Jump to content

[Επίσημο] Qtek 8300 & 8310

kalantz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι το έχω υπόψη μου αυτό... Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση αλλά μιλάμε για 120€ ευρώ διαφορά από την ace. Εγώ στέλνω και 2 σμς των 160 χαρακτήρων μαζί οπότε καταλαβαίνεις.. τι να μου κάνουν οι 60;; thnx anyway!

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να διορθωσω και προσοχη: Η Teleservice που εχει την υποστηριξη των qtek στην Ελλαδα, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ TA QTEK ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΑΙ (εντος Ευρωπης φυσικα). Ειναι υποχρεωμενη, το βιβλιο εγγυησης μεσα στο κουτι ειναι σαφες. Θελει απλα την αποδειξη μαζι.

Σωστος.το προβλημα ειναι με τα update της ace hellas δεν θα μας αφηνει να τα κατεβασουμε.

Σωστος.το προβλημα ειναι με τα update της ace hellas δεν θα μας αφηνει να τα κατεβασουμε.

Kαι ποιος λεει οτι τα θελουμε; Θα βαζουμε την αυθεντικη ΡΟΜ και μαλιστα ΜΟΛΙΣ βγει και οχι βδομαδες αργοτερα. Ηδη ψηνεται η πρωτη μεγαλη αναβαθμιση με push email client κλπ απο οτι ακουω. Πειραγμενη ΡΟΜ δεν θελω στο τηλ/νο μου. Εχουμε τη Msft, μας φτανει μια. :)

Μάλλον σωστό αυτό με την Teleservice, αν και από το Expansys μου είπαν ότι αν χρειαστεί κάτι θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους και ύστερα αυτοί με τον προμηθευτή. Τέσπα, αχρείαστοι να είναι. :)

Μια ερώτηση όμως : Αναφέρθηκε (από τον redcon νομίζω) κάτι για "βιβλίο εγγύησης" που υπήρχε μέσα στη συσκευασία. Εμένα δεν είχε κάτι τέτοιο μέσα παρά μόνο το έντυπο με το End User Licence Agreement και δυο βιβλιαράκια (manual και κάτι σαν mini-guide) στα γαλλικά. Υπάρχει και κάτι παραπάνω ή ότι αφορά την εγγύηση υπάρχει μέσα σε αυτά τα βιβλιαράκια που προφανώς δεν διάβασα μιας και δεν ξέρω γρι γαλλικά; :worry:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif

Μάλλον σωστό αυτό με την Teleservice, αν και από το Expansys μου είπαν ότι αν χρειαστεί κάτι θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους και ύστερα αυτοί με τον προμηθευτή. Τέσπα, αχρείαστοι να είναι. :)

Μια ερώτηση όμως : Αναφέρθηκε (από τον redcon νομίζω) κάτι για "βιβλίο εγγύησης" που υπήρχε μέσα στη συσκευασία. Εμένα δεν είχε κάτι τέτοιο μέσα παρά μόνο το έντυπο με το End User Licence Agreement και δυο βιβλιαράκια (manual και κάτι σαν mini-guide) στα γαλλικά. Υπάρχει και κάτι παραπάνω ή ότι αφορά την εγγύηση υπάρχει μέσα σε αυτά τα βιβλιαράκια που προφανώς δεν διάβασα μιας και δεν ξέρω γρι γαλλικά; :worry:

Εχω το Γερμανικο 8310 και εχει μεσα ενα ασπρο φυλλαδιο warranty card σε 6 γλωσσες.

Εχω το Γερμανικο 8310 και εχει μεσα ενα ασπρο φυλλαδιο warranty card σε 6 γλωσσες.

Καλά που μου το είπες.

Για κάτσε να πάρω αύριο ένα τηλεφωνάκι στο Expansys να δω τι παίζει...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif

παιδια στο hadit.de λεει πως τα εξοδα αποστολης για ελλαδα ειναι

- UPS 23,00 € (C.O.D. charge + 15,66 €)

τι συμαίνουν αυτα μππορεί καποιος να με διαφοτίσει?

Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το 8310 από το expansys. Είμαι μεταξύ του 8100 και 8310. Το wifi δεν είναι κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα, όσο η διαχείρηση της μνήμης από win5.0 και η οθόνη του 8310 που είναι 200χ320.

Αυτό που με απασχολεί είναι το εξής. Αν γίνει η αγορά του 8310 θα γίνει από expansys ενώ του 8100 από Ελλάδα. Η διαφορά τους είναι κοντά στα 50euros. Τα ελληνικά στα windows δεν με ενοχλούν. Το θέμα είναι με τα μηνύματα απλά δεν στέλνει πάνω από 70χαρακτήρες; Στέλνει και δέχεται ελληνικούς χαρακτήρες κανονικά ή με greeklish (συγνώμη αν αναφέρεται κάπου αλλά μπερδεύτηκα λίγο με τα posts προσπαθώντας να διαβάσω και να κατασταλάξω σε πιο qtek!); Επίσης το expansys μπορεί να κάνει δόσεις; Έχει κανείς κάποια εμπειρία;

Το 8310 έχει ελληνικό μενου και ελληνικό Τ9 απ' όπου και αν το πάρεις.

Δέχεται και στέλνει ελληνικούς χαρακτήρες κανονικά.

Το μοναδικό του πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να στείλει παραπάνω από 70 Ελληνικούς χαρακτήρες σε ένα μήνυμα.

Αυτό λύνεται μόνο με το firmware της ACE, το οποίo δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να περάσεις αν δεν έχεις αγοράσει την συσκευή από Ελλάδα. Τίποτα άλλο.

Υπάρχει το Smartfilter Pro 1.3 (με υποστήριξη WM 5.0) σε demo... μακράς διάρκειας. :rolleyes: ;)

Οσοι ενδιαφέρονται, PM με στοιχεία επικοινωνίας. :)

Δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει 3rd party εφαρμογή που να δίνει τη δυνατότητα να στέλνουμε ελληνικά SMS με 160 χαρακτήρες;:worry: Κάτι σαν το Greek SMS στα Windows Mobile 2003.
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

30/01 σήμερα... κανένα νέο? Κυκλοφόρησε πουθενά?

το play247 "δηλωνει" αμεση διαθεσιμοτητα και 549€:p

παρε ενα τηλεφωνακι να ρωτησεις....

Δεν μ' ενδιαφέρει να το αγοράσω από το play247.

Περιμένω να το φέρει η ΤΙΜ για να το πάρω με ανανέωση συμβολαίου... αλλά τους πήρα σήμερα στα κεντρικά και δεν ήξεραν τίποτα!!!!!!!!!!!!

το play247 "δηλωνει" αμεση διαθεσιμοτητα και 549€:p

παρε ενα τηλεφωνακι να ρωτησεις....

http://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&categories_id=&keyword=qtek+8310+sma&inc_subcat=1

Ειναι απίθανη τιμή..............Ace Hellas for ever..........................................

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά το αγόρασα από το expansys. Το μόνο που εντόπισα είναι αυτό με τα μηνύματα (70 χαρακτήρες). Υπερπλήρες κινητό.

Μόνο παράπονό μου τα πλαϊνά κουμπιά που μου κάνουν λίγο ψεύτικα και προχειροφτιαγμένα.

Στο Τ3 του μηνός έχει ένα μίνι συγκριτικό smartphones όπου μεταξύ άλλων "συμμετέχει" και το 8310.

Σε γενικές γραμμές γράφει ότι είναι ένα υπερπλήρες smartphone με μοναδικό μείον την όχι ιδιαίτερα καλή κατασκευή του. Μέχρι εδώ καλά. Γράφει όμως και δυο πραγματάκια που προσωπικά μου προκάλεσαν... γέλιο :

α) ότι η τιμή του είναι 389€ (απ' έξω θα το φέρανε :p )

β) ότι κατετάγη δεύτερο στο συγκριτικό πίσω από το... Nokia 6270 (Series 40 παρακαλώ).:wacko:

Οχι ότι έχει σημασία το τι γράφεται βέβαια... ;)

Στο Τ3 του μηνός έχει ένα μίνι συγκριτικό smartphones όπου μεταξύ άλλων "συμμετέχει" και το 8310.

Σε γενικές γραμμές γράφει ότι είναι ένα υπερπλήρες smartphone με μοναδικό μείον την όχι ιδιαίτερα καλή κατασκευή του. Μέχρι εδώ καλά. Γράφει όμως και δυο πραγματάκια που προσωπικά μου προκάλεσαν... γέλιο :

α) ότι η τιμή του είναι 389? (απ' έξω θα το φέρανε :p )

β) ότι κατετάγη δεύτερο στο συγκριτικό πίσω από το... Nokia 6270 (Series 40 παρακαλώ).:wacko:

Οχι ότι έχει σημασία το τι γράφεται βέβαια... ;)

Μινι συγκριτικο κινητων τηλεφωνων μαλλον θελουν να πουν, γιατι το 6270 δεν ειναι καν smartphone και αμφιβαλλω το κατα ποσο τεσταραν τις smartphone δυνατοτητες του 8310...

...τα πιασαν στα χερια παξαν λιγο με το μενου, βγαλαν και καμια φωτογραφια, ετοιμο το συγκριτικο. :lol:

Μινι συγκριτικο κινητων τηλεφωνων μαλλον θελουν να πουν, γιατι το 6270 δεν ειναι καν smartphone και αμφιβαλλω το κατα ποσο τεσταραν τις smartphone δυνατοτητες του 8310...

Οφείλω να τους αναγνωρίσω ότι (αν δεν κάνω λάθος) αναφέρουν πως το 6270 δεν θεωρείται smartphone. Τώρα τι σόι συγκριτικό smartphone είναι όταν περιλαμβάνει και συσκευές που δεν ανήκουν στην κατηγορία, αυτό το ξέρει μόνο ο συντάκτης του κειμένου. :)

βγαλαν και καμια φωτογραφια, ετοιμο το συγκριτικο. :lol:

Πραγματικά, για όλες τις συσκευές υπήρχε αναφορά για τις δυνατότητες της κάμερας που ενσωμάτωναν. ;) :lol:

Παιδιά απο μπαταρία τι λέει το 8310; :confused:

4 μερούλες άνετα και με καλή χρήση Wi-Fi (που ρουφάει σαν τρελό :) )

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αν και δεν μου αρέσουν οι φήμες άνευ αποδείξεων, σήμερα έμαθα από γνωστό μου στην TIM, ότι η Qtek Hellas δεν έχει προμηθεύσει την αγορά με συσκευές (όλα τα μοντέλα) από τα μέσα Νοεμβρίου!!!

Ο ίδιος μου είπε, επίσης, ότι το τηλέφωνο του τμήματος πωλήσεων της Qtek (210 6068688) δεν απάντα εδώ και μέρες, κάτι που επιβεβαιώνω και εγώ, αφού από την 30/1 έχω καλέσει τουλάχιστον 10 φορές!!!

Λέτε να συμβαίνει κάτι και περιμένουμε άδικα?