manwlis77 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Τζαμί έχει βάλει κάποιος ? Εγώ έχω ακόμα την μεμβράνη που είχε Αλλά ψαχνομαι να είμαι έτοιμος μόλις χαλάσει !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Τζαμί έχει βάλει κάποιος ? Εγώ έχω ακόμα την μεμβράνη που είχε Αλλά ψαχνομαι να είμαι έτοιμος μόλις χαλάσει !! Ποια θήκη έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Nillkin nature σε γκρυ διάφανο !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Nillkin nature σε γκρυ διάφανο !! Τότε κοίτα για Nillkin tempered glass από Banggood, εφόσον δεν το βιάζεσαι κιόλας. PDM καλύτερα για να σου έρθουν σε 2-3 βδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 καλημερα παιδια απο θηκες τι εχετε?Εγω εχω την Ringke Fusion X Back Cover Camo.Πολυ δυνατη! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Έχει βάλει κανείς το accubattery? Μου δείχνει 94% τη μπαταρία στα 4424mha, υπερβολική αστοχία, θα την περίμενα στα 4550 τουλάχιστον. Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 καλημερα παιδια απο θηκες τι εχετε?Εγω εχω την Ringke Fusion X Back Cover Camo.Πολυ δυνατη!Εγώ πήρα την Ringke Fusion-X Space Blue. Κάνει το κινητό αρκετά ογκοδη και βαρυ αλλά πιστεύω το προστατεύει αρκετά! Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 spigen rugged armor από θήκη και κάθεται πολύ καλά. τζαμάκι έχω πάρει της ibywind από amazon, αλλά δεν έχω προλάβει να το περάσω ακόμη και είμαι με την μαμά ζελατίνα. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Ξέρει κανένας γτ όταν με.καλουν φαίνονται όλοι ως και να καλούν από απόκρυψη;;;;;;;;; Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Ξέρει κανένας γτ όταν με.καλουν φαίνονται όλοι ως και να καλούν από απόκρυψη;;;;;;;;; Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Έχει αναλυθεί εκτενώς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φτιάξει αν απενεργοποιήσεις το wifi-calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Οκ Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 (edited) Δε δούλεψε Έκλεισα το wificall Συνεχίζει το πρόβλημα Εμφaνιζονται όλοι ως "Άγνωστο" Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 9, 2020 by XP130TD εκτός Ο.Π.Χ. Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 κλείσε και το Vo-Lte και δοκίμασε πάλι Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Το έκανα Με cosmote κανένα πρόβλημα Με τη Vodafone υπάρχει το θέμα Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 (edited) Το έκανα Με cosmote κανένα πρόβλημα Με τη Vodafone υπάρχει το θέμα Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ με volte off με Vodafone έφτιαξε πάντως goodwill stores houston Edited September 9, 2020 by vazos Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Το έκανα Με cosmote κανένα πρόβλημα Με τη Vodafone υπάρχει το θέμα Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχει και το Α3 με την vodafone, τώρα η εταιρεία φταίει το κινητό δεν έχω καταλάβει. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 (edited) Το έκανα Με cosmote κανένα πρόβλημα Με τη Vodafone υπάρχει το θέμα Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ιδιο πρόβλημα είχα κι εγώ και ζήτησα από Vodafone να γίνει απενεργοποίηση από τον λογαριασμό μου γιατί ήταν ανοιχτό και πλέον έχει λυθεί!! :) Μου είπε ότι το γνωρίζουν το πρόβλημα! Δες τι μου είπε το παιδί: Εμεις δινουμε την εντολη στην συσκευη σας να μπορει να λειτουργησει με δικτυο 4g η με wifi calling απο εκει και επειτα ο συνδρομητης πρεπει χειροκινητα απο την συσκευη του να ενεργοποιησει και τα 2. Σε περίπτωση που το wifi calling είναι ενεργό υπάρχει πιθανότητα να λαμβνανεις κλήσεις με αποκρυψη Edited September 9, 2020 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Μονο η συσκευη δεν φταιει...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Η συσκευή φταιει Σε συσκευη Samsung με τηv ιδια sim δεν είχα θέματα Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Η συσκευή φταιει Σε συσκευη Samsung με τηv ιδια sim δεν είχα θέματα Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κοιτα να δεις τωρα......σε s10 κανει τα ιδια σε εμενα.....μαμω τη βοντα.....:mad: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Τελικα οσοι μιλησουμε με voda τι να ζητησουμε; Να απενεργοποιηθει το volte? To wifi calling? Η και τα δυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Τελικα οσοι μιλησουμε με voda τι να ζητησουμε; Να απενεργοποιηθει το volte? To wifi calling? Η και τα δυο; Βγάζοντας off το volte μόνος σου όπως έδειξα πιο πάνω στο μενού της sim Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Εμένα δεν δείχνει ενεργό το volte Έχω και εγώ το προβλημα Πέρασα την ελληνική ρομ για τον miui dialer Είχα το ίδιο θέμα και σε note 9 pro Νόμιζα τότε ότι ήταν πρόβλημα του google dialer . Τότε είχα κάνει εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής . Σήμερα το έκανα αλλά δεν πέτυχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Τελικα οσοι μιλησουμε με voda τι να ζητησουμε; Να απενεργοποιηθει το volte? To wifi calling? Η και τα δυο; Ναι και τα δύο! :) ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγάζοντας off το volte μόνος σου όπως έδειξα πιο πάνω στο μενού της sim Εμένα στην σιμ της βονταφον δεν μου έχει την επιλογή που δείχνεις για VoLte παρά μόνο για VoWiFi, ενώ στης κοσμοτε τα έχει και τα 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Και εγώ μόνο wifi call δείχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts