teo90 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Πρασινίζει και σε σας το γκρι σε χαμηλή φωτεινότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Εμένα χθες, το ζορισα το κινητό, και μου έβγαλε μήνυμα υπερθέρμανση,, πρώτη φορά μου συμβαίνει σε κινητό, αλλά το πίεσα μέσα στην ζέστη . ( Τheo Αν σου πρασινίζει, και έχει εγγύηση, επιστροφή και αντικατάσταση συσκευή. ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo90 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Και εμένα μου έβγαλε το μήνυμα για υπερθέρμανση σήμερα ενώ δεν το χρησιμοποιούσα απλά ήταν σε ζεστό σημείο. Η οθόνη είναι κάπως έτσι σε χαμηλή φωτεινότητα (από κοντά είναι πιο πράσινη), τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 https://play.google.com/store/apps/details?id=nu.lower.brightness Έλεγξε με την εφαρμογή, ή , παρόμοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo90 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, μου απάντησαν απ' την oneplus. Νομίζω πως έστρωσε τώρα, επισυνάπτω την επίλυση τους για όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα: We request you to perform the below steps to resolve the issue 1) Open Settings > Search for 'DC dimming' and enable this option. 2) Check if this is only during low brightness scenarios. 3) If this happens only during 120Hz display mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Έχω προσέξει, όταν το έχω στο τσαντάκι, πάλι ζεσταίνεται. Πριν μέρες, έκλεινα εγώ τα data, να μην δουλεύει,, νομίζω ότι αυτό το ζεσταίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. August 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2021 Καλημέρα Μήπως έχετε δοκιμάσει κάποια μεμβράνη για το ONEPLUS 8 PRO που είναι καλή και θα την προτείνατε ? Σε αυτή που έχει από τη μάνα του μου έχει κάνει κάποια σημάδια και φουσκαλίτσες και θέλω να την αντικαταστήσω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, μου απάντησαν απ' την oneplus. Νομίζω πως έστρωσε τώρα, επισυνάπτω την επίλυση τους για όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα: We request you to perform the below steps to resolve the issue 1) Open Settings > Search for 'DC dimming' and enable this option. 2) Check if this is only during low brightness scenarios. 3) If this happens only during 120Hz display mode. μπραβο για την αναρτηση σου ! το Dc dimming εκανε δουλεια .. το πρασινισμα εγινε σχετικα μαυρο στις εφαρμογες που το παθαιναν Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 και μία νυχτερινή.. Βασικα ειναι θολή. Ενδεχομένος να σου κουνήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. August 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2021 [/color]Έκανα Νορμανδία Βρυξέλλες σε μια μέρα οδηγώντας τι χέρια να χω χαχα Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iounios68 Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 χαιρετω την παρεα. Μια ερωτηση.Σκεφτομαι να αγορασω το oneplus 8. Dialer εχει της Goggle αν δεν κανω λαθος. Αλλαζει με το δικο του? Εννοω της εταιριας.Εχω δει καποιοι πως κατεβαζουν το app της εταιριας και ειναι οκ. Μια βοηθεια σ αυτο. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 To 8 έχει oxygen dialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 https://www.xda-developers.com/oxygenos-11-0-8-8-rolling-out-oneplus-8-series/ Περιμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Καλημέρα Μήπως έχετε δοκιμάσει κάποια μεμβράνη για το ONEPLUS 8 PRO που είναι καλή και θα την προτείνατε ? Σε αυτή που έχει από τη μάνα του μου έχει κάνει κάποια σημάδια και φουσκαλίτσες και θέλω να την αντικαταστήσω Ευχαριστώ https://www.amazon.de/gp/product/B087M6HBRV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 Αυτή φίλε μου είναι άριστη κ μερικά ελαφρά βαθουλωματα που μπορεί να κάνει τα διορθώνει μόνη της.. ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.xda-developers.com/oxygenos-11-0-8-8-rolling-out-oneplus-8-series/ Περιμένουμε. Με oxygen updater την φοράω από το πρωί.. στο pro Βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 https://forum.xda-developers.com/t/oneplus-8-pro-rom-ota-oxygen-os-repo-of-oxygen-os-builds.4084315/ https://www.oneplus.com/gr/support/softwareupgrade/details?code=PM1587123976090 Ούτε το XDA, official site την ανέβασαν, τουλάχιστον τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. August 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2021 https://forum.xda-developers.com/t/oneplus-8-pro-rom-ota-oxygen-os-repo-of-oxygen-os-builds.4084315/ https://www.oneplus.com/gr/support/softwareupgrade/details?code=PM1587123976090 Ούτε το XDA, official site την ανέβασαν, τουλάχιστον τώρα. [ATTACH]67990[/ATTACH] Καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. August 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2021 Καλως μας ηρθες 11.0.8.8 😄 Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmagandr Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Καλημέρα στο φόρουμ! Έχει διαπιστώσει κανείς προβλήματα στη σύνδεση με bluetooth; Αυτά που διαπίστωσα εγώ σε 5 διαφορετικές συσκευές (ηχεία, ακουστικά): 1. Δεν γίνεται πάντα αυτόματη σύνδεση 2. Αν γίνει, ο ήχος ακούγεται από το τηλέφωνο και όχι από τη συνδεδεμένη συσκευή 3. Μετά τη 2η - 3η προσπάθεια εν τέλει ο ήχος ακούγεται από τη συνδεδεμένη συσκευή. Δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα στη σύνδεση με το bluetooth του αυτοκινήτου. Μίλησα στο chat της OnePlus 3 φορές: - Την 1η μου είπαν απλά να πάω στο service center και όταν ρώτησα πού είναι στη Θεσσαλονικη ή έστω στην Ελλάδα, μου απάντησαν ότι αυτή η πληροφορία είναι εμπιστευτική και δεν μπορούν να μου πουν. - Τη 2η φορά μου είπαν ότι είναι πρόβλημα το οποίο το γνωρίζουν και το έχουν αναφέρει και άλλοι και θα βγάλουν κάποια στιγμή update που θα το διορθώνει. Έκανα την πρόσφατη αναβάθιμση αλλά το πρόβλημα παραμένει. - Την 3η φορά μου είπαν να κατεβάσω κάτι αρχεία και να τους δώσω remote access στο pc μου για να κάνουν εγκατάσταση και φυσικά τους είπα ότι αυτό που ζητάνε δεν μπορεί να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 54 minutes ago, kmagandr said: Καλημέρα στο φόρουμ! Έχει διαπιστώσει κανείς προβλήματα στη σύνδεση με bluetooth; Αυτά που διαπίστωσα εγώ σε 5 διαφορετικές συσκευές (ηχεία, ακουστικά): 1. Δεν γίνεται πάντα αυτόματη σύνδεση 2. Αν γίνει, ο ήχος ακούγεται από το τηλέφωνο και όχι από τη συνδεδεμένη συσκευή 3. Μετά τη 2η - 3η προσπάθεια εν τέλει ο ήχος ακούγεται από τη συνδεδεμένη συσκευή. Δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα στη σύνδεση με το bluetooth του αυτοκινήτου. Μίλησα στο chat της OnePlus 3 φορές: - Την 1η μου είπαν απλά να πάω στο service center και όταν ρώτησα πού είναι στη Θεσσαλονικη ή έστω στην Ελλάδα, μου απάντησαν ότι αυτή η πληροφορία είναι εμπιστευτική και δεν μπορούν να μου πουν. - Τη 2η φορά μου είπαν ότι είναι πρόβλημα το οποίο το γνωρίζουν και το έχουν αναφέρει και άλλοι και θα βγάλουν κάποια στιγμή update που θα το διορθώνει. Έκανα την πρόσφατη αναβάθιμση αλλά το πρόβλημα παραμένει. - Την 3η φορά μου είπαν να κατεβάσω κάτι αρχεία και να τους δώσω remote access στο pc μου για να κάνουν εγκατάσταση και φυσικά τους είπα ότι αυτό που ζητάνε δεν μπορεί να γίνει. Έχω παρεμφερές πρόβλημα. Όταν έχω συνδεδεμένο συγχρόνως το smartwatch και το infotainment αυτοκινήτου, λαμβάνοντας ή κάνοντας κλήσεις ο ήχος πάει αυτόματα στο τηλέφωνο, πράγμα που δεν συνέβαινε μέχρι πρόσφατα. Παραδόξως αν δεν έχω συνδεδεμένο το ρολόι δουλεύουν όλα σωστά δηλαδή με ήχο κατευθείαν στο αυτοκίνητο. Υποψιάζομαι κάποιο bug του bluetooth. Όλα αυτά σε Oneplus 8t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 1 hour ago, stelik1989 said: Έχω παρεμφερές πρόβλημα. Όταν έχω συνδεδεμένο συγχρόνως το smartwatch και το infotainment αυτοκινήτου, λαμβάνοντας ή κάνοντας κλήσεις ο ήχος πάει αυτόματα στο τηλέφωνο, πράγμα που δεν συνέβαινε μέχρι πρόσφατα. Παραδόξως αν δεν έχω συνδεδεμένο το ρολόι δουλεύουν όλα σωστά δηλαδή με ήχο κατευθείαν στο αυτοκίνητο. Υποψιάζομαι κάποιο bug του bluetooth. Όλα αυτά σε Oneplus 8t Τα ίδια και σε μένα, σε Oneplus 8 με ρολόι Honor Magic watch 2 Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmagandr Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 7 hours ago, kwnana said: Τα ίδια και σε μένα, σε Oneplus 8 με ρολόι Honor Magic watch 2 Εγώ με 2 ρολόγια δεν έχω πρόβλημα. Μόνο με συσκευές ήχου. Τι να πω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanop Δημ. August 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2021 7 hours ago, kmagandr said: Εγώ με 2 ρολόγια δεν έχω πρόβλημα. Μόνο με συσκευές ήχου. Τι να πω... oneplus 8 με ρολοι huawei watch gt2 και ακουστικα oneplus bullets wireless Z το ιδιο ακριβως που περιγραφεται μπερδευεται ο ηχος αντι να χτυπαει το κινητο με μπαινει σε δονηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 Το απόγευμα έβγαλε παράθυρο, για ενημέρωση, και έγινε η ..8.8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. August 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2021 Ξέρουμε πως στο κομμάτι της κάμερας η OnePlus οσο και να το "παιδέψει" δεν θα μας ικανοποιήσει ποτέ σε μεγάλο ποσοστό, αλλά σίγουρα με την τελευταία της ναυαρχίδα έκανε μια αισθητή διαφορά έναντι των προηγούμενων μοντέλων, αλλά σαν ολοκληρωμένη συσκευή με το γνωστό brand θεωρώ το OP8 Pro, η οθόνη του, ο σχεδιασμός και η σταθερότητά του, πραγματικά μου άρεσαν τρομερά. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. August 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2021 Ξαναρώτησα εδώ αλλά την έφαγε την ανάρτηση μου η αναβάθμιση μάλλον, αξίζει η αγορα του 8 τώρα ρε παιδιά , καλή συσκευή βγήκε? Κάνα 300άρι κάνει καινούργιο τώρα. Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts