bruno1977 Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Μετά από ένα μήνα χρήσης καταλήγω στα εξής συμπεράσματα : + - Το gps του είναι απίστευτο - Τα notifications του σωστά - Αν βρεις watchface της αρεσκειας σου το κάνει κουκλί - Το περιβάλλον του είναι πολύ καλό - Η εφαρμογή είναι πολύ καλή - - Ο αναγνώστης παλμών είναι... Ότι να ναι, τουλάχιστον σε walking workout, με αποτέλεσμα να δίνει αναξιοπιστες μετρήσεις στα υπόλοιπα (θερμίδες, pai κτλ) - Η κίνηση του καρπού δεν ανάβει πάντα την οθόνη (πρέπει να το κάνω 2-3 φορές) δεν το έχω βάλει στο sensitive... - Ξεκλειδώνει μόνο του στο ντουζ ακόμα και αν το έχω κλειδώσει χειροκινητα. Αυτά τα λίγα, θα επανέλθω σε κάνα μήνα Βάλτο στο sensitive και θα δεις διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Βάλτο στο sensitive και θα δεις διαφορά Φοβάμαι ότι θα ανάβει πιο συχνά και θα πίνει την μπαταρία σαν πορτοκαλάδα... :( Πρέπει να τονίσω το εξής: Είχα την οθόνη να ανάβει για 10" αντί για 5"... Μετά το firmware update, το επανέφερε στα 5" χωρίς να το πάρω χαμπάρι... Ευχάριστη έκπληξη είναι ότι είδα την μπαταρία να εκτοξεύεται στα ουράνια!!! Εκεί που ήμουν στην βδομάδα, τώρα είναι στις 9 ημέρες με 46% μπαταρία και με 2ωρες προπονήσεις με ενεργοποιημένο GPS * RESPECT * Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το νήμα αυτό είναι νεκρό, ενώ το ρολόι τα σπάει στην κυριολεξία! Η μπαταρία του είναι θεριό, και ο παλμογράφος του ισάξιος με παλμογράφους στήθους! Ισως απλά ο κόσμος προτιμάει τα πιο κυριλάτα ρολόγια (και τα επώνυμα, με ότι αυτό συνεπάγεται) Anyway, καλή υγεία να χουμε! 🙂 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 Κανένα update για το t-rex έχει βγει ; Και εγώ είμαι σούπερ ευχαριστημένος πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 Να ενημερώσω την παρέα, ότι το ούτως ή άλλως εξαιιρετικό ρολόι , εκτοξεύεται στην κυριολεξία , με την εφαρμογή NOTIFY FOR AMAZFIT .Ειναι επί πληρωμη στο Google store , της ταξης των λιγων € , αλλά το ανεβαζει επίπεδο. Καταρχάς εχει ομορφα watchfaces , τα οποια ομως τα βρισκεις κ αλλού. Η μεγαλη διαφορα , εχει να κανει στην παραμετροποίση των ειδοποιήσεων. Μπορεις ανά εφαρμογη (gmail-viber-messenger,etc) να δονειται διαφορετικά , να γίνονται clear τα notifications από το κινητο , κ πολλά - πολλά άλλα.. Δεν λειτουργει αυτόνομα , οπωσδηποτε σε συνεργασία με το Zepp. Αρκει στο Zepp να εχετε ενεργοποιημενες τις ειδοποιήσεις , όχι ομως συγκεκριμένες εφαρμογες (gmail-viber , etc). Αυτες θα δηλωθουν στο Notify app. Τέλος πάντων , θελει δουλίτσα κ πειραματισμο , αλλά θα δειτε διαφορά. Δεν ξερω αν ρουφαει τη μπαταρια , καθως εγω με always on ,κ μεγάλη διαρκεια ενεργης οθονης (10") , βγαζω περί τις 5 ημέρες , κ ειμαι ΟΚ , συγκριτικα με το Frontier s3 που ειχα. Αυτλα από εμενα , καλημέρα σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 1 ώρα πριν, filip001 said: Να ενημερώσω την παρέα, ότι το ούτως ή άλλως εξαιιρετικό ρολόι , εκτοξεύεται στην κυριολεξία , με την εφαρμογή NOTIFY FOR AMAZFIT .Ειναι επί πληρωμη στο Google store , της ταξης των λιγων € , αλλά το ανεβαζει επίπεδο. Καταρχάς εχει ομορφα watchfaces , τα οποια ομως τα βρισκεις κ αλλού. Η μεγαλη διαφορα , εχει να κανει στην παραμετροποίση των ειδοποιήσεων. Μπορεις ανά εφαρμογη (gmail-viber-messenger,etc) να δονειται διαφορετικά , να γίνονται clear τα notifications από το κινητο , κ πολλά - πολλά άλλα.. Δεν λειτουργει αυτόνομα , οπωσδηποτε σε συνεργασία με το Zepp. Αρκει στο Zepp να εχετε ενεργοποιημενες τις ειδοποιήσεις , όχι ομως συγκεκριμένες εφαρμογες (gmail-viber , etc). Αυτες θα δηλωθουν στο Notify app. Τέλος πάντων , θελει δουλίτσα κ πειραματισμο , αλλά θα δειτε διαφορά. Δεν ξερω αν ρουφαει τη μπαταρια , καθως εγω με always on ,κ μεγάλη διαρκεια ενεργης οθονης (10") , βγαζω περί τις 5 ημέρες , κ ειμαι ΟΚ , συγκριτικα με το Frontier s3 που ειχα. Αυτλα από εμενα , καλημέρα σε όλους! Αυτή η εφαρμογή δουλεύει και με ολα τα amazfit; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 1 hour ago, p_k said: Αυτή η εφαρμογή δουλεύει και με ολα τα amazfit; Έτσι λέει, κάποια είναι περισσότερο ή λιγότερο συμβατά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 μετραει οξυγονο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2021 μετραει οξυγονο ?Οχι, μόνο το pro μετράει οξυγόνο! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
player21 Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 Παιδιά καλημέρα είμαι κάτοχος της συσκευής πάνω από 5 μήνες και είμαι ευχαριστημένος πολύ. Μια ερώτηση έχουν μαζευτεί κάτι σαν άλατα γύρω από το στεφάνι και ανάμεσα από τις βίδες της πρόσοψης, με αποτέλεσμα να βλέπεις το μισό ρολόι να έχεις ασπρίσει. Προσπαθώ να το καθαρίσω κάτω από το νερό ή με μωρομαντηλα, πανακι μικροϊνών, χωρίς αποτέλεσμα. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα και αν έχει βρει καμία λύση. On 2/11/2021 at 7:39 ΜΜ, dimi_1982 said: Οχι, μόνο το pro μετράει οξυγόνο! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 Παιδιά καλημέρα είμαι κάτοχος της συσκευής πάνω από 5 μήνες και είμαι ευχαριστημένος πολύ. Μια ερώτηση έχουν μαζευτεί κάτι σαν άλατα γύρω από το στεφάνι και ανάμεσα από τις βίδες της πρόσοψης, με αποτέλεσμα να βλέπεις το μισό ρολόι να έχεις ασπρίσει. Προσπαθώ να το καθαρίσω κάτω από το νερό ή με μωρομαντηλα, πανακι μικροϊνών, χωρίς αποτέλεσμα. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα και αν έχει βρει καμία λύση. Μπαίνεις θάλασσα μαυτο?Αν ναι πρέπει να το ξεπλένεις με γλυκό νερό κάθε φορά για να μη πιάνει άλατα! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2021 10 ώρες πριν, player21 said: Παιδιά καλημέρα είμαι κάτοχος της συσκευής πάνω από 5 μήνες και είμαι ευχαριστημένος πολύ. Μια ερώτηση έχουν μαζευτεί κάτι σαν άλατα γύρω από το στεφάνι και ανάμεσα από τις βίδες της πρόσοψης, με αποτέλεσμα να βλέπεις το μισό ρολόι να έχεις ασπρίσει. Προσπαθώ να το καθαρίσω κάτω από το νερό ή με μωρομαντηλα, πανακι μικροϊνών, χωρίς αποτέλεσμα. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα και αν έχει βρει καμία λύση. Δοκίμασε να το καθαρίσεις με μια μπατονέτα βουτηγμένη (και στην συννέχεια στυμένη) σε διάλυμα νερού με μαγειρική σόδα... Η μαγειρική σόδα καθαρίζει τα άλατα, και λέω να το στύψεις μην μπει πουθενά και κάνει καμμιά ζημιά στην συσκευή σου... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Εγώ όσο καιρό το έχω ενώ έχω δώσει παντού άδειες δεν μου δείχνει ούτε viber gmail!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Εγώ όσο καιρό το έχω ενώ έχω δώσει παντού άδειες δεν μου δείχνει ούτε viber gmail!!! Μέσα από την εφαρμογή του ρολογιού σου τηλέφωνο θα πας στις ειδοποιήσεις, εφαρμογές, και εκεί θα αρχίσεις να επιλέγεις όλες τις εφαρμογές που θέλεις να βλέπεις ειδοποίηση. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 1 hour ago, Alexakisd said: Μέσα από την εφαρμογή του ρολογιού σου τηλέφωνο θα πας στις ειδοποιήσεις, εφαρμογές, και εκεί θα αρχίσεις να επιλέγεις όλες τις εφαρμογές που θέλεις να βλέπεις ειδοποίηση. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει γίνει αυτό προφανώς, αλλά πάλι δεν .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 (edited) 9 ώρες πριν, manousos4 said: Έχει γίνει αυτό προφανώς, αλλά πάλι δεν .. Εχμ, άδειες στο Zepp (μέσα απο το λειτουργικό) έχεις δώσει; και... έχεις απενεργοποιήσει το battery optimization? Edited November 16, 2021 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 5 minutes ago, DimitrisAndNiki said: Εχμ, άδειες στο Zepp (μέσα απο το λειτουργικό) έχεις δώσει; και... έχεις απενεργοποιήσει το battery optimization? Όλα αυτά ναι και πάλι δεν γουστάρει 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 3 ώρες πριν, manousos4 said: Όλα αυτά ναι και πάλι δεν γουστάρει 😂 Πλάκα πλάκα... δεν κάνεις uninstall - reinstall της εφαρμογής και ένα factory reset στο ρολόι? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. November 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 9 ώρες πριν, DimitrisAndNiki said: Πλάκα πλάκα... δεν κάνεις uninstall - reinstall της εφαρμογής και ένα factory reset στο ρολόι? Έχουν γίνει όλα αδερφέ ολααα,αλλά είναι μην πω τι είναι για χιαομι😂🤬 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 Καλησπέρα, χτες το αγόρασα και έχω μια απορία. Όπως το έψαχνα στο σημείο που έχει να επιλέξεις προπόνηση λέει από πάνω ότι η διάρκεια μπαταρίας είναι 20 ώρες. Δικαιολογείτε με 100%-99% μπαταρία να λέει 20 ώρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 4 ώρες πριν, Petros_android said: Καλησπέρα, χτες το αγόρασα και έχω μια απορία. Όπως το έψαχνα στο σημείο που έχει να επιλέξεις προπόνηση λέει από πάνω ότι η διάρκεια μπαταρίας είναι 20 ώρες. Δικαιολογείτε με 100%-99% μπαταρία να λέει 20 ώρες? Σε ποιό σημείο ακριβώς το λέει; Δεν το έχω πρόσέξει κάπου... Πάντως δεν θα έπρεπε να ανησυχείς, είναι θεριό σε θέμα μπαταρίας... 1 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 On 26/11/2021 at 2:10 ΠΜ, Petros_android said: Όπως το έψαχνα στο σημείο που έχει να επιλέξεις προπόνηση λέει από πάνω ότι η διάρκεια μπαταρίας είναι 20 ώρες. Δικαιολογείτε με 100%-99% μπαταρία να λέει 20 ώρες? Μάλλον κάνει μια εκτίμηση για το πόση ώρα συνεχόμενα μπορεί να κρατήσει η μπαταρία κατά τη διάρκεια προπόνησης όπου όλοι οι αισθητήρες είναι ενεργοί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. November 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2021 45 minutes ago, athanaso77 said: Μάλλον κάνει μια εκτίμηση για το πόση ώρα συνεχόμενα μπορεί να κρατήσει η μπαταρία κατά τη διάρκεια προπόνησης όπου όλοι οι αισθητήρες είναι ενεργοί. Ναι μάλλον γιατί π.χ. όλο το βράδυ που κοιμόμουν με το ζόρι έχασε 1%. 8 ώρες πριν, DimitrisAndNiki said: Σε ποιό σημείο ακριβώς το λέει; Δεν το έχω πρόσέξει κάπου... Πάντως δεν θα έπρεπε να ανησυχείς, είναι θεριό σε θέμα μπαταρίας... Αν πας με την αφή αριστερά και στο μενού πατήσεις "Προπόνηση" σου βγάζει τις επιλογές και από πάνω λέει "Απομένουν 20 ώρες". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Statharas13 Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 On 26/11/2021 at 3:03 ΜΜ, Petros_android said: Ναι μάλλον γιατί π.χ. όλο το βράδυ που κοιμόμουν με το ζόρι έχασε 1%. Αν πας με την αφή αριστερά και στο μενού πατήσεις "Προπόνηση" σου βγάζει τις επιλογές και από πάνω λέει "Απομένουν 20 ώρες". Στο δικό μου για να ενεργοποιηθούν οι ειδοποιήσεις πρεπει να διαλέξω να έχει πρόσβαση ..αλλά μου βγάζει ένα κείμενο που μου λέει αν το δεχτώ μπορεί κάποιαα στοιχεία να μην είναι ασφαλής και έχει ένα κουτάκι σαν τικ ότι το δέχομαι με κάθε συνέπεια ..έχει και σε εσάς το ίδιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Statharas13 Δημ. November 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2021 Καλησπέρα παιδιά ..έχω αυτό το πρόβλημα πώς μπορώ να το αποφύγω και να μην πατήσω ότι δέχομαι ..αν δε το δεχτώ όμως δε μπορεί να ενεργοποιηθεί η ενημέρωση στο ρολόι από κάποια εφαρμογή π.χ messenger ..παλιά δε το είχε αυτό ξαφνικά σταμάτησε να έρχονται ειδοποιήσεις εφαρμογών και το έψαξα και μου βγάζει αυτό τώρα ..δυστυχώς αν δε δεχτώ το ρολόι είναι μόνο για καταμετρήσεις ύπνου και άλλα ..( υπάρχει περίπτωση να είναι και κάποια ρύθμιση από το κινητό ?) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts