pandelisgreen13 Δημ. November 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2021 μολις παρέλαβα με την προσφορά του amazon για το nord 2 , | καταπληκτικό τηλέφωνο απλά, θα ηθελα λιγο καλυτερη σελφι αλλα για τα χρηματα του ειναι τουμπανο επισης φορτιζει σε 30 λεπτα 😄 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2021 μολις παρέλαβα με την προσφορά του amazon για το nord 2 , | καταπληκτικό τηλέφωνο απλά, θα ηθελα λιγο καλυτερη σελφι αλλα για τα χρηματα του ειναι τουμπανο επισης φορτιζει σε 30 λεπτα Νύχτα βίντεοΚαι νύχτα φωτογραφία?Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelisgreen13 Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 νυχτα βιντεο δεν εχω βγαλει, οι φωτογραφιες νυχτα ειναι καλες, εχει δυνατο night mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά 🙂 ερώτηση: το OnePlus Nord CE 5G , παίζει κανονικά στην Ελλάδα σε 5G/volte/vowifi? thanks!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. December 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 11 ώρες πριν, Nikos_s3 said: καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά 🙂 ερώτηση: το OnePlus Nord CE 5G , παίζει κανονικά στην Ελλάδα σε 5G/volte/vowifi? thanks!:) Καλημέρα φίλε και χρόνια πολλά volte/vowifi παίζει κανονικά 5G δεν το δοκίμασα ακόμη γιατί είμαι επαρχία. λογικά θα παίζει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 ρωτάω επειδή στο site της cosmote, έχει ως συμβατό το προηγούμενο Ν10 5G, αλλά όχι το Nord CE 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 τι έγινε? κανείς δεν έχει το Nord CE ? 🙄 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. December 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 εφόσον δεν το έχει, μην περιμένεις τότε. Ακόμα με το αρχικό Nord περιμένουμε να δούμε 5G, τσάμπα τα χρήματα που δώσαμε ώρες ώρες. Ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο για την υποστήριξη εδώ και πολύ καιρό. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 τελικά πήρα realme gt master edition 5G για τους γονείς και όλα κομπλέ....ευχαριστώ πολύ 🙂 πάω να βρω τώρα γιατί το Nord 2 μιας φίλης δεν έχει διακόπτες για volte/vowifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 Το nord ce 5G μπορει να μπει στο δικτυο 5G της κοσμοτε; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANT Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 Εχει αλλαξει κανεις μπαταρια να μας πει τιμες και εντυπωσεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 (edited) On 15/9/2021 at 5:26 ΜΜ, tamp said: On 15/9/2021 at 5:26 ΜΜ, tamp said: Πρώτον, όταν το φορτίζω, πάντα το κλείνω μόλις βάλω το καλώδιο ανοίγει. Το ξανά κλείνω όλα βάζω - βγάζω δεν ανοίγω κλείνει. Όσα κινητά είχα πάντα τα φορτίζα κλειστά, σε κανένα δεν έιχα κάτι τέτοιο. Καποια κινητα αν τα συνδεσεις για φορτιση κλειστα, ανοιγουν, Αν ομως δοκιμασεις να το ξανα ανοιξεις (χωρις να βγαλεις το καλωδιο φορτισης) θα παραμεινει ανοιχτο. Ή αλλιως, πρωτα θα συνδεεις το κινητο για φορτιση και υστερα θα το κλεινεις και τοτε δεν ξανα ανοιγει. Δεν ειναι καποιο προβλημα, ειναι feauture. (AN καταλαβα καλα και αυτο ηταν το ενα απο τα δυο θεματα που αντιμετωπιζεις) Edited February 16, 2022 by nemaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapostolidis Δημ. February 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2022 On 9/1/2022 at 9:25 ΠΜ, doganos said: Το nord ce 5G μπορει να μπει στο δικτυο 5G της κοσμοτε; Ναι παίζει, αρκεί πρώτα να έχει μπει η σιμ σε "συμβατή" συσκευή με κοσμοτέ 5g. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Το τελευταίο καιρό νιώθω ότι η selfie camera έχει πεσει σε απόδοση.Σαν να βγαινουν λίγο θολές οι φωτογραφίες Εχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο?Sent from my AC2003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Καλημερα. Προσπαθησα να κανω ρουτ το Ν100, πατσαρα το boot.img και πηγαινει στο λογοτυπο κανει animation και μετα μαυριζει η οθονη. Καποιο εργαλειο να περασω ολο το firmware απο την αρχη; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Έχω το original Nord και ενώ παίρνω μηνιαίες αναβαθμίσεις δε διαβάζω πουθενά για την 12. Βέβαια δεν έχω ασχοληθεί ιδιαιτέρως αλλά ότι ειδήσεις μου δίνει το Oxygen Updater. Μπήκα να δω τι γίνεται με την Lineage που ήταν η τελευταία Custom ROM που ασχολήθηκα το 2017 και είδα ότι η συσκευή μου πλέον είναι EOL. Μας έχει τόσο "φτυσμένους"; Όχι ότι με καίει ιδιαίτερα αλλά για το γ@μώτο. Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό ΑΚΡΙΒΩΣ γι' αυτό και τελικά δεν το βλέπω να έρχεται. Με εξαίρεση την άθλια αυτονομία δεν έχω κανένα παράπονο και ήδη είμαι στον 1,5 χρόνο πράγμα απίστευτο για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 7 ώρες πριν, tiffany said: Έχω το original Nord και ενώ παίρνω μηνιαίες αναβαθμίσεις δε διαβάζω πουθενά για την 12. Βέβαια δεν έχω ασχοληθεί ιδιαιτέρως αλλά ότι ειδήσεις μου δίνει το Oxygen Updater. Μπήκα να δω τι γίνεται με την Lineage που ήταν η τελευταία Custom ROM που ασχολήθηκα το 2017 και είδα ότι η συσκευή μου πλέον είναι EOL. Μας έχει τόσο "φτυσμένους"; Όχι ότι με καίει ιδιαίτερα αλλά για το γ@μώτο. Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό ΑΚΡΙΒΩΣ γι' αυτό και τελικά δεν το βλέπω να έρχεται. Με εξαίρεση την άθλια αυτονομία δεν έχω κανένα παράπονο και ήδη είμαι στον 1,5 χρόνο πράγμα απίστευτο για εμένα. Θα την πάρει την 12, πριν το καλοκαίρι πιστεύω Και στο 8αρι τώρα έχει αρχίσει και δίνεται η αναβάθμιση 1 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 23 ώρες πριν, suspect21 said: Θα την πάρει την 12, πριν το καλοκαίρι πιστεύω Και στο 8αρι τώρα έχει αρχίσει και δίνεται η αναβάθμιση Μακάρι. Αν και τα πράγματα είναι δυσοίωνα όπως διαβάζω. Έχασε και αυτή το δρόμο της. Αποφάσισε να εξαργυρώσει την επιτυχία που είχε στους geeks και έγινε mainstream. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 γνωριζει κανεις αν και εφοσον το original Nord παρει την 12 θα ανοιξει και το 5g στη vodafone ?ειδα στο νημα για το 8 οτι τα παιδια γραφουν μετα την 12 ανοιξε και το 5g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 On 31/3/2022 at 6:24 ΜΜ, kokosxa said: γνωριζει κανεις αν και εφοσον το original Nord παρει την 12 θα ανοιξει και το 5g στη vodafone ?ειδα στο νημα για το 8 οτι τα παιδια γραφουν μετα την 12 ανοιξε και το 5g. καλά ας είναι πρώτα απ όλα απροβλημάτιστη η 12αρα(οχι όπως ειναι τώρα η 11αρα, καθε ενημέρωση και προσευχή) και ας μην εχει 5G. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. April 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2022 Καλησπέρα παιδιά, από αύριο θα είμαι κάτοχος του one plus nord ce 5g. Είμαι σε cosmote με το mi 11 lite 5g ne και παίζει κανονικά το 5g. Στο άλλο τηλέφωνο θα παίζει η θα πρέπει να κάνω κάτι? Κάπου έχω μπερδευτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 παιδια μαλλον θα παραγγειλω το 2Τ. θα εχω θεμα με κοσμοτε 5G,Wifi Call, VolTE και NFC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 ηρθε σε κανεναν με το original η 12 ?μου εβγαλε το Oxygen updater χθες οτι ξεκινησε και στα ΕU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Μιλάς για το Nord η για το CE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Για το Nord το πρώτο (ΑC2003) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts