xxlakis7 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εγώ λέω πάλι πως έχουμε βρει τη μασκότ του φόρουμ...... Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) iq ραδικιού..:dizzy: δοκίμασε και αυτά αμα θες +1 :D:p Μα δε φτάνει που τα περισσότερα γίνονται επίτηδες ή μάλλον από........ περιέργεια, αλλά μπαίνει μετά και στο φόρουμ να ρωτήσει τι να κάνει για να τα σώσει!! Τέλος πάντων, αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, πολύ βγήκαμε off topic....... Edited June 23, 2016 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Προχωράμε να μάθουμε περισσότερα για την συσκευή! Edited June 23, 2016 by jmarousakis Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 iq ραδικιού..:dizzy: δοκίμασε και αυτά αμα θες Ειπαμε ως το νερο οκ αλλα οχι και παρακατω :) και τωρα που μιλαμε ακομα δουλευει ειναι ζωντανο :D Αληθεια ομως αυτοι που τα κανουν και τα βαλουν βιντεο στο youtube δεν τους νοιαζει τα λεφτα που δινουν ; Αν ηταν ενα S7 οκ να το κανω και μετα αν μ εκανε προβλεμ θα το επαιρνα πισω και θα μ το αντικαταστιζαν αλλα η εγγυηση για μενα προσωπικα δεν περιεχει κατι το wow που θα πρεπε να την ειχα λογισμικο ξερω να επαναφερω σε download mode που για να σ το κανουν αυτο θα θελουν και 200ευρω. Αρα τι ειναι αυτο που σου λεει ο κατασκευαστης μην το βαλεις στο νερο γιατι βγαινει εκτος μετα το λειτουργικο το λογισμικο του μονο ; Σιγα το δυσκολο και ενας απλος χρηστης το κανει μονος του. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Ειπαμε ως το νερο οκ αλλα οχι και παρακατω :) και τωρα που μιλαμε ακομα δουλευει ειναι ζωντανο :D Αληθεια ομως αυτοι που τα κανουν και τα βαλουν βιντεο στο youtube δεν τους νοιαζει τα λεφτα που δινουν ; Αν ηταν ενα S7 οκ να το κανω και μετα αν μ εκανε προβλεμ θα το επαιρνα πισω και θα μ το αντικαταστιζαν αλλα η εγγυηση για μενα προσωπικα δεν περιεχει κατι το wow που θα πρεπε να την ειχα λογισμικο ξερω να επαναφερω σε download mode που για να σ το κανουν αυτο θα θελουν και 200ευρω. Αρα τι ειναι αυτο που σου λεει ο κατασκευαστης μην το βαλεις στο νερο γιατι βγαινει εκτος μετα το λειτουργικο το λογισμικο του μονο ; Σιγα το δυσκολο και ενας απλος χρηστης το κανει μονος Edited June 23, 2016 by akizaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ειπαμε ως το νερο οκ αλλα οχι και παρακατω :) και τωρα που μιλαμε ακομα δουλευει ειναι ζωντανο :D Αληθεια ομως αυτοι που τα κανουν και τα βαλουν βιντεο στο youtube δεν τους νοιαζει τα λεφτα που δινουν ; Αν ηταν ενα S7 οκ να το κανω και μετα αν μ εκανε προβλεμ θα το επαιρνα πισω και θα μ το αντικαταστιζαν αλλα η εγγυηση για μενα προσωπικα δεν περιεχει κατι το wow που θα πρεπε να την ειχα λογισμικο ξερω να επαναφερω σε download mode που για να σ το κανουν αυτο θα θελουν και 200ευρω. Αρα τι ειναι αυτο που σου λεει ο κατασκευαστης μην το βαλεις στο νερο γιατι βγαινει εκτος μετα το λειτουργικο το λογισμικο του μονο ; Σιγα το δυσκολο και ενας απλος χρηστης το κανει μονος του. Εσύ που τα λυπάσαι τα λεφτά σου γιατί το έβαλες στο νερό δηλαδή;;; Στην τελική αυτοί είτε έχουν το ίδιο μυαλό με εσένα είτε απλά βγάζουν λεφτά με τα Click... Χώρια ότι αν το βάζεις στο νερό δεν παθαίνει τίποτα το λογισμικό. Το hw παθαίνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εσύ που τα λυπάσαι τα λεφτά σου γιατί το έβαλες στο νερό δηλαδή;;; Στην τελική αυτοί είτε έχουν το ίδιο μυαλό με εσένα είτε απλά βγάζουν λεφτά με τα Click... Χώρια ότι αν το βάζεις στο νερό δεν παθαίνει τίποτα το λογισμικό. Το hw παθαίνει.... Εχεις δικαιο φιλε μου :) Δεν θα ξανα βαλω κινητο που δεν ειναι αδιαβροχο ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ απο κατω στο νερο. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εχεις δικαιο φιλε μου :) Δεν θα ξανα βαλω κινητο που δεν ειναι αδιαβροχο ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ απο κατω στο νερο. Εγώ πάλι νομίζω ότι καλά έκανες, για να μαθαίνουμε και τις αντοχές που έχει κάθε μια συσκευή. Πχ, το συγκεκριμένο τηλέφωνο, δεν πλασάρετε σαν αδιάβροχο, παρόλα αυτά επέζησε. Έστω και προσωρινά, αλλά έτσι και αλλιώς, όλοι μας προσωρινά επιβιώνουμε…. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εγώ πάλι νομίζω ότι καλά έκανες, για να μαθαίνουμε και τις αντοχές που έχει κάθε μια συσκευή. Πχ, το συγκεκριμένο τηλέφωνο, δεν πλασάρετε σαν αδιάβροχο, παρόλα αυτά επέζησε. Έστω και προσωρινά, αλλά έτσι και αλλιώς, όλοι μας προσωρινά επιβιώνουμε…. Ναι φιλε μου φυσικα αλλα αποκλειεται να βαζουν κατι ειδικα πραγματα αυτοι πανω αδιαφανες και να τα ριχνουν στο νερο αυτο σκεφτομαι αλλα δεν παιζει αυτο το σεναριο. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Λαθος ποστ! Edited June 23, 2016 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Παιδιά σορρυ που θα το πω αλλά πέθανα στο γέλιο!!!! Κυριολεκτικά έκλαψα!!!!:lol::lol: Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανασυναντήσει!!!:shock: PS: Αν κρίνουν οι διαχειριστές οτι πρέπει να σβηστεί το ποστ ας το σβήσουν αλλά ήταν αδύνατον να κρατηθω! PS2: Έχει δίκιο ο Αϊνστάιν τελικά! Edited June 23, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Wrong post... Στάλθηκε από το Galaxy μου. Edited June 23, 2016 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Παιδιά σορρυ που θα το πω αλλά πέθανα στο γέλιο!!!! Κυριολεκτικά έκλαψα!!!!:lol::lol: Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανασυναντήσει!!!:shock: PS: Αν κρίνουν οι διαχειριστές οτι πρέπει να σβηστεί το ποστ ας το σβήσουν αλλά ήταν αδύνατον να κρατηθω! PS2: Έχει δίκιο ο Αϊνστάιν τελικά! Θα μπορούσε να μην σβηστεί τίποτα Edited June 23, 2016 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Εχεις δικαιο φιλε μου :) Δεν θα ξανα βαλω κινητο που δεν ειναι αδιαβροχο ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ απο κατω στο νερο. Ε αφου επεζησε ειναι σκυλι.. Δοκιμασε να κανεις το αλλο που κανουν στο youtube.. Πρωτα το πατανε με το αμαξι και μετα δοκιμαζουν πως αποδιδει ως μπαλακι του baseball.. Μην του βαλεις φωτια μονο και κλαις τα λεφτα σου.. Υ.