Jump to content

teo90

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by teo90

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, μου απάντησαν απ' την oneplus. Νομίζω πως έστρωσε τώρα, επισυνάπτω την επίλυση τους για όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα: We request you to perform the below steps to resolve the issue 1) Open Settings > Search for 'DC dimming' and enable this option. 2) Check if this is only during low brightness scenarios. 3) If this happens only during 120Hz display mode.
  2. Και εμένα μου έβγαλε το μήνυμα για υπερθέρμανση σήμερα ενώ δεν το χρησιμοποιούσα απλά ήταν σε ζεστό σημείο. Η οθόνη είναι κάπως έτσι σε χαμηλή φωτεινότητα (από κοντά είναι πιο πράσινη), τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις...
  3. Πρασινίζει και σε σας το γκρι σε χαμηλή φωτεινότητα?
  4. -Οι φωτογραφίες είναι μέτριες προς κακές όπως και να τις βγάλεις ούτε με gcam σώζεται η κατάσταση. -Ναι αλλάζει στις ρυθμίσεις
  5. Μέτρια πράγματα, το night mode είναι κάπως καλό.
  6. Εμένα πάντως μου ζήτησε την απόδειξη αγοράς.
  7. Καλησπέρα, παρέλαβα το κινητό σήμερα και έστειλα μήνυμα στην oneplus όσον αφορά την εγγύηση και μου είπαν ότι το δικό μου έχει 12 μήνες. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι EU?
  8. Απ ο,τι φαινεται στάθηκα άτυχος... 6.3.0.0G εχω. Περα απ το θεμα με τη υψηλη θερμοκρασια η οθονη στο πανω μερος εχει κατι σαν "λεκεδες" που φαινονται μονο οταν την εχω σε φουλ φωτεινότητα, τα google maps δεν μου δουλευουν, το wifi χανει το σημα του. Πρεπει να έτυχα στην περίπτωση :p
  9. Ως κάτοχος της συσκευής εδω και μισο χρονο θα σου πρότεινα να μείνεις μακρια, εχει παρα πολλα θεματα με κυριοτερο την υπερθερμανση. Λιγο να ανεβει η θερμοκρασια της συσκευης δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις την καμερα.
  10. Γεια σας παιδιά! Στο δικό μου δεν λειτουργεί το Google Maps, μόνο όταν γίνει επανεκκίνηση του κινητού λειτουργεί για λίγο χρονικό διάστημα και μετά πάλι σταματάει. Το έχει πάθει κανένας άλλος;
  11. teo90

    Meizu MX5

    Σε ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς δεν είναι ρουταρισμενο το κινητό μου και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ, μόλις μπορέσω θα τα δοκιμάσω
  12. teo90

    Meizu MX5

    Εχω δοκιμάσει και Vodafone και κοσμοτε δεν κανει hotspot καμια στο 2ο σλοτ. Στο πρωτο ολα καλα και με τις 2 κάρτες...
  13. teo90

    Meizu MX5

    Έχω κανονικά 4g και με τη δεύτερη κάρτα, γίνεται εναλλαγή στις ρυθμίσεις. Το θέμα μου είναι ότι όταν κάνω hotspot, ενω το βρίσκω κανονικα σαν δίκτυο π.χ. στο λαπτοπ μου και συνδέομαι σε αυτό, δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ.
  14. teo90

    Meizu MX5

    Καλησπερα παιδια. Αντιμετωπίζω ενα προβλημα με το mx5 μου, ο,τι σιμ και να βαλω στο 2ο σλοτ δεν μπορω να κανω hotspot. Εχει κανεις το ίδιο πρόβλημα?
  15. Πολύ ωραίο το λενοβο, σε αυτό θα καταλήξω. Σε ευχαριστώ πολύ!
  16. Καλησπερα, υπαρχει το συγκεκριμένο κινητό στα 100$ στο to2c, πιστεύετε αξίζει η αγορα του? Εχετε να προτείνετε κατι αλλο σε αυτά τα λεφτα? Ευχαριστώ :)
  17. teo90

    Meizu MX5

    Οκ σε ευχαριστώ πολύ. Μέσω ota πάντως δεν γίνεται, μου γράφει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση.
  18. teo90

    Meizu MX5

    Δεν το δοκίμασα. Απλά στο site του vickmall έγραφε πως υποστηρίζει ota update η global rom και νόμιζα πως θα γίνει έτσι το update. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.
  19. teo90

    Meizu MX5

    Καλησπέρα και από μενα. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός meizu mx5. Το κινητό είναι αγορασμένο από vickmall και ήρθε με την 5.1.3.0g. Ποιον τρόπο πρέπει να ακολουθήσω ώστε να περάσω στη 5.1.5.0g; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...