sunny7 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 To pio kalo kinito pou eixa kai as to poulisa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Τελευταία ενώ είναι στην αναμονή και πατάω τα πλήκτρα έντασης για να δώ την ώρα δεν ανάβει η οθόνη. Δείχνει την ώρα μεν αλλά με σβηστή την οθόνη. Το έπαθε (συμπτωματικά ίσως) από τότε που βράχηκε με ένα ποτό. Ευτυχώς δεν παρατήρησα καμία άλλη διαφορά αλλά με βόλευε ο φωτισμός αυτός. Το έπαθε κανένας άλλος; Λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ BLUETOOTH TH ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ???<<ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΔΝ ΜΠΩΡΟΥΝΟΥ>>:!: :!: δες μήπως έχεις το bluetooth σε μη ανιχνέυσημο ή μπορεί να μην έχεις την απιατούμενη μνήμη ή να μην δέχεται το κινητό αυτή την εφαρμογή Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtron Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Καλησπέρα στους θαμώνες του forum και τυχερούς (?) κάτοχους S.E!! 1. Πριν λίγες μέρες έκανα ένα ταξιδάκι με τη μηχανή έχοντας στην τσέπη το λατρεμένο μου w550i. Φτάνοντας στον προορισμό μου διαπίστωσα ότι το κινητό είχε κομπλάρει και έπειτα άρχισε να κάνει restart απο μόνο του (!). Σαν επίλογος έρχεται και το εξής μήνυμα όταν από την stand-by οθόνη προσπαθώ να μπω στο κεντρικό μενού: "Dynamic MenuError: Errors occur in the menu.ml file. This may render the menu unusable. " Επιπλέον έχουν εξαφανιστεί όλα τα shortcut menus για το nav-pad και τα μενού που μου επιτρέπουν να επαναφέρω το κινητό στην αρχική του κατάσταση. Τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω? Λέτε να το προκάλεσαν οι δονήσεις κατα τη διάρκεια της διαδρομής (Μετα από τόσες φορές το θυμήθηκε??!) ή μήπως έχει συμβεί κάτι τελείως άσχετο? 2. Βρε παιδιά μήπως ξέρετε πως μπορώ να κάνω backup τα sms μου στο pc και μετά να τα ξαναπεράσω στο w550i???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 to menu.ml periexei plirofories gia tin emfanisi ton icons tou menu kathos kai ton upomenu. den vrisko logo na exei provlima ektos kai an parenevh anthrwpino xeri. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtron Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Eυχαριστώ πολύ!! Υπαρχει περίπτωση να φταίει κάποιος ιός? Anyway, καμιά λύση για το θέμα και για τα sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Eυχαριστώ πολύ!! Υπαρχει περίπτωση να φταίει κάποιος ιός? Anyway, καμιά λύση για το θέμα και για τα sms? o Ιος δεν χτυπαει αυτα τα κινητα,μην ανυσηχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Αν δεν μπορείς να μπεις στο μενού λίγο δύσκολο να κάνεις backup. Πήγαινε το για αναβάθμιση με την ελπίδα να μην σβηστούν τα όσα έχεις στο κινητό σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtron Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Zxr συγνώμη, αλλα παρέλειψα να πω ότι μετά το μήνυμα λάθους αν ξαναπατήσω το "enter" μπαίνει στο μενου αλλά έχουν χαθεί οι υποκατηγορίες που ανέφερα. Πάντως δοκίμασα με τα συνοδευτικά προγράμματα της Σόνυ να αποθηκεύσω τα μηνύματα, αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Zxr συγνώμη, αλλα παρέλειψα να πω ότι μετά το μήνυμα λάθους αν ξαναπατήσω το "enter" μπαίνει στο μενου αλλά έχουν χαθεί οι υποκατηγορίες που ανέφερα. Πάντως δοκίμασα με τα συνοδευτικά προγράμματα της Σόνυ να αποθηκεύσω τα μηνύματα, αλλά... Τα συνοδευτικά προγράμματα που έχεις δεν σου παρέχουν δυνατότητα backup παρά μόνο μέσω του Outlook.Ένα καλό πρόγραμμα (ίσως το καλύτερο) είναι το MyPhoneExplorer.Κάνει backup τα πάντα από το κινητό σου. για δοκίμασε με αυτό μήπως αφού μπορεί να μπει κουτσά στραβά στο μενού μήπως και κάνει το backup. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtron Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Άντε να δούμε... Thanx dudes!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 hi! εχω και εγω 2 προβληματα με το w550i 1) στο μυνημα γραφει λιγουσ χαρακτηρες(με ελλινικα)οταν βαλω αγγλικα γραφει κανονικα 2) περασα παρα πολλα παιχνιδια στο κιν και κολησε.ναι μεν ανοιγε αλλα ηταν ποιο αργο και απτον θανατο.Μετα ξαναπροσπαθησα και κολλησε τελειως. παιζει ιος αν ναι πωσ μπορω να τα καθαρησω η να βαλω antivirus στο κινητο. PLEASE HELP ! ! ! :( Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 hi! εχω και εγω 2 προβληματα με το w550i 1) στο μυνημα γραφει λιγουσ χαρακτηρες(με ελλινικα)οταν βαλω αγγλικα γραφει κανονικα 2) περασα παρα πολλα παιχνιδια στο κιν και κολησε.ναι μεν ανοιγε αλλα ηταν ποιο αργο και απτον θανατο.Μετα ξαναπροσπαθησα και κολλησε τελειως. παιζει ιος αν ναι πωσ μπορω να τα καθαρησω η να βαλω antivirus στο κινητο. PLEASE HELP ! ! ! :( Καλώς ήρθες στο φόρουμ. 1. Η καλύτερη λύση είναι να απενεργοποιήσεις τους εθνικούς χαρακτήρες και να γράφεις με κεφαλαία ελληνικά. 2. Αποκλείεται να κόλλησες ιό. Δεν υπάρχει ιός για το κινητό σου. Θα πρέπει να το ξεφορτώσεις λίγο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΟΛΗΣΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ERICSSON ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΓΗΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ 15€. ΤΙΣ ΕΙΠΑ ΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Κ ΕΝΑ ΙΜΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΒΗΣΜΕΝΟ.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ BUY AND SELL ΜΑΓΑΖΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ.ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜ? Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Και το δικό μου κολλούσε υπερβολικά στην εκκίνηση. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν πρέπει να πολυέφταιγαν τα πολλά παιχνίδια. Πιο πολυ ξελάφρυνε όταν άδειασα τον φάκελο με τις φώτο και τα video που τραβήχτηκαν από το κινητό. Ίσως να υπάρχει κάποιο όριο για το πόσα αρχεία πρέπει να έχουν αυτοί οι φάκελλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ΙΣΟΣ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ERICSSON ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΤΕ 100 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΤΕ 100 PHOTO.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΕΦΤΗΣΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΕ ΛΕΥΚΗ ΟΘΟΝΗ: mad: Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ΙΣΟΣ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ERICSSON ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΤΕ 100 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΤΕ 100 PHOTO.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΕΦΤΗΣΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΕ ΛΕΥΚΗ ΟΘΟΝΗ: mad: Αποκλειεται να σου ειπαν στο service οτι το κινητο εχει Ιο.αντιθετως αυτα τα κινητα δεν εχουν προβλημα.οσο για τα κολληματα κανε μια αναβαθμιση και το κινητο θα στρωσει.κανε και ενα μπακαπ και μετα θα εισαι ok ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ναι οκ αλλα αν παω μετα να ξαναπερασω τα παιχνιδια ειναι σιγουρο οτι δεν θα ξανακολησει. Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ναι οκ αλλα αν παω μετα να ξαναπερασω τα παιχνιδια ειναι σιγουρο οτι δεν θα ξανακολησει. το σωστο ειναι οτι θα δουλευει κανονικα,εσυ βαλε πρωτα λιγα και αν δεις οτι δουλευει καλα τοτε φορτωσε'το.ομως να θυμασαι οτι στα χερια σου εχεις κινητο και οχι φορητη παιχνιδομηχανη :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 το πηρα το κινητο ολα οκ. αυτο θα κανω αλλα αν μπορεις στηλε ενα οριο.αν βαλω ποσα παιχνιδια πιστευεισ οτι θα τα τιναξει παλι. thanks for the help!! Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 το πηρα το κινητο ολα οκ. αυτο θα κανω αλλα αν μπορεις στηλε ενα οριο.αν βαλω ποσα παιχνιδια πιστευεισ οτι θα τα τιναξει παλι. thanks for the help!! οριο δεν μπορω να σου πω γιατι δεν ξερω τι kb ειναι το καθενα,με καμια 2αρια πιστευω οτι θα εισαι ok;).Αληθεια περισσοτερο τι να τα κανεις :blink: τοσα πολλα παιχνιδια παιζεις..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ειμαι σε ενα ιεκ και με το μονο που ασχολουμε ειναι το κιν.εβαλα 40 και ειναι οκ.αλλα εχει πολυ μνημη μετα το format που του εκαναν εχασα και γυρο στισ 300 επαφες. ευχαριστω για την βοηθεια.αν ξερεις και καμια καλη εφαρμογη καντη Post Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgospu Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Den douleue h kamera toy w550. Eipa na kanw mia anaba8mish toy software mpas kai ftiaksei. Apotelesma? Meta pou katebasa to programma apo thn SonyEricsson, akoloy8hsa tis odhgies gia to update kai perimena na teliwsei. Kapoia stigmh me ebgale sthn arxikh o8onh toy programmatos. Apo tote kai meta to kinhto :!: DEN ENERGOPOIHTAI :cry: . Yparxh kapoios tropos na kanw reset thn shskeyh? Yparxei kati genikotera pou mporw egw na kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Παιδιά μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα SMS στο PC? Με το PC Suite της Sony Ericsson όσο το έχω ψάξει νομίζω δε γίνεται. Υπάρχει κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Δοκίμασε το Myphone Explorer από αυτό το site h**p://www.fjsoft.at/ Μακράν καλύτερο από το PC Suite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts