guy_fawkes Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Λίγες ερώτησεις γιατί είναι υποψήφιο για αγορά παρακαλώ . Οθόνη φλατ η κουρμπα ? Φόρτιση από 20 έως 60%? Πόση ώρα περίπου ? Πιο άνετο κράτημα από P30 pro ? Θα σου πω αν και έχω το 1ii 30 λεπτά απο 5% εώς 45% με τον μαμά φορτιστή Άνετο κράτημα λόγω 21:9 Φλάτ τελείως οθόνη και καθαρή χωρίς τρύπες. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Ευχαριστω παιδιά . 2 πραγματακια με απασχολούν. Μαρεσει πολύ η διάρκεια που έχω με το P30 pro όπως επίσης η σούπερ γρήγορη φόρτιση . Ξεχνιέμαι και έχω 20%μπαταρια πχ και θέλω να φύγω ? Σε 10 λεπτακια το 20 έχει γίνει 50 55 και είμαι έτοιμος. Επίσης στο αμάξι με βολεύει πολύ ένας ;σύρματος φορτιστής που έχω στον αεραγωγό ο οποιος μόλις ακουμπάς το κινητό κλείνει τα 2 δοβτακια δεξιά και αριστερά αυτόματα και κρατάει το κινητό . Αποτι έχω καταλάβει δεν έχει ασύρματη φόρτιση το Σόνυ . Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Αν είσαι σπίτι είσαι μια χαρά αν και δεν νομίζω να ξεμείνεις μίας καί η διαχείριση πού κάνει είναι πολύ καλή. Ασύρματη φόρτιση μόνο το 1ii Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 (edited) 4000 μπαταρια σε Sony και με 6" οθονη για μενα ειναι επιλογη με κλειστα ματια. Οι υπολοιποι κατοχοι μπορουν να αναφερουν στοιχεια για να σε βοηθησουν. Η ασυρματη ειναι καλη αλλα το κινητο ψηνεται συνολικα. Η υπερταχεια φορτιση οκ,ειναι παντα απαραιτητη για ωρα αναγκης αλλα προσαρμοζομαστε και προσεχουμε με τον καιρο. Αργη δεν ειναι παντως με 18w power delivey. Αυτη η λειτουργια με την προστασια μπαταριας κατα την φορτιση και οι επιλογες,ειναι απιθανη. Επελεξα φορτιση ως 90% και στοπ. Edited November 27, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Μόλις παρήγγειλα κι εγώ, επιστροφή στην Sony μετά το Xperia Arc. :cool: :O Για να δούμε τι θα λέει το κτηνάκι. Με 2 χρόνια τώρα στο Huawei P20 Pro έχω καλομάθει στην καλή, για κινητό, φωτογραφία, ταχύτητα και αυτονομία μπαταρίας. Θέλω το επόμενο βήμα τώρα σε οθόνη/κάμερα και η Sony φαίνεται έκανε εξαιρειτκή δουλειά. Για να δούμε..! Τώρα ψάχνω για θήκη και θα πιάσω το Θέμα πό την αρχή για πληροφορίες, πότε βγαίνει Android 10, τα βίντεο του καναλιού Sony Xperia στο Youtube για την κάμερα κλπ Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 εδώ θα βρεις tips που ζήτησες αν και υπάρχουν και καλύτερα που αφορούν όλες τις λειτουργίες. Πάντως με το AUTO θα πάρεις μια χαρά φωτό. ANDROID 11 εννοείς γιατί με 10 βγαίνει. Δεκέμβρη μάλλον αλλά ακόμα παίζεται! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Μόλις παρήγγειλα κι εγώ, επιστροφή στην Sony μετά το Xperia Arc. :cool: :O Για να δούμε τι θα λέει το κτηνάκι. Με 2 χρόνια τώρα στο Huawei P20 Pro έχω καλομάθει στην καλή, για κινητό, φωτογραφία, ταχύτητα και αυτονομία μπαταρίας. Θέλω το επόμενο βήμα τώρα σε οθόνη/κάμερα και η Sony φαίνεται έκανε εξαιρειτκή δουλειά. Για να δούμε..! Τώρα ψάχνω για θήκη και θα πιάσω το Θέμα πό την αρχή για πληροφορίες, πότε βγαίνει Android 10, τα βίντεο του καναλιού Sony Xperia στο Youtube για την κάμερα κλπ Μια φιλη πηρε το p20 pro πριν λιγο καιρο σε πολύ χαμηλή τιμή , αλλα στο παρασύνθημα . Τι μάπα φωτό έβγαλε !!!! Εγω εχω xz1 μη θεωρείτε χρήστη των 1 κ 5 . Αλλα εβγαλα εμενα εκείνη τον συνάδελφο και ηταν σκ@τ@ . Εγω εχω ψηλά τον πήχη και τις απαιτήσεις μου . Αλλα ποιον πήχη ; Δεν ειχε καν ! Από δείγματα απο φιλαρακια εδω το 5ii κ 1ii ειναι μίλια μπροστά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Τώρα παρήγγειλα και Spigen Rugged Armor από Amazon. Ναι Android 11 εννοοούσα. :rolleyes: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Το digital passion κάνει άμεση αποφορολογηση εάν κοπεί τιμολόγιο; Το έχει κάνει κανείς; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Όταν είχα πάρει κάτι εκτός lockdown ναι. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται... Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Μόλις παρήγγειλα κι εγώ, επιστροφή στην Sony μετά το Xperia Arc. :cool: :O Για να δούμε τι θα λέει το κτηνάκι. Με 2 χρόνια τώρα στο Huawei P20 Pro έχω καλομάθει στην καλή, για κινητό, φωτογραφία, ταχύτητα και αυτονομία μπαταρίας. Θέλω το επόμενο βήμα τώρα σε οθόνη/κάμερα και η Sony φαίνεται έκανε εξαιρειτκή δουλειά. Για να δούμε..! Τώρα ψάχνω για θήκη και θα πιάσω το Θέμα πό την αρχή για πληροφορίες, πότε βγαίνει Android 10, τα βίντεο του καναλιού Sony Xperia στο Youtube για την κάμερα κλπΔες εδώ πως τραβάει το 1ii καί πώς το Huawei. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Τώρα παρήγγειλα και Spigen Rugged Armor από Amazon. Ναι Android 11 εννοοούσα. :rolleyes: Πολύ ωραία και ποιοτική θήκη.Την έχω μαζί με την clear της Spigen και είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Με τις κλήσεις έχει κανείς θέμα? Εμένα μετά από 3-4 λεπτά συνομιλίας σταματάνε να με ακούνε όσο καλό σήμα και να εχω και πρέπει να ξανακαλεσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Αυτό με τις κλήσεις μου συμβαίνει και εμένα. Η συσκευή φταίει; Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Το digital passion κάνει άμεση αποφορολογηση εάν κοπεί τιμολόγιο; Το έχει κάνει κανείς; Έτσι το πήρα εγώ εχθές από το Sony Center, όλα μια χαρά. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Αυτό με τις κλήσεις μου συμβαίνει και εμένα. Η συσκευή φταίει; Τι να πω,με το mate 20 pro δεν είχα κανένα θέμα,τώρα μετά από λίγα λεπτά ομιλίας ή μου λένε ότι δεν με ακούνε και αναγκάζομαι να διακόψω την κλήση ή πέφτει η γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 (edited) Μπορεί να μην παίζει ρόλο αλλά αυτό σας συμβαίνει με ανοιχτά τα δεδομένα? Edited November 29, 2020 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Με κλειστά δεδομένα. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Εγώ δεν κλείνω ποτέ τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Απο εδω Ελλαδα,εχετε βρει τζαμι ή μεμβρανες? Σκεφτομαι ως προσωρινη λυση να παρω ενα τελειως διαφανο για Xperia 5 και να βαλω επανω. Προς το παρον εκοψα με ψαλιδι μια hydrogel που ειχα για αλλο τηλεφωνο και αφου την επλυνα,την κολλησα. Μεχρι να ερθει η παραγγελια απο εξω.Μια χαρα ειναι απο το να μην εχει τπτ επανω. Οσοι τυχον εχετε τζαμακι με μαυρο περιγραμμα,η κολλα του ειναι μονο περιμετρικα?Ποσο κοβει απο οθονη στο πλαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Ξέρετε εάν το 699 που το δίνει τώρα το Sony Center κρατήσει μια βδομαδουλα ακόμα ? Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Παρε τους ένα τηλέφωνο Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 http://www.xperiablog.net/ Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Μια χαρα.Αν αναβαθμισεις με το 1 mark ii ,να μας δωσεις και λιγο feedback Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Καλώς σας βρήκα και εγώ ...χιχιχι ..φρέσκο φρέσκο σε μπλεδακι ....ακόμα το στήνω ...μετάβαση από p30 pro Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts