Jump to content

kokosxa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kokosxa

  • Ημ. Γέννησης 11/03/1982

Συσκευή

  • Συσκευή
    Oneplus Nord 1

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

kokosxa's Achievements

  1. Πολυ περιεργο . το θεμα με την εμβέλεια του ΒΤ παραμένει εμενα .απομακρύνομαι 2-3 μετρα σε ευθεία χωρίς εμπόδια και χανετε η συνδεση (εχω τα oneplus bullets)
  2. χρησιμοποιεις ακουστικα με bluetooth ? η εμβελεια του ΒΤ ειναι τραγικη .στην κολοτσεπη και κανει διακοπες χανει την συνδεση . ειναι βασικο προβλημα με την αναβαθμιση σε android 12
  3. ναι το θεμα με τα notifications στο gmail φαινετε να ειναι διαδεδομενο. εγω εχω κατεβασει το spark και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος.
  4. μου ηρθε ειδοποιηση για την F13!! πολυ γρηγορα ειναι η αληθεια δεν το περιμενα . να δουμε βεβαια τι απο ολα αυτα που ειχε βγαλει η 12 εχουν καταφερει να διορθωσουν.
  5. καλα και εγω παιρνω πισω αυτο σχετικα με την καλυτερη εξοικονομιση μπαταριας . πλεον μου κραταει μια μερα ενω με την ιδια χρηση κραταγε 2 μερες. γενικα εχει βγαλει παρα πολλα θεματα ασχετα μεταξυ τους σε καθε χρηστη . το θεμα ειναι αν θα ασχοληθουν και ποτε να βγαλουν αναβαθμισεις που εστω σταδιακα να διορθωνουν ολα αυτα τα bugs.
  6. Πολυ περίεργο πρόβλημα αλλα δεν νομιζω να ειναι απο την 12. τσεκαρες ολες τις ρυθμισεις μεσα στα Notifications ?γενικα εχω διαβασει πολλα και διάφορα bug αλλα χάσιμο notifications οχι .
  7. to show banner notifications είναι ενεργοποιημένο στα settings> notifications? εγώ ανακάλυψα πρόβλημα και στην εμβέλεια του bluetooth. στα 2-3 μετρα μακριά από την συσκευή αποσυνδέονται τα bullets Z ......
  8. πολυ ενοχλητικο επίσης τα notifications οταν κατεβάζεις την μπάρα οτι ειναι ολα ασπρόμαυρα χωρίς να εχει το κάθε ένα το χρώμα από το app που προέρχονται με αποτέλεσμα να μπερδεύεσαι να φαίνονται ολα ιδια .
  9. για το 3 μηπως ειναι εδω settings >sounds&vibration>ringtones>custom(on this device) το θεμα με την αυξανομενη ενταση στον ηχο κλησης το εχει κανεις αλλος ?ξεκιναει απο πολυ χαμηλα και μετα ανεβενει . ειναι πολυ εκνευριστικο και απιστευτο οτι εχουν βγαλει τη ρυθμιση να το βαζει και να το βγαζει καποιος αν θελει . Γενικα απο οτι διαβαζω υπαρχουν θεματα πολλα και διασπαρτα και κυριως δεν εχουν ολοι τα ιδια.
  10. εμένα εχει κρατήσει την αυξανόμενη ένταση του ήχου κλήσης και εχουν βγάλει την επιλογή να το απενεργοποιείς .....🤬
  11. εχεις το oxygen updater ?
  12. ανοίγει τελικά το 5G στο τηλέφωνο με την 12 (vodafone εχω) . Γενικά πάντως εχει κάποια θέματα η αναβάθμιση μετα απο 2 μερες σχεδον που την εχω . Μου εχει χαλασει τα χρωματα στην οθονη και βγάζει μια κιτρινιλα .Επίσης έχουν αφαιρέσει το earphone mode με το smart answer που βόλευε πολύ με τα bullets που εχω. Στα συν βλεπω μια καλύτερη διαχείριση της μπαταριας με αποτελεσμα να διαρκει περισσότερο .
  13. εχει βρει καποιος ενα τροπο να περασει το netflix σε mecool KM6 ?
  14. επιτελους ηρθε και για τα EU μοντελα πριν απο λιγο . ειναι η F12 απευθειας ενω τα global εχουν ακομα την F11
  15. γενικα παντα ηταν "ευαίσθητο" με την υπερθερμανση . με το GPS η με το photo gallery δεν εχω καποιο θεμα . σε μενα πηρε το security patch του Απριλιου για το 12 ακομα τιποτα ....
×
×
  • Create New...