gvala Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 αυτο ακριβως πηγα να σου πω για να το δεις και μονος σου!! η μονη επιφυλαξη ειναι οτι οι γερμανοι εχουν 16% φπα και μεις 19%. καποια e-shop χρεωνουν με το δικο μας φπα, το handit ομως σε παλια μου παραγγελια το ειχε αφησει στο 16%. εχω καιρο να παραγγειλω και δεν μπορω να σου πω. επεισης θα ειδες οτι τα μεταφορικα ειναι 23€ Το ΦΠΑ πληρωνεται στη χώρα αγοράς. Απο κει και περα στα πλαίσια της κοινότητας, η διακίνηση δεν επιβαρύνεται με κανενα προσθετο φόρο. Τεσπα. εβαλα παραγγελία. Θα δείξει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aljackded Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Σας μοιάζει έμπιστο το handit.de? Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω από το νετ (100+ ευρώ λιγότερα είναι αυτά), αλλά δεν έχω αγοράσει ηλεκτρονική συσκευή ξανά από το νετ. Οπότε θέλω να ρωτήσω: - Θα μπορώ να το πηγαίνω στην Ελληνική αντιπροσωπεία; Θα υπάρχει εγγύηση ή όχι; - Αναβαθμίσεις θα μπορώ να κατεβάζω χωρίς πρόβλημα από το qtek.gr; Γενικά θα μπορώ να το αναβαθμίζω χωρίς πρόβλημα; - Ελληνικά υποστηρίζει από τη μάνα του, σωστά; Δηλαδή να δείχνει ελληνικά μενού και να γράφω ελληνικούς χαρακτήρες; Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω (π.χ. να μπλέξω με αντιπροσωπεία); - Υπάρχει τελικά κανένα άλλο μειονέκτημα του να το πάρω από το ίντερνετ, εκτός από τα παραπάνω; Σας χιλιο-ευχαριστώ!!! :) [edit: Μόλις συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα και είμαι γραμμένος από το 2003. Ντροπή μου! :O Καλως σας βρήκα, λοίπον.] Παράθεση --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 H QTEK ελλας δεν το υποστηρίζει. Για τις αναβαθμίσεις εγραψε ο psybill Ελληνικά έχουν ενσωματωμένα τα windows Αυτά ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Επίσης και το πρόβλημα επικοινωνίας με άλλες συσκευές μέσω BT παραμένει, δεν κατάφερα να στείλω αρχείο από το P910 στο 8310. Μιας και είπες ότι το έχεις από τη Δευτέρα... Πέραν των μικροπροβλημάτων που ίσως είναι και λογικό να έχει ως νέα συσκευή, συνολικά κρίνεις πως αξίζει τα λεφτά του; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RootX Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Φίλε speedy αν και λίγο υποκειμενική η ερώτηση, κατά την γνώμη μου τα αξίζει, ναι. Είχα το p910i για ένα χρόνο, και με βάση τις δικές μου απαιτήσεις, έχει όλα όσα χρειάζομαι σε λογική τιμή. Είναι όμορφο, ελαφρύ, έχει εκπληκτική οθόνη, δεν βρήκα κάτι που να του λείπει, με λίγα λόγια είμαι ευχαριστημένος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Φίλε speedy αν και λίγο υποκειμενική η ερώτηση, κατά την γνώμη μου τα αξίζει, ναι. Είχα το p910i για ένα χρόνο, και με βάση τις δικές μου απαιτήσεις, έχει όλα όσα χρειάζομαι σε λογική τιμή. Είναι όμορφο, ελαφρύ, έχει εκπληκτική οθόνη, δεν βρήκα κάτι που να του λείπει, με λίγα λόγια είμαι ευχαριστημένος :) Οντως ήταν λίγο υποκειμενική η ερώτηση, αλλά με ενδιέφερε η γνώμη κάποιου που α) έχει το 8310 στα χέρια του, β) είχε πριν κάποιο άλλο smartphone με συνέπεια να μπορεί να κάνει τις... απαραίτητες συγκρίσεις. ;) Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 αληθεια η οθονη του μοιαζει περιπου στην ευκρινεια σαν των sharp? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 αληθεια η οθονη του μοιαζει περιπου στην ευκρινεια σαν των sharp? Ναι, η οθόνη του είναι από τις καλύτερες που έχω δει, με πολύ καλή εξομάλυνση των γραφικών (χωρίς "πιξέλιασμα"). Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Ναι, η οθόνη του είναι από τις καλύτερες που έχω δει, με πολύ καλή εξομάλυνση των γραφικών (χωρίς "πιξέλιασμα"). πολυ καλο αυτο φιλε μου,αφου λειπει το pixeliasma σιγουρα θα ειναι αρκετα καλη η οθονη του. :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Utrion Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Παιδια να ρωτησω τι γινεται με την ικανοτητα WI-FI μπορει να συνδεθει με το SKYPE ?στην ιστοσελιδα του γραφει οτι χρειαζεται 400MHZ επεξεργαστη κατι που δεν διαθετει το 8310 :( Μπορει καποιος που εχε ιτο κινητο να δοκιμασει να κατεβασε απο το http://www.skype.com to programma gia kinhta me WI-FI και να μασ ενημερωσει αν λειτουργει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 paidia den einai kairos na dhmiourghthei (Επισημασμένο)gia auto to thlefwnaki????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Έχει και ράδιο; Στην έκδοση της T-MOBILE πως λέγεται; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dooper Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 ρε παιδια μπηκα στο ebay.co.uk και γραφει σαν υποστηριζομενες γλωσσες για το qtek 8310 τα εξης: supported os languages: Deutsch, US English, Francais, Netherlands, Portuges, Italiano, Espanol, Türkce, Cestina, γινεται να μην υποστηριζει τα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 ρε παιδια μπηκα στο ebay.co.uk και γραφει σαν υποστηριζομενες γλωσσες για το qtek 8310 τα εξης: supported os languages: Deutsch, US English, Francais, Netherlands, Portuges, Italiano, Espanol, Türkce, Cestina, γινεται να μην υποστηριζει τα ελληνικα? ακριβως αυτές τις γλώσσες (συν ελληνικά) υποστηρίζει το δικό μου, που αγοραστηκε απο γερμανια. Δυσκολο να μην υποστηριζει και ελληνικά, αφου ειναι ενσωματωμενα στα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Έχει και ράδιο; Στην έκδοση της T-MOBILE πως λέγεται; Δεν έχει ράδιο δυστυχώς... :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Καμμια πληροφορια για το ποτε ερχεται εχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 το πολυ μεχρι την επομενη βδομαδα θα υπαρχει διαθεσιμο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 το πολυ μεχρι την επομενη βδομαδα θα υπαρχει διαθεσιμο. Mηπως παρεπιπτοντως εχεις και καμμια αισθηση τιμης; στη εκθεση ελεγαν για 525 ευρω. Λες να παει τοσο τελικα; Πολλα μου φαινονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Mηπως παρεπιπτοντως εχεις και καμμια αισθηση τιμης; στη εκθεση ελεγαν για 525 ευρω. Λες να παει τοσο τελικα; Πολλα μου φαινονται. αν μιλάς για την comdex έλεγαν για 545€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Mηπως παρεπιπτοντως εχεις και καμμια αισθηση τιμης; στη εκθεση ελεγαν για 525 ευρω. Λες να παει τοσο τελικα; Πολλα μου φαινονται. αν σου φαινονται πολλα τα 525 τοτε τι εχεις να πεις για τα 549 που λεει εδω και καιρο το play247!!:blink: αυριο το περιμενω απο γερμανια στα 440 μαζι με τα μεταφορικα για να διαπιστωσω και μονος μου τι μπορει να του λειπει σε σχεση με αυτο της ace-hellas!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Δηλαδη μαλλον εκει κοντα θα ειναι... Πολλα δεν ειναι εστω και 500 ευρω; Αυτο που θα παρεις θεωρητικα δεν πρεπει να εχει διαφορες αφου εχει Ελληνικα ενσωματωμενα το λειτουργικο. Τ9 λογικα θα εχει, σαν τι να του λειπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 αν μιλάς για την comdex έλεγαν για 545€ Για comdex ελεγα, αλλα μαλλον ζαλιστηκα απο το νουμερο και δεν θυμομουν τι μου ειπαν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 σαν τι να του λειπει; αυτο λεω, λογικα τιποτα ή τελος παντων τιποτα σημαντικο, αλλα αν δεν το δω απο κοντα και αν δεν κυκλοφορησει το ελληνικο δεν μπορω να ξερω περισσοτερα. αυτα που μπορω να φανταστω ειναι πιο πλουσιο λεξικο στο Τ9, ισως καλυτερη μεταφραση του εληνικου menou(ετσι κι αλλιως στα αγγλικα θα το εχω) και δεν ξερω τι αλλο. η μονη σιγουρη δουλεια που θα κανει η ace ειναι το ελληνικο manual που για καποιους μπορει να ειναι σημαντικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Ξερεις αν εχει δυνατοτητα να εχεις αλλη γλωσσα στο μενου (Αγγλικα) και αλλη στο πληκτρολογιο (για αναζητηση επαφης πχ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2005 Ξερεις αν εχει δυνατοτητα να εχεις αλλη γλωσσα στο μενου (Αγγλικα) και αλλη στο πληκτρολογιο (για αναζητηση επαφης πχ); τα win smartphones εχουν ενα φανταστικο τροπο αναζητησης επαφων ακομα και απο κατασταση αναμονης, ανεξαρτητα απο τη γλωσσα του πληκτρολογιου. "καταλαβαινουν" ελληνικα και ψαχνουν ταυτοχρονα στο ονομα στο επωνυμο και στον αριθμο, ετσι οσα περισσοτερα πληκτρα πατας τοσο πιο κοντα φτανεις στην επαφη σου. αυτο ισχυει απο τα παλαιοτερα λειτουργικα που δεν ειχαν ελληνικα, απλα επιλεγεις ελληνικα στα regional settings, οπως κανεις δηλαδη αν εχεις αγγλικα windows στο pc σου. μπορεις εννοειται να εχεις το menou σε οποιαδηποτε γλωσσα θελεις και το πληκτρολογιο σε μια αλλη. edit: εδω να τονισω οτι πολλα απ' οσα λεμε εδω στα smartphones δεν ισχυουν στα pocket pc. εκει τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα. το λεω γιατι μπορει καποιοι να διαβαζουν μυνηματα δικα μου ή αλλων παιδιων και στα δυο sub forum και να εχουν μπερδευτει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts