tsiglas Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 Just now, nikolasn80 said: ποτε ερχεται η 12? Απο ότι διαβασα αναμένεται αρχές του 2022 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 εγω ειδα οτι ολα τα μοντελα που θα την παρουν ,θα την παρουν μεχρι τελος του 21 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2021 2 ώρες πριν, nikolasn80 said: εγω ειδα οτι ολα τα μοντελα που θα την παρουν ,θα την παρουν μεχρι τελος του 21 Καλός να έρθει οπότε έρθει αρκεί να είναι κομπλέ... Εγω στο phonearena διάβασα ότι μόνο το s21 θα πάρει τέλος 2021 και ολα τα αλλα αρχές 2022....πέρσι παντως την πήρε αν θυμάμαι καλά Δεκέμβριο και το Note 10 Plus νομίζω Ιανουαρίο Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam1515 Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 Καλησπέρα παιδια Νέος κάτοχος της τηλεφ ναρας αυτής. Ερώτηση. Εσωτερική ζελατίνα που αλλάζουμε? Αλλάζουμε αν πάθει κάτι βασικά? Τζάμι μέσα παίρνει? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 19 minutes ago, stam1515 said: Καλησπέρα παιδια Νέος κάτοχος της τηλεφ ναρας αυτής. Ερώτηση. Εσωτερική ζελατίνα που αλλάζουμε? Αλλάζουμε αν πάθει κάτι βασικά? Τζάμι μέσα παίρνει? Ευχαριστώ! Καλος όρισες στον κόσμο του Fold... Μεμβρανη εσωτερικά αν την προσέξεις δεν θα σου πάθει τίποτα... Εμενα με κανονική χρήση δηλαδή οπως θα συμπεριφερομουν και με ενα συμβατικό τηλέφωνο απο τον Μάρτιο δεν μου έχει πάθει τίποτα και καθημερινό καθαρισμα με αντισυπτικα μαντιλάκια... Δεν νομίζω να έχει η smartec μεμβράνες για αλλαγη αλλα απο ότι εχω διαβάσει κυκλοφορεί μια πολύ καλή... Γυαλί απλά το ξεχνάς.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam1515 Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 11 minutes ago, tsiglas said: Καλος όρισες στον κόσμο του Fold... Μεμβρανη εσωτερικά αν την προσέξεις δεν θα σου πάθει τίποτα... Εμενα με κανονική χρήση δηλαδή οπως θα συμπεριφερομουν και με ενα συμβατικό τηλέφωνο απο τον Μάρτιο δεν μου έχει πάθει τίποτα και καθημερινό καθαρισμα με αντισυπτικα μαντιλάκια... Δεν νομίζω να έχει η smartec μεμβράνες για αλλαγη αλλα απο ότι εχω διαβάσει κυκλοφορεί μια πολύ καλή... Γυαλί απλά το ξεχνάς.... Αυτή την πολύ καλή ξέρεις που τη βρίσκω? 😁😁 Γιατί Τρίτη μέρα που το έχω, έκανα μ@€&κια στη ζελατίνα μέσα. Όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά εγώ που το ξέρω το καταλαβαινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 Μήπως το πρόλαβε κανείς στα 599€ που το έβαλε ο Γερμανός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 Δε το πρόλαβα για λίγο. Το είδα διαθέσιμο αλλά όταν πήγα καλάθι τελείωσε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 Πιο πολύ για λάθος μου φαίνεται πάρα να μη πρόλαβες. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 Ούτε ο ίδιος ο Γερμανός δεν πρόλαβε να πάρει. Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 Όχι, υπήρξαν λίγα κομμάτια, αλλά σε αυτή τη τιμή δεν το σκέφτεσαι… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 Αξίζει; Το έχω κρατημένο και το σκέφτομαι... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2021 44 minutes ago, doganos said: Αξίζει; Το έχω κρατημένο και το σκέφτομαι... Σε αυτή τη τιμή δεν το συζητάμε καν… εκτός και αν σκοπεύεις να βγάλεις κέρδος από μεταπώληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 Γεια σας νεο μελος στο νήμα από χθες ! Το πρόλαβα στον Γερμανό στα 599 ευρω και παρόλο που είχα κάνα 6μηνο το 8 oneplus pro το αποφάσισα σε δευτερόλεπτα .. Επιτέλους μια καινοτομία .. εκεί που είχα καταντήσει να αγοράζω κάθε λίγο και λιγάκι το ιδιό προϊόν με μικροαλλαγές .. Για μένα είναι κάτι που ζητούσα χρόνια αρκεί να σας πω ότι έχω φτάσει να δουλεύω και με tablets Galaxy note 2014 s3 s4 με sim σαν τηλέφωνα 😁 Σαν πρώτη γνωριμία έχω ενθουσιαστεί περισσότερο από κάθε άλλη αγορά ελπίζω να βγει αξιόπιστο αν και η Samsung έχει τρομερό σέρβις έτσι κι αλλιώς 1 Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 Καλωσήρθες και καλορίζικο. Τελικά κάποιοι ευτυχώς το πρόλαβαν… 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 Ευχαριστώ διάβασα όλες τις σελίδες του νήματος και από ότι κατάλαβα ειναι λίγο δύσκολη η επιλογή θήκης. Γενικά τι προτείνετε μετά από την εμπειρία σας Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Τελικά παρήγγειλα τη δερμάτινη της Samsung από Amazon Ιταλία στα 60 ευρώ Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 Κυριοι, εχει δοκιμασει κανεις να αλλαξει screen protector (για την εσωτερικη οθονη) σε επισημο service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theke Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 Καλησπέρα παιδιά!Ενδιαφέρομαι και γω για αλλαγή της εσωτερικής μεμβράνης στο fold.Μετά απο επικοινωνία με smartec μου είπαν δεν έχουν μεμβράνες και δεν αναλαμβάνουν την αντικατάσταση.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που μπορώ να απευθυνθώ? Παράθεση Samsung Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2021 4 ώρες πριν, theke said: Καλησπέρα παιδιά!Ενδιαφέρομαι και γω για αλλαγή της εσωτερικής μεμβράνης στο fold.Μετά απο επικοινωνία με smartec μου είπαν δεν έχουν μεμβράνες και δεν αναλαμβάνουν την αντικατάσταση.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που μπορώ να απευθυνθώ? Παιδια, στειλτε μηνυματα ολοι στο samsung care, μεσω email ή samsung members. Το fold 2 κυκλοφορει πανω απο χρονο, κι ακομα δεν εχουν φερει ενα μηχανημα σε εστω ενα απο τα επισημα service τους για να μπορουν να αντικαθιστουν ζελατινες στα fold 2/ fold 3... Ενοχληστε τους, οσο περισσοτεροι, τοσο πιο γρηγορα θα καλυψουν αυτο το κενο... Η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι: πουθενα, το κανεις μονος σου, με οποιο ρισκο αυτο συνεπαγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. December 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Πέρασα από s21 ultra σε p40 pro να δοκιμάσω το Huawei οικοσύστημα. Λέω να περάσω σε Samsung ξανά. Να πάω 21 ultra η να δοκιμάσω fold2? Πέραν της κάμερας υπέρ του 21ultra υστερεί σε κάτι άλλο το fold? Έχω βρει bronze 6 μηνών. Να προσέξω κάτι στο κινητό; η εσωτερική οθόνη αντέχει σε χρηση η βγάζει προβλήματα εκεί στη τσάκιση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Αν μας έλεγες για το Fold3, με σιγουριά θα σου έλεγα να το προτιμήσεις αλλά σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά, μάλλον θα πρότεινα το S21 Ultra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Απλά έλεγα να δω και το κάτι διαφορετικό. Αλλά εάν είναι πισωγύρισμα από s21 ultra σε fold 2 θα περιμένω λίγο ακόμα να δω και τγν s22 σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2021 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Απλά έλεγα να δω και το κάτι διαφορετικό. Αλλά εάν είναι πισωγύρισμα από s21 ultra σε fold 2 θα περιμένω λίγο ακόμα να δω και τγν s22 σειρά. Άλλη κατηγορία το ένα άλλη το άλλο. Είναι σαν να συγκρίνεις ένα αυτοκίνητο δρόμου, με ένα 4 x4. Εξαρτάται τις ανάγκες σου. Αν θέλεις την καλύτερη κάμερα από τα 2, s21. Αν σερφάρεις δεν βλέπω κανενα πισωγύρισμα, μόνο αναβάθμιση Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2021 Μήπως το πρόλαβε κανείς στα 599€ που το έβαλε ο Γερμανός;Τρομερή περίπτωση!Μακάρι να το είχα δει, θα το χτυπούσα χωρίς δεύτερη σκέψη!Εάν πάρει το μάτι σας αντίστοιχη ευκαιρία, παρακαλώ ενημερώστε με, έστω και με pm.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts