kyr13 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Έχω το Dest 6 PN και ακόμα να πει μια κουβεντούλα στο δρόμο....το μόνο που λέει στην αρχή όταν δεν έχει ή χάνει το σήμα είναι...GPS signal not found.Οδηγίες για το δρόμο πάπαλα.Τι φταίει? Πάντως αυτό που λένε μερικοί οτι πρέπει να είσαι ακίνητος για να ξεκινήσει να σε βρεί ο δορυφόρος δεν ισχύει.Σήμερα γύρισα από Αθήνα και στο δρόμο ενώ το είχα κλειστό , όταν το άναψα βρήκε το στίγμα αμέσως (10-15sec έκανε) ενώ πήγάινα εκείνη την ώρα με 120Km Δοκίμασε πριν ανοίξεις το πρόγραμμα να κάνεις ένα soft-reset και μετά μπες στο Dest6. Αφού βρει δορυφόρο και ορίσεις διαδρομή θα σου πει "οδηγείτε προσεκτικά" και εν συνεχεία όλες τις οδηγίες (πχ σε πόσα μέτρα θα στρίψεις, ειδοποιήσεις κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgolf Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 exw to pn stin kiria mnimi egatestimeno me xarti ellados. Vrika kati xartes apo europe pws tous vazw sti karta mnimis wste na doulevoun? to pn einai gnisio Παράθεση nap Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgolf Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 ta katafera telika Παράθεση nap Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spichrigr Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Tελικα μπορει καποιος να μου πει πως δουλευει το pn καλυτερα στο mio 168? με η χωρίς autozoom? nmea ή sirf kαι πόσο; Παράθεση :shoot: Μην πυροβολείτε τις σκέψεις κανενός. Κάθε σκέψη είναι μια αχτίδα φωτός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Aν αγοράσεις το S100 χρειάζεσαι και έναν δέκτη GPS και φυσικά το πρόγραμμα. Δες εδώ για τιμές. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα O2 XDA mini μεταχειρισμένο,δεν ξέρω τι διαφορές έχει από το s100 και μετά ένα δέκτη Gps και για το πρόγραμμα βλέπουμε :rolleyes: . Πρέπει να προσέξω κάτι? Πρώτη φορά αγοράζω pda και είμαι λιγάκι επίφοβος :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα O2 XDA mini μεταχειρισμένο,δεν ξέρω τι διαφορές έχει από το s100 και μετά ένα δέκτη Gps και για το πρόγραμμα βλέπουμε :rolleyes: . Πρέπει να προσέξω κάτι? Πρώτη φορά αγοράζω pda και είμαι λιγάκι επίφοβος :O Είναι το ίδιο, με διαφορετική ROM. Από hardware πάμτως το ίδιο. Όσο για το τι να προσέξεις ρώτησε καλύτερα στο topic του S100.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Παιδιά πήρα το Destinator PN μαζί με το Mio A701. Το έχω βάλει ήδη 2 φορές στην ίδια συσκευή (έκανα φορμάτ και το ξαναέβαλα) Έχω κάποιο περιορισμό; Και πως μπορώ να το βάλω στην κάρτα μνήμης μου και να τρέχει από εκεί; Copy paste? Και πως μπορώ να το κάνω να μην τρέχει το αρχείο εγκατάστασης κάθε φορά που ανοίγω το κινητό; Θένκς! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Παιδιά πήρα το Destinator PN μαζί με το Mio A701. Το έχω βάλει ήδη 2 φορές στην ίδια συσκευή (έκανα φορμάτ και το ξαναέβαλα) Έχω κάποιο περιορισμό; Και πως μπορώ να το βάλω στην κάρτα μνήμης μου και να τρέχει από εκεί; Copy paste? Και πως μπορώ να το κάνω να μην τρέχει το αρχείο εγκατάστασης κάθε φορά που ανοίγω το κινητό; Θένκς! :) Οσες φορες θελεις μπορεις να το βαλεις στην ιδια συσκευη(κρατα φυσικα τους κωδικους ενεργοποιησης η αν δε τους θυμασαι τσεκαρε τους απο τη σελιδα ενεργοποιησης στο destinator.community). Copy paste οπως ειπες για να τρεξει απο καρτα μνημης. Τελος, μετονομασε το φακελο 2577 σε καποιο αλλο ονομα και θα εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Kαλημερα!!! Εχω μια απορια... Τους δορυφορους τους πιανει απο κεραιες που ειναι εγκατεστημενες στην γη και μετα αυτες με την σειρα τους στελνουν το σημα εκει ψηλα??? Η κατευθειαν πραγμα λιγο δυσκολο....?? Γιατι ρωταω... Ειμουν σε μια παραλια κοντα στην επιδαυρο γυρο γυρο βουνα και δεν ηθελε να πιασει πανω απο 3 δορυφορους* και μολις ανεβηκα λιγο πιο ψηλα στον βουνο σε ενα σπιτι τσακωσε 9 και ψαρωσα....:hypno: * Destinator PN Mio A201 Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Μόνο από δορυφόρους για τέτοιου είδους εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Γιατί στο destinator pn(γνήσιο) η ώρα που δείχνει ο δορυφόρος είναι μια ώρα πίσω,ενώ η ώρα άφιξης είναι σωστή?Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή συμβαίνει μόνο σε μένα?Στο 6 είναι οκ.Πάντως εδώ στην Κοζάνη εκτός πόλης το dest είναι οκ,αλλά μέσα στην πόλη δεν έχει καταχωρημένους τους μονόδρομους και με τα στενά που έχει η πόλη δεν υπάρχει περίπτωση να βρει κάποιος ξένος άκρη:( Και εκτός αυτού συνήθως μου βγάζει την οδό που υπάρχει στο απέναντι τετράγωνο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Kαλημερα!!! Εχω μια απορια... Τους δορυφορους τους πιανει απο κεραιες που ειναι εγκατεστημενες στην γη και μετα αυτες με την σειρα τους στελνουν το σημα εκει ψηλα??? Η κατευθειαν πραγμα λιγο δυσκολο....?? Γιατι ρωταω... Ειμουν σε μια παραλια κοντα στην επιδαυρο γυρο γυρο βουνα και δεν ηθελε να πιασει πανω απο 3 δορυφορους* και μολις ανεβηκα λιγο πιο ψηλα στον βουνο σε ενα σπιτι τσακωσε 9 και ψαρωσα....:hypno: * Destinator PN Mio A201 από τους δορυφόρους απ'ευθείας (φυσικά) εννοείται ότι ΔΕΝ υπάρχει κάνα δίκτυο στυλ κινητής τηλεφωνίας για... GPS (θα το είχες ακούσει αν υπήρχε δεν νομίζεις;...) ...έτσι δεν θα σου δούλευε ούτε στο καράβι ούτε στο αεροπλάνο το GPS (ούτε σε εσένα, ούτε στους αντίστοιχους πλοηγούς) εξάλλου την απάντηση σου την έδωσες μόνος σου... όταν ήσουν στην παραλία που μεγάλο κομάτι του ορίζοντα το έκριβαν τα βουνά, έπιανες τρεις, όταν ανέβηκες πιο ψηλά και είδες περισσότερο ορίζοντα (ποιός σου είπε ότι όλοι οι δορυφόροι είναι πάνω από το κεφάλι σου;...) είδες περισσότερους (δηλ. και αυτούς που ήταν πιο πλάι) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Γιατί στο destinator pn(γνήσιο) η ώρα που δείχνει ο δορυφόρος είναι μια ώρα πίσω,ενώ η ώρα άφιξης είναι σωστή?Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή συμβαίνει μόνο σε μένα?Στο 6 είναι οκ. που βλέπεις το περίεργο; για την ώρα που βλέπει ο δορυφόρος, ίσως έχει bug το PN και δεν κάνει σωστό GMT compensation (+2, ή μάλλον +3 τώρα το καλοκαίρι) εφόσον κανένα GPS πρόγραμμα (ούτε το PN) δεν χρησιμοποιεί αυτό το ρολόι για κάτι (απλά στο δείχνει όταν μπεις να δεις τους δορυφόρους και τίποτα άλλο), γιατί να το επιρρεάσει στην ώρα άφιξης; (όλοι οι υπολογισμοί γίνονται χρησιμοποιόντας το ρολόι του PDA σου) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewt_vtr Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Καλησπέρα, έκανα setup το Destinator PN στο ETEN 600+, αλλά στα Programs δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Το εγκατέστησα & απεγκατέστησα 2φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Καλησπέρα, έκανα setup το Destinator PN στο ETEN 600+, αλλά στα Programs δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Το εγκατέστησα & απεγκατέστησα 2φορές. Φτιάξε εσύ ενα εικονίδιο με το Resco Explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Πώς γίνεται στο χάρτη της Λευκάδας να έχει μόνο τις βασικές οδικές αρτηρίες , ενώ είναι βασικός τουλάχιστον τουριστικός προορισμός για το καλοκαίρι και αντίθετα στην όχι και τόσο γνωστή διπλανή πόλη της Πρέβεζας να υπάρχει αναλυτικότερη απεικόνιση ακόμα και από στενοσόκακα?Για Dest PN6 μιλάω πάντα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Eυχαριστω για τις απαντησεις γιατι και εγω ελεγα οτι ειναι απευθειας χωρις βεβαια να ειμουν σιγουρος αλλα εχω εναν φιλο που επεμενε οτι δεν γινετε αυτο αν και οπως ειπες NLS αν γινοταν με κεραιες θα το ξεραμε σιγουρα...;) Τωρα για τον φιλο με το εικονιδιο σωστα ειπε ο johner και εμενα δεν μου το εμφανισε και εκανα ενα copy και το εβαλα στα programs.... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewt_vtr Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Παιδιά το έκανα copy αλλά δεν γίνεται τίποτα, το αρχείο με το εικονίδιο του Destinator είναι το "preloader", όταν κάνω tab επάνω του δεν κάνει τίποτα, επίσης το ίδιο γίνεται και με το αρχείο "GpsTmc" το οποίο είναι στο ίδιο directory. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Καλησπερα παιδια.Εχω το PN και χαρτες Ελλαδας. Η θεσσαλονικη ειναι αρκετα καλυμμενη; Γιατι εμφανιζει ΜΟΝΟ μερικες κεντρικες οδους,δεν εχει καθολου λεπτομερειες ουτε εμφανιζει τα εξτρα στοιχεια (Νοσοκομεια κλπ) ακομη και οταν τα επιλεξω. Τι γινεται; κανω κατι λαθος; Υπαρχουν χαρτες με διαφορετικα μεγεθη και περισσοτερες λεπτομερειες; Σημειωνω οτι η πλοηγηση γινεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Βρισκει που ειμαι με ακριβεια , την ταχυτητα μου κλπ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΧΑΡΤΗ Περιμενω την βοηθεια σας. Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 [QUOTE=gesamfunai]Καλησπερα παιδια.Εχω το PN και χαρτες Ελλαδας. Η θεσσαλονικη ειναι αρκετα καλυμμενη; Γιατι εμφανιζει ΜΟΝΟ μερικες κεντρικες οδους,δεν εχει καθολου λεπτομερειες ουτε εμφανιζει τα εξτρα στοιχεια (Νοσοκομεια κλπ) ακομη και οταν τα επιλεξω. Τι γινεται; κανω κατι λαθος; Υπαρχουν χαρτες με διαφορετικα μεγεθη και περισσοτερες λεπτομερειες; Σημειωνω οτι η πλοηγηση γινεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Βρισκει που ειμαι με ακριβεια , την ταχυτητα μου κλπ. Δεν εχω ομως λεπτομερεια στο χαρτη. Exω HP hx2790 και HOLUX 271 GPS Receiver Περιμενω την βοηθεια σας. Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Από πού έχεις αγοράσει το Destinator PN; Αν το έχεις αγοράσει από οπουδήποτε αλλού εκτός από την NGI δεν θα έχεις λεπτομερείς χάρτες (ναι, υπάρχουν λεπτομερέστατοι - σε φοβερό επίπεδο - χάρτες) γιατί μόνο αυτή έχει δημιουργήσει τέτοιους χάρτες για τη Θεσσαλονίκη (και πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας) και άρα μόνο σε αυτήν ανήκουν. Υπάρχουν (πχ) χάρτες της Navteq που δεν έχουν καμία λεπτομέρεια και μοιάζουν με αυτούς που περιγράφεις. Εσύ ποιον χάρτη έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danil0 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Σήμερα μπήκα σε καράβι και μου λύθηκε η απορία εάν το Dest. PN στα χλμ απόστασης που έβγαζε, υπολόγιζε και αυτά της ακτοπλοϊκής γραμμής, δηλαδή μέσα στην θάλασσα ...προς ευχάριστη έκπληξη τα υπολογίζει και τα μετράει κανονικά και μάλιστα η γραμμή που είχε σχεδιάσει πάνω στην θάλασσα ήταν σωστή....δηλάδη το καράβι πήγαινε ακριβώς επάνω της...αυτό που με χάλασε ...και δεν έχει να κάνει με το καταπληκτικό Dest PN ...είναι ότι έμαθα με πόση ταχύτητα πηγαίναμε ...:cry: 18 χλμ/Ωρα:( :blink: :cry: ...Μπορεί κάποιος να μας πεί εμπειρία αεροπλάνου pls? Παράθεση τρελά πακέτα !:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 τι να σου πω, μια χαρά δουλεύει, το δοκιμάζω συχνά για να ξέρω που είμαι Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danil0 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 τι να σου πω, μια χαρά δουλεύει, το δοκιμάζω συχνά για να ξέρω που είμαι σου δείχνει ταχύτητα κλπ μια χαρά? ...δεν σου λέει "υπέρβαση ορίου ταχύτητας"...:X :lol: Παράθεση τρελά πακέτα !:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 ...Μπορεί κάποιος να μας πεί εμπειρία αεροπλάνου pls? Άνοιξα το Mio στο αεροπλάνο, σε πτήση της Aegean από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και πραγματικά έπαθα πλάκα. Το αεροπλάνο απογειώθηκε στα 140-150 περίπου χλμ και η ταχύτητα συνέχιζε να αυξάνει γρήγορα μέχρι τα 500+ χλμ ενώ αύξανε με μικροτερες ταχύτητες μέχρι λίγο μετά τη Σκόπελο, όπου έφτασα τα 720 χλμ. !!! Από εκεί και πέρα, άρχισε να πέφτει σταδιακά, ενώ ακουμπήσαμε το διάδρομο με περίπου 180 χλμ ... Ετυπωσιάστηκα μιας και δεν είχα ιδέα για το ΤΙ γίνεται κατά τη διάρκεια της πτήσης ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts