nucleogenesis Δημ. July 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Δηλαδη εσυ έχεις αγοράσει κάτι απο το e-shop της Cosmote? Εμενα μου φαίνεται πολύ μούφα. Τουλάχιστον η Vodafone είναι αξιοπιστή (Δεν είχε εμπλακεί το όνομα της και σε υποκλοπές εν αγνοία της όπως οι άλλες εταιρίες):X Απ'το eshop της vodafone, αλλά τι σχέση έχει αν εχω αγοράσει εγώ ή όχι? Δεν σε καταλαβαίνω. Αν δεν σε ενδιαφέρει η υπηρεσία ας μην την χρησιμοποιήσεις, αλλά επειδή για εσένα είναι άχρηστη αυτό δεν σημαίνει οτι άλλοι δεν την θέλουν:p Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutas Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ΣΩΣΤΟ..ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ...ΧΕΧΕ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 μειονεκτει στον μεταφερομενο χρονο ομιλιας. δεν ειναι αναγκη να χρεωθει ο πελατης με 0,25 στο 1260 για να πει οτι θελει μεταφορα του χρονου του. ΑΠΛΑ,να γινεται μεσα απο τα καταστηματα,οπως γινοταν και πριν! καλα αυτα δεν τα βλεπετε? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 μειονεκτει στον μεταφερομενο χρονο ομιλιας. δεν ειναι αναγκη να χρεωθει ο πελατης με 0,25 στο 1260 για να πει οτι θελει μεταφορα του χρονου του. ΑΠΛΑ,να γινεται μεσα απο τα καταστηματα,οπως γινοταν και πριν! καλα αυτα δεν τα βλεπετε? kleftes tha ginoyn!!!!!!:lol: Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 το ηλεκτρονικο καταστημα θα ηταν ευπροσδεκτο για να συγκρινουμε τις τιμες ολων των εταιριων.ευκολα και γρηγορα. προσωπικα παντα κοιταω τιμες στο internet πριν παω σε καταστημα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactive8765487654 Δημ. September 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2008 και εγω σε μια καρτα εχω -6€.......... Καλά! Εγώ μια φορά που μπήκα στο Internet με το PC μου και modem το Wind κινητό μου, οι μονάδες πήγαν σε: -26,90Ε :lol::lol::lol: Επειδή είχα κάνει τη βλακεία να βάλω ως apn το gint.b-online.gr :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 τωρα ειναι πολυ ευκολο.... μειoνεκτει σε mobile internet! οπως και οι αλλες δυο... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Μπορουν να βαλουν TWIN SIM στα καρτοκινητα? τοτε θα τους παραδεχτω κι αν ειναι δυνατον χωρις χρεωση οπως η κοσμοτε,αυτες οι λαμογιες πρεπει να κοπουν απο voda-wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Αυτό που πιστεύω εγώ ότι είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα στη Wind είναι η επιλογή του προσωπικού της... Έχω ταλαιπωρηθεί αφάνταστα, τόσο εγώ όσο και πολλοί γνωστοί μου, από την ασχετοσύνη των υπαλλήλων της τόσο στο κατάστημα της περιοχής μου όσο και από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών! Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Πρώτα από όλα η πολύ μικρή χωρητικότητα του δικτύου της, απλά απαράδεκτο! Επίσης η ποιότητα σήματος, η εξυπηρέτηση πελατών όχι μόνο στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση αλλά και από τα καταστήματα και επίσης έχει τις μικροτερες επιδοτήσεις από όλες τις εταιρίες. Αυτά πιστέυω είναι τα βασικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Αυτό που πιστεύω εγώ ότι είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα στη Wind είναι η επιλογή του προσωπικού της... Έχω ταλαιπωρηθεί αφάνταστα, τόσο εγώ όσο και πολλοί γνωστοί μου, από την ασχετοσύνη των υπαλλήλων της τόσο στο κατάστημα της περιοχής μου όσο και από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών! Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το προσωπικό της Wind στην Κέρκυρα γιατί είναι και φιλική μαζί μου και με βοηθούν σε ότι πρόβλημα και άν έχω σε σχέση με ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟ στη Κέρκυρα όπου τo προσωπικό βαριέτε αφάνταστα μέχρι και να μιλήσει και είναι ψυχροί με τον οποιοδήποτε πελάτη.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 κάλυψη θεωρώ πως έχει καλή αλλά πλέον έχει κλονιστεί η αξιοπιστία της,που για εμένα είναι το σημαντικότερο! Ας μείνει με την πελατεία που θέλει,εγώ όμως δεν είμαι ένας από αυτούς. Νιώθω πως έχω έναν Αλογοσκούφη πλέον στο κινητό μου:lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 κάλυψη θεωρώ πως έχει καλή αλλά πλέον έχει κλονιστεί η αξιοπιστία της,που για εμένα είναι το σημαντικότερο! Ας μείνει με την πελατεία που θέλει,εγώ όμως δεν είμαι ένας από αυτούς. Νιώθω πως έχω έναν Αλογοσκούφη πλέον στο κινητό μου:lol: Φαντάζομαι πολλοί θα νιώθουν έτσι! :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 οντως ασπαζεται την πολιτικη της vodafone εαν αυξησει και αλλο τις χρεωσεις παμε για αλλα! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 και οι δυο εταιριες εχουν χειροτερη καλυψη απο κοσμοτε αλλα ειναι ακριβοτερες,τωρα πως γινεται αυτο,κανεις δε ξερει,τουλαχιστον η wind εκανε καποιες προσπαθειες με τη δεσμευση τιμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Αυτό με την κάλυψη της Cosmote είναι καραμελίτσα που έχω βαρεθεί. Πριν απο 5+ χρόνια ναι, αλλά όχι πλέον. Όλες οι εταιρείες έχουν τις τρύπες τους. Εκεί που πιάνει η Wind μπορεί να μην πιάνει η Cosmote και ανάλογα παίζουν όλοι οι συνδιασμοί. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Koίτα... Στην συντριπτική πλειοψηφία η COTE έχει καλύτερο σήμα, νομίζω είναι γεγονός. Όπως βέβαια γεγονός είναι πως όλοι έχουν τις τρύπες τους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 σε ορισμενα σημεια αλλες πιανουν καλυτερα και αλλες οχι. και υπαρχουν περιοχες που εχουν κενα ολες τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Στην εξυπηρέτηση πελατών. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 poli kathisterisi sto internet se 2G...mia ora kani giana aniksi 1 mobile sites i kapies fores den anigi katholou... i ales dio eteriest katholou den kolane sto internet mono i wind den ksero gt:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Τις τελευταίες μέρες υστερεί επίσης σε χωρητικότητα δικτύου αφού πολλές φορές σε συγκεκριμένες περιοχές είναι αδύνατον να τηλεφωνήσω ή να μου τηλεφωνήσουν, το μόνο που περνά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τα SMS. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Στην εξυπηρέτηση πελατών. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη! Σωστός!!!:D. Να φανταστείς δεν έχουν ακόμα ενημέρωση για την διακοπή του απεριόριστου wap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Σωστός!!!:D. Να φανταστείς δεν έχουν ακόμα ενημέρωση για την διακοπή του απεριόριστου wap. i pelates tous p xrisimopiousan to pio ikonomiko internet tha plirosoun mono me 1 logarismo an den tous enimerosi:cry::cry:.. sto telos kai afti tha figoun apo ti wind.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Στην εξυπηρέτηση πελατών. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη! Εμένα πάλι το cc της Wind με εξυπηρετεί πιο πολύ απο την Cosmote γιατί και δεν περιμένω πάνω απο 5 λεπτά όπως στην Cosmote και μου λύνουν όλες μου τις απορίες (μερικές φορές δεν μου τις λύνουν και πρέπει να περνάω απο κατάστημα Wind αλλά δεν με πειράζει).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Εγώ πιστεύω ότι η wind θα γίνει ΜΟΝΟ καρτοκινητή! Εγώ κάθομαι λόγο γνωστού ακόμη γιατί τα πράγματα έχουν γίνει τραγικά με το δίκτυο. Βαρέθηκα να έρχονται μηνύματα και να παίρνω εγώ τηλέφωνο τους πελάτες. Τραγική χωρητικότητα δικτύου ποια και σε πόλη όπως τα Ιωάννινα! + το κόψιμο του wind plus έτσι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts