Jump to content

fg102

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fg102

  1. ξέρη κάποιος να μου πει τι κάνουμε με την αντλία καινού και τα μανόμετρα στο aircondition. ρωτάω απλά μόνο και μονό για να ενημερωθώ. αυτή που ήρθαν να μου τα βάλουν δεν είχαν τίποτα από τα δυο.
  2. μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι περιλαμβάνει το 80 της τοποθετήσεις.(βάσης δαπέδου κάποια μέτρα σωλήνα κτλ) . απλά θέλω να επιβεβαιώσω το ποσό μαλακιά είναι να κανείς δουλειά με γνωστούς .Αγόρασα τελικά 2 srk25zj-s
  3. ευχαριστώ πολύ για ακόμη μια φορά.
  4. μιας και δεν μπορω να βρω SRK-25ZJP-S λεω να παω στο λιγο πιο ακριβο στο srk25zj-s. φιλε starenios τι εχεις να πεις για αυτο σαν μοντελο?
  5. τελικά λόγω του ότι προέκυψε γνωστός με αποκλειστικό μαγαζί Mitsubishi κοντά στο σπίτι μου ενώ το hitachi σε σωστή τιμή δεν το βρίσκω κοντά εδώ που μένω το βρίσκω 100 +θα καταλήξω στο Mitsubishi MSZ-HC25VA.σε σχέση με το την άλλη σειρά SRK-25ZJP-S που μου ειπες τι λεει? το eer και το cop είναι γνώμονας επιλογής μεταξύ δυο μοντέλων στα ιδία Btu.το hitachi έχει πιο υψηλό.
  6. ευχαριστώ και πάλι. το eer και το cop είναι γνώμονας επιλογής μεταξύ δυο μοντέλων στα ιδία Btu?
  7. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου η αλήθεια είναι ότι τα hitachi μου αρέσουν και εξωτερικά και είδα ότι έχουν καλό EER KAI COP .για seer δεν βρήκα τίποτα.σε κλίμακα από 1 έως 10 πόσο θα του έβαζες?και κάτι τελευταίο δεδομένου του budget πάντα θα μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο σε όχι Inverter πχ σε mitsubishi! έχω διαβάσει για τα υπέρ του inverter αλλά δεν ξέρω αν θα κάνω αποσβέσει το παραπάνω κόστος. ισχύει από την εμπειρία σου ότι ει νια πιο αθόρυβα?
  8. πρόκειται να μπουν σε δυο υπνοδωμάτια εκ τον οποίο το ένα παιδικό τετραγωνικά γύρω στα 10-12 το κάθε δωμάτιο.το budget 1000 πάνω κάτω μόνο για τα 2 μηχανήματα.τι θα μου προτείνατε? υπάρχουν καλές επιλογές σε αυτά τα λεφτά? σκέφτομαι για 9btu.θα δουλεύουν κυρίως ψύξη και κυρίως βραδύ .Θα με ενδιέφεραν μάρκες του τύπου hitachi , lg ,fujitsu. ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. mhpws eimaste ligo offtopic?
×
×
  • Create New...