mixtri Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Εδώ και καιρό έχω σταματήσει τις μεμβράνες και τα τζάμια στα κινητά και ουδέποτε είχα το παραμικρό πρόβλημα με γρατζουνιές, αραχνιές και οτιδήποτε. Βεβαίως βάζω πάντοτε θήκη πλάτης και κατά προτίμηση Spigen, που είναι η αγαπημένη μου εταιρεία. Όλα αυτά βέβαια δεν αποτελούν προτροπή προς άλλους φίλους του τι θα κάνουν, αλλά δικές μου απόψεις και να τονίσω ότι προσέχω σε υπέρμετρο βαθμό τα κινητά μου. Δεν τα βάζω ποτέ σε τσέπες ή άλλα μέρη μαζί με άλλα αιχμηρά αντικείμενα και όταν δεν τα δουλεύω βρίσκονται πάντοτε μέσα σε τσαντάκι, σε ξεχωριστή θήκη. Μέσα εκεί δηλαδή στη θήκη που υπάρχει το κινητό δεν υπάρχει τίποτε, μα τίποτε άλλο. Εφαρμόζοντας ολα αυτά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και χαίρομαι την οθόνη στο έπακρο. Εξάλλου τα περισσότερα κινητά σήμερα έχουν Gorilla Glass ή τύπου Gorilla Glass οθόνες, οπότε με τον τρόπο που τα χρησιμοποιώ εγώ, θεωρώ ότι δεν έχω κανένα θέμα. Για να το θέσουμε κομψά. Η χρήση του κινητού σου σε αγχώνει. Για κάποιον που θέλει να είναι πιο ελεύθερος προτείνω μεμβράνες της Copter. Καμία επίπτωση σε φωτεινότητα, αίσθηση γυαλιού, δεν κιτρινίζουν, επανατοποθετούνται, πλένονται. Από το επίσημο website παρέχουν δωρεάν αποστολή. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Και πάντα καταλήγω στην Copter. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Θα με ενδιέφερε....σου εχω στείλει π.μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Το 4g της συσκευής είναι τραγικό, ελπίζω να είναι θέμα software και όχι hardware (δεν ξέρω και πως να το τσεκαρω αυτό). Σε σημεία που το essential πιάνει 2-3 μπάρες, το Xperia πιάνει 1-2 και έχει τη μισή ταχύτητα. Απογοήτευση Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Μέχρι προχθές το είχε 699 στο site της sony. Χθες το ανέβασε 919 και σήμερα το έχει black friday 699! Έπικ! :lol: Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Μέχρι προχθές το είχε 699 στο site της sony. Χθες το ανέβασε 919 και σήμερα το έχει black friday 699! Έπικ! :lol: Μην ανησυχείς έχουμε να δούμε πολλά τέτοια την βδομάδα που έρχεται... Εγώ κοιτάω τρία πράγματα,και περιμένω να δω την άλλη Παρασκευή σε τι τιμή θα τα έχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Στα 919 ήταν το τηλέφωνο όλες τις μέρες. Κάποιο λάθος κάνετε. Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Σε ποιο site αναφερόμαστε; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 919€ ήταν εδώ και κάποιες βδομάδες και στον Κωτσόβολο και στη Sony. Το παρακολουθούσα. Πάντως όπως και να χει είναι γενναία έκπτωση, αλλά λόγω της ήδη υψηλής αρχικής τιμής, δεν είναι και ό,τι πιο δελεαστικό υπάρχει. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Σε ποιο site αναφερόμαστε; https://digitalpassion.gr/kinita-xperia/kinita/sony-xperia-5-ii-black-128gb-8gb-dual-sim/ Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Νομίζω ότι η προσφορά του Κωτσόβολου μαζί με τα ακουστικά δώρο ήταν η καλύτερη που θα μπορούσαμε να περιμένουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Γιατί έχει ο κοτσοβολος ακόμα δώρο ακουστικά? Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Γιατί έχει ο κοτσοβολος ακόμα δώρο ακουστικά? Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk "Ήταν η καλύτερη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 "Ήταν η καλύτερη" ααα συγγνώμη! Την είχαν την προσφορά και τα καταστήματα της SONY τότε Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 Ναι εννοείται ότι την είχαν,την έβαλαν μετά σαν price match απλά εμένα με βολεψαν και η άτοκες δόσεις πάρα πολύ που δεν είχε το Sony center Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Μου ήρθε και η θήκη η μαύρη της Spigen, εντάξει δεν υπάρχει λέμε, απιστευτη ποιοτητα θήκης, φοβερό κράτημα και αίσθηση στο χέρι. Εχει κανείς VoLTE ή WiFI calling? Στο P30 είχα με την ίδια κάρτα σίμ (Vodafone) με το 5ιι δεν το έχω.. το βλέπεις εύκολα με το Service menu *#*#4636#*#* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 (edited) Ποια θήκη πήρες; Βλέπω υπάρχουν 2: https://www.spigen.com/products/sony-xperia-5-ii-case-rugged-armor https://www.spigen.com/products/sony-xperia-5-ii-case-liquid-crystal Edited November 23, 2020 by hariskar Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Ποια θήκη πήρες; Βλέπω υπάρχουν 2: https://www.spigen.com/products/sony-xperia-5-ii-case-rugged-armor https://www.spigen.com/products/sony-xperia-5-ii-case-liquid-crystal Μάλλον την πρώτη πήρε ο φίλος. Έχω και τις δύο,η crystal είναι λίγο πιο λεπτή αλλά πολύ καλή και ποιοτική. Η μαύρη είναι λίγο πιο rugged όπως το λέει και το όνομα της αλλά έχει μια πολύ ποιοτική υφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Ευχαριστώ. Τις παραγγέλνουμε από το spigen.com, Amazon, ebay κλπ; Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Ευχαριστώ. Τις παραγγέλνουμε από το spigen.com, Amazon, ebay κλπ; Εγώ από Amazon.de τις παρήγγειλα γιατί ήταν αρκετά πιο φθηνές εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 919€ ήταν εδώ και κάποιες βδομάδες και στον Κωτσόβολο και στη Sony. Το παρακολουθούσα. Πάντως όπως και να χει είναι γενναία έκπτωση, αλλά λόγω της ήδη υψηλής αρχικής τιμής, δεν είναι και ό,τι πιο δελεαστικό υπάρχει. Το είχε 919 με όφελος 220 στο καλάθι, δηλαδή 699 εδώ και κάποιες εβδομάδες, οπότε περίμενα κάτι καλύτερο από το να το πάει 919 για μια ημέρα πριν ξεκινήσουν οι προσφορές του black friday και μετά να το ρίξει στα ίδια. Είναι ωραία συσκευή αλλά δεν της φέρεται καλά :worry: Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Ε πόσο να πέσει πια? Καλά είναι Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 (edited) Καλημερα friends. Μπηκε η παραγγελια στον Κωτσοβολο μολις πριν λιγο σε μαυρο χρωμα. Με μπολικες ατοκες. Χτυπησα και μια υδροτζελ μεμβρανη για εμπρος απο ΕΒΑΥ και ενα skin απο extreme skins (carbon πλατη και ματ διαφανη στους φακους). Τελικα σαν τη Sony δεν εχει. Συντομα,πιθανων θα μπει αγγελια το oneplus 7 pro. Καλημερα. Edited November 24, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Έλα ρε Δημήτρη!! Καλώς να μας έρθεις πάλι!! Αν καί κάτοχος του μεγαλύτερου αδελφού νομίζω θα μιλάμε πάλι. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 (edited) Ευχαριστω.Εννοειται θα τα λεμε . Η συσκευη συγκεντρωνει τα περισσοτερα χαρακτηριστικα κοντα στα γουστα μου (πλατος,αποτυπωμα στον πλαι,ρεαλιστικα χρωματα καμερας,βαρος,απουσια notch με τρυπες κλπ εμπρος,τουλαχιστον 4000 μπαταρια,memory card slot,snapdragon,120HZ-καλο εμαθα με τα 90ΗΖ οποτε κακοφαινεται οτιδηποτε κατω απο αυτα). Γλυκοκοιταξα λιγο το iphone 12 / 12mini ενω περασα ενα διμηνο με huawei p30 και γυρισα ξανα στο oneplus αλλα εξακολουθει να παραμενει δυσχρηστο στην καθημερινοτητα λογω ογκου-βαρους. Edited November 24, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Εντάξει εσύ είσαι και γνώστης τών UI της SONY καί δεν θα σού κακοφανει κάτι. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts