zepelin Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapasG Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Εγω παντος επειδη δεν τα παω και πολυ καλα με αυτα εχω το Destinator 3 ακομη. Εχω λοιπόν το εξής πρόβλημα. Μηδενισε το pda λογω "καθισιου" και χρειαζομαι τωρα το activation number. Που μπορώ να το βρω μιας και η NGI αναφέρεται μόνο στο PN??? τα νευρα μου...:mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pith Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Καλησπέρα να ρωτήσω κατι και έγω, υπάρχουν κάπου χάρτες για Ταυλάνδη, ψάχνω στο internet αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Μήπως θα πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα αντι του Destinator PN Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 kalispera.exw to hp 6515 k to destinator pn.to problima pou exw einai oti den syndeetai me doryforous.enw apo to gps settings sto menu mou briskei to gps,otan paei na psaxei gia doryforous mou grafei oti den brethike gps.k exw kanei update sto quick gps connection(efarmogi pou synodeuei to ppc mou gia to gps).opoios exei kamia idea gia to problima mou as mou pei. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Εγω παντος επειδη δεν τα παω και πολυ καλα με αυτα εχω το Destinator 3 ακομη. Εχω λοιπόν το εξής πρόβλημα. Μηδενισε το pda λογω "καθισιου" και χρειαζομαι τωρα το activation number. Που μπορώ να το βρω μιας και η NGI αναφέρεται μόνο στο PN??? τα νευρα μου...:mad: :mad: Πάρε ένα τηλέφωνο στην NGI. Είχα αντίστοιχο πρόβλημα όταν είχα το Dest3 και το S100 μου και οι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν από το τηλέφωνο σε 10 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 paidia opoios mporei as me boithisei.exw to hp 6515 (wm2003) k to destinator pn.to problima pou exw einai oti den syndeetai me doryforous.enw apo to gps settings sto menu mou briskei to gps,otan paei na psaxei gia doryforous mou grafei oti den brethike gps.k exw kanei update sto quick gps connection(efarmogi pou synodeuei to ppc mou gia to gps).ti ftaei? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 paidia opoios mporei as me boithisei.exw to hp 6515 (wm2003) k to destinator pn.to problima pou exw einai oti den syndeetai me doryforous.enw apo to gps settings sto menu mou briskei to gps,otan paei na psaxei gia doryforous mou grafei oti den brethike gps.k exw kanei update sto quick gps connection(efarmogi pou synodeuei to ppc mou gia to gps).ti ftaei? Έχω την εντύπωση ότι είναι δεσμευμένη η θύρα του 6515 από το πρόγραμμα πλοήγησης που έχει φορτωμένο "από τη μαμά του".. Θέλει "μοίρασμα" η θύρα com (Ψάξε για gpsgate, port splitter) Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 file mou na sai kala.douleuei kanonikotata.den exw logia na se euxaristisw. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Βγηκε ο νεος χαρτης απο NGI Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 τα φτυσε το site της ngi παλι... Αγαπητέ Zeppelin ερώτηση, όσοι πήραμε τις αναβαθμίσεις απο Dest 3 σε PN Πρέπει πάλι να καταχωρήσουμε τα κλειδιά για να μπορέσουμε να κατεβάσουμε τον νέο χάρτη? Μου βγάζει τον 2005 Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Ακριβώς, θα πρέπει να μπείτε εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=75&languageid=2 και να βάλετε τους κωδικούς του PN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 δεν χρειάζεται τουλάχιστον για μένα αγαπητέ! είστε εκπληκτικοί! πήρα τηλέφωνο και με εξυπηρέτησε άμεσα μια συνάδελφος σου. σας ευχαριστώ! :) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Εχετε δωσει μια αλλη εικονα στα νησια μας και εκει φαινεται η δουλεια σας!! Ευχαριστουμε ΛΟΙΠΟΝ!!!!!:p :D :p Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 εχω το hp2190 και το dest.pn γνησιο περασμενο στην μνημη του pda,η ερωτηση μου ειναι οταν κατεβασω την καινουρια εκδοση του χαρτη την παλια να την κανω delete απο το pda;ευχαριστω!!!(ειμαι νεος ακομα!!!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 @cfotis13 Κράτησε την backup και κάνε αλλαγή του χάρτη σου. πέρασε επίσης χειροκίνητα( στην περίπτωση που το προγραμμα το χεις στην SD) ή τρέχοντας το cab των forlinks. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 το προγραμμα και τον χαρτη τα εχω στην κυρια μνημη,δλδ να περασω τον παλιο χαρτη στην sd και τον καινουριο στην κυρια μνημη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Ήμουν στο site της Destinator και έβλεπα τι τιμές παίζουν στην αγορά. Οι άνθρωποί είναι τρελοί. Zητάνε 160 euros για αυτό το αισχρό πρόγραμμα που ούτε υποστήριξη για VGA δεν έχει. Είναι το ακριβότερο της αγοράς. Ακόμη και το tomtom που είναι το πλέον γνωστό σε όλο τον κόσμο είναι φθηνότερο. Ας συνέλθουν οι κύριοι της Destinator... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Ήμουν στο site της Destinator και έβλεπα τι τιμές παίζουν στην αγορά. Οι άνθρωποί είναι τρελοί. Zητάνε 160 euros για αυτό το αισχρό πρόγραμμα που ούτε υποστήριξη για VGA δεν έχει. Είναι το ακριβότερο της αγοράς. Ακόμη και το tomtom που είναι το πλέον γνωστό σε όλο τον κόσμο είναι φθηνότερο. Ας συνέλθουν οι κύριοι της Destinator... Εδώ λοιπόν δείχνεις την δύναμή σου σαν καταναλωτής και δεν το αγοράζεις. ;) Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 το προγραμμα και τον χαρτη τα εχω στην κυρια μνημη,δλδ να περασω τον παλιο χαρτη στην sd και τον καινουριο στην κυρια μνημη; οχι, σβήσε τον παλιό χάρτη και πέρασε τον καινουργιο.Δεν ειναι απαραίτητο να τον έχεις στην κύρια μνήμη.Φτιάξε ενα φάκελο με την ονομασία DestinatorApps και ρίχτον μέσα οπως είναι ( μαζί με το φάκελο GreeceU) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Ήμουν στο site της Destinator και έβλεπα τι τιμές παίζουν στην αγορά. Οι άνθρωποί είναι τρελοί. Zητάνε 160 euros για αυτό το αισχρό πρόγραμμα που ούτε υποστήριξη για VGA δεν έχει. Είναι το ακριβότερο της αγοράς. Ακόμη και το tomtom που είναι το πλέον γνωστό σε όλο τον κόσμο είναι φθηνότερο. Ας συνέλθουν οι κύριοι της Destinator... Έχει όμως υποστήριξη γενικώς και δείνει δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών και λογισμικού (Destinator 6) Επίσης στην αγορά μπορείς να το βρεις μόνο με 100 με ΦΠΑ και με SD 128 ή 256, τόση είναι η διαφορά αν αγοράσει ας πούμε το ETEN σκέτο ή με Destinator από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Σχεικά με το "δε το αγοράζεις" θα έλεγα: "μη το χρησιμοποιείς", να μη νομιμοποιούμε και το παράνομο λογισμικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Speedcameras Updates για χρήστες destinator 3, PN, & 6 !!!! Νέο Update Σεπτεμβρίου 2006 http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=8408#8408 Change Log : Προστέθηκαν 45 Νέα σημεία( 44 R – 1 WR) Φιλικά GriMak - MiNoTaVrS Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Μπραβο παιδια !:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Έχει όμως υποστήριξη γενικώς και δείνει δωρεάν αναβαθμίσεις χαρτών και λογισμικού (Destinator 6) Επίσης στην αγορά μπορείς να το βρεις μόνο με 100 με ΦΠΑ και με SD 128 ή 256, τόση είναι η διαφορά αν αγοράσει ας πούμε το ETEN σκέτο ή με Destinator από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Σχεικά με το "δε το αγοράζεις" θα έλεγα: "μη το χρησιμοποιείς", να μη νομιμοποιούμε και το παράνομο λογισμικό! Κατ'αρχήν δε μιλάω μόνο για την ελληνική έκδοση, αλλά για όλες του Destinator. Όλα τα προγράμματα έχουν δωρεάν υποστήριξη και αυτό είναι αυτονόητο. Αυτό όμως δεν το κάνει καλύτερο πρόγραμμα. Επιπλέον και 50 euros να έκανε δεν αξίζουν για μένα και νομίζω είμαι αρκετά έμπειρος χρήστης, ώστε να κρίνω ένα πρόγραμμα. Δεν αγοράσα χθές PPC. Έχω δοκιμάσει άπειρα προγράμματα και μπορώ να διαχωρίσω το καλό από το κακό. Όπως έχει η αγορά αυτή τη στιγμή το Destinator θα το τοποθετούσα (σαν πρόγραμμα, άσχετα από χάρτες) στα 30 euros το ανώτερο. Είναι με διαφορά το χειρότερο κατά την άποψή μου. Στην Ελλάδα το θεωρούμε θεό, αλλά είναι τραγικό και θεωρώ τεράστιο λάθος να πληρώνουμε άδειες Destinator. Το iGO τα αξίζει τα λεφτά του. Είναι πρόγραμμα που αξίζει να το αγοράσεις και να το διαφημίσεις σε φίλους και να πληρώσεις ακόμη και κάτι παραπάνω. Δεν είναι τυχαίο οτι κανένας δεν ασχολείται με αυτό το Dest στο εξωτερικό, οι περισσότεροι δεν το ξέρουν κιόλας. @gbil Όπως ακριβώς το λες. Πιστεύω όλοι μας έχουμε κάποια προγράμματα παράνομα εγκατεστημένα στον υπολογιστή μας. Κάποια πιστεύω αξίζει να τα έχουμε νόμιμα, όπως τα προγράμματα της Resco, το wisbar, το pocket informant και πολλά άλλα. Το Destinator ανήκει σε αυτά που δεν αξίζει να αγοράσει κάποιος και επαναλαμβάνω δε μιλάω για χάρτες. Το topic λέει Destinator PN και εγώ λέω τη γνώμη μου για αυτό. Την ίδια γνώμη έχω και για το 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neos11 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Κατ'αρχήν δε μιλάω μόνο για την ελληνική έκδοση, αλλά για όλες του Destinator. Όλα τα προγράμματα έχουν δωρεάν υποστήριξη και αυτό είναι αυτονόητο. Αυτό όμως δεν το κάνει καλύτερο πρόγραμμα. Επιπλέον και 50 euros να έκανε δεν αξίζουν για μένα και νομίζω είμαι αρκετά έμπειρος χρήστης, ώστε να κρίνω ένα πρόγραμμα. Δεν αγοράσα χθές PPC. Έχω δοκιμάσει άπειρα προγράμματα και μπορώ να διαχωρίσω το καλό από το κακό. Όπως έχει η αγορά αυτή τη στιγμή το Destinator θα το τοποθετούσα (σαν πρόγραμμα, άσχετα από χάρτες) στα 30 euros το ανώτερο. Είναι με διαφορά το χειρότερο κατά την άποψή μου. Στην Ελλάδα το θεωρούμε θεό, αλλά είναι τραγικό και θεωρώ τεράστιο λάθος να πληρώνουμε άδειες Destinator. Το iGO τα αξίζει τα λεφτά του. Είναι πρόγραμμα που αξίζει να το αγοράσεις και να το διαφημίσεις σε φίλους και να πληρώσεις ακόμη και κάτι παραπάνω. Δεν είναι τυχαίο οτι κανένας δεν ασχολείται με αυτό το Dest στο εξωτερικό, οι περισσότεροι δεν το ξέρουν κιόλας. @gbil Όπως ακριβώς το λες. Πιστεύω όλοι μας έχουμε κάποια προγράμματα παράνομα εγκατεστημένα στον υπολογιστή μας. Κάποια πιστεύω αξίζει να τα έχουμε νόμιμα, όπως τα προγράμματα της Resco, το wisbar, το pocket informant και πολλά άλλα. Το Destinator ανήκει σε αυτά που δεν αξίζει να αγοράσει κάποιος και επαναλαμβάνω δε μιλάω για χάρτες. Το topic λέει Destinator PN και εγώ λέω τη γνώμη μου για αυτό. Την ίδια γνώμη έχω και για το 6. Φίλε Johner το πρόβλημα με το Destinator είναι κυρίως η ανεπαρκής εξέλιξή του. Την εποχή που κυκλοφόρησε το PN, το μόνο ανταγωνιστικό πρόγραμμα ήταν το Navigon. Στη συνέχεια, παρά την επανάσταση του TomTom και του ιGO, η Destinator δεν κατάφερε να εξελίξει αξιοπρεπώς το πρόγραμμά της. Το Destinator 6 δεν είναι παρά ένα UI upgrade και ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα, τουλάχιστο στην Ελάδα. Θα έλεγα πως είναι με διαφορά το χειρότερο πρόγραμμα πλοήγησης, αν δεν είχα δει το Papago. Μόνο αν δουλέψεις το IgO και διαπιστώσεις στην πράξη την ταχύτητα του engine και την ακαριαία ενημέρωση του στίγματος, συνειδητοποιείς τη διαφορά με το αργό Dest. Εν τω μεταξύ, το TomTom περνά στην έκδοση 6 ενώ αναμένεται και η επόμενη έκδοση του Navigon.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Speedcameras Updates για χρήστες destinator 3, PN, & 6 !!!! Νέο Update Σεπτεμβρίου 2006 http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=8408#8408 Change Log : Προστέθηκαν 45 Νέα σημεία( 44 R – 1 WR) Φιλικά GriMak - MiNoTaVrS Μπράβο & ευχαριστώ και πάλι για την πολύ καλή δουλειά! Μία παρατήρηση για ένα λαθάκι στα αρχεία για Destinator 6 users. Το dat για τα ραντάρ εκφοβισμού λέγεται speedcam_WR.dat ενώ ο αντίστοιχος ήχος (γυναίκα χωρίς σειρήνα αστυνομίας) είναι speedcams_WR.wav οπότε θέλει μετονομασία σε speedcam_WR.wav (χωρίς το s) για να δουλέψει. Μπράβο και πάλι & ευχαριστώ!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts