Jump to content

[Επίσημο] Qtek 8300 & 8310

kalantz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπότε περιμένουμε να βγουν οι νέες εκδόσεις ( λογικό για νέα ανάλυση ) ....

μακαρι να ηταν μονο το destinator που περιμενουμε. δυστυχως το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω αυτη τη στιγμη ειναι η ελλειψη εφαρμογων και παιχνιδιων φυσικα πληρως συμβατα με τα 5.0.

ευτυχως οι 3 αγαπημενες μου εφαρμογες ειναι πληρως συμβατες και δουλευουν αριστα.

-xbar3(το αγορασα σημερα)

-fizz traveller 2.2

-flexwallet 2006(αυτο δυστυχως ειναι unregistered προς το παρον)

εχω βαλει βεβαια κι αλλες εφαρμογες οπως smartphone notes, phatnotes, oxios todo list, resco explorer, smart explorer, slovoed, tcpmp player,opera κτl. καποιες απο αυτες δουλευουν στη μιση οθονη ή δεν φαινονται καλα με την qvga αναλυση.

δυο ερωτησεις τωρα:

-εχετε βαλει τον Opera? μπορειτε να δειτε ελληνικη σελιδα?? ενω η ιδια version στα 2003 "εβλεπε" ελληνικα στο 8310 δεν μπορει.

-μηπως ξερεις καποιος απο που απενεργοποιουμε το μενου της καρτας sim? στα 2003 απλα εσβηνα απο το φακελο windows/startup το καταλληλο αρχειο, τωρα στο φακελο startup δεν υπαρχει τιποτα. το σβηνω απο το start menu αλλα μετα απο restart επανερχεται. οχι τιποτα αλλο αλλα μου χαλαει και το την εικονα. δειτε screen shots χωρις το ενοχλητικο voda menu και στην καινουρια μορφη αλλα και 2003 style!

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

-μηπως ξερεις καποιος απο που απενεργοποιουμε το μενου της καρτας sim? στα 2003 απλα εσβηνα απο το φακελο windows/startup το καταλληλο αρχειο, τωρα στο φακελο startup δεν υπαρχει τιποτα. το σβηνω απο το start menu αλλα μετα απο restart επανερχεται. οχι τιποτα αλλο αλλα μου χαλαει και το την εικονα. δειτε screen shots χωρις το ενοχλητικο voda menu και στην καινουρια μορφη αλλα και 2003 style!
Προσπάθησε αυτό

Προσπάθησε αυτό

φιλε rightman δυστυχως δεν μου κανει καμια απο τις γνωστες λυσεις. στην πρωτη περιπτωση οπως εγραψα και στο προηγουμενο post δεν υπαρχει τιποτα στο startup για να το σβησω και στη δευτερη οπου και να το μετακινησω αυτο επανερχεται μετα το restart. καπου στη registry θα ειναι αλλα που??

Παιδια απο μπαταρια πως παμε; Ληψη σηματος και ηχητικη; Ειμαστε ΟΚ, η θα μας σπασει τα νευρα;

Παιδια απο μπαταρια πως παμε; Ληψη σηματος και ηχητικη; Ειμαστε ΟΚ, η θα μας σπασει τα νευρα;

Διαρκεια μπαταριας καλυτερη από το 8020.

Σήμα πολύ καλό.

Τα ringtones έπρεπε να εχουν μεγαλυτερη ένταση.... (ή να πάω στον γιατρό εγώ)

Τα ringtones έπρεπε να εχουν μεγαλυτερη ένταση.... (ή να πάω στον γιατρό εγώ)

εγω παντως το .wma που εχω, σε ενταση 4 ή loud τσακιζει κοκαλα!! ;)

σε γενικες γραμμες απ' οτι ξερω τα win mobiles παιζουν καλυτερα τα wma απο τα mp3.

καλησπέρα,

μπορεί κάποιος που έχει το 8310 στην κατοχή του, να μας ενημερώσει για την αίσθηση που έχει το πληκτρολόγιο κατά το πάτημα των πλήκτρων...

Λοιπον παιδια μολις το παρελαβα. Πολυ ωραιο κινητο. Αριστη ποιοτητα (δεν ξερω απο αντοχη) τα πληκτρα που ρωτας με βολεψαν μια χαρα, ελληνικα ολα καλα. Οθονη καταπληκτικη γενικως πολυ καλο κινητο με ελλειψη το ραδιοφωνο και μια καλυτερη καμερα. Τωρα οι αποροες μου:

-Ρυθμισεις MMS καταφερε κανεις;

-Πηγα να βαλω το PHM reg editor αλλα δεν το παιρνει. Τι να κανω;

-το xbar3 beta δουλευει καλα; Λεω να το αγορασω.

-Για να κανω φακελους στο μενου παλι με regedit θα το κανουμε;

-handfree μονο που θα βρουμε για αγορα;

-ποια αλλη εφαρμογη θεωρειτε must για το 8310;

-εβαλα εικονες για τις επαφες αλλα οταν χτυπαει μου τις βγαζει μικρες. Καμμια ιδεα τι μεγεθος πρεπει να ειναι η ετσι ειναι αναξαρτητα απο το μεγεθος εικονας;

Παντως αν βγει 545 που ειχαν πει το θεωρω υπερτιμημενο. Μαξ 400 ειναι η τιμη για αυτο, αντε 420. Οχι παραπανω.

Αντίο Qtek από μένα...

Διαθέσιμο απο:

10/01/2006

Σιγά μην τους παρακαλέσω για να τους δώσω κοντά 600€. Μιας και το κινητό που έχω τώρα πνέει τα λοίσθια, θα δώσω αύριο-μεθαύριο μόνο τα μισά και θα πάρω ένα ωραίο Symbian τηλεφωνάκι. Η' δυο. Ακόμα και έτσι θα μου περισσέψουν...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif

Εχεις δικηο. Ειδατε ποσο μπορει να καταστρεψει ενα τηλεφωνο μια τοπικη αντιπροσωπεια; Απορω παντως γιατι κανενας δεν κανει μια εισαγωγη απο το εξωτερικο αφου το θεμα με τα Εληηνικα δεν υφισταται πλεον. Η δε εδω τιμη, ειναι εκτος τοπου και χρονου σε σχεση με Ευρωπη.

-Ρυθμισεις MMS καταφερε κανεις;

-Πηγα να βαλω το PHM reg editor αλλα δεν το παιρνει. Τι να κανω;

-το xbar3 beta δουλευει καλα; Λεω να το αγορασω.

-Για να κανω φακελους στο μενου παλι με regedit θα το κανουμε;

-handfree μονο που θα βρουμε για αγορα;

-ποια αλλη εφαρμογη θεωρειτε must για το 8310;

-εβαλα εικονες για τις επαφες αλλα οταν χτυπαει μου τις βγαζει μικρες. Καμμια ιδεα τι μεγεθος πρεπει να ειναι η ετσι ειναι αναξαρτητα απο το μεγεθος εικονας;

Παντως αν βγει 545 που ειχαν πει το θεωρω υπερτιμημενο. Μαξ 400 ειναι η τιμη για αυτο, αντε 420. Οχι παραπανω.

1. πηγαινε στο www.qtek.gr και δες τις ρυθμισεις για το 8010/8020

2. εδω θα βρεις ενα Trusted reg editor και τα υπολοιπα εργαλεια για να ξεκλειδωσεις πληρως τη συσκευη σου. επισης καλα δουλευει και ο reg editor που ερχεται μαζι με τον resco explorer, απλα δεν μπορει να κανει τις παραπανω αλλαγες.

3. προσωπικα δεν μπορω να δουλεψω smartphone χωρις xbar. επειδη ειχα αγορασει και το 2 εδωσα 5€ και πηρα και το 3. λεει πολυ, μην το σκεφτασαι.

4.θα πας στο φακελο windows/start menu και θα δημιουργησεις εκει τους φακελους που θελεις. μετα θα μεταφερεις ολα τα υπολοιπα στοιχεια του φακελου μεσα στους δικους σου. προσοχη, αν δεν κανεις τις αλλαγες που αναφερονται παραπανω στη regisrty, δεν νπορεις να μετακινησεις εφαρμογες που βρισκονται στη rom(msn, contacts, ie κτλ. κτλ). το reg editor τον χρειαζεσαι μονο για βαλεις τους φακελους σου στη σειρα που θελεις εσυ.KHCU/software/microsoft/shell/Startmenu/order

5. δεν ξερω.

6. απο εφαρογες τωρα, ειναι οτιο νομιζει ο καθενας. σου δουλεψε το fizz?

flexwallet, opera, ptab(excell), tcpmp player μερικες απο τις δικες μου.

κουραστηκα με αυτο το Post, το ειχα σχεδον τελειωσει και εκλεισα κατα λαθος τον explorer:(

Εχεις δικηο. Ειδατε ποσο μπορει να καταστρεψει ενα τηλεφωνο μια τοπικη αντιπροσωπεια; Απορω παντως γιατι κανενας δεν κανει μια εισαγωγη απο το εξωτερικο αφου το θεμα με τα Εληηνικα δεν υφισταται πλεον. Η δε εδω τιμη, ειναι εκτος τοπου και χρονου σε σχεση με Ευρωπη.

Καθαρά για το θέμα της εγγύησης. Και όντως, η τιμή είναι πράγματι εξωπραγματική σε σχέση με έξω και δεν ξέρω αν αξίζει να πληρώσεις τόσο παραπάνω για να έχεις ένα - ούτως ή άλλως κακό - service.

Δεν ξέρω, η αλήθεια είναι ότι, εκτός ότι μ'αρέσει το 8310, επειδή παίζω και με developing θέλω να δω τι μπορεί να μου προσφέρουν τα WM5. Από την άλλη στους εδώ δεν γουστάρω να τα ακουμπήσω. Redcon εσύ από που το αγόρασες και πόσο, αν επιτρέπεται;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif

Καθαρά για το θέμα της εγγύησης. Και όντως, η τιμή είναι πράγματι εξωπραγματική σε σχέση με έξω και δεν ξέρω αν αξίζει να πληρώσεις τόσο παραπάνω για να έχεις ένα - ούτως ή άλλως κακό - service.

Δεν ξέρω, η αλήθεια είναι ότι, εκτός ότι μ'αρέσει το 8310, επειδή παίζω και με developing θέλω να δω τι μπορεί να μου προσφέρουν τα WM5. Από την άλλη στους εδώ δεν γουστάρω να τα ακουμπήσω. Redcon εσύ από που το αγόρασες και πόσο, αν επιτρέπεται;

Το χαρτι εγγυησης που εχει μεσα αναφερει οτι το προιον εχει εγγυηση απο την Qtek. Οποτε αν μου χαλασει θα παω στην ACE και ας μου πουν δε το φτιαχνω. ΓΓ Καταναλωτη και Qtek αγωγη. Θα δεις για ποτε θα κοπουν τα νταβατζιλικια. Εδω ειναι ΕΕ πλεον και αυτα τα Βαλκανικα τελειωσαν.

Το πηρα απο handit 360 χωρις ΦΠΑ λογω εταιρειας και εξοδα μεταφορας. Κανονικα κανει 435 με ολα μεσα. Για τοσα ειναι οριακα.

1. πηγαινε στο www.qtek.gr και δες τις ρυθμισεις για το 8010/8020

2. εδω θα βρεις ενα Trusted reg editor και τα υπολοιπα εργαλεια για να ξεκλειδωσεις πληρως τη συσκευη σου. επισης καλα δουλευει και ο reg editor που ερχεται μαζι με τον resco explorer, απλα δεν μπορει να κανει τις παραπανω αλλαγες.

3. προσωπικα δεν μπορω να δουλεψω smartphone χωρις xbar. επειδη ειχα αγορασει και το 2 εδωσα 5€ και πηρα και το 3. λεει πολυ, μην το σκεφτασαι.

4.θα πας στο φακελο windows/start menu και θα δημιουργησεις εκει τους φακελους που θελεις. μετα θα μεταφερεις ολα τα υπολοιπα στοιχεια του φακελου μεσα στους δικους σου. προσοχη, αν δεν κανεις τις αλλαγες που αναφερονται παραπανω στη regisrty, δεν νπορεις να μετακινησεις εφαρμογες που βρισκονται στη rom(msn, contacts, ie κτλ. κτλ). το reg editor τον χρειαζεσαι μονο για βαλεις τους φακελους σου στη σειρα που θελεις εσυ.KHCU/software/microsoft/shell/Startmenu/order

5. δεν ξερω.

6. απο εφαρογες τωρα, ειναι οτιο νομιζει ο καθενας. σου δουλεψε το fizz?

flexwallet, opera, ptab(excell), tcpmp player μερικες απο τις δικες μου.

κουραστηκα με αυτο το Post, το ειχα σχεδον τελειωσει και εκλεισα κατα λαθος τον explorer:(

Εισαι αρχηγος. Ξεκιναω τις εργασιες. Το Φιζζ δεν... Μας πηρανε χαμπαρι :)

Στα ΜΜΣ ειναι διαφορετικα απο τα 8010/20 και δεν εχει την ΜΜΣ εφαρμογη. Δεν βγαζουν και αυτοι το Ελληνικο 8310 να τις δω...

οντως τα 550ε που θα κανει Ελλαδα ειναι παρα πολλα λεφτα!!!

σαφως η ΑCE πρεπει να σε καλυψει σε περιπτωση προβληματος και μαλλον δε θα αρνηθει να το κανει. Το μονο θεμα ειναι μηπως σε καθυστερησει κανα ...μηνα!

iphone 14 pro

φιλε rightman δυστυχως δεν μου κανει καμια απο τις γνωστες λυσεις. στην πρωτη περιπτωση οπως εγραψα και στο προηγουμενο post δεν υπαρχει τιποτα στο startup για να το σβησω και στη δευτερη οπου και να το μετακινησω αυτο επανερχεται μετα το restart. καπου στη registry θα ειναι αλλα που??

Δες αυτά HKEY_CLASSES_ROOT\SIMTooKit.UI & HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\SimMgr Αν δεν ξέρεις τι κάνουν διέγραψετα αφού έχεις πάρει πρώτα αντίγραφο της registry.

οντως τα 550ε που θα κανει Ελλαδα ειναι παρα πολλα λεφτα!!!

σαφως η ΑCE πρεπει να σε καλυψει σε περιπτωση προβληματος και μαλλον δε θα αρνηθει να το κανει. Το μονο θεμα ειναι μηπως σε καθυστερησει κανα ...μηνα!

E, γιαυτο θα παρω και ενα 6280 μολις βγει για να ειμαι οκ για το μηνα :)

Το χαρτι εγγυησης που εχει μεσα αναφερει οτι το προιον εχει εγγυηση απο την Qtek. Οποτε αν μου χαλασει θα παω στην ACE και ας μου πουν δε το φτιαχνω. ΓΓ Καταναλωτη και Qtek αγωγη. Θα δεις για ποτε θα κοπουν τα νταβατζιλικια. Εδω ειναι ΕΕ πλεον και αυτα τα Βαλκανικα τελειωσαν.

Το πηρα απο handit 360 χωρις ΦΠΑ λογω εταιρειας και εξοδα μεταφορας. Κανονικα κανει 435 με ολα μεσα. Για τοσα ειναι οριακα.

να ευχεσαι να μη σου χρειαστει. αν σου χρειαστει παντως μην το πας στην ace-hellas, δεν θα βγαλεις ακρη. το service της qtek ευρωπαικα το εχει η teleservice που υπαρχει και στην Αθηνα. εγω περυσι το καλοκαιρι που πηρα το qtek 8080 απο expansys ειχα ρωτησει την teleservice και μου ειχαν πει οτι απο τη στιγμη που η συσκευη μου ειναι qtek με καλυπτουν κανονικα. αντιθετα το παιδι που δουλευε στην ace και ηταν και μελος του forum επεμενε οτι δεν καλυπτει. αν και η κουβεντα εχει γινει πολλες φορες εδω μεσα και μαλιστα με φοβερες εντασεις, δεν εβγαλα ακρη. ευτυχως δεν χρειαστηκε παντως.

Δες αυτά HKEY_CLASSES_ROOT\SIMTooKit.UI & HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\SimMgr Αν δεν ξέρεις τι κάνουν διέγραψετα αφού έχεις πάρει πρώτα αντίγραφο της registry.

ειχα βρει και γω 1-2 κλειδακια αλλα δεν καταφερα τιποτα. θα ψαξω και τα δικα σου και βλεπουμε.

Θα την ψάξω για να την κάνω κάπως έτσι κι εγώ, αν τελικά αποφασίσω να μην πάρω τίποτα άλλο σήμερα-αύριο. 150€ παραπάνω είναι πολλά για τα μάτια της ACE. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. :)

ποσες μερες εκανε να ερθει απο handit???

ποσες μερες εκανε να ερθει απο handit???
σε αυτο το θεμα το handit ειναι λιγο πικρα!! κανει 5-6 εργασιμες. αλλα σε μενα εκανε 7 εργασιμες επειδη ειχε κι αλλο μακρυ ταξιδι μεχρι την κρητη. το στελνουν με ups οδικο service και δινουν και track number.

σε αυτο το θεμα το handit ειναι λιγο πικρα!! κανει 5-6 εργασιμες. αλλα σε μενα εκανε 7 εργασιμες επειδη ειχε κι αλλο μακρυ ταξιδι μεχρι την κρητη. το στελνουν με ups οδικο service και δινουν και track number.

γινονται ατοκες δοσεις μεσω πιστωτικης καρτας σε καποιο απο αυτα τα eshops του εξωτερικου?

iphone 14 pro

γινονται ατοκες δοσεις μεσω πιστωτικης καρτας σε καποιο απο αυτα τα eshops του εξωτερικου?

δεν εχω δει ποτε επιλογη για δοσεις σε κανενα απο τα site που εχω παραγγειλει κατα καιρους. εχω την εντυπωση πως δεν γινεται παντως. γιατι δε στελνεις ενα mail στο handit να ρωτησεις. θα κανουν κανα 2μερο να σου απαντησουν, αλλα θα σου απαντησουν!!

περιεργο το pixmania με ups κανει 24 εως 48 ωρες το πολυ!!!

Στα ΜΜΣ ειναι διαφορετικα απο τα 8010/20 και δεν εχει την ΜΜΣ εφαρμογη. Δεν βγαζουν και αυτοι το Ελληνικο 8310 να τις δω...

τωρα ειδα οτι ξεχασα να σου απαντησω πριν για τα mms. η εφαρμογη που λες οτι υπηρχε στο 8010/8020 μπορει να μην υπαρχει στο 8310, αλλα οι ρυθμισεις που απαιτουνται γινονται μεσα απο το inbox. κανε λοιπον πρωτα τις ρυθμισεις στο start-settings-connections-gprs και μετα πηγαινε στο inbox-menu-options-Account options-MMS και κανε και τις υπολοιπες ρυθμισεις. μην ξεχασεις το λογαριασμο που μολις δημιουργησες να τον κανεις default, και φυσικα μετα μπορεις να σβησεις και το sample που εχει.

σε μενα με Vodafone δουλευει παντως!!