Γ.: Ααα ρε Αινσταιν μεγαλη κουβεντα ειπες.. ΥΓ2: Ψαχνω ΤΩΡΑ για δουλεια στην Κυπρο.. Μαλλον παιζουν καλοι μισθοι.. ΥΓ3: Edited.. Αν και ερχεται το ban :( Edited June 23, 2016 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) ΥΓ3: Mods Αν τα σβησετε ολα αυτα θα ειστε τουλαχιστον ξενερωτοι.. Ζουμε μεγαααλες στιγμές καθημερινης τρελας Έστω να μεταφερθουν σε μια ξεχωριστή ενοτητα. Edited June 23, 2016 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkas Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλημερα σε ολους.Καινουργιος στο myphone. Ημουν κατοχος Note4 και σε λιγο βγαινει επιδοτηση για καινουργιο κινητο και δεν ξερω τι να παρω. Η τιμη επιδοτησης θα ειναι κοντα στα 800€. Τι προτεινετε huauwei - Lg η note7? Παράθεση OnePlus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλημερα σε ολους.Καινουργιος στο myphone. Ημουν κατοχος Note4 και σε λιγο βγαινει επιδοτηση για καινουργιο κινητο και δεν ξερω τι να παρω. Η τιμη επιδοτησης θα ειναι κοντα στα 800€. Τι προτεινετε huauwei - Lg η note7? Καλημέρα και σε σένα. Ποιο Huawei; Ποιο ΝΟΤΕ 7;; ; ; Δεν διάβασες τι γίνεται με τις ανακλησεις παγκοσμίως; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Καλημερα σε ολους.Καινουργιος στο myphone. Ημουν κατοχος Note4 και σε λιγο βγαινει επιδοτηση για καινουργιο κινητο και δεν ξερω τι να παρω. Η τιμη επιδοτησης θα ειναι κοντα στα 800€. Τι προτεινετε huauwei - Lg η note7? Εδώ είναι μόνο για το v10 σε λάθος νήμα ρωτάς. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkas Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Εδώ είναι μόνο για το v10 σε λάθος νήμα ρωτάς. Ποιο ειναι το σωστο νημα? Παράθεση OnePlus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Ποιο ειναι το σωστο νημα? Εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 , θα ανοίξεις ένα καινούργιο θέμα με τις επιλογές που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkas Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 , θα ανοίξεις ένα καινούργιο θέμα με τις επιλογές που έχεις. Ευχαριστω. Παράθεση OnePlus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fragid Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Η απίστευτη ιστορία μου με την LG έχει ως εξής: Το LG G2 smartphone που είχα περίπου 2 χρόνια ξαφνικά παρουσίασε πρόβλημα μη ανταπόκρισης της οθόνης. Βέβαια δεν ήταν και τόσο ξαφνικό μιας και από την αρχή η απόκριση οθόνης δεν ήταν τέλεια, όμως το παρέβλεψα καθώς θα έπρεπε να το στείλω Αθήνα για service (είμαι από Θεσσαλονίκη). Στέλνω το κινητό για service μέσω εγγύησης αρχές Ιουλίου. Μερικές μέρες μετά μου έρχεται πίσω ένα άλλο κινητό LG G4! Από ότι αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν το κινητό κάποιου άλλου, είχαν κάνει λάθος και το δικό μου το είχαν στείλει στον άλλο. Εγώ από μόνη μου ενημέρωσα ότι το κινητό δεν είναι το δικό μου, από ευσυνειδησία και υποψία ότι κάποιος άλλος μπορεί να το ψάχνει (αν και το κινητό ήταν καλύτερο από το δικό μου και μια χαρά θα με βόλευε). Αντί λοιπόν να αναγνωρίσουν την καλή μου πρόθεση και να απολογηθούν για το λάθος, μου είπαν κοφτά πότε θα έρθει άνθρωπος να το παραλάβει. Εν πάσει περιπτώσει, το δίνω πίσω και κάποιες μέρες αργότερα έρχεται το δικό μου κινητό. Δυστυχώς όμως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Γιατί το κινητό μου τώρα είχε κάποιο άλλο πρόβλημα (που δεν είχε πριν)! Δεν έμπαινε στο ίντερνετ. Που σημαίνει ότι κάποιος το χάλασε στο service και εκτός από αυτό δεν διαπιστώθηκε η βλάβη έγκαιρα πριν μου το στείλουν!! Τους ξαναπαίρνω τηλέφωνο, μου λένε για να μην το ξαναστέλνεις για service πήγαινέ το σε ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το πάω, μου λένε ότι πρέπει να το στείλουν Αθήνα. Μια τρύπα στο νερό δηλαδή. Στέλνεται ξανά Αθήνα λοιπόν για service 2η φορά. Αυτό έγινε αρχές Αυγούστου. Είχα δηλαδή 1 μήνα ήδη χωρίς κινητό. Από τότε μέχρι σήμερα, τέλη Σεπτεμβρίου δεν έχω παραλάβει κινητό και στην κατάσταση της procordia γράφει Waiting spare part. Έχω επικοινωνήσει και μαζί τους και λένε ότι δεν έχουν ενημέρωση για το χρόνο στον οποίο θα έρθει το ανταλλακτικό. Έχω υποστεί τεράστια ταλαιπωρία κοντεύω 3 μήνες χωρίς κινητό, έχοντας καθόλου ενημέρωση για το πότε θα το παραλάβω. Και χωρίς καμία απολογία για όλα αυτά από την LG και πάντα με υφάκι στο τηλέφωνο. Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν θα ήταν να μου στείλουν ένα καινούργιο κινητό. Ακόμα και να το παραλάβω πλέον έχω τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο θα είναι εντάξει. Οι χειρότερες εντυπώσεις, πραγματικά. Δεν ξανααγοράζω τίποτα από LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinamav Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Καλησπερα! εχω ενα LG Nexus 4 εδω και 3 χρονια. Γενικα ειμαι ευχαριστημενη. Εδω και καιρο η μπαταρια τα εχει παιξει..Μιλαμε οτι μεσος ορος αντοχης ειναι 5-7 ωρες χωρις πολλη χρηση...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αξιζει να αλλαξω μπαταρια ή καλυτερα να παρω αλλο κινητο? Γενικα δεν ηθελα να δωσω λεφτα τωρα για αλλη συσκευη. Η αλλαγη μπαταριας κοστιζει 40 ευρω. Αλλα αν ειναι σε μερικους μηνες να ψαχνομαι παλι καλυτερα να το κανω απο τωρα... Ευχαριστω πολυ, Ντινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Πρώην κάτοχος της συσκευής (την έχω δώσει σε συγγενικο πρόσωπο) η οποία κλείνει τον άλλο μήνα 4 χρόνια ζωής και δουλεύει ακόμα βάζοντας κάτω αρκετές καινούριες συσκευές! Αν δεν κάνεις βαριά χρήση και σε καλύπτουν τα χαρακτηριστικά της και δεν έχεις τα χρήμα για αλλαγή συσκευής θα σου πρότεινα να αλλάξεις μπαταρία και να το κρατήσεις με κλειστά μάτια. Όταν λες 40€ εννοείς σε μαγαζί; Προσωπικά την είχα αλλάξει μόνος (κόστος γύρω στα 15-17€) και κάνοντας και επαναφορά μετά την αντικατάσταση της το κινητό πετάει. Στάλθηκε από RN3 Pro Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 αν οντως εισαι ικανοποιημενη απ την συσκευη, δεν υπαρχει λογος να παρεις νεα! με μια αλλαγη μπαταριας εισαι οκ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts