ταξιδιωτης22 Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 μα αυτη η μεταλλικη κατασκευη ειναι που τους δινει καποια καλυτερη ποιοτητα κατασκευης σε σχεση με αλλα κινητα. το ezshop παντως δεν το χει διαθεσιμο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 μα αυτη η μεταλλικη κατασκευη ειναι που τους δινει καποια καλυτερη ποιοτητα κατασκευης σε σχεση με αλλα κινητα. το ezshop παντως δεν το χει διαθεσιμο. Αν πας στο παρακατω θεμα και δεις τι προβληματα βγαζουν θα αλλαξεις γνωμη. Βεβαια δεν περιμενα απο Ταιβανεζικη εταιρεια κατι καλυτερο μιας και ουτε την ερευνα ουτε τον ελεγχο ποιοτητας εχει οπως οι μεγαλες εταιρειες, αλλα περιμενω και αντιστοιχη τιμολογιακη πολιτικη. Ασε για το service μη πουμε. Σε λιγο η Alpha Copy θα μας φαινονται αγγελοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 τι να πω,παντως εγω οσα qtek κι αν εχω παρει ποτε δεν μου δημιουργησαν το παραμικρο.ολα ρολοι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Εγω θεωρω τα qtek μετριοτατης ποιοτητας και φυσικα το κ750 ειναι καλυτερο. Τα 8010, 8020 ειναι σαν τσιγκινα. Ψευτικα. Και βεβαια για 500+ ευρω, καμμια σχεση. Και τα S100 ψευτικα ειναι σε σχεση με ενα Ρ910. Το 8310 καπως καλυτερο ειναι παο τα παλια αλλα τα πληκτα ειναι παλι πλαστικουρες και οχι τοσο σταθερα. Νταξει εισαι λιγο υπερ της se, no problem, αλλα ουτε και η se μπορεις να πεις οτι εχει την φοβερη ποιοτητα, αμα κρινω απο το k700 που εχουν πολλοι γνωστοι μου ειναι για κλαματα, το stick δεν πολυ υπακουει πλεον σε πολλους, τα πλαστικα τριζουν, η βαφη αρχισε να φευγει κτλ κτλ... Επιπλεον η τιμη δεν καθοριζετε απο την ποιοτητα του περιβληματος και μονο! Το k750 δεν εχει ουτε για πλακα το hardware που εχει το 8310 (επεξεργαστη-μνημη-wifi-320*240 οθονη κτλ) επισεις μην ξεχνας οτι η microsoft δεν δινει τσαμπα τα wm αλλα παιρνει ποσοστο για καθε συσκευη... Και τελος τα περισσοτερα κινητα κατασκευαζοντε σε τριτες χωρες της ανατολης οπως τα se, motorola, samsung κ.α οποτε δεν μου λεει και τπτ που η HTC ειναι ταιβανεζικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeadams Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Και τελος τα περισσοτερα κινητα κατασκευαζοντε σε τριτες χωρες της ανατολης οπως τα se, motorola, samsung κ.α οποτε δεν μου λεει και τπτ που η HTC ειναι ταιβανεζικη. Βασικά, ΜΟΝΟ 4-5 εταιρίες παγκοσμίως κατασκευάζουν πλέον κινητά και pocketPC για λογαριασμό όλων των υπολοίπων και η HTC είναι μια από αυτές. Για παράδειγμα, η HTC κατασκευάζει PocketPC για την HP, τη Dell, τη Fujitsu-Siemens, καθώς και τα Palm Treo. Βέβαια, κι εγώ δεν μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος με το joystick του Qtek8020 που έχω... Παράθεση Namasté, george Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Νταξει εισαι λιγο υπερ της se, no problem, αλλα ουτε και η se μπορεις να πεις οτι εχει την φοβερη ποιοτητα, αμα κρινω απο το k700 που εχουν πολλοι γνωστοι μου ειναι για κλαματα, το stick δεν πολυ υπακουει πλεον σε πολλους, τα πλαστικα τριζουν, η βαφη αρχισε να φευγει κτλ κτλ... Επιπλεον η τιμη δεν καθοριζετε απο την ποιοτητα του περιβληματος και μονο! Το k750 δεν εχει ουτε για πλακα το hardware που εχει το 8310 (επεξεργαστη-μνημη-wifi-320*240 οθονη κτλ) επισεις μην ξεχνας οτι η microsoft δεν δινει τσαμπα τα wm αλλα παιρνει ποσοστο για καθε συσκευη... Και τελος τα περισσοτερα κινητα κατασκευαζοντε σε τριτες χωρες της ανατολης οπως τα se, motorola, samsung κ.α οποτε δεν μου λεει και τπτ που η HTC ειναι ταιβανεζικη. Εχεις δικιο. Ειμαι SE-ακιας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Μείνετε παρακαλώ στο θέμα μας που είναι τα Qtek 8300 και 8310 και μην μετατρέπετε το θέμα σε Vs... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Επιτέλους....Mini παρουσίαση του 8310 στην επίσημη ελληνική ιστιοσελίδα της qtek!!! Και φυλλάδιο στα ελληνικά. :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Επιτέλους....Mini παρουσίαση του 8310 στην επίσημη ελληνική ιστιοσελίδα της qtek!!! Και φυλλάδιο στα ελληνικά. :) :) Ωραίος. :) Το "φυλλάδιο" ήταν αυτό που μοιράζανε στην Comdex. Σύμφωνα πάντως με άτομο της ACE-Hellas που μίλησα προ ολίγου, η διάθεση του 8310 αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 15 Δεκέμβρη... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Ωραίος. :) Το "φυλλάδιο" ήταν αυτό που μοιράζανε στην Comdex. Σύμφωνα πάντως με άτομο της ACE-Hellas που μίλησα προ ολίγου, η διάθεση του 8310 αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 15 Δεκέμβρη... Η διάθεση στο "ελληνικό" expansys άρχισε από σήμερα..!! :) :) Χωρίς βέβαια την υποστήριξη απο την ACE-Hellas.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Ωραίος. :) Το "φυλλάδιο" ήταν αυτό που μοιράζανε στην Comdex. Σύμφωνα πάντως με άτομο της ACE-Hellas που μίλησα προ ολίγου, η διάθεση του 8310 αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 15 Δεκέμβρη... ακριβως ετσι φιλε μου,μαλλον προς το πρωτο δεκαημερο του δεκεμβρη,αντε πια επιτελους να ερθει να το δουμε κι εμεις Live. οσο για το expansys που το χει φερει ολα καλα αλλα αν χρειαστει κατι τοτε αστα να πανε. καλυτερα να περιμενουμε την ace. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Λες η Ace να σου λείσει κάποιο πρόβλημα, αν τυχον παρουσιαστεί; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 ναι δικιο εχεις ομως online αναβαθμισεις απο το site της qtek θα μπορουμε να κανουμε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Αναβαθμίσεις και support μέσω Expansys! (Έτσι μου είπαν σε mail που τους έστειλα). Και με "προτρέπουν" να πάρω το SP5. Αλήθεια, υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσά τους; Π.χ. κλειδώματα κ.λ.π. ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 550 € η τιμή στην Ελλάδα, με 2 χρόνια εγγύηση και πλήρη υποστήριξη ελληνικών, από τη ACE http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1830 500 € στην Expansys, χωρίς υποστήριξη από την ACE αλλά από την Expansys. Τα ελληνικά μάλλον δεν είναι πρόβλημα, αφού τα Windows 2005 ενσωματώνουν πλήρη υποστήριξη ελληνικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 550 € η τιμή στην Ελλάδα, με 2 χρόνια εγγύηση και πλήρη υποστήριξη ελληνικών, από τη ACE http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1830 500 € στην Expansys, χωρίς υποστήριξη από την ACE αλλά από την Expansys. Τα ελληνικά μάλλον δεν είναι πρόβλημα, αφού τα Windows 2005 ενσωματώνουν πλήρη υποστήριξη ελληνικών. αν ειναι καποιος να το παρει απο εξωτερικο νομιζω οτι το expansys ειναι πολυ ακριβη λυση πλεον. το handit.de το εχει 419€ + 18 αν θυμαμαι καλα τα μεταφορικα. με μονη διαφορα οτι το manual και το outlook στο cd ειναι στα γερμανικα αλλα who cares. οι αναβαθμισεις δεν εχουν σχεση με το expansys. τα rom updates μπορεις να τα κατεβαζεις απο το επισημο site της qtek www.qtek.nu ( δεν εχει αγγλικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RootX Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Μου ήρθε την Δευτέρα, κρίμα που δεν είχα δει το link του psybill νωρίτερα. Γαλλικό manual/outlook, αν ήταν στα αγγλικά θα γλίτωνα λίγο χρόνο(newbie στα win for mobiles), anyway. Τα θετικά τα διαβάσατε και στο review, 2 προβληματάκια που έχω αφορούν την σύνδεση gprs όπου δεν κλείνει η σύνδεση(έχω όρίσει να κάνει disconnect 30 secs όταν είναι idle-αυτό που κάνω για να κλείσει είναι να αλλάζω σε flight mode) και την αδυναμία να φτιάξω κατηγορίες στις επαφές όπου δεν έχω βρει σχετική ρύθμιση(έχει 4 default στα γαλλικά). Μόνο αν ορίσω από το outlook(στο pc) κατηγορίες και ταξινομήσω από εκεί τις επαφές τις έχω αντίστοιχα ταξινομημένες στο κινητό. Από εφαρμογές πέρα από το NewsBrake δεν έχω εγκαταστήσει κάποια άλλη. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Τα θετικά τα διαβάσατε και στο review, 2 προβληματάκια που έχω αφορούν την σύνδεση gprs όπου δεν κλείνει η σύνδεση(έχω όρίσει να κάνει disconnect 30 secs όταν είναι idle-αυτό που κάνω για να κλείσει είναι να αλλάζω σε flight mode) Δεν ξερω αν δουλεψει, αλλα στο mpx200 που εχω οταν πατας δυο φορες(με διαφορα ενος δευτερολεπτου) το κουμπι που κλεινει και την γραμμη (κοκκινο τηλ. συνηθως) κλεινει και η γραμμη gprs, αν και συνηθως κλεινει μονη της αν μεινει idle οπως ειπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RootX Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Δεν ξερω αν δουλεψει, αλλα στο mpx200 που εχω οταν πατας δυο φορες(με διαφορα ενος δευτερολεπτου) το κουμπι που κλεινει και την γραμμη (κοκκινο τηλ. συνηθως) κλεινει και η γραμμη gprs, αν και συνηθως κλεινει μονη της αν μεινει idle οπως ειπες. Να είσαι καλά φίλε μου, μια χαρά δούλεψε και στο 8310 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 αν ψαξεις λιγο θα βρεις και αγγλικο manual σε pdf. δεν εχω λινκ τωρα, αλλα μπορω να στο στειλω αν θελεις. το λεξικο στο t9 πως τα παει? μπορεις να προσθεσεις λεξεις? ρωταω για να δω τι παραπανω μπορει να κανει η δικη μας αντιπροσωπεια για αυτη τη συσκευη!!! edit: αλλη μια λυση για το gprs που ισχυε στα 2003, ειναι να πατησεις για λιγο το κουμπι home. σου βγαζει ενα μενου που μεταξυ αλλων κανει και disconnect το gprs! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RootX Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Αν δεν είναι κόπος, θα με εξυπηρετούσε το αγγλικό pdf, με μία γρήγορη αναζήτηση βρήκα μόνο το pdf με τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Με το home δεν μου εμφανίζει μενουδάκι. Στις επιλογές T9 έχει και την ελληνική γλώσσα μεταξύ άλλων και μπορείς να προσθέσεις λέξεις. Δεν είμαι εξοικιωμένος με το T9, μου συμπληρώνει τις λέξεις αν εννοείς αυτό, διόρθωση όπως κάνει το nokia ενός φίλου δεν έχω βρει πως κάνει(στα αγγλικά τουλάχιστον ώστε να τσεκάρω και αν παίζει η λειτουργία και στα ελληνικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Δεν είναι του Qtek 8310, αλλά του i-mate SP5 (το ίδιο πράγμα δηλαδή :cool: ) οπότε κάνει μια χαρά. :) Download Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RootX Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Speedy & psybill σας ευχαριστώ πολύ, μια χαρά είναι το manual :) Επίσης και το πρόβλημα επικοινωνίας με άλλες συσκευές μέσω BT παραμένει, δεν κατάφερα να στείλω αρχείο από το P910 στο 8310. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 αν ειναι καποιος να το παρει απο εξωτερικο νομιζω οτι το expansys ειναι πολυ ακριβη λυση πλεον. το handit.de το εχει 419€ + 18 αν θυμαμαι καλα τα μεταφορικα. Αυτή είναι τελική τιμή με ΦΠΑ; Στο σαιτ δεν αναφερει τιποτα (η δεν ειδα κάτι) EDIT: Έβαλα παραγγελία χωρις να την ολοκληρώσω και είναι η τελική τιμή. Και η Expansys το φτήνυνε! 479. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 EDIT: Έβαλα παραγγελία χωρις να την ολοκληρώσω και είναι η τελική τιμή. Και η Expansys το φτήνυνε! 479. αυτο ακριβως πηγα να σου πω για να το δεις και μονος σου!! η μονη επιφυλαξη ειναι οτι οι γερμανοι εχουν 16% φπα και μεις 19%. καποια e-shop χρεωνουν με το δικο μας φπα, το handit ομως σε παλια μου παραγγελια το ειχε αφησει στο 16%. εχω καιρο να παραγγειλω και δεν μπορω να σου πω. επεισης θα ειδες οτι τα μεταφορικα ειναι 23€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts