tayros Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 mipos kserei kaneis pou mporo na vro kai an yparxoun oi xartes tis moldavias? Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Το εκανες πρωτα add στις συσκευες του bluetooth?Εμενα δεν το εβρισκε και μολις το εκανα add δουλευε τελεια:D egw exw to A701.. Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikospe Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Ρε παιδιά δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το destinator pn απο την κονσόλα εγκατάστασης του pc σε ενα ΜΙΟ 168.Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Μία ερώτηση σχετικά με το Destinator 6. Το έχω βρει σε πακέτο μαζί με PDA (συγκεκριμένα το Fujitsu-Siemens N100) στο internet. Επειδή όμως αναφέρει για Ελλάδα κάλυψη 35%, μήπως γίνεται να προστεθούν σε αυτό οι ελληνικοί χάρτες του Destinator PN; Αν ναι, θα δείχνει τα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες ή μόνο με λατινικούς; Ακόμη, το περιβάλλον του προγράμματος θα μπορεί να γυρίσει στα ελληνικά; Και μία τελευταία ερώτηση, προβλέπεται η χρήση του TMC για Ελλάδα, και αν ναι μόνο για Αθήνα ή και αλλού; Ελπίζω να μην κούρασα με τις ερωτήσεις μου και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Μία ερώτηση σχετικά με το Destinator 6. Το έχω βρει σε πακέτο μαζί με PDA (συγκεκριμένα το Fujitsu-Siemens N100) στο internet. Επειδή όμως αναφέρει για Ελλάδα κάλυψη 35%, μήπως γίνεται να προστεθούν σε αυτό οι ελληνικοί χάρτες του Destinator PN; Αν ναι, θα δείχνει τα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες ή μόνο με λατινικούς; Ακόμη, το περιβάλλον του προγράμματος θα μπορεί να γυρίσει στα ελληνικά; Και μία τελευταία ερώτηση, προβλέπεται η χρήση του TMC για Ελλάδα, και αν ναι μόνο για Αθήνα ή και αλλού; Ελπίζω να μην κούρασα με τις ερωτήσεις μου και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. oi xartes tou pn mpainoun kanonika sto destinator 6 kai ta onomata ta deixnei ellinika xoris kanena provlima! to perivalon twra den tha mporei na girisei sta ellinika kai gia ayto ton logo sou protino na pareis sketi tin syskeyi kai na to vreis to 6 sp****no kai na valeis kai toys xartes tou pn kai otan vgei episima kai apo ellada tha to kaneis elliniko pali me ton idio tropo!!;) Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicesat Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Swstos o TAVROS :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 oi xartes tou pn mpainoun kanonika sto destinator 6 kai ta onomata ta deixnei ellinika xoris kanena provlima! to perivalon twra den tha mporei na girisei sta ellinika kai gia ayto ton logo sou protino na pareis sketi tin syskeyi kai na to vreis to 6 sp****no kai na valeis kai toys xartes tou pn kai otan vgei episima kai apo ellada tha to kaneis elliniko pali me ton idio tropo!!;) Το περιβάλλον του προγράμματος μπορεί να είναι στα Ελληνικά ακόμη και αν στο ppc τα windows είναι Αγγλικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikm Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Uelo na rotiso ean mpori kapios kyrios na me bohuish sto sigekrimeno problima? Analytika Uelo otan pao gia kynigh se kapio boyno poy bebeos den yrarxi xartografish mesa sto dasos ean mporo na blepo to stigma moy oste na mporo na epistrepso sto aytokinhto moy dhladh apo eki poy xekinhsa epano ston dromo! Den exo pda ala to tibo poy xrisimopoih thn ekdosh ND poy eine paromia me to PN, opote den exo lysh me kapio alo programa, oti ginh prepi na ginh mesa apo to Destinator! EYXARISTO GIA TON XRONO SAS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Uelo na rotiso ean mpori kapios kyrios na me bohuish sto sigekrimeno problima? Analytika Uelo otan pao gia kynigh se kapio boyno poy bebeos den yrarxi xartografish mesa sto dasos ean mporo na blepo to stigma moy oste na mporo na epistrepso sto aytokinhto moy dhladh apo eki poy xekinhsa epano ston dromo! Den exo pda ala to tibo poy xrisimopoih thn ekdosh ND poy eine paromia me to PN, opote den exo lysh me kapio alo programa, oti ginh prepi na ginh mesa apo to Destinator! EYXARISTO GIA TON XRONO SAS. Exo akousei oti to TomTom kanei "xartografisei" neou dromou(otan den ton exei o xarths). Opote logika auto mporei na se bohthisei. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Μία ερώτηση σχετικά με το Destinator 6. Το έχω βρει σε πακέτο μαζί με PDA (συγκεκριμένα το Fujitsu-Siemens N100) στο internet. Επειδή όμως αναφέρει για Ελλάδα κάλυψη 35%, μήπως γίνεται να προστεθούν σε αυτό οι ελληνικοί χάρτες του Destinator PN; Αν ναι, θα δείχνει τα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες ή μόνο με λατινικούς; Ακόμη, το περιβάλλον του προγράμματος θα μπορεί να γυρίσει στα ελληνικά; Και μία τελευταία ερώτηση, προβλέπεται η χρήση του TMC για Ελλάδα, και αν ναι μόνο για Αθήνα ή και αλλού; Ελπίζω να μην κούρασα με τις ερωτήσεις μου και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. Αποκλείεται να υπάρχει με D6. Κυκλοφορεί μόνο με Navigon. Στείλε αν μπορείς το link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Uelo na rotiso ean mpori kapios kyrios na me bohuish sto sigekrimeno problima? Analytika Uelo otan pao gia kynigh se kapio boyno poy bebeos den yrarxi xartografish mesa sto dasos ean mporo na blepo to stigma moy oste na mporo na epistrepso sto aytokinhto moy dhladh apo eki poy xekinhsa epano ston dromo! Den exo pda ala to tibo poy xrisimopoih thn ekdosh ND poy eine paromia me to PN, opote den exo lysh me kapio alo programa, oti ginh prepi na ginh mesa apo to Destinator! EYXARISTO GIA TON XRONO SAS. Φίλε maikm, Θα σου έλυνε το πρόβλημα το osgps http://www.freenetpages.co.uk/hp/barrydavies/osgps_main.html Είναι free και μπορείς να προσθέσεις σημεία εκτός χαρτογραφημένης περιοχής μέσα στα favorites του destinator. Αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να το βάλεις στο tibo. Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Αποκλείεται να υπάρχει με D6. Κυκλοφορεί μόνο με Navigon. Στείλε αν μπορείς το link Έχεις δίκιο, είναι το Navigon Navigator 6, είχα όμως την εντύπωση ότι είναι το Destinator 6 με άλλο όνομα. Τα screenshots που είχε ήταν ίδια ακριβώς με το Destinator 6. Πρόκειται τελικά για το ίδιο ή για άλλο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 ayto vevai pou den exo kanei akoma sto destinator 6 kai den ksero an paiksei einai na tou valo ta voice ta ellinika tou pn!:ninja: den ksero to exei dokimasei kaneis? Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fg102 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 mhpws eimaste ligo offtopic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 ayto vevai pou den exo kanei akoma sto destinator 6 kai den ksero an paiksei einai na tou valo ta voice ta ellinika tou pn!:ninja: den ksero to exei dokimasei kaneis? Λειτουργούν άψογα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Λειτουργούν άψογα Καθώς επίσης, κι αυτά του Destinator 3. Μπορείς να βάλεις όποια θέλεις. Όλα θα λειτουργήσουν μια χαρά. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 ποια καρτα μνημης να προτειμησω για το 701?SD? και τι μαρκα ? να ειναι γρηγορη. στα 2GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Έχεις δίκιο, είναι το Navigon Navigator 6, είχα όμως την εντύπωση ότι είναι το Destinator 6 με άλλο όνομα. Τα screenshots που είχε ήταν ίδια ακριβώς με το Destinator 6. Πρόκειται τελικά για το ίδιο ή για άλλο πρόγραμμα; Όχι το Navigon είναι άλλο λογισμικό πλοήγησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Μία ερώτηση σχετικά με το Destinator 6. Το έχω βρει σε πακέτο μαζί με PDA (συγκεκριμένα το Fujitsu-Siemens N100) στο internet. Επειδή όμως αναφέρει για Ελλάδα κάλυψη 35%, μήπως γίνεται να προστεθούν σε αυτό οι ελληνικοί χάρτες του Destinator PN; Αν ναι, θα δείχνει τα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες ή μόνο με λατινικούς; Ακόμη, το περιβάλλον του προγράμματος θα μπορεί να γυρίσει στα ελληνικά; Και μία τελευταία ερώτηση, προβλέπεται η χρήση του TMC για Ελλάδα, και αν ναι μόνο για Αθήνα ή και αλλού; Ελπίζω να μην κούρασα με τις ερωτήσεις μου και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. Αν δε βιάζεσαι πολύ θα κυκλοφορήσει με Destinator και χάρτη NGi μέχρι τα Χριστούγεννα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα σε ενα HTC Αρτεμις 3300 εκτος του Navimate που εχει ουτως η αλλως με την αγορα του του να εχω και το Destinator PN μεταφεροντας μια αδεια χρησης που εχω απο ενα ΜΙΟ 701.Το ερωτημα μου ειναι αν μπορουν να υπαρχουν και τα δυο και να χρησιμοποιω οποιο θελω απο τα δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα σε ενα HTC Αρτεμις 3300 εκτος του Navimate που εχει ουτως η αλλως με την αγορα του του να εχω και το Destinator PN μεταφεροντας μια αδεια χρησης που εχω απο ενα ΜΙΟ 701.Το ερωτημα μου ειναι αν μπορουν να υπαρχουν και τα δυο και να χρησιμοποιω οποιο θελω απο τα δυο Το Navimate στην παρουσα φάση ειναι για τα μπάζα σε σχεση πάντα με το destinator . Δεν αξίζει τον κόπο ουτε καν να το εχεις παράλληλα με το Destinator στην συσκευη σου .. BTW μπορεις να τα εχεις και τα 2 στην συσκευή σου χωρις πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Στο κάτω μέρος του χάρτη ενώ παλιά είχα πληροφορίες για την ταχύτητα με την οποία κινούμαι και δίπλα το υψόμετρο , τώρα έχω αντί για πληροφορία υψομέτρου μου εμφανίζει την ώρα (έκανα εγκατάσταση του Destinator πάλι από την αρχή).Πώς το αλλάζω αυτό?Να σημειώσω πάντως οτι οι πληροφορίες υψομέτρου κάθε άλλο παρά αξιόπιστες είναι.Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό.Εκεί που είμαι σε επίπεδο θάλασσας μου λέει οτι...πετάω στα σύνεφα σε υψόμετρο πχ 20 μέτρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Γενικά η μέτρηση του ύψους με δέκτη GPS είναι ιδιαίτερα χαμηλής ακρίβειας για πολλούς λόγους, που δεν έχει νόημα να αναλύσουμε εδώ. Θα σου πω μονάχα ότι το υψόμετρο μετράται από την επιφάνεια του γεωειδούς, το οποίο είναι μια μαθηματική επιφάνεια που προσεγγίζει τη γήινη και το οποίο μπορεί σε κάποια περιοχή να διαφέρει αρκετά ώς πολύ από την πραγματικότητα. Έτσι εξηγείται να είσαι δίπλα στη θάλασσα και να βλέπεις κάτι υψόμετρα τρελά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Στο κάτω μέρος του χάρτη ενώ παλιά είχα πληροφορίες για την ταχύτητα με την οποία κινούμαι και δίπλα το υψόμετρο , τώρα έχω αντί για πληροφορία υψομέτρου μου εμφανίζει την ώρα (έκανα εγκατάσταση του Destinator πάλι από την αρχή).Πώς το αλλάζω αυτό?Να σημειώσω πάντως οτι οι πληροφορίες υψομέτρου κάθε άλλο παρά αξιόπιστες είναι.Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό.Εκεί που είμαι σε επίπεδο θάλασσας μου λέει οτι...πετάω στα σύνεφα σε υψόμετρο πχ 20 μέτρα Πάντως σε κάποια πιο νέα gpa sirf 3 το υψόμετρο έχει πολύ καλύτερη ακρίβεια (5 μέτρα maximum απόκλιση σε περίπτωση που το σήμα είναι καλό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Δεν πήρα απάντηση όμως για το πώς γυρνάω την ώρα σε υψόμετρο?Μου βγάζει ταχύτητα και ώρα ενώ παλιά έλεγε ταχύτητα και υψόμετρο.Επίσης ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε είναι οτι ενώ πάω στη Διεύθυνση προορισμού να του βάλω κάποια διεύθυνση , όποιο γράμμα και να πατήσω από το πληκτρολόγιο μου βγάζει μήνυμα "Η πόλη δεν βρέθηκε".Μου το είχε κάνει και παλιά αλλά δεν θυμάμαι τι είχα κάνει και το είχα διορθώσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts