giorgosaslanidis Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 tha mou pei kapoios ti einai i ekdosi radiofonou sto 8310? exei radiofono to kinito? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiTroGen Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Το κατάφερα και αυτό.... Μέσα σε 2 μέρες που πήρα ένα T-Mobile SDA (HTC Tornado) μπόρεσα και το κατέστρεψα. Αφού διάβασα το thread αυτό και ξεκλείδωσα το κινητό, δοκίμασα διάφορες ROM που βρήκα (i-Mate, Cingular) και τέλος είπα να δοκιμάσω και αυτή που έχει στη σελίδα της η T-Mobile για το SDA. Χωρίς να το πολυσκεφτώ κατέβασα αυτή τη ROM και την πέρασα στο κινητό. Μόλις ολοκληρώθηκε το upload, το τηλέφωνο νέκρωσε. Το κινητό δεν λέει να ανοίξει. Το power button όσο και να το πατάω δεν κάνει τίποτα! Δε φαίνεται καν να φορτίζει όταν συνδέω USB/φορτιστή. Ούτε στον bootloader δε μπορώ να μπώ (camera button + plug usb), ώστε να περάσω άλλη ROM!!!! Μάλλον ο bootloader έχει σφάλμα. :( Γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο να το σώσω το καημένο; Δεν πρόλαβα καν να το χαρώ!!! Η αντιπροσωπία θα μπορέσει να βοηθήσει; ΥΓ: Το κινητό το "χτύπησα" στο emarket.gr και είναι αγορασμένο από το εξωτερικό (μάλλον ΗΠΑ, αφού είναι το US μοντέλο). EDIT: Μετά ανακάλυψα πως η ROM του T-Mobile SDA II που πέρασα ήταν για το HTC Hurricane. Η έκδοση Tornado είναι το T-Mobile SDA II Music!!!! Παιδιά, ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση;;; Παράθεση Samsung Galaxy S GT-I9000 CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2) Fishears Built for iNand (no LVM) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Hi ebala to Autokeylock sto kinito kai eno to trexei molis kano tis rithmiseis kai pao na patiso ok mou bgazei sfalma gia pio logo? to eixe kanenas allo to idio problima? euxaristo polu! Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Hi ebala to Autokeylock sto kinito kai eno to trexei molis kano tis rithmiseis kai pao na patiso ok mou bgazei sfalma gia pio logo? to eixe kanenas allo to idio problima? euxaristo polu! το ειχα κι εγω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1653643#post1653643 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WiMax Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Ok euxaristo nikoskat na eisai kala Παράθεση http://www.sfougari.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Το κατάφερα και αυτό.... Μέσα σε 2 μέρες που πήρα ένα T-Mobile SDA (HTC Tornado) μπόρεσα και το κατέστρεψα. Αφού διάβασα το thread αυτό και ξεκλείδωσα το κινητό, δοκίμασα διάφορες ROM που βρήκα (i-Mate, Cingular) και τέλος είπα να δοκιμάσω και αυτή που έχει στη σελίδα της η T-Mobile για το SDA. Χωρίς να το πολυσκεφτώ κατέβασα αυτή τη ROM και την πέρασα στο κινητό. Μόλις ολοκληρώθηκε το upload, το τηλέφωνο νέκρωσε. Το κινητό δεν λέει να ανοίξει. Το power button όσο και να το πατάω δεν κάνει τίποτα! Δε φαίνεται καν να φορτίζει όταν συνδέω USB/φορτιστή. Ούτε στον bootloader δε μπορώ να μπώ (camera button + plug usb), ώστε να περάσω άλλη ROM!!!! Μάλλον ο bootloader έχει σφάλμα. :( Γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο να το σώσω το καημένο; Δεν πρόλαβα καν να το χαρώ!!! Η αντιπροσωπία θα μπορέσει να βοηθήσει; ΥΓ: Το κινητό το "χτύπησα" στο emarket.gr και είναι αγορασμένο από το εξωτερικό (μάλλον ΗΠΑ, αφού είναι το US μοντέλο). EDIT: Μετά ανακάλυψα πως η ROM του T-Mobile SDA II που πέρασα ήταν για το HTC Hurricane. Η έκδοση Tornado είναι το T-Mobile SDA II Music!!!! Παιδιά, ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση;;; Απλωσες τα χέρια σου και έβγαλες τα μάτια του.... ΟΧΙ βρε συ.... κι εμείς εδώ τι κάνουμε για να βοηθάμε δεν είμαστε?? :confused: αν δεν είστε για κάτι σίγουροι Doublecheck ALWAYS ή ρωτάτε!! :O θα δω αν υπάρχουν τρόποι revival (ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ) και θα σε ενημερώσω από αυτό το thread... :worry: ---EDIT καλά έκανα και αμφέβαλλα.. και απ'ότι είδα πήρες και ανάλογη απάντηση και από άλλους.... κρίμα........ Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiTroGen Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Η πλάκα είναι ότι έκανα και double check (τρομάρα μου! - Από σήμερα triple check και βάλε....) Μετά από ερώτηση στο HTC service Θεσ/νίκης, πληροφορήθηκα για κόστος της τάξης €500-600 για JTAG flash!!! Οπότε το κινητάκι μου κατέληξε ΕΔΩ. Όλο και κάποιος θα χρειαστεί κανένα ανταλλακτικό. :O Με το συγκεκριμένο T-Mobile SDA την έχουν πατήσει αρκετοί, απ'ότι είδα. Η έκδοση USA είναι Tornado και η Europe είναι Hurricane. Λες και το κάνουν επίτηδες!!! :mad: Ευχαριστώ για την απάντησή σου και για τον κόπο που έκανες να "γκουγκλάρεις" για βοήθεια. :) Παράθεση Samsung Galaxy S GT-I9000 CyanogenMod v10.1 (Android 4.2.2) Fishears Built for iNand (no LVM) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lexios Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 που ήσουνα ρε φιλαράκο λίγες ώρες πριν.Μπράβο για την πολύ ωραία αναφορά αλλά δε σε πρόλαβα τα σκάτοσα.Έκοψα τη καλωδιοταινία του πληκτρολογίου 3 καλωδιακια και δε λειτουργεί το πληκτρολόγιο όμως το joystick λειτουργεί, που μπορώ να βρω τη πλακέτα του πληκτρολογίου?? Εγώ ψώνισα απο τον Κινέζο :D http://myworld.ebay.com/wellcomchina Δες αν έχει άλλα κομμάτια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosT Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Sto dotsis Dimitri psaxe to exei den xero an mporo na doso link.ta fonts se poio fakelo twn windows einai kai pou ta bazoume? poia ekdosi tou fakecursor bazeis tin 1.05? giati ego to leitourgo kai o cursoras den pataei ta eikonidia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 tha mou pei kapoios ti einai i ekdosi radiofonou sto 8310? exei radiofono to kinito? οχι... μακαρι να ειχε φιλε μου... ενα update ειναι που βελτιωνει τη ληψη λιγο... επ αυτου ηταν η κουβεντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_name Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Καλησπέρα. Θα παρακαλούσα να μου στείλει κάποιος με pm την πιο πρόσφατη rom της ace. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα απο χθές. Είχα το κινητό συνδεδεμένο με τ'ακουστικά. Μιλούσα κανονικά. Κάποια στιγμή ξαναχτυπά το τηλέφωνο αποσυνδέω τ'ακουστικά και πάω να μιλήσω κανονικά. Δεν άκουγα, ούτε ακουγόμουν. Ξανασυνδέω τ'ακουστικά και απο εκείνη την στιγμή όποιο προφίλ και να επιλέξω, ακούγομαι και ακούω μόνο με το hands free. Έχω κάνει άπειρα soft reset, τίποτα... Mπορεί να είναι 'χαζή' η λύση αν και έχω σπαζοκεφαλιάσει αλλά κάτι μου λέει οτι χρειάζομαι hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 δεν είναι πρόβλημα software αλλά hardware. είναι το γνωστό πρόβλημα που κάτι κολλάει στην υποδοχή των ακουστικών και το thl "νομίζει" ότι είναι συνδεμένα τα ακουστικά. δοκίμασε με λίγο περισσότερη δύναμη να βαλεις-βγάλεις τα ακουστικά μήπως ξεκολήσει. Thanks :D :D :D Πολύ εκνευριστικό πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 yparxei mipos flash player gia to 8310? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 μάλιστα, άλλος ένας με πρόβλημα minimize λοιπόν. Όλοι οι υπόλοιποι που το εγκαταστήσατε τι γίνατε ρε παιδιά; όσον αφορά το fakecursor φίλε miltosT απ ότι είδα και εγώ δεν έχει καθόλου ρυθμίσεις και είναι απλά μια εφαρμογούλα. μπορεί να υστερεί σε παραμετροποίηση, πρακτικά όμως όπως μας έλεγε εδώ και καιρό ο dpanop είναι ότι πιο βολικό υπάρχει ακόμα και σε σχέση με εφαρμογές του εμπορίου. Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Λοιπόν το μελέτησα εκτενώς το θέμα Το Destinator 6 γίνεται minimize 10 λεπτά αφού δεν πατηθεί κανένα πληκτρο (μείνει δηλαδή idle). Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα κάποιας ρύθμισης του Destinator; Υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση με το ότι η εφαρμογή είναι κανονικά για PDA; μήπως έχει να κάνει με το timeout που έχετε βάλει στο settings/home screen του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Θεμα κρατήματος του πλήκτρου του CommManager (απαντηση σε προηγουμενο ερωτημα απο Innersense) HKLM\Software\Microsoft\Shell\Rai\:MSTNOTES Allazoume to 1 se 1old (i se oti allo theloume!) Make a new string named 1 kai mesa ws timi grafoume CommManager.exe Meta: Run once only the Fakecursor.exe from your file explorer kai eisai etoimos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 όχι δεν υπάρχει πρόβλημα με το SMS160, αυτά που σου έγραψα ισχύουν με ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ SMS160!!! τι να πω ρε παιδία, αυτό το κινητό έχει βγάλει τα λεφτά του τρίδιπλα... έλα σοβαρά; :D ειδικά όσοι το έχουν αγοράσει απο Voda με επιδότηση έχοντας γνώση του τι αγοράζουν και διάθεση να ταλαιπωρηθούνε με ρυθμίσεις κλπ μόνο κερδισμένοι έχουν βγει... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 όχι δεν υπάρχει πρόβλημα με το SMS160, αυτά που σου έγραψα ισχύουν με ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ SMS160!!! έλα σοβαρά; :D ειδικά όσοι το έχουν αγοράσει απο Voda με επιδότηση έχοντας γνώση του τι αγοράζουν και διάθεση να ταλαιπωρηθούνε με ρυθμίσεις κλπ μόνο κερδισμένοι έχουν βγει... δε λέω ότι υπάρχει πρόβλημα με το sms 160. απλά μου φαίνεται ότι σε μένα που ήταν απενεργοποιημένο λειτουργούν ανάποδα από αυτά που έγραψες εσύ. δεν περίμενα να τρέξει το dest για να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από το κινητό, αλλά όσο να ναι προσθέτει πόντους...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Sorry που θα σας ξενερώσω λίγο τώρα..αλλά πρέπει να έχω σημαντικό πρόβλημα μάλλον με το smart filter.Καταρχήν επειδή δεν το χρησιμοποιώ καθόλου πείτε μου πως να το σουτάρω..:confused: Τι πρόβλημα έχει.. τυχαίνει σε διάφορες κλήσεις να τις δέχεται στο παρασκήνιο.Δηλαδή να βλέπω "Κλήση σε εξέλιξη" να μη χτυπάει το κουδούνι και μετά να μην ξεκολλάει με τίποτα παρά μόνο με βγάλσιμο της μπαταρίας..Εκτός του ότι χάνω κλήσεις μου σπάει και τα νεύρα με το κόλλημα.Τι άλλο μπορεί να φταίει αν δεν είναι το smart filter;Παρεμπιπτόντως δοκίμασα και το "επιτρέπονται όλα" στο s.f. και πάλι το έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Sorry που θα σας ξενερώσω λίγο τώρα..αλλά πρέπει να έχω σημαντικό πρόβλημα μάλλον με το smart filter.Καταρχήν επειδή δεν το χρησιμοποιώ καθόλου πείτε μου πως να το σουτάρω..:confused: Τι πρόβλημα έχει.. τυχαίνει σε διάφορες κλήσεις να τις δέχεται στο παρασκήνιο.Δηλαδή να βλέπω "Κλήση σε εξέλιξη" να μη χτυπάει το κουδούνι και μετά να μην ξεκολλάει με τίποτα παρά μόνο με βγάλσιμο της μπαταρίας..Εκτός του ότι χάνω κλήσεις μου σπάει και τα νεύρα με το κόλλημα.Τι άλλο μπορεί να φταίει αν δεν είναι το smart filter;Παρεμπιπτόντως δοκίμασα και το "επιτρέπονται όλα" στο s.f. και πάλι το έκανε. χλώμο το βλέπω να φταίει το smart filter για όλα αυτά, από τη στιγμή που δεν το χρησιμοποιείς κιόλας. ούτε εγώ το χρησιμοποιώ γιατί δεν μου αρέσει να χάνω καμία κλήση, ακόμα κι αν ξέρω ότι είναι ενοχλητική, αλλά πρόβλημα δεν έχω. είναι σίγουρα απενεργοποιημένο? υπάρχει εντολή απενεργοποίησης μέσα στο πρόγραμμα. μάλλον σε κάποια άλλη εφαρμογή θα πρέπει να κοιτάξεις και κυρίως σε αυτές που επεμβαίνουν στις λειτουργίες του τηλεφώνου. μήπως έχεις βάλει το phone alarm?? εγώ είχα βάλει το trial και μου τα έκανε μαντάρα στο τηλέφωνο(ήχους, προφιλ κτλ) και δεν έφτιαξε ακόμα και όταν το έβγαλα. με backup μπόρεσα μόνο να το επαναφέρω. δεν ξέρω τι άλλο έχεις μέσα, αλλά δοκίμασε να αφαιρέσεις τις "ύποπτες" εφαρμογές μήπως και λυθεί το πρόβλημα. το SM μάλλον δεν μπορείς να ο αφαιρέσεις, αφού είναι δωράκι της ελληνικής rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Φιλοι μου ΣΟΣ! Εχει κανεις Opera browser που να παιζει στο 8310 και να το εχει δοκιμασει; Οχι midlet ομως, κανονικη εφαρμογη λεω. Αν ναι καντε ενα καλο στο dpanop@gmail.com :-) Οπως επισης οποιος αλλος θελει το Destinator ας στειλει mail se ayto to email γιατι ολο γεμιζουν τα PM μου με requests... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 εγώ να ρωτήσω κάτι; Λέει όντως ο opera στο 8310; Έχω ακούσει ότι είναι πιο γρήγορος αλά δεν θα άλλαζα μόνο γι αυτό τον Explorer. Υπάρχει κανένας browser που να υποστηρίζει landscape στο 8310; Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hellhammer Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Καλησπέρα.Δεν ξερω αν εχει ερωτηθει,αλλα στο 8310 που εχω αντιμετωπιζω προβλημα στη ληψη αρχειων με bluetooth.Δοκιμασα με Nokia N70 αλλα και με καποιο Ericsson αλλα γραφει "συνδεση απετυχε".Το bluetooth μου ειναι στο "Ανακαλυψιμο".Υπάρχει θεμα ασυμβατοτητας;Ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Καλησπέρα.Δεν ξερω αν εχει ερωτηθει,αλλα στο 8310 που εχω αντιμετωπιζω προβλημα στη ληψη αρχειων με bluetooth.Δοκιμασα με Nokia N70 αλλα και με καποιο Ericsson αλλα γραφει "συνδεση απετυχε".Το bluetooth μου ειναι στο "Ανακαλυψιμο".Υπάρχει θεμα ασυμβατοτητας;Ευχαριστω εκ των προτερων.. δεν είναι θέμα ασυμβατότητας. μάλλον δεν έχεις ενεργοποιήσει το "receive incoming beams" από το start/settings/connections/beams Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts