψηλός Ρυθμός ανανέωσης που πραγματικά ξεκουράζει με φοβερή σούπερ σμουθ αίσθηση... απόλαυσε το! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι δακτυλικό στο πλάι είναι σωτήριο αφού σε συνδυασμό με την flat οθόνη περνάς ότι τζαμάκι θες δίχως να θυσιάζεις κάτι... και γρήγορο και τζάμι για προστασία χωρίς να χάνει αίσθηση και εμφάνιση το δαχτυλικο Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Γρηγορο , πολυ γρηγορο , αυτο που εψαχνα δηλαδη . με 8ram δεν εχω κανενα προβλημα πουθενα, λιγο περιεργο που το δαχτυλικο ειναι στο power button αλλα συνηθεια ... σιγουρα θα ηθελα amoled για να εχει το δαχτυλικο κατω απο την οθονη, θα ηταν πιο βολικο. σαν οθονη ομως που μερικοι σκεφτοναι και λενε α δεν εχει amoled ... ουτε καν φαινεται η διαφορα, ειναι εξαιρετικη η οθονη του γενικα δειχνει πολυ καλο, παρολο το μεγεθος ειναι οκ στο χερι μου ειχα το Mi9 , το δαχτυλικο στην οθονη σπανια επιανε με τη πρωτη μου ειχε σπασει τα νευρα, προτιμω το δαχτυλικο στο πλαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 ειχα το Mi9 , το δαχτυλικο στην οθονη σπανια επιανε με τη πρωτη μου ειχε σπασει τα νευρα, προτιμω το δαχτυλικο στο πλαι ετσι ειναι και στο mi note 10 lite ... αλλα πιστευω φταιει ο αργος επεξεργαστης , αν ειχε αυτον που εχει το Mi10t νομιζω δεν θα ειχε προβλημα ... τουλαχιστον απο οτι εχω δει στο Poco f2 pro που εχει ιδιο επεξεργαστη ειναι μια χαρα το δαχτυλικο στην οθονη Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Πες τα, μάλλον γράψτα καλύτερα ;) Οθόνη εξαιρετικής ποιότητας όλοι στην απ'έξω κάτι έχουν να πουν... υπόψιν τους τελευταίους μήνες είμαι με redmi note 9 Pro, 9s Samsung s8 plus, Samsung note 9 , Samsung s20 plus και φυσικά το βασικό μου κινητό το 1+ 7 Pro. Έχει τόσο ωραία πλούσια χρώματα που νομίζεις πως πρόκειται για πολύ καλή amoled προηγούμενης διετίας 2018-2019 μόνο στα πολύ πολύ βαθιά μαύρα και στην έντονη αντίθεση το καταλαβαίνεις κάτι που δεν με ενδιαφέρει πια τόσο πολύ όσο ο υψηλός Ρυθμός ανανέωσης που πραγματικά ξεκουράζει με φοβερή σούπερ σμουθ αίσθηση... απόλαυσε το! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι δακτυλικό στο πλάι είναι σωτήριο αφού σε συνδυασμό με την flat οθόνη περνάς ότι τζαμάκι θες δίχως να θυσιάζεις κάτι... και γρήγορο και τζάμι για προστασία χωρίς να χάνει αίσθηση και εμφάνιση το δαχτυλικο εχεις κανενα τζαμακι να προτεινεις? να καθεται τελεια ομως Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceA5 Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Παιδιά η πλαστική θήκη που έρχεται με το κιν έχει τρυπούλα για να μπαίνει νήμα κρατήματος όπως η θήκη της φώτο; Εάν συνηθίσεις να το περνάς απο το χέρι σου με το που πιάνεις το κιν είναι σωτήριο απο πτώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Το pro έχει ois; Ναι το Mi 10t pro έχει OIS και η κύρια κάμερα του είναι 108 mpx έναντι 64 mpx του Τ10 Αυτές στην ουσία είναι οι διαφορές τους και η τιμή. https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-10t,xiaomi-mi-10t-pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts