elteo Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Aξίζουν το ρίσκο...21 ΜΗz...; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Aξίζουν το ρίσκο...21 ΜΗz...; Δεν κάνει μόνιμο overclocking! Μόλις πέσει σε νάρκη, ξαναγυρνάει στο default! Αλλά όταν παίζει divx, σημαίνει μερικά καρέ παραπάνω το δευτερόλεπτο, ή δυνατότητα για καλύτερη ανάλυση στα 25 fps. Πάντως διάβαζα reports στο net ότι πάει άνετα και πιο πάνω, χωρις προβλήματα! Κάτι σαν τον 1,8t του Group VAG ένα πράγμα ... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Δυσυχώς τα γράμματα σε ορισμένες οθόνες είναι με τον εναν τρόπο και σε άλλες με τον άλλον! Κατάλοιπα απο τα ελληνικά της Ace στο πρωτο firmware του 8020 :( Στην αρχική οθόνη αν πατήσεις καποιο γραμμα για να ψαξει στις επαφες, το key mapping ειναι σεραικό. Σε άλλες οθόνες ειναι με της ace Εσυ έχεις αυτό που διαθέτει στην Ελλάδα η Ace ε? 1. Εγω σκέφτομαι να το πάρω απο εξωτερικό όμως, σε αυτά το mapping είναι σειριακό? 2. επίσης αν το πάρω απο εξωτερικό απο που θα κατεβάζω τα updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Δεν κάνει μόνιμο overclocking! Μόλις πέσει σε νάρκη, ξαναγυρνάει στο default! Αλλά όταν παίζει divx, σημαίνει μερικά καρέ παραπάνω το δευτερόλεπτο, ή δυνατότητα για καλύτερη ανάλυση στα 25 fps. Πάντως διάβαζα reports στο net ότι πάει άνετα και πιο πάνω, χωρις προβλήματα! Κάτι σαν τον 1,8t του Group VAG ένα πράγμα ... :D Εγώ συνέχεια στα 240.. Πάντως από ότι λένε είναι ότι πρέπει για skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Εσυ έχεις αυτό που διαθέτει στην Ελλάδα η Ace ε? 1. Εγω σκέφτομαι να το πάρω απο εξωτερικό όμως, σε αυτά το mapping είναι σειριακό? 2. επίσης αν το πάρω απο εξωτερικό απο που θα κατεβάζω τα updates? Για το 1 σου είπα όχι! Δεν καταλαβαίνεις ή δεν με διαβάζεις; Από εξωτερικό το έχω, Γερμανία... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 :O Απλώς ο gvala με μπέρδεψε με αυτό που είπε! :dizzy: (Εγω που είχα το imate sp3i είχε τα ελληνικά κανονικά παντως) Τεσπα μη σας πρίζω! ο μόνος τρόπος να δω αν εχει όλα αυτά που θέλω είναι να το αγοράσω! και μετα ανάλογα ή θα χτυπώ το κεφάλι μου στον τοίχο ή θα πορωθώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 :O Απλώς ο gvala με μπέρδεψε με αυτό που είπε! :dizzy: (Εγω που είχα το imate sp3i είχε τα ελληνικά κανονικά παντως) Τεσπα μη σας πρίζω! ο μόνος τρόπος να δω αν εχει όλα αυτά που θέλω είναι να το αγοράσω! και μετα ανάλογα ή θα χτυπώ το κεφάλι μου στον τοίχο ή θα πορωθώ! Ξεκαθαρίζω: 1. Το αγόρασα απο Γερμανία 2. Τα ελληνικά ΔΕΝ ειναι σειραικά, εκτός από την αρχική οθόνη, όταν αρχίσεις να πληκτρολογείς, που τότε είναι σειραικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalantz Δημ. February 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Εγώ συνέχεια στα 240.. Πάντως από ότι λένε είναι ότι πρέπει για skype. Δεν υπάρχει λόγος για μόνιμο overclocking. Ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό. Μπορείς να το ενεργοποιείς μόνο σε ορισμένες εφαρμογές όπως πχ. Windows Media Player ή Skype και να το κλείνεις μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 κατοπιν και προτροπης του καλου μου φιλου psybill σας γραφω εντυπωσεις απο 8310 +τομτομ 5.20+χαρτες eastern europe +bluetooth gps fortuna slim line.Στα θετικα ειναι οτι προκειται για ενα πολυ καλο προγραμμα με ατελιωτες επιλογες σχετικα γρηγορο και ενα navigation που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα .Βλεπεις το στιγμα σου στο χαρτη σωστα.α και σε καθοδηγει φωνη στα ελληνικα εγκαιρα.Στα μειον ειναι οι χαρτες που ειναι ανημερωτοι με αποτελεσμα οταν σχεδιαζεις μια πορεια να σου προτεινει δρομους που κανονικα εσυ δεν θα περναγες ποτε γιατι λειπουν απο το χαρτη καινουριες γεφυρες και δρομοι κλπ.Και το δευτερο μειον ειναι οτι τρωει αρκετα γρηγορα την μπαταρια.Αυτα προς το παρον θα επανελθω με περισσοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Η δικιά μου μέθοδος στο navigation: Acer N30 [235E], Bt gps Fortuna [135E], destinator PN με χάρτες 1/2/2006 upgrade [50E] = 420E + μια βάση για αεραγωγό [25Ε] = τελικό σύνολο 445Ε Και ξενοιάζετε μια κ καλή! Το κινητό μου [Qtek 8310] θέλω να έχει πάντα μπαταρία. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Η δικιά μου μέθοδος στο navigation: Acer N30 [235E], Bt gps Fortuna [135E], destinator PN με χάρτες 1/2/2006 upgrade [50E] = 420E + μια βάση για αεραγωγό [25Ε] = τελικό σύνολο 445Ε Και ξενοιάζετε μια κ καλή! Το κινητό μου [Qtek 8310] θέλω να έχει πάντα μπαταρία. Η δικιά μου μέθοδος στο navigation Porsche Cayenne S 7ιντσες 125000Ε :lol: και το κινητο κλειστο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Η δικιά μου μέθοδος στο navigation Porsche Cayenne S 7ιντσες 125000Ε :lol: και το κινητο κλειστο.:) :confused: το πόσταρα ως μία προσιτη λύση για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα και όχι για να το παίξω έξυπνος. Ακριβές λύσεις έχω κι εγώ πολλές...θεωρείς ότι εδώ μέσα θα τις αντέξουν oικονομικά; Αλήθεια έχεις ελληνικούς χάρτες για το Porsche Navigation? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 :confused: το πόσταρα ως μία προσιτη λύση για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα και όχι για να το παίξω έξυπνος. Ακριβές λύσεις έχω κι εγώ πολλές...θεωρείς ότι εδώ μέσα θα τις αντέξουν oικονομικά; Αλήθεια έχεις ελληνικούς χάρτες για το Porsche Navigation? δικιο εχεις και εγω πλακα εκανα .;) Το Porsche Navigation εχει χαρτη σε dvd πλεον αλλα μονο μεγαλες πολεις και εθνικες οδους.Κοστος για το 8310 τομτομ-,χαρτες-,fortuna 114e συνολο 114ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 για να γινει ολικη διαγραφη hard reset στο 8310 τι πρεπει να κανουμε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 για να γινει ολικη διαγραφη hard reset στο 8310 τι πρεπει να κανουμε? με κλειστο το κινητο, κρατας πατημενα τα δυο softkeys και μετα πατας για λιγο το πληκτρο on/off. θα σου εμφανισει ενα μυνημα που θα λεει να πατησεις το 0 για hard reset ή οποιοδηποτε αλλο πληκτρο για να το ακυρωσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 ενταξει φιλε μου σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 με κλειστο το κινητο, κρατας πατημενα τα δυο softkeys και μετα πατας για λιγο το πληκτρο on/off. θα σου εμφανισει ενα μυνημα που θα λεει να πατησεις το 0 για hard reset ή οποιοδηποτε αλλο πληκτρο για να το ακυρωσεις!! Η επιλογή "Εκκαθέριση μνήμης", δεν ειναι το ίδιο πράγμα; Ο συνδιασμός των πλήκτρων δούλευε στο 8020. Δουλεύει και στο 8130; Γιατί τον δοκίμασα αλλά εν εκανε τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Η επιλογή "Εκκαθέριση μνήμης", δεν ειναι το ίδιο πράγμα; Ο συνδιασμός των πλήκτρων δούλευε στο 8020. Δουλεύει και στο 8130; Γιατί τον δοκίμασα αλλά εν εκανε τιποτα! και εγω την εχω αυτη την απορια!! στην αρχη το ιδιο πιστευα και και γω, ομως καπου ειχα διβασει οτι υπαρχουν διαφορες χωρις ομως να καταλαβω ποιες. με την επιλογη "εκκαθαριση μνημης" ισως να παραμενουν καποια δεδομενα στο τηλεφωνο. παντως ο συνδυασμος πληκτων λειτουργει και στο 8310 γιατι το εχω κανει. απλα δωσε λιγο προσοχη στο πατημα του on/off. μην περινενεις να ανοιξει η οθονη για να το αφησεις. το πατημα πρεπει να ειναι σχεδον στιγμιαιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 ναι οντως,καπου στα 2 δευτερολεπτα πρεπει να το πατησεις και μετα να το αφησεις,επισης αν ενδιαφερει κανεναν το δινω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 ναι οντως,καπου στα 2 δευτερολεπτα πρεπει να το πατησεις και μετα να το αφησεις,επισης αν ενδιαφερει κανεναν το δινω. και πολύ άντεξες...:lol: :p εγώ δεν το δίνω...βαρέθηκα να αλλάζω. Αfter all είναι πολύ καλό κινητάκι με πολύ καλή οθόνη και αυτονομία. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 και εγω την εχω αυτη την απορια!! στην αρχη το ιδιο πιστευα και και γω, ομως καπου ειχα διβασει οτι υπαρχουν διαφορες χωρις ομως να καταλαβω ποιες. με την επιλογη "εκκαθαριση μνημης" ισως να παραμενουν καποια δεδομενα στο τηλεφωνο. παντως ο συνδυασμος πληκτων λειτουργει και στο 8310 γιατι το εχω κανει. απλα δωσε λιγο προσοχη στο πατημα του on/off. μην περινενεις να ανοιξει η οθονη για να το αφησεις. το πατημα πρεπει να ειναι σχεδον στιγμιαιο... Στο mpx200 με wm5.0 βγαζει ολοκληρο μενου! :blink: Εχει: Enable KITL: Δεν ξερω τι κανει! Clear reg Hive: Επαναφερει την registry. Format Storage: Κανει format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Εκανα κατα λάθος όταν το πρωτο-περιεργαζόμουνα εκαθάρριση μνήμης...στο επαναφέρει όπως είναι όταν πρωτο-ανοίγεις το πακέτο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Δεν μπορώ να βρω το πρόγραμμα με το οποίο συντάσσεις MMS.. μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Έχω Qtek από Ελλάδα αλλά όχι της ACE.. Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 και πολύ άντεξες...:lol: :p ναι οντως:lol: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Έχει κάποιος το αγγλικό manual? Αν ναι μπορεί να μου δώσει με pm ένα link να το κατεβάσω; Επίσης πως βάζω το device name που εγώ θέλω και όχι το κλασσικό WM_[username] ?? Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts