themis4 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 pedia pia ekdosi einai neoteri?? i 5.1.80 i 5.1.172 ????? pia???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Latest: 5.1.172 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Latest: 5.1.172 kai oi diafores? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileLord Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 οχι φιλε, δεν εχουν καμια σχεση! Μακης Τι είναι τελικά τα "forlinks" ? Μήπως κάποιος μπορεί να μας εξηγήσει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Morte AllaFrancia Italia Anela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 οχι φιλε, δεν εχουν καμια σχεση! Μακης Και το forlinks τί είναι τελικά... EDIT: LOOOOOOOOOOOOL :P Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Γιά σας, Χθές δοκίμασα για πρώτη φορά το DestinatorPN με το GPS/Bluetooth Fortuna Slim III σε μία διαδρομή με τήν μοτοσυκλέτα μου από Αθήνα-Λεωνίδιο. Τό πρόβλημα που είχα ήταν, ότι καθώς οδηγούσα και όλα ήταν μιά χαρά, ξαφνικά χανόταν η σύνδεση μεταξύ GPS/receiver και bluetooth και σαν αποτέλεσμα να μήν έχω ένδιξη του στήγματος μου. Όταν πάω μετά όμως στο μενού ρυθμήσεις στο buetooth για να το κάνω activate τότε παίρνω ένα error ότι "Δέν υπάρχει εγκατεστημένη bluetooth συσκευή" και δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα. Στήν περίπτωση αυτή ο μόνος τρόπος για να συνεχίσω είναι να κάνω soft reset. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό τό πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ Φιλικά Paul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Γιά σας, Χθές δοκίμασα για πρώτη φορά το DestinatorPN με το GPS/Bluetooth Fortuna Slim III σε μία διαδρομή με τήν μοτοσυκλέτα μου από Αθήνα-Λεωνίδιο. Τό πρόβλημα που είχα ήταν, ότι καθώς οδηγούσα και όλα ήταν μιά χαρά, ξαφνικά χανόταν η σύνδεση μεταξύ GPS/receiver και bluetooth και σαν αποτέλεσμα να μήν έχω ένδιξη του στήγματος μου. Όταν πάω μετά όμως στο μενού ρυθμήσεις στο buetooth για να το κάνω activate τότε παίρνω ένα error ότι "Δέν υπάρχει εγκατεστημένη bluetooth συσκευή" και δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα. Στήν περίπτωση αυτή ο μόνος τρόπος για να συνεχίσω είναι να κάνω soft reset. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό τό πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ Φιλικά Paul To εχεις original ? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Μόλις πήρα το ένα acer n35 με το destinator 3 και έχω ένα προβληματάκι. Τις περισσότερες φορές δέν δίνει στίγμα. Είναι δηλαδή εκτός σύνδεσης με κάποιο δορυφόρο, και δουλεύει σπάνια. Εχω απελπιστεί. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Γιά σας, Χθές δοκίμασα για πρώτη φορά το DestinatorPN με το GPS/Bluetooth Fortuna Slim III σε μία διαδρομή με τήν μοτοσυκλέτα μου από Αθήνα-Λεωνίδιο. Τό πρόβλημα που είχα ήταν, ότι καθώς οδηγούσα και όλα ήταν μιά χαρά, ξαφνικά χανόταν η σύνδεση μεταξύ GPS/receiver και bluetooth και σαν αποτέλεσμα να μήν έχω ένδιξη του στήγματος μου. Όταν πάω μετά όμως στο μενού ρυθμήσεις στο buetooth για να το κάνω activate τότε παίρνω ένα error ότι "Δέν υπάρχει εγκατεστημένη bluetooth συσκευή" και δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα. Στήν περίπτωση αυτή ο μόνος τρόπος για να συνεχίσω είναι να κάνω soft reset. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό τό πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ Φιλικά Paul Αυτό μοιάζει περισσότερο με πρόβλημα του S100 παρά του Fortuna ή του Destinator... Δείχνει σα να χάνει το κινητό σου την επαφή του με το ΒΤ κύκλωμά του. Αν έχεις βάλει άλλο ΒΤ Stack ή κάποιο "εργαλείο"-πρόγραμμα για το ΒΤ προτείνω να το βγάλεις γιατί σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργούν προβλήματα... Αν δεν έχεις βάλει τίποτε τέτοιο τότε νομίζω ότι (δυστυχώς) πρέπει να κάνεις ένα hard reset και να δεις εάν συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα οπότε θα πρέπει να το πας για επισκευή... Πάντως, μια και το hard reset είναι μία άσχημη (για εμένα τουλάχιστον) και χρονοβόρα διαδικασία, περίμενε να δεις και καμία άλλη άποψη πριν το κάνεις... μη σε πάρω και στον λαιμό μου! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Καθόλου άσχημη εμπειρία...εάν έχεις το Sprite Backup. Υπόθεση 2 λεπτών είναι! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Καθόλου άσχημη εμπειρία...εάν έχεις το Sprite Backup. Υπόθεση 2 λεπτών είναι! Εννοεί φυσικά ότι δεν θα είναι λογικό να επαναφέρει απο Backup, αλλά να ξαναπεράσει ότι σημαντικό είχε, μια και με το restore, θα επανέφερε Και το πρόβλημα... ;-) Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα demo...ίσως για αυτό να μην υπάρχει αυστηρή πολιτική στο θέμα των μη νόμιμων...λέω ίσως! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Ημαρτον ρε παιδια λες και η NGI δεν ξερει οτι τουλαχιστον 1 στους 3 εχει πειρατικη εκδοση. Συγνωμη ομως φιλε μου πληρωσα μια φορα τα 1000 τοσα ευρο για την Βλακεια της MLS και δεν δουλεψε ΠΟΤΕ μου εμεινε μονο το ποκετ PC και το RIKALINE. Για πες μου εσυ εχεις σκασει 1000ρικακι για GPS ? Εγω συνολικα φιλε μου εχω σκασει 1000 στο qtek 120 sto gps και 170 για το pn το να το βρεις το pn στο δικτυο ειναι ευκολο απο εκει και περα αγοραζοντας ενα προιον βοηθας στη ολη αναβαθμιση της υπηρεσιας που σου προσφερει,οσο αφορα την Ngi εχει δωσει support και σε ατομα με σπασμενο πν. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarm Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Παιδια , επειδη ολοι εμεις που εχουμε το DESTINATOR 3 και το MIO 168 και σκεφτομαστε την μεταβαση στην PN εκδοση, θελουμε να κανουμε μια καιρια ερωτηση: AΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ PN??? 'Η το MIO 168 δεν σηκωνει το PN και ειναι καπως αργο οπως λενε καποιοι χρηστες???? Μιλαμε παντα για original εκδοσεις. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Παράθεση :alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Είχα το PN με το 168....το σηκώνει μια χαρά! Kflynt όχι σε αρκετούς σε διάφορα φόρα που διαβάζω δουλεύει μια χαρά επίσης. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiannop Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Ανέβηκε το νέο Update των Speedcameras για τον Μάρτιο του 2006 ----------------- CHANGELOG ------------------ 1. Προστέθηκαν 36 Νέα σημεία (Special Thanks to http://www.anti-camera.com) 2. Προστέθηκαν οπτικές ειδοποιήσεις με Ελληνικούς χαρακτήρες 3. Προστέθηκαν male ηχητικές ειδοποιήσεις με συνοδεία Σειρήνας (Special Thanks to gianko) ------------------------- περισότερα στοιχεία για το πως θα τα κατεβάσετε απο εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=729&sid=1d1be4d2c03473f4b2e62762334872e6 Grimak-Minotavrs-Ogaras Γεια χαρα, Μόλις εγκατέστησα τα camera alerts σε ένα S100 με PN. To έχω με αγγλικό interface. Στο δρόμο δεν ακούγεται κάποιο μύνημα εκτός από "favourites alert" το οποίο και εμφανίζεται με κόκκινα γράμματα στην οθόνη. Ακολούθησα τις οδηγίες, τι κάνω λάθος; Μήπως χρειάζονται alerts στα αγγλικά; BTW είχα περισσότερες ειδοποιήσεις όταν ενεργοποίησα τα 100m αντί για τα 400mm. Any thoughts? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Γεια χαρα, Μόλις εγκατέστησα τα camera alerts σε ένα S100 με PN. To έχω με αγγλικό interface. Στο δρόμο δεν ακούγεται κάποιο μύνημα εκτός από "favourites alert" το οποίο και εμφανίζεται με κόκκινα γράμματα στην οθόνη. Ακολούθησα τις οδηγίες, τι κάνω λάθος; Μήπως χρειάζονται alerts στα αγγλικά; BTW είχα περισσότερες ειδοποιήσεις όταν ενεργοποίησα τα 100m αντί για τα 400mm. Any thoughts? Ευχαριστώ γεια σου φιλε agiannop, μηπως δεν εχεις την 5.1.172 εκδοση του pn? τα speedcameras δουλευουν μονο σε αυτην την εκδοση;) Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 το ιδιο κανει και σε μενα με τις ειδοποιησεις στα 1000 μετρα την πρωτη και στα 400 την δευτερη πηγα θεσσαλονικη εδεσσα, εδεσσα φλωρινα, φλωρινα θεσσαλονικη, και ουτε μια φορα δεν ειδοποιηθηκα. σημειωση: εχω επιλεγμενα τα ελληνικα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 το ιδιο κανει και σε μενα με τις ειδοποιησεις στα 1000 μετρα την πρωτη και στα 400 την δευτερη πηγα θεσσαλονικη εδεσσα, εδεσσα φλωρινα, φλωρινα θεσσαλονικη, και ουτε μια φορα δεν ειδοποιηθηκα. σημειωση: εχω επιλεγμενα τα ελληνικα. παιδες, τα speedcameras λειτουργουν σε παρα πολους χρηστες... αναφερουμε μεσα στης οδηγιες οτι δουλευουν σωστα, μονο με την 5.1.172 εκδοση του pn. γραψτε μας ποια εκδοση εχεται ετσι ωστε να καταλαβουμε αν το προβλημα ειναι αυτο με την εκδοση ή καποιο δικο σας-μας λαθος...... φιλικα Μακης Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobmastoras Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 kati asxeto pos ginete i 5.1.172 na einia poio kainourgia apo thn 5.1.180? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Δεν είναι 5.1.180. Είναι 5.1.80. Σκέτο! :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 εγω εχω το προβλημα με τα speedcameras στην 5.1.80 στην 5.1.172 δουλευουν σωστα αλλα δεν δουλευει σωστα το πρόβλημα ακρίβειας εχω αφησει την 5.1.80 για να εχω ακριβεια χωρις speedcameras Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Collector Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Παιδιά γειά σας, Είναι νέος στο χώρο του Navigator και προτίθεμαι να αγοράσω μια συσκευή Mitac Mio 168 με προεγκατεστημένο, αν το λέω σωστά, το Destinator PN. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλή η επιλογήκαι που μπορώ να βρώ και να εγκαταστήσω, και αν υπάρχει, χάρτης για όλη την Αγγλία μόνο και φυσικά ποιο θα είναι το κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Έγινε καθαρισμός των τελευταίων μηνυμάτων που δεν αφορούσαν σε νόμιμο λογισμικό. Για τελευταία φορά ζητώ από τους χρήστες -παλαιότερους και νέους- να σέβονται τους Ο.Π.Χ. που αποδέχτηκαν κατά την εγγραφή τους στο φόρουμ. Αν επιθυμείτε να συζητήσετε για νόμιμο υλικό, το φόρουμ είναι στη διάθεσή σας. Αν όχι, δυστυχώς τα ποστ σας δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στο φόρουμ. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braker Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 deleted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts