konakis Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 350 ευρώ πάνω κάτω ...300 ελάχιστη θεωρώ και 380 maximum καθαρά προσωπική άποψη. Το θέμα είναι τί παίρνεις μετά; 🤔 Και τί προτεραιότητες και βάση δίνει ο κάθε χρήστης... 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου 350 ευρώ πάνω κάτω ...300 ελάχιστη θεωρώ και 380 maximum καθαρά προσωπική άποψη. Το θέμα είναι τί παίρνεις μετά; Και τί προτεραιότητες και βάση δίνει ο κάθε χρήστης... Έχω συνηθίσει το λογισμικό της Samsung και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο αναβαθμίσεις απόδοση κλπ. Ειδικά το Samsung pass μου έχει λύσει τα χέρια, κορυφαίο εργαλείο.Απο την άλλη, για να δω ουσιαστική αναβάθμιση πρέπει να καλύψω διαφορά 800 ευρώ για το ultra μοντέλο. Πράγμα δύσκολο έως απίθανο αυτό το διάστημα Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου (edited) Να υποθέσω πως αναφέρεσαι για το s22u. Θα μπορούσες βέβαια να πας σε ένα καλό μεταχειρισμένο, s21u όπου ανάλογα την έκδοση και το χρόνο αγοράς του θα παίξει σε ένα ποσό της τάξης 400 με 500 ευρώ. Αν σε καλύπτει εμφανισιακά το s22u και ως νεότερο μοντέλο σίγουρα η κίνηση αυτή είναι καλύτερη από κάθε άποψη. Εγώ πχ ούτε για πενάκι καίγομαι ούτε η edge οθόνη μου αρέσει πια όπου μπαίνουν μόνο συγκεκριμένα τζαμάκια καλά και φυσικά αποτρεπτικός παράγοντας το βάρος και οι διαστάσεις συνολικά. Μακάρι μελλοντικά με αναβαθμίσεις να δούμε μια καλή διαχείριση της μπαταρίας στο s21fe το οποίο για τα θέλω μου είναι ιδανικό. Edited 28 Φεβρουαρίου by konakis 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konan1980 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι για την αγορά του s20 fe 5g με sn και θα ήθελα την γνώμη σας σαν συσκευή βασικό για εμένα η μπαταρία γιατί έχω το s9 το οποίο ενώ δεν κάνω μεγάλη χρήση δεν μου βγάζει τη μέρα πχ χρήση οθονης 1 με 1.30 ωρα απλά μου τρώει 6% την ώρα με standby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου On 28/2/2022 at 1:33 ΜΜ, punisher24 said: Έχω συνηθίσει το λογισμικό της Samsung και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο αναβαθμίσεις απόδοση κλπ. Ειδικά το Samsung pass μου έχει λύσει τα χέρια, κορυφαίο εργαλείο. Απο την άλλη, για να δω ουσιαστική αναβάθμιση πρέπει να καλύψω διαφορά 800 ευρώ για το ultra μοντέλο. Πράγμα δύσκολο έως απίθανο αυτό το διάστημα Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το samsung pass που το χρησιμοποιείς; για κωδικούς; On 1/3/2022 at 9:16 ΜΜ, konan1980 said: Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι για την αγορά του s20 fe 5g με sn και θα ήθελα την γνώμη σας σαν συσκευή βασικό για εμένα η μπαταρία γιατί έχω το s9 το οποίο ενώ δεν κάνω μεγάλη χρήση δεν μου βγάζει τη μέρα πχ χρήση οθονης 1 με 1.30 ωρα απλά μου τρώει 6% την ώρα με standby Προσωπικά εμένα μου κρατάει άνετα μια μέρα. Τώρα όλα είναι ανάλογα και τη χρήση που κάνεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Παιδιά μια βοήθεια. Παρατήρησα κατά τύχη ότι όταν κουνάω το κινητό απότομα , ακούγεται σαν κάτι να παίζει από μέσα στο ύψος των καμερών περίπου από πίσω. Το κάνει και σε εσάς ή το δικό μου την έχει ακούσει από πτώση. Βέβαια φοράω spigen θήκη και μόνο μία φορά μου έχει πέσει από πολύ χαμηλό ύψος. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Είναι από το ois, και το δικό μου ακούγεται όταν το κουνάω. Sent from my SM-G780F using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου κάποιες εφαρμογές ζητάνε αναβάθμιση και μέσα στο galaxy store εκτός από το play store. από που να τις κάνω καλύτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Δε νομίζω να έχει διαφορά, εγώ κάνω update από όπου μου έρθει πρώτο. Sent from my SM-G780F using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου On 7/3/2022 at 8:19 ΜΜ, Cutthroat said: Το samsung pass που το χρησιμοποιείς; για κωδικούς; Ναι για κωδικούς και password εφαρμογών ή σελίδων. Σαν το google smartlock είναι αλλά προτιμώ το pass 1 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 10 ώρες πριν, Alexander_T said: Δε νομίζω να έχει διαφορά, εγώ κάνω update από όπου μου έρθει πρώτο. Sent from my SM-G780F using Tapatalk Δεν έχει διαφορά...... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Καλησπέρα παιδιά. Γραφω γιατί έχω ένα δίλημμα.. Είμαι μεταξύ s20 fe (snap 865) καινούργιο στα 370 και iPhone 11 pro μεταχειρισμένο ενός έτους στα 470. Είχα στο παρελθόν το fe και δυστυχώς το έδωσα λόγω οικονομικών συγκυριών, αλλά παρόλα αυτά ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημενος. Από iphone δεν έχω καθόλου εικόνα μιας και δεν είχα ποτέ μου.. Αν κάποιος είχε ή έχει και τα δύο, ας βοηθήσει να βγάλουμε άκρη.. Χαχα Πιο πολύ η κάμερα με ενδιαφέρει που από ότι βλέπω σε reviews είναι σχεδόν στα ίδια και τα δύο, με μόνη διαφορά το βίντεο υπέρ του iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. 17 Μαρτίου Administrators Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου 9 ώρες πριν, jeronimo7 said: Καλησπέρα παιδιά. Γραφω γιατί έχω ένα δίλημμα.. Είμαι μεταξύ s20 fe (snap 865) καινούργιο στα 370 και iPhone 11 pro μεταχειρισμένο ενός έτους στα 470. Είχα στο παρελθόν το fe και δυστυχώς το έδωσα λόγω οικονομικών συγκυριών, αλλά παρόλα αυτά ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημενος. Από iphone δεν έχω καθόλου εικόνα μιας και δεν είχα ποτέ μου.. Αν κάποιος είχε ή έχει και τα δύο, ας βοηθήσει να βγάλουμε άκρη.. Χαχα Πιο πολύ η κάμερα με ενδιαφέρει που από ότι βλέπω σε reviews είναι σχεδόν στα ίδια και τα δύο, με μόνη διαφορά το βίντεο υπέρ του iphone. Σου απάντησα και στο άλλο θέμα που έκανες την ίδια ερώτηση. Επειδή τα topic αυτά δεν είναι για σύγκριση συσκευών, θα ήταν καλύτερο να απευθυνθείς στο σχετικό θέμα και να συνεχίσει εκεί αυτή η συζήτηση... https://myphone.gr/forum/forum/117-επιλογή-συσκευής/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου παιδια καλησπερα , να ρωτησω κατι. Τα τζαμακια του s20fe ειναι ολοιδια με του Α52s ? ρωταω γιατι βρισκω για το α52 τζαμακια χωρις τρυπα στη περιοχη της σελφομακερας ενω για το s20 fe με τρυπα που με εκνευριζει. Οποτε αν ειναι να παρω ενα απο το Α52 να το κουμπωσω. ΑΠλα ρωταω πριν παω μηπως το εχει κανει κανενας απο εδω μεσα. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Ειναι παρα πολυ κοντα στις διαατασεις οποτε πιθανον να ταιριαζουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Καλημέρα σε όλους. Σας έχει τύχει τον τελευταίο καιρό με ενεργοποιημένο το WiFi calling και δε λειτουργία πτησης, να χάνει κλήσεις; 8 μήνες τώρα δεν είχε εμφανίσει κάτι ανάλογοSent from my SM-G781B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 3 ώρες πριν, stapd_21 said: Καλημέρα σε όλους. Σας έχει τύχει τον τελευταίο καιρό με ενεργοποιημένο το WiFi calling και δε λειτουργία πτησης, να χάνει κλήσεις; 8 μήνες τώρα δεν είχε εμφανίσει κάτι ανάλογο Sent from my SM-G781B using Tapatalk Έχω και εγώ πρόβλημα με wifi calling. Και σε snap και σε exynos μοντέλα 4g. Εκεί που μιλάω κόβεται συνεχώς. Δυστυχώς στο σπίτι δεν έχει σήμερα οπότε μόνο μέσω wifi calling επικοινωνούμε. Λέτε να τα ρίξω και τα 2 κάνα format ?? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 52 minutes ago, jimpsar said: Έχω και εγώ πρόβλημα με wifi calling. Και σε snap και σε exynos μοντέλα 4g. Εκεί που μιλάω κόβεται συνεχώς. Δυστυχώς στο σπίτι δεν έχει σήμερα οπότε μόνο μέσω wifi calling επικοινωνούμε. Λέτε να τα ρίξω και τα 2 κάνα format ?? και στο iphone μου το κανει τελευταια, αστο μην ειναι προβλημα παροχου 2 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Στη δουλειά μου χρησιμοποιώ wi-fi calling γιατί δεν έχω καλό σήμα , και τον τελευταίο μήνα έχει ξεσκιστει στις χαμένες κλήσεις. Μιλάμε για 3 στις 4 κλήσεις σχεδόν . Όλα αυτά με Vodafone. Έχω μπει στη διαδικασία να πάω σε what's up γιατί η κατάσταση είναι τραγική. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Στη δουλειά μου χρησιμοποιώ wi-fi calling γιατί δεν έχω καλό σήμα , και τον τελευταίο μήνα έχει ξεσκιστει στις χαμένες κλήσεις. Μιλάμε για 3 στις 4 κλήσεις σχεδόν . Όλα αυτά με Vodafone. Έχω μπει στη διαδικασία να πάω σε what's up γιατί η κατάσταση είναι τραγική.Μη βιαστείς... Με cosmote είμαι εγώSent from my SM-G781B using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 38 minutes ago, stapd_21 said: Μη βιαστείς... Με cosmote είμαι εγώ Sent from my SM-G781B using Tapatalk αρα φταιει η συσκευη; Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Just now, adok13 said: αρα φταιει η συσκευη; οχι φταινε οι παροχοι. εχουμε ολοι προβληματα σε ολες τις συσκευες σε ολα τα δικτυα. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Oneui 4.1 s20 fe 5g Switzerland cscGg Sammy! My S20 Fe 5g is Awesome 3 1 Παράθεση Device: S20 FE 5G + GALAXY ACTIVE 2 44MM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Ωραίος ✌️ πραγματικά δεν ξέρω άμα αξίζει η μετάβαση στο s21 fe...τόσο καλό παραμένει ακόμη το τηλεφωνάκι (5g) ✊️🙂 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 22 ώρες πριν, johnnyman25 said: Oneui 4.1 s20 fe 5g Switzerland csc Gg Sammy! My S20 Fe 5g is Awesome εχει καποια διαφορα σε animations? Κατι τετοιο νομιζω ειχα διαβασει . Σε 4g εμας λογικα σε 15+ ημερες το κοβω .. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts