siberiantiger Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 Έχεις ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση δεδομένων. Sent from my awSoMe-A52s 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 (edited) 9 ώρες πριν, siberiantiger said: Έχεις ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση δεδομένων. Sent from my awSoMe-A52s Ευχαριστώ πολύ. Edited July 31, 2022 by bd0718 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Μετά τη τελευταία αναβάθμιση, κάθε πρωί το τηλέφωνο έχει κάνει επανεκκίνηση. Έχει συμβεί σε κανένα άλλο;Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Σε μένα όχι, όλα καλά. Sent from my SM-G780F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazyd2 Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 1 ώρα πριν, saltofx_v said: Μετά τη τελευταία αναβάθμιση, κάθε πρωί το τηλέφωνο έχει κάνει επανεκκίνηση. Έχει συμβεί σε κανένα άλλο; Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανενα προβλημα. Το μοναδικο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως εχεις ενεργοποιησει την αυτοματη επανεκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 21 ώρες πριν, saltofx_v said: Μετά τη τελευταία αναβάθμιση, κάθε πρωί το τηλέφωνο έχει κάνει επανεκκίνηση. Έχει συμβεί σε κανένα άλλο; Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς και σε μένα το κινητό κάνει πλέον σε τυχαίες στιγμές επανεκκίνηση, χωρίς να έχω ενεργοποιήσει την αυτόματη επιλογή. Στη χειρότερη περίπτωση έφτασε να κάνει δύο επανεκκινήσεις μέσα σε διάστημα 20 λεπτών. Ελπίζω να διορθωθεί με την επόμενη ενημέρωση. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Το πρόβλημα λύθηκε ενημερώνοντας όλες τις εφαρμογές συστήματος και κάνοντας επανεκκίνηση.Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους!! Καινούργια αναβάθμιση σήμερα με ενημέρωση ασφαλείας 1 Αυγούστου , για κοιτάξτε.Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 7 ώρες πριν, longus said: Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους!! Καινούργια αναβάθμιση σήμερα με ενημέρωση ασφαλείας 1 Αυγούστου , για κοιτάξτε. Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέχρι το πρωί που είχα τσεκάρει δεν είχε εμφανιστεί κάτι. Τώρα μόλις ήρθε και σε εμένα.... !!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool89 Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 Εμενα προς το παρων δεν εβγαλε κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 (edited) Άκυρο . Το μετέφερα σε άλλο τοπικ. Edited August 27, 2022 by adok13 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 φορτιζει καποιος το κινιτο με φορτιστη 25W τωρα το καλοκαιρι; μου φορτιζει σε super fast charging για 3 με 6 % και μετα σταματαει. με φορτιστη 15w η με απενεργοποιημενη την γρηγορη φορτιση στον 25w δεν εχω καποιο προβλημα. εβαλα μια παγοκυστη κατω απο το κινιτο και φορτισε και σε super fast. Εχει καποιος αλλο ιδιο προβλημα; Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 Όχι ποτέ. Γενικά δε ζεσταίνεται το κινητό. Εκτός άμα κάνω κάτι βαρύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 1 minute ago, Cutthroat said: Όχι ποτέ. Γενικά δε ζεσταίνεται το κινητό. Εκτός άμα κάνω κάτι βαρύ Δεν ρωτάω για τη συσκευή. Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες. Συγκεκριμένα για τη φόρτιση ρωτάω, αν έχει κάποιος φορτιστή 25 watt και του φορτίζει κανονικά. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 Ανέφερες ότι έβαλες παγοκυστη για αυτό το είπα. Προφανώς απάντησα γιατί τόσον καιρό το φορτίζω με 25w φορτιστή και δεν είχα ποτέ θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 1 hour ago, Cutthroat said: Ανέφερες ότι έβαλες παγοκυστη για αυτό το είπα. Προφανώς απάντησα γιατί τόσον καιρό το φορτίζω με 25w φορτιστή και δεν είχα ποτέ θέμα Σευχαριστω πολύ. Επειδή ειμουνα στο δρόμο και έγραφα , δεν διατύπωσα σωστά αυτό που ήθελα και φαίνεται ότι απάντησα απότομα αλλά δεν ισχυει . Απλά στο διευκρινίζω. 1 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool89 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Το κινητο ανα 2-3 μερες παρατηρω οτι κανει μονο του επανεκκίνηση. Υπαρχει καπου καμια ρυθμιση που μπορει να πειραχτηκε. Απο τι θυμάμαι δεν πειραξα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 (edited) 14 ώρες πριν, adok13 said: Σευχαριστω πολύ. Επειδή ειμουνα στο δρόμο και έγραφα , δεν διατύπωσα σωστά αυτό που ήθελα και φαίνεται ότι απάντησα απότομα αλλά δεν ισχυει . Απλά στο διευκρινίζω. Καλημέρα κανένα θέμα. Εδώ και 1 χρόνο που είμαι κάτοχος φορτίζω από την 2η βδομάδα που το πήρα με 25watt και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα. Τα 15 είναι πολύ αργά αλλα ίσως είναι καλύτερα για τη ζωή της μπαταρίας. 11 minutes ago, liverpool89 said: Το κινητο ανα 2-3 μερες παρατηρω οτι κανει μονο του επανεκκίνηση. Υπαρχει καπου καμια ρυθμιση που μπορει να πειραχτηκε. Απο τι θυμάμαι δεν πειραξα κατι. Καλημέρα. Υπάρχει αυτόματη επανακινηση δεν ξέρω άμα την έχεις ενεργοποιησει Edited August 31, 2022 by Cutthroat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liverpool89 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 15 minutes ago, Cutthroat said: Καλημέρα κανένα θέμα. Εδώ και 1 χρόνο που είμαι κάτοχος φορτίζω από την 2η βδομάδα που το πήρα με 25watt και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα. Τα 15 είναι πολύ αργά αλλα ίσως είναι καλύτερα για τη ζωή της μπαταρίας. Καλημέρα. Υπάρχει αυτόματη επανακινηση δεν ξέρω άμα την έχεις ενεργοποιησει Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Οχι δεν το εχω ενεργοποιημενο. Μονο την αυτοματη βελτιστοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Οχι δεν το εχω ενεργοποιημενο. Μονο την αυτοματη βελτιστοποιηση. Και εγώ έχω θέματα με την τελευταία ενημέρωση.... Πολύ απογοητευμένος από το λογισμικό της SamsungΣτάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 φορτιζει καποιος το κινιτο με φορτιστη 25W τωρα το καλοκαιρι; μου φορτιζει σε super fast charging για 3 με 6 % και μετα σταματαει. με φορτιστη 15w η με απενεργοποιημενη την γρηγορη φορτιση στον 25w δεν εχω καποιο προβλημα. εβαλα μια παγοκυστη κατω απο το κινιτο και φορτισε και σε super fast. Εχει καποιος αλλο ιδιο προβλημα;Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Μου κάνει ακριβώς το ίδιο. Θεώρησα ότι κάτι έπαθε ο φορτιστής ή το καλώδιο.Με 15w φορτιστή δουλεύει εντάξει. Λες να είναι το τελευταίο update?Μάλλον αυτό φταίει, δεν μπορεί να συμβαίνει το ίδιο και στους δύο. Sent from my SM-G780F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, Alexander_T said: Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Μου κάνει ακριβώς το ίδιο. Θεώρησα ότι κάτι έπαθε ο φορτιστής ή το καλώδιο. Με 15w φορτιστή δουλεύει εντάξει. Λες να είναι το τελευταίο update? Μάλλον αυτό φταίει, δεν μπορεί να συμβαίνει το ίδιο και στους δύο. Sent from my SM-G780F using Tapatalk Το κάνει μόνο όταν έχει ζέστη και σε σένα; Με παγοκυστη από κάτω φόρτισε κανονικά. Σημερα σε δωμάτιο με air-condition επίσης φόρτισε κανονικά.σε διπλανό δωμάτιο που το έβαλα χωρίς κλιματισμό κόλλησε. Μήπως με το update , αντί να φορτίζει πιο αργά όταν έχει ζέστη , όπως κάνουν όλα , τ δικό μας σταματΑει; Edited August 31, 2022 by adok13 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Εγω απο την πρωτη μερα το φορτιζω με τον φορτιστη απο το S10 Lite που ειναι 25W. Δεν εχω καποιο θεμα μεχρι τωρα. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Το κάνει μόνο όταν έχει ζέστη και σε σένα; Με παγοκυστη από κάτω φόρτισε κανονικά. Σημερα σε δωμάτιο με air-condition επίσης φόρτισε κανονικά.σε διπλανό δωμάτιο που το έβαλα χωρίς κλιματισμό κόλλησε. Μήπως με το update , αντί να φορτίζει πιο αργά όταν έχει ζέστη , όπως κάνουν όλα , τ δικό μας σταματΑει;Εδώ και 10 μέρες που το έκανε φόρτιζα με τον 15w. Σήμερα δοκίμασα με τον 25αρη, φόρτισε περίπου 10% και σταμάτησε, έβγαλα το καλώδιο στο κινητό το γύρισα από την άλλη και το έβαλα να φορτίζει... 100%Τι να πω, δεν ξέρω τι γίνεται, και δεν έχει ιδιαίτερη ζέστη ούτε το κινητό ζεστάθηκε τόσο.Και χρησιμοποιώ τον 25w πάνω από χρόνο πάντα super fast charging χωρίς κανένα πρόβλημα. Sent from my SM-G780F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 2 ώρες πριν, Alexander_T said: Εδώ και 10 μέρες που το έκανε φόρτιζα με τον 15w. Σήμερα δοκίμασα με τον 25αρη, φόρτισε περίπου 10% και σταμάτησε, έβγαλα το καλώδιο στο κινητό το γύρισα από την άλλη και το έβαλα να φορτίζει... 100% Τι να πω, δεν ξέρω τι γίνεται, και δεν έχει ιδιαίτερη ζέστη ούτε το κινητό ζεστάθηκε τόσο. Και χρησιμοποιώ τον 25w πάνω από χρόνο πάντα super fast charging χωρίς κανένα πρόβλημα. Sent from my SM-G780F using Tapatalk αρα μηπως εχεις καποιο προβλημα εσυ με το port; γιατι εμενα μου το κανει μονο καλοκαιρι και σε ζεστο δωματιο. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts