kok_vod Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 w550 οθονη ομοια με το w800 παρα που δηνατος ηχος(3 ηχεια περιμετρικα) καλη εσθηση πληκτρων πολυ μικρο 250 mb νεος internet browser (net...) τιμη Vodafone no live 364€ Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 poli kali poiotita plastikon an kai alazoun ta kalimata..xoris triximata..poli kalos kai poli dinatos ixos.othoni oloidia me k750i alla se ligo poio mikro megethos..gia ta lefta tou kai os walkam phone einai teleio :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 sinexizo kai alles photo.. :) to flas poli dinato poio dinato apo s700 kai k700 pou eixan kai ayta ena mono led Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrogas Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Η κάμερά του έχει αυτόματη εστίαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Η κάμερά του έχει αυτόματη εστίαση; oxi alla einai poli kali ligo katoteri apo tou k750i kai kaliteri apo tou s700i :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 η οθονη του ειναι λιγο μικροερη απο του k-750 και λιγο χαμηλοτερης ποιοτητας. αληθεια τα 3 ηχεια που τα ειδες φιλε μου?1 εχει και ειναι και μεγαλο μαλιστα,παιζει παρα πολυ δυνατα,τετοια ενταση δεν νομιζω να εχετε ακουσει ξανα απο αλλο κινητο,αφου φοβηθηκα οτι θα μου μεινει στα χερια απο την ενταση του,ετοιμο να καψει ηχειο ηταν. η καμερα του εμενα τουλαχιστον δεν μπορω να πω οτι με ικανοποιησε,οχι ομως οτι ειναι και τοσο κακη. το πληκτρολογιο του δεν με ενθουσιασε και τοσο,φαινεται καπως ακομψο σε σχεση με την υπολοιπη κατασκευη. το πολυπληκτρο ψιλοτριζει και ειδικα το κουμπι επιβεβαιωσης,το ok δηλαδη. σε γενικες γραμμες παντως αν καποιου του αρεσει τοτε αξιζει να το παρει αφου πρωτα φυσικα το πιασει στα χερια του και να το δει λιγο. τα 330 που το δινει το πλαισιο ειναι μια καλη τιμη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 tria eixia tha enoei mallon ayto pou einai sto plai ayto apo piso kai ayto apo pano apo ekei pou akous otan milas :) an fantasteis oti to sf65 siemens pou ektos apo 1,3 megapixel den exei tipota allo kai to dinoun se timi 267 axizei 80 euro parapano gia kati poli kalitero..einai mia akros neaniki ,walkman ,trendy,siskevi :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakoss25 Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 το ειδα κι εγω το κινητο απο κοντα,δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε,πιο πολυ για γυναικειο φερνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or7raul7 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 πραγματικα ειναι λες και ειναι σχεδιασμενο για γυναικες. αλλα κατα τη γνωμη μου μια πολυ καλη λυση για το κοστος στου. Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 και για εναν που δεν εχει πολλες απαιτησεις απο ενα κινητο..πιστευω το μεγαλο του ++ ειναι η μνημη.και με καμια αλλαγη καληματων ερχεται και σε ποιο αντρικο στυλ,που αυτο ειναι παντα υποκειμενικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Η αλλαγή πρόσοψης επιβάλλεται Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumspirospero28 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Το πηρα και εγω σημερα για την δικια μου η οποια μολις το ειδε τρελαθηκε(πρωτη φορα ετσι για κινητο αρα οτι προκειται περι γυναικειου κινητου επιβεβαιωθηκε πληρως :D :lol: ).Απο το λιγο που προλαβα να το δω προκειται για πολυ καλο κινητακι και ιδιως για την τιμη του προσφερει πολυ καλα χαρακτηριστικα.Θα συμφωνησω και με τον φιλο ταξιδιωτη οτι το πληκτρολογιο του ειναι λιγο "παλιομοδιτικο" σε σχεση με το ολο συνολο αλλα αν ξερεις για ποιο λογο το παιρνεις πιστευω οτι δεν θα απογοητευσει κανεναν. Παράθεση ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Η αλλαγή πρόσοψης επιβάλλεται Αν δεν κάνω λάθος έχει στο κουτί του 2 extra προσόψεις έτσι δεν είναι; Η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για ένα ποοοολύ πιο trendy κ700 με βελτιωμένα τα βασικά του ελαττώματα. Κάτι μου λέει ότι θα το πάρω, αφού το badget μου δεν μου επιτρέπει το w800 348 euro η τιμή του Γερμανού για αγορά cash Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Αν δεν κάνω λάθος έχει στο κουτί του 2 extra προσόψεις έτσι δεν είναι; Η άποψη μου είναι ότι πρόκειται για ένα ποοοολύ πιο trendy κ700 με βελτιωμένα τα βασικά του ελαττώματα. Κάτι μου λέει ότι θα το πάρω, αφού το badget μου δεν μου επιτρέπει το w800 348 euro η τιμή του Γερμανού για αγορά cashnai exei dio prosopseis mesa sto paketo.exei oloidia akoustika me to w800i einai san ena poio"ftoxo" w800i 330 exei sto plaisio. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumspirospero28 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Οχι παιδια μια προσοψη εχει για εμπρος και πισω η οποια ειναι λευκη Παράθεση ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RepsolXTR Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Απο τα ακουστικα αγουγονται δυνατα τα mp3 σε σχεση με το s700i?Δοκιμασε κανεις να βαλει δικα του ακουστικα 3.5mm να πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Το κινητό έχει την κλασική υποδοχή που είχαν όλα τα Ericsson και SΕ για τον φορτιστή ή την καινούρια που είδαμε στο Κ750i; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Το κινητό έχει την κλασική υποδοχή που είχαν όλα τα Ericsson και SΕ για τον φορτιστή ή την καινούρια που είδαμε στο Κ750i; Έχει την καινούρια των k750i/w800i η οποία μάλιστα προστατεύεται και με κάλυμμα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RepsolXTR Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 to paketo exei kalwdio syndeshs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coletsos Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Times? To eida nomizw se diafhmish ths TIM alla den to vriskw sto internet sto site ths. Mexri ths 15 Noemvrh pou lhgei to symvolaio moy,8a exei er8ei sth Vodafone??? :) exei erthei HDH sti vodafone to phre fili mou me synfesi 4hours 176euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Καλημέρα σε όλους. Αγορασα πριν μια εβδομάδα το W550i. προσπάθησα μα κάνω master reset στο κινητό και στην επανεκκίνηση εμεινε σε μια άσπρη οθόνη και απο τότε δεν ανοίγει. Ότι κι αν κάνω μένει σε αυτή την άσπρη οθόνη. Ξέρει κανείς αν μπορώ να ξαναπεράσω firmware στο κινητό με το καλώδιο σύνδεσης του πακέτου? Κι αν γίνεται που μπορώ να βρω το firmware και με ποιό πρόγραμμα το περνάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 αληθεια παιδια εχει προσεξει κανεις σας οταν κανεις γρηγορη πλοηγηση στο μενου ενα τρεμοπαιγμα που κανουν τα εικονιδια στην οθονη? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Καλημέρα σε όλους. Αγορασα πριν μια εβδομάδα το W550i. προσπάθησα μα κάνω master reset στο κινητό και στην επανεκκίνηση εμεινε σε μια άσπρη οθόνη και απο τότε δεν ανοίγει. Ότι κι αν κάνω μένει σε αυτή την άσπρη οθόνη. Ξέρει κανείς αν μπορώ να ξαναπεράσω firmware στο κινητό με το καλώδιο σύνδεσης του πακέτου? Κι αν γίνεται που μπορώ να βρω το firmware και με ποιό πρόγραμμα το περνάω? με το καλωδιο συνδεσης ξερω οτι δεν γινεται αναβαθμιση,πρεπει με ειδικη βαση συγχρονισμου να την κανεις,και απο τι ξερω δεν εχει βγει ακομη νεα version! γι αυτο πηγαινε σε ενα sonyericsson service center και αφησε'το να στο φτιαξουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 to paketo exei kalwdio syndeshs? καλώδιο σύνδεσης USB, φορτιστή και ακουστικά + μία ή δύο προσόψεις τελικά ;;;;;; Παράθεση Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlotos2 Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Η απάντηση της κλήσης γίνεται χωρίς να ανοίξεις το πληκτρολόγιο ή πρέπει να το ανόιξεις ; και το ρωτάω αυτό γιατί, το επάνω μέρος όταν είναι κλειστό (η κεραία δηλ.) όταν είναι ανοιχτό είναι κάτω.Το μικρόφωνο που είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts