bilis123456 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Εκτός από αυτό έχω θέμα και με την κάμερα δεν μου αποτυπώνει σωστά τα χρώματα στης φώτο πχ το πορτοκαλί το βγάζει κίτρινο κ γενικώς η φώτο κιτρινηζουν.. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Μπορείτε να βάλετε μια gcam με το αντίστοιχο xls εάν δεν σας αρέσουν τα χρώματα και θέλετε πιστότερα, εμένα βέβαια τα πιστότερα μου μοιάζουν ξεπλυμενα, προτιμώ τα υπερκορεσμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Μπορείτε να βάλετε μια gcam με το αντίστοιχο xls εάν δεν σας αρέσουν τα χρώματα και θέλετε πιστότερα, εμένα βέβαια τα πιστότερα μου μοιάζουν ξεπλυμενα, προτιμώ τα υπερκορεσμενα.Εδώ ο τοίχος κανονικά πρέπει να είναι κεραμιδη αλλά το βγάζει έτσι ώστε. Όσο για gcam ψάχνω αλλά δεν βρίσκω για το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Εδώ ο τοίχος κανονικά πρέπει να είναι κεραμιδη αλλά το βγάζει έτσι ώστε. Όσο για gcam ψάχνω αλλά δεν βρίσκω για το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν βρίσκω gcam μήπως έχετε κάποιο λινκ? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Δεν βρίσκω gcam μήπως έχετε κάποιο λινκ? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτή βάλε. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-tigr/ Παιδιά πάντως και εγώ είμαι απογοητευμένος με την θαμπάδα της οθόνης. Έχει κάποιος κάποιες ρυθμίσεις κορεσμού, αντίθεσης, κλπ στα χρώματα να δούμε μήπως φτιάξει? Δε το έχω με αυτό το αντικείμενο. Πάντως εγώ ξενέρωσα με την amoled. Το Samsung s3 της προηγούμενης 10ετιας ήταν καλύτερο. Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Αυτή βάλε. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-tigr/ Παιδιά πάντως και εγώ είμαι απογοητευμένος με την θαμπάδα της οθόνης. Έχει κάποιος κάποιες ρυθμίσεις κορεσμού, αντίθεσης, κλπ στα χρώματα να δούμε μήπως φτιάξει? Δε το έχω με αυτό το αντικείμενο. Πάντως εγώ ξενέρωσα με την amoled. Το Samsung s3 της προηγούμενης 10ετιας ήταν καλύτερο.Και το δικό σου το ίδιο πρόβλημα είχες στης φώτο?? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το δικό σου το ίδιο πρόβλημα είχες στης φώτο?? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι με την gcam το ίδιο πράγμα στης φώτο μήπως παίζει κάτι με τα χρώματα της οθόνης?? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Σίγουρα φταει και η οθόνη. Να σας πω την αλήθεια ακόμα δε πιστεύω ότι έχει amoled οθόνη. Μπήκα στο cit για να δω αλλά δε βρήκα που το λέει. Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Σίγουρα φταει και η οθόνη. Να σας πω την αλήθεια ακόμα δε πιστεύω ότι έχει amoled οθόνη. Μπήκα στο cit για να δω αλλά δε βρήκα που το λέει.Δηλαδή και σε σένα στης φώτο τα χρώματα βγαίνουν αλλά νταλον?? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, ακόμα το σκαλίζω αλλά πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Το μόνο θέμα μου είναι ότι η always on display δεν είναι μόνιμα αναμμένη. Υπάρχει τρόπος να δείχνει την ώρα συνέχεια; Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Εγώ συνεχίζω να έχω θέμα με της φώτο που βγάζει σε μένα τα χρώματα δεν φενονται ρεαλιστικά όταν όμως τα στέλνω σε άλλον τα βλέπει όπως είναι σωστά μήπως έχει κάποιος καμία ρυθμηση γιατί πάω να σκάσω από την στεναχώρια μου Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν το τηλέφωνο έρχεται με περασμένο tempered glass στην αρχική συσκευασία . Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν το τηλέφωνο έρχεται με περασμένο tempered glass στην αρχική συσκευασία . Ευχαριστώ. Edit: για λάθος κινητό απάντησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Έρχεται με μεμβράνη περασμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo75 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Μπορεί να μου πει κάποιος αν έχει ραδιόφωνο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Αγορασμένο από infoquest, ναι έχει. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo75 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 ΟΚ ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Έχει και υπερυθρες; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Ναι κανονικά. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Έχει κάποιος πρόβλημα με το σήμα του τηλεφώνου? Κάποιες φορές δειχνη ότι έχει σήμα ενώ δεν έχει προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο αλλά τίποτα κ πρέπει να παω στης ρυθμησης και από 3g να το γυρίσω σε lte η το αντίθετο για να επανέλθει. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 καλησπέρα στην παρέα!! εχει face unlock το κινητό? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Παιδιά σε λαιβ που το έχω δει η οθόνη του είναι κορυφαία για αμολεντ. Και οι φωτογραφίες που έχω δοκιμάσει να βγαλω φαίνονται πεντακάθαρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Εννοείται πως έχει face unlock. Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Παιδιά σε λαιβ που το έχω δει η οθόνη του είναι κορυφαία για αμολεντ. Και οι φωτογραφίες που έχω δοκιμάσει να βγαλω φαίνονται πεντακάθαρες. Αν διαβάσεις όλο το νήμα θα δεις πολλά παράπονα για την οθόνη, σε φάση που λένε πως είναι τόσο ξεθωριασμένα τα χρώματα που δεν μοιάζει καν για αμολεντ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Εμένα μου φάνηκαν πολύ έντονα για αμολεντ. Μου φαίνεται πως είναι τρομερή αμολεντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts