Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο άνρωπος ρώτησε για το MacxOSX και όχι γενικά για το τι λειτουργικό να επιλέξει. Σε κάθε περίπτωση όμως, το Linux είναι και πολύ καλό και σταθερό και free, αλλά όπως και να το κάνεις θέλει και το ... σκάλισμά του. Δε νομίζω ότι είναι για τον καθένα που απλά θέλει να βλέπει φωτογραφίες και facebook όπως λες. Εκτώς κι αν πάρεις κάποιο έτοιμο NetBook ή στο στίσει/ετοιμάσει κάποιος ... Αλλιώς μπορεί να μπλέξεις πολύ άσχημα ...

ευχαριστώ..μάλλον πήρα κάποιες απαντήσεις π έψαχνα..σε λίγο καιρό π θα έρθει η ώρα για την αγορά μάλλον θα την κάνω για mac!!:D

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστώ..μάλλον πήρα κάποιες απαντήσεις π έψαχνα..σε λίγο καιρό π θα έρθει η ώρα για την αγορά μάλλον θα την κάνω για mac!!:D

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις.Δεν θα το μετανιώσεις καθόλου

παιδια οταν πας σε αλλη χωρα δεν αλλαζει η ωρα αυτοματα??εγω για παραδειγμα που ειμαι Σουηδια τωρα δεν αλλαξε...

το ιδιο προβλημα εχω και με το iphone..

someone??:(

πώς να αλλάζει μόνο του?

φυσικά και τπτ δεν αλλάζει. στο κινητό (τα περισσότερα) ο πάροχος σου pushάρει την νέα ώρα μια φορά και αν θες τη δέχεσαι.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Για το iPhone:

Στο Settings/General/Date & Time, το Set automatically είναι εξ'ορισμού off. Το έχεις κάνει on;

Μια ερώτηση..

Σύνδεσα τον εξωτερικό μου δίσκο μέσω firewire σε ένα macbook white και καθώς έκανα κάποιες ανακατανομές-ταξινομήσεις ταυτόχρονα με τη μετακίνηση κάποιων αρχείου σημαντικού όγκου (~4gb), μου έβγαλε "(error code -43) -The operation could not be completed because one or more files cannot be found",ενώ τα αρχεία υπάρχουν κανονικά και μάλιστα είναι playable καθότι .avi..Το θέμα είναι οτι μετά το μνμ τα αρχεία εξαφανίζονται από το δίσκο..Τι φταίει...!!????

Είναι FAT32 ο δίσκος; Αν ναι, δεν μπορείς να γράψεις αρχεία μεγαλύτερα των 4GB. Αυτό είναι το όριο του FAT32. Αν δεν είναι FAT και είναι HFS, τότε κάνε Repair Permissions από το Disk Utility, restart και δοκίμασε πάλι.

Είναι FAT32 ο δίσκος; Αν ναι, δεν μπορείς να γράψεις αρχεία μεγαλύτερα των 4GB. Αυτό είναι το όριο του FAT32. Αν δεν είναι FAT και είναι HFS, τότε κάνε Repair Permissions από το Disk Utility, restart και δοκίμασε πάλι.

Τα σέβη μου και ευχαριστήρια μου!!!:D

Αυτό έκανα και όλα επανήλθαν,να 'σαι καλά!

παιδια οταν πας σε αλλη χωρα δεν αλλαζει η ωρα αυτοματα??εγω για παραδειγμα που ειμαι Σουηδια τωρα δεν αλλαξε...

το ιδιο προβλημα εχω και με το iphone..

Ο υπολογιστής δεν αλλάζει αυτόματα.

Το Iphone θα έπρεπε να αλλάζει (βάση των δεδομένων που του στέλνει το δίκτυο). Αλλά και πάλι μην είσαι σίγουρος ότι γίνεται παντού (πάντως σε Αγγλία και Βέλγιο αλλάζει)

111s

Ο υπολογιστής δεν αλλάζει αυτόματα.

Το Iphone θα έπρεπε να αλλάζει (βάση των δεδομένων που του στέλνει το δίκτυο). Αλλά και πάλι μην είσαι σίγουρος ότι γίνεται παντού (πάντως σε Αγγλία και Βέλγιο αλλάζει)

thanks φιλε μου..

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν τα MacBooks με Leopard 10.5 κάνουν hibernation;...:O

Ναί.....!!!!!;)

Και όχι μόνο με 10.5...

Από το 2001 :lol:

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν τα MacBooks με Leopard 10.5 κάνουν hibernation;...:O

Δεν εννοώ το sleep mode. Πείτε μου εάν μπορείτε τον τρόπο, γιατί είμαι καινούργιος στα Mac... :)

Linux myphone υπογραφή.jpeg

στην PhotoVision2009 πήχτρα στα mac.

είχε και περίπτερο η document. κουβέντα για τις εξωφρενικές τιμές.

Alex = the best!

σε 2 weeks με το καλό θα είμαι λονδίνο. επιμένεις ότι 850ε και 900ε για unibody δεν είναι καλά?

εδώ 1252 ελάχιστη. κλέφτες. αφού τα θέλουν τα ζώα και αγοράζουν από εδώ τι τους φταίει ο γιδοβοσκός :p

είπαμε για aapl μόνο εξωτερικό.

Alex = the best!

Δεν είσαι δίκαιος όμως. Το ότι αν τα πάρεις απο Αγγλία είναι τόσο φθηνότερα οφείλεται στο πόσο πολύ έχει πέσει η λίρα, όχι στο ότι τα έχουν πράγματι φθηνότερα. Αν δεις τις επίσημες τιμές σε χώρες που έχουν Ευρώ, όπως η Γερμανία, η Αγγλία ή η Ιρλανδία, είναι σχεδόν όσο και στην Ελλάδα.

Δεν είσαι δίκαιος όμως. Το ότι αν τα πάρεις απο Αγγλία είναι τόσο φθηνότερα οφείλεται στο πόσο πολύ έχει πέσει η λίρα, όχι στο ότι τα έχουν πράγματι φθηνότερα. Αν δεις τις επίσημες τιμές σε χώρες που έχουν Ευρώ, όπως η Γερμανία, η Αγγλία ή η Ιρλανδία, είναι σχεδόν όσο και στην Ελλάδα.

ό,τι νάνε. ...

γερμανία τιμές από 1050-1100.

ίδιο το λες? και ΔΕΝ θεωρείται και η πιο φτηνή χώρα της ΕΕ.

Alex = the best!

Μιλάω για τις επίσημες τιμές οι οποίες με τις δικές μας έχουν διαφορά 50 Ε.

http://store.apple.com/de/browse/home/shop_mac/family/macbook?mco=MTE3MzM

Δεν εννοώ το sleep mode. Πείτε μου εάν μπορείτε τον τρόπο, γιατί είμαι καινούργιος στα Mac... :)

Τι εννοείς τότε αν δεν εννοείς το sleep; Αυτό ακριβώς κάνει. Εκτός κι αν θέλεις να πεις κάτι άλλο και όχι hibernation.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...