RAVER Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 lol!!! H R4AB048 einai h prwth ekdosh!!! H R4BA041 einai pio kainouria!!! Den vlepeis oti h mia einai AB kai h allh BA???? H BA einai pio kainouria!! καλα,οτι πεις!! αυτη την στιγμη μολις τσεκαρα και μια νεα την R4CB020 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 καλα,οτι πεις!! αυτη την στιγμη μολις τσεκαρα και μια νεα την R4CB020 Mhpws ayto exw pei egw edw kai kati meres?Alla ekei...kserokefaloi........Einai krima pou den kserw an yparxei kapou kapoio site gia na vlepoume ti prosferoun oi nees ekdoseis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Mhpws ayto exw pei egw edw kai kati meres?Alla ekei...kserokefaloi........Einai krima pou den kserw an yparxei kapou kapoio site gia na vlepoume ti prosferoun oi nees ekdoseis... :worry: link. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Να ρωτήσω κάτι...;! Έχετε βρει πουθενά προσόψεις για το κινητούλι μας;! Εννοώ τώρα που το 'χω φρέσκο δε χρειάζομαι πρόσοψη...μάλιστα χρησιμοποιώ την άσπρη...όταν τη βαρεθώ έχω και την πορτοκαλί...έχετε βρει πουθενά καμιά άλλη;! Ρώτησα παντού και...τζίφος! Υ.Γ.: Όπου "παντού" = Γερμανός, Πλαίσιο, FNAC, Cosmote, Vodafone, Telestet. Βρήκα αυτό http://www.styleupcover.com/section.jsp?s=21 αλλά είναι μέσω net... Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Επίσης...(επειδή είμαι πολύ καλή...καλάμια ξέρω) τσεκάρετε το http://eseth.net/k750/download/ αλλά και το thread http://eseth.net/forum/showthread.php?t=1497&page=6&pp=10 ... το παιδί έχει κάνει θαύματα νομίζω...έχει τα πάντα... Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Μήπως ξέρετε αν και πώς θα βάλω την απάντηση της κλήσης με ανοιχτή ακρόαση σε πλήκτρο συντόμευσης για χρήση στο αυτοκίνητο; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Μήπως ξέρετε αν και πώς θα βάλω την απάντηση της κλήσης με ανοιχτή ακρόαση σε πλήκτρο συντόμευσης για χρήση στο αυτοκίνητο; :) Από όσο ξέρω φίλε johnlotos2 δεν μπορείς να ορίσεις συντόμευση για αυτό. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Μόλις έκανα αναβάθμιση.Η νέα έκδοση είναι R4CB020. Την πήρε με τη δεύτερη προσπάθεια. Αν δεν κάνω λάθος μου φαίνεται ένα τικ πιο γρήγορο και έχουν αλλάξει την γραμματοσειρά στο ρολόι του screensaver.Να το ψάξω κι άλλο και τα ξαναλέμε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Μολις εκανα και εγω την αναβαθμηση αλλα τα αποτελεσματα δεν ηταν ακριβως αυτα που περιεμενα... Βασικα για καποιο λογο τον οποιο δυσκολευομαι να καταλαβω στο κινητο πλεον υπαρχουν μονο τα Αγγλικα και αναφερομαι στην γλωσσα του μενου του! Εγω στην αρχη επελεξα τα Ελληνικα... Η εκδοση μου ειναι η R4CB020! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Χμ..έχει βάλει κανείς κάποια extra εφαρμογή στο κινητούλι μας; (π.χ. εορτολόγιο, Sudoku,...) 'Εχω κατεβάσει Sudoku στο pc μου αλλά δεν το 'χω περάσει ακόμα να δω αν είναι συμβατό. Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stafidas1 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 paidia kalhspera mipow mporeite na moy peite poy tha bro efarmogew gia to kinhtaki? agenikotera paixnidia ktl.eyxaristo poly ek ton proteron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Ότι βρεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73622 κάνει και για τό δικό σου κινητό Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stafidas1 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 eyxaristo poly na sai kala file moy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Παιδια,stereo hands free εχει η συσκευασια,ε? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 nai file exei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeklover Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Καλημερα παιδια!Σκεφτομαι μετα απο 4 κινητα νοκια,να αλλαξω και να παρω το w550i.Αυτη τη στιγμη εχω το 6230 και με καλυπτει αλλα το βαρεθηκα 2 χρονια!Κατα τη γνωμη μου,το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του 550i ειναι τα 256mb.Διαβαζοντας τα χαρακτηριστικα,με εντυπωσιασε και το rds(ισχυει,ετσι; ).Το μεγεθος ομως της συσκευης δεν ειναι λιγο μεγαλο ρε παιδια;;;Οσοι το εχετε παρει εχετε καποιο προβλημα(π.χ. κατι διαβασα για τα μνμ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 paidia kalhspera mipow mporeite na moy peite poy tha bro efarmogew gia to kinhtaki? agenikotera paixnidia ktl.eyxaristo poly ek ton proteron θεματα-εφαρμογες-παιχνιδια και ολα free. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 θα μου πει καποιος πως βρισκουμε τι εκδοση εχει το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 θα μου πει καποιος πως βρισκουμε τι εκδοση εχει το κινητο; *>*<<*<* οπου *(αστερακι) και <> (αριστερο δεξι joystic). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyris Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Μπορείς επίσης να πάς στις ρυθμίσεις, στο update service και να δείς την έκδοση απο εκεί. Εβαλα χτες την r4cb020 και είναι κομπλε. Διορθώθηκε το πρόβλημα με τα μηνύματα και έχει γίνει και πιο γρήγορο στο μενού και στις εικόνες. Παράθεση Ta Electronika einai 8riskeia skyris homepage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Προσπαθώ να χρησιμοποιησω το hbh-600 hands free από το κ700i και δεν το αναγνωρίζει.. Το έχει δοκιμάσει κανείς με το w550i ? Ξέρει κανείς αν δουλευει η αν απλά είναι ελατωματικο το δικο μου? Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Paidia ena paranoiko provlima meta tin teleftaia anavathmisi. An 'anoikso' to tilefono grigora tote svinei. An i peristrofi ginei siga siga, kanena provlima. Eimai o monos me afto to provlima? PS. Se osous to exo deiksei den pistevane sta matia tous.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 ego den exo tetoio provlima... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Paidia ena paranoiko provlima meta tin teleftaia anavathmisi. An 'anoikso' to tilefono grigora tote svinei. An i peristrofi ginei siga siga, kanena provlima. Eimai o monos me afto to provlima? PS. Se osous to exo deiksei den pistevane sta matia tous.... :wacko: :wacko: :wacko: Παράξενο:blink: :blink: :blink: Ποιά είναι η τελευταία έκδοση του λογισμικού? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spash Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 EXO ENA PROVLIMA. EVALA VIDEO SE MORFI AVI MEGETHOYS 75 MB KAI EKTOS TO OTI DEN TA EDIXNE , OTAN TA EKANA DELETE , EDIXE POS SVISTIKAN APO TO KINITO ALLA H MNIMH DEN ELEYTHEROTHIKE. EPISIS THA ITHELA NA ROTISO , SE TI MORFI PREPEI NA EINAI ENA VIDEO OSTE NA TO DEIXNEI TO W550i ??? THANKS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts