dionisisss Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Φταίει ο φορτιστής της Huawei. Δεν συνεργάζονται μεταξύ τους σωστά γιατί έχουν διαφορετικα πρωτόκολλα φόρτισης. Και σε εμένα γίνεται αυτό, κάπου το έχω αναφέρει. Δηλαδή, φόρτιση tablet Mediapad M5 8.4'' περίπου σε 1,5 ώρα, φόρτιση του Samsung Galaxy Note 8 περίπου σε 1 ώρα και κάτι ψιλά. Φόρτιση του S7+ σε 6 ώρες σχεδόν. Αν δοκιμάσεις με φορτιστή Samsung θα δεις μεγάλη διαφορά. Π.χ. το έχω δοκιμάσει με τον φορτιστή από το Α50 της συζύγου και φορτίζει σε 2,5 ώρες περίπου (θα το δοκιμάσω σήμερα και θα πω ακριβώς χρόνο. Ευχαριστώ. Είχες απόλυτο δίκιο!Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Ρε παιδιά τώρα με το one ui 3.1 λέει ότι υποστηρίζει συγχρονισμό του clipboard ανάμεσα στις samsung συσκευές. Κάνω copy ένα κείμενο στο note 10+ αλλά δεν εμφανίζεται στο tab s7+. Πως γίνεται; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το note 10+ είναι με Android 11, αλλά με one ui3.0. Δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμη. Γι' αυτό δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Καλησπέρα παιδα!Όταν συνδέετε το κινητό στο ταμπλετ για κλήσεις και μυνηματα,περνιουνται και τα logs των κλήσεων και των μηνυμάτων των προηγούμενων ημερών-ωρων;εμενα και τέτοιο δεν γινεται.Επίσης,έχω 2 κάρτες sim στο κινητο(S10+) και ενώ ότι έρχεται στην πρώτη εμφανίζεται κανονικά, όταν με παίρνουν τηλ στη 2η sim δεν το εμφανιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Καλησπέρα παιδα!Όταν συνδέετε το κινητό στο ταμπλετ για κλήσεις και μυνηματα,περνιουνται και τα logs των κλήσεων και των μηνυμάτων των προηγούμενων ημερών-ωρων;εμενα και τέτοιο δεν γινεται.Επίσης,έχω 2 κάρτες sim στο κινητο(S10+) και ενώ ότι έρχεται στην πρώτη εμφανίζεται κανονικά, όταν με παίρνουν τηλ στη 2η sim δεν το εμφανιζει.. 1)Τα logs που περνούν είναι αυτα που έχουν γίνει ενόσω ειναι συνδεδεμένα μεταξύ τους (ταμπλετ - κινητό) και κάνεις κλήσεις ή στέλνεις μηνύματα. 2)Σου δείχνει αν δεν κάνω λάθος αυτής της sim που έχεις προεπιλογή. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Καλημέρα παίδες και από εμένα, κάτοχος του S7 (1η φορά tablet). Μύτες για το πενάκι από που μπορούμε να βρούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Καλημέρα παίδες και από εμένα, κάτοχος του S7 (1η φορά tablet). Μύτες για το πενάκι από που μπορούμε να βρούμε?Πάρε τηλέφωνο στην Smartec στο 2105820000 Νομίζω έχουν. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 (edited) Πάρε τηλέφωνο στην Smartec στο 2105820000 Νομίζω έχουν. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk thanks φιλε, πήρα αλλά από οτι φαίνεται και αυτοι θα περιμένουν από μαμά samsung. Πάντως από ότι κατάλαβα, υπάρχουν 2 ειδών "μύτες", οι άσπρες -γκρι και οι μαύρες. Οι μαύρες είναι πιο μαλακές (για ζωγραφική) ενώ οι άσπρες για γράψιμο - σημειώσεις. Ερώτηση 1η) : Τιιιιι πληκτρολόγιο (bluetooth) έχετε για το tablet σας (εκτός από τη μαμά του εεεε) Ερώτηση 2η) : Τι screen protector του έχετε βάλει? Edited February 25, 2021 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Τελικά οι μύτες ήρθαν και είναι όπως σας είπα. Οι μαυρες μαλακές ενώ οι γκρι πιο σκληρές (για γράψιμο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 thanks φιλε, πήρα αλλά από οτι φαίνεται και αυτοι θα περιμένουν από μαμά samsung. Πάντως από ότι κατάλαβα, υπάρχουν 2 ειδών "μύτες", οι άσπρες -γκρι και οι μαύρες. Οι μαύρες είναι πιο μαλακές (για ζωγραφική) ενώ οι άσπρες για γράψιμο - σημειώσεις. Ερώτηση 1η) : Τιιιιι πληκτρολόγιο (bluetooth) έχετε για το tablet σας (εκτός από τη μαμά του εεεε) Ερώτηση 2η) : Τι screen protector του έχετε βάλει?Πληκτρολόγιο δεν έχω προς το παρόν οσο για προστασία οθόνης εχω βάλει την παρακάτω https://www.mythiki.gr/products/hofi-glass-pro-9h-tempered-glass-screen-pr%CE%BFtector-samsung-galaxy-tab-s7-plus-12-4-detail.html Μια ερώτηση πόσο κοστίζουν οι μύτες για το πενάκι; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Παιδιά καλησπέρα! Χαρούμενος κάτοχος του tab s7 από τον Οκτώβριο. Τελευταία και μετά την αναβάθμιση στο 3.1 έχω το εξής πρόβλημα. Εκεί που φορτίζει κανονικά ξαφνικά σταματάει η φόρτιση χωρίς να βγει κάποιο μήνυμα προβλήματος. Δεν το έκανε παλιά αυτό. Αν βγάλω το καλώδιο και το τοποθετήσω ξανά, η φόρτιση συνεχίζει. Σημειωτέον ότι δεν συμβαίνει σε κάθε φόρτιση. Τι λέτε να παίζει; Παίζει ρόλο που δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση του 3.1; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Παιδιά καλησπέρα! Χαρούμενος κάτοχος του tab s7 από τον Οκτώβριο. Τελευταία και μετά την αναβάθμιση στο 3.1 έχω το εξής πρόβλημα. Εκεί που φορτίζει κανονικά ξαφνικά σταματάει η φόρτιση χωρίς να βγει κάποιο μήνυμα προβλήματος. Δεν το έκανε παλιά αυτό. Αν βγάλω το καλώδιο και το τοποθετήσω ξανά, η φόρτιση συνεχίζει. Σημειωτέον ότι δεν συμβαίνει σε κάθε φόρτιση. Τι λέτε να παίζει; Παίζει ρόλο που δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση του 3.1; Ευχαριστώ!Φορτίζεις με τον δικό του φορτιστή και καλώδιο; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Πληκτρολόγιο δεν έχω προς το παρόν οσο για προστασία οθόνης εχω βάλει την παρακάτω https://www.mythiki.gr/products/hofi-glass-pro-9h-tempered-glass-screen-pr%CE%BFtector-samsung-galaxy-tab-s7-plus-12-4-detail.html Μια ερώτηση πόσο κοστίζουν οι μύτες για το πενάκι; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ Καλησπέρα σας Το σετ με τις μύτες και το αντίστοιχο εργαλείο έχει διαφορετικό κωδικό αναλόγως του χρώματος της συσκευής. Ενημερώστε μας ώστε να παραγγείλουμε το σωστό σετ. Εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής από εμάς 2-4 εργάσιμες, και τουλάχιστον 1-2 εργάσιμες επιπλέον για παράδοση στο χώρος σας με τη συνεργαζόμενη ACS courier και κόστος 3€. Οι τιμές για τα ανταλλακτικά είναι τελικές μαζί με ΦΠΑ ανά τεμάχιο και έχουν ως εξής: Κωδικός-Όνομα Τιμή/τεμ. A/S-S PEN ACCESSORY (BK) [GH81-19573A] / (WT) [GH81-19574A] 2,68 € Μέσα είχε 2 μύτες (μια μαύρη και μία γκρι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Φορτίζεις με τον δικό του φορτιστή και καλώδιο; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ναι με τα δικά του. Όταν φορτίζω με powerbank, δεν παρατηρώ αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Crusial ερώτηση!!! Έχετε προσπαθήσει να συνδέσετε στη θύρα type C κάτι? Πχ ακουστικά? Δουλεύουν???? Σε εμένα η type C Δεεεενννν λειτουργεί με οποιοδήποτε καλώδιο, θέλει της μαμάς samsung. Λέει ότι δεν είναι αναγνωρίσιμη συσκευή. Προσπάθησα να συνδέσω το BASEUS L45 adapter type C to type C /audio jack 3.5mm. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό με την θύρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Crusial ερώτηση!!! Έχετε προσπαθήσει να συνδέσετε στη θύρα type C κάτι? Πχ ακουστικά? Δουλεύουν???? Σε εμένα η type C Δεεεενννν λειτουργεί με οποιοδήποτε καλώδιο, θέλει της μαμάς samsung. Λέει ότι δεν είναι αναγνωρίσιμη συσκευή. Προσπάθησα να συνδέσω το BASEUS L45 adapter type C to type C /audio jack 3.5mm. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό με την θύρα?Ισχύει αυτό... Μονο samsung λειτουργούν. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Ισχύει αυτό... Μονο samsung λειτουργούν. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έλεγε κάπου αυτό? Να μην αγοράζω τζάμπα συσκευές και τελικά δεν λειτουργούν (ειδικότερα τώρα με το Internet πώώώςςς να τις δοκιμάσουμε?) Λύση υπάρχει? Μίλησε κανείς με Samsung service? Έστειλα ερώτημα σε Baseus. Για να δούμε τι θα πούνε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Ναι ναι με τα δικά του. Όταν φορτίζω με powerbank, δεν παρατηρώ αυτό το πρόβλημα. Παίξε και με άλλα καλώδια, αλλά ψηφίζω πρόβλημα στον φορτιστή. Και ο φορτιστής του Note 2 (πολύ παλιός) μου έκανε κάτι τέτοια νερά και τον είχα αλλάξει. Δίνει τόσο λίγο ρεύμα, που δεν μπορεί να φορτίσει καμία σοβαρή συσκευή. Τον έχω δοκιμάσει, όμως, και φορτίζει ένα παλιό Lumia 550 μια χαρά. Άρα, ρεύμα δίνει, απλά όχι όσο χρειάζεται για τις μεγάλες συσκευές. Και η αλλαγή καλωδίου, εννοείται, δεν αλλάζει κάτι στην κατάσταση. Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Crusial ερώτηση!!! Έχετε προσπαθήσει να συνδέσετε στη θύρα type C κάτι? Πχ ακουστικά? Δουλεύουν???? Σε εμένα η type C Δεεεενννν λειτουργεί με οποιοδήποτε καλώδιο, θέλει της μαμάς samsung. Λέει ότι δεν είναι αναγνωρίσιμη συσκευή. Προσπάθησα να συνδέσω το BASEUS L45 adapter type C to type C /audio jack 3.5mm. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό με την θύρα? Το δοκίμασα κι εγώ πριν λίγο στο S7+. Με adaptor της Huawei δεν παίζει τίποτα από τα 3.5'' ακουστικά. Η συσκευή USB δεν υποστηρίζεται, λέει. Ακουστικά USB Samsung παίζουν, όμως. Δεν έχω να δοκιμάσω άλλης εταιρείας ακουστικά USB για να δω συμπεριφορά. Ευχαριστώ. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 Παίξε και με άλλα καλώδια, αλλά ψηφίζω πρόβλημα στον φορτιστή. Και ο φορτιστής του Note 2 (πολύ παλιός) μου έκανε κάτι τέτοια νερά και τον είχα αλλάξει. Δίνει τόσο λίγο ρεύμα, που δεν μπορεί να φορτίσει καμία σοβαρή συσκευή. Τον έχω δοκιμάσει, όμως, και φορτίζει ένα παλιό Lumia 550 μια χαρά. Άρα, ρεύμα δίνει, απλά όχι όσο χρειάζεται για τις μεγάλες συσκευές. Και η αλλαγή καλωδίου, εννοείται, δεν αλλάζει κάτι στην κατάσταση. Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δοκίμασα κι εγώ πριν λίγο στο S7+. Με adaptor της Huawei δεν παίζει τίποτα από τα 3.5'' ακουστικά. Η συσκευή USB δεν υποστηρίζεται, λέει. Ακουστικά USB Samsung παίζουν, όμως. Δεν έχω να δοκιμάσω άλλης εταιρείας ακουστικά USB για να δω συμπεριφορά. Ευχαριστώ.Αυτό συμβαίνει με τους αντάπτορες απ οσο γνωρίζω, θέλει μόνο τον samsung. Σε αλλης εταιρείας ακουστικά πχ με usb-c σύνδεση δεν ξέρω. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Αυτό συμβαίνει με τους αντάπτορες απ οσο γνωρίζω, θέλει μόνο τον samsung. Σε αλλης εταιρείας ακουστικά πχ με usb-c σύνδεση δεν ξέρω. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακουστικά type c της huawei δουλεύουν κατ' ευθείαν στη θύρα του s20fe (πιστεύω και του s7) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 thanks φιλε, πήρα αλλά από οτι φαίνεται και αυτοι θα περιμένουν από μαμά samsung. Πάντως από ότι κατάλαβα, υπάρχουν 2 ειδών "μύτες", οι άσπρες -γκρι και οι μαύρες. Οι μαύρες είναι πιο μαλακές (για ζωγραφική) ενώ οι άσπρες για γράψιμο - σημειώσεις. Ερώτηση 1η) : Τιιιιι πληκτρολόγιο (bluetooth) έχετε για το tablet σας (εκτός από τη μαμά του εεεε) Ερώτηση 2η) : Τι screen protector του έχετε βάλει? Εδω και 1 βδομαδα μου ηρθε αυτο το σετ πληκτρολογιο-ποντικι απο aliexpress και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος για απλη χρηση(Πολυ καλη αποκριση) https://de.aliexpress.com/item/4000143295671.html Για προστασια οθονης πηρα απο amazon αυτη η οποια ουσιαστικα μου ηρθε δωρεαν εφοσον ο πωλητης εαν εκανες review με φωτογραφιες σου εδινε Amazon gift card ισης αξιας με τα τζαμακια. https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08CXZ9VKC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o09_s00?ie=UTF8&psc=1 Και τελος, οσον αφορα θηκες πηρα 2(μια με καλυμα και μια διαφανη προστασιας μονο για πισω) για να με καλυπτεικαι εντος και εκτος σπιτιου. https://www.amazon.de/gp/product/B08CXJBV5B/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o07_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.de/gp/product/B08DJ1QJZS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o08_s00?ie=UTF8&psc=1 Επισης, must have ειναι το μεταλικο stand τυπου imac που απογειωνει το setup! https://www.amazon.de/gp/product/B072MZNP1L/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Παιδιά μια βοήθεια αν μπορειτε ...για δείτε εάν στο play store υπάρχει η εφαρμογή dji fly sony Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Παιδιά μια βοήθεια αν μπορειτε ...για δείτε εάν στο play store υπάρχει η εφαρμογή dji fly sonyΝαι υπάρχει κανονικά. Στάλθηκε από το SM-T870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2021 Ναι υπάρχει κανονικά. Στάλθηκε από το SM-T870 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε ευχαριστώ πολύ sony Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Τι γινεται ρε παιδιά, σιγή έπεσε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Όταν υπάρχει σιγή συνήθως όλα πάνε καλά. Εγώ με το 7 είμαι φουλ ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts