Chryssostomos Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Μόλις την πέρασα και εγώ. Εντυπώσεις αργότερα. 11 ώρες πριν, Billeridis said: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Πριν καμιά εβδομάδα είχα βάλει έναν updated Launcher από το επίσημο κανάλι του MiUi updater στο telegram. Τώρα με την 13 έκδοση βλέπω ότι είναι όπως και πριν. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι ο Launcher στην 13 μοιάζει με αυτόν ? Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopakol Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Και εγώ την εγκατέστησα το πρωί... δεν το έψαξα ακόμη. Σε κάθε περίπτωση, όπως κάνω πάντα, θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Πρώτη εντύπωση μετά την αναβάθμιση χωρίς να έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων . Όλα τρέχουν βούτυρο από εφαρμογές κλπ ,αλλά η μπαταρία φεύγει σαν τρελή! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Νομίζω μπαταρία 🔋 μια από τα ίδια. Γενική ερώτηση, επειδή τρέχω εταιρικό email (outlook) το οποίο απαιτεί να έχω κλειδωμένη συσκευή, μπορώ να έχω και κλειδωμένο bootloader αλλά και πειραγμένη rom ? Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Δεν είμαι σίγουρος για αυτό.. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 Τι νέκρα είναι αυτή ρε παιδιά; Για πείτε εντυπώσεις από την αναβάθμιση. Εμένα εντωμεταξύ ακόμη δεν έχει έρθει… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 On 23/3/2022 at 3:45 ΜΜ, Billeridis said: Πριν καμιά εβδομάδα είχα βάλει έναν updated Launcher από το επίσημο κανάλι του MiUi updater στο telegram. Τώρα με την 13 έκδοση βλέπω ότι είναι όπως και πριν. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι ο Launcher στην 13 μοιάζει με αυτόν ? Ναι τον ίδιο έχω και εγώ σε mi 10 lite μετά από αναβάθμιση σε miui 13 Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conjurer Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Τι θα γίνει ρε παιδιά με την ενημέρωση για το EU; Ακόμα να έρθει .. Προσπαθώ να την περάσω χειροκίνητα αλλά λέει ότι ακόμα είναι σε beta .. Μήπως την πήρανε πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 (edited) Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί λένε ότι το κινητό το σκοτώνει το miui. Εγώ που δεν έχω προβλήματα σε καθημερινή χρήση χωρίς παιχνίδια έιμαι μοναδικός? Το απέκτησα προσφατα, πολύ ωραία συσκευή πραγματικά και η curved οθόνη με έχει βολέψει πολύ γιατί χρησιμοποιώ τα κινητά με χειρονομίες. Και φοβερή ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα poco. Edited April 22, 2022 by Brousko Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2022 Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη!Η αλήθεια είναι οτι πλεον, μετά απο τόσα χρόνια, έφτιαξε σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματά του. Ένας που θα το πάρει τώρα, περνώντας όλες τις αναβαθμίσεις δεν θα δει σοβαρά προβλήματα.Μέχρι να φτάσει όμως σ' αυτό το σημείο ηταν άλλη κατάσταση. Ειδικά όσοι το πήραμε νωρίς - νωρίς παθαμε ενα σοκ.Άλλωστε τα xiaomi ποτέ δεν έπασχαν απο hardware. Το miui ηταν και δυστυχώς συνεχίζει να είναι το σοβαρότερο πρόβλημα.Όταν όμως παίρνεις μια συσκευή απο το πάνω ράφι και δίνεις ενα σεβαστό ποσό, έχεις κάποια δεδομένα στο νου σου. Αυτά πρέπει κάποια στιγμή η xiaomi να σοβαρευτεί και να τα ακολουθήσει.Στάλθηκε από εμένα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιό μου! 2 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 καλό μήνα με υγεία . λες να εφτιάξαν την μπαταρία . https://xiaomirom.com/en/download/mi-10-umi-stable-V13.0.4.0.SJBEUXM/ Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2022 (edited) Εμένα δεν με αφήνει ακόμα να την περάσω πάντως ... Edited May 3, 2022 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 9 ώρες πριν, Chryssostomos said: Εμένα δεν με αφήνει ακόμα να την περάσω πάντως ... Καλό μήνα. Και εγώ δεν έχω δοκιμάσει λόγου ότι θέλω να είμαι σίγουρος ότι στο θέμα μπαταρία που είχες γράψει το βελτίωσαν όπως και με τής διπλότυπες εφαρμογές ( viper ) να μην έχει θέμα. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. May 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2022 Καλημέρα. Για να δούμε 1 Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 Δεν είδα διαφορά προς το παρόν... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 Σήμερα ήρθε και σε μένα το miui 13 με το Android 12. Παρατήρησα όταν ξεκλειδώνω το τηλέφωνο βγάζει ένα πράσινο εικονίδιο επάνω αριστερά με μια κάμερα μέσα και όταν πατάω επάνω του βγάζει ότι χρησιμοποιείται από το miui biometric. Τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 Σήμερα ήρθε και σε μένα το miui 13 με το Android 12. Παρατήρησα όταν ξεκλειδώνω το τηλέφωνο βγάζει ένα πράσινο εικονίδιο επάνω αριστερά με μια κάμερα μέσα και όταν πατάω επάνω του βγάζει ότι χρησιμοποιείται από το miui biometric. Τι είναι αυτό; Έχεις ενεργοποιήσει το ξεκλείδωμα με πρόσωπο; Αν ναι γι'αυτό βλέπεις την κάμερα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 7 ώρες πριν, chios said: 7 ώρες πριν, michalis1961 said: Σήμερα ήρθε και σε μένα το miui 13 με το Android 12. Παρατήρησα όταν ξεκλειδώνω το τηλέφωνο βγάζει ένα πράσινο εικονίδιο επάνω αριστερά με μια κάμερα μέσα και όταν πατάω επάνω του βγάζει ότι χρησιμοποιείται από το miui biometric. Τι είναι αυτό; Έχεις ενεργοποιήσει το ξεκλείδωμα με πρόσωπο; Αν ναι γι'αυτό βλέπεις την κάμερα. Ναι πράγματι αυτό ήταν ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 Και εγώ μόλις το πήρα! Θετικές εντυπώσεις προς το παρόν! Για να δούμε η μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 (edited) Έχει πάρει κάποιος μπαταρία από aliexpress για το κινητό μας; Εδώ Θεσσαλονίκη δυσκολεύονται να βρούνε μπαταρίες και σε έναν που βρήκε μου ζητούσε 65€. Και είπα μήπως να παραγγείλω από aliexpress που βρίσκω γύρω στα 20€ με τα μεταφορικά και να την αλλάξω μόνος μου. Edited May 15, 2022 by michalis1961 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. June 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2022 Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι με υγεία. Ούτε στα νιάτα του δεν είχε τόσο κοντά αναβάθμιση το τηλέφωνο 1 Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAYVERN Δημ. June 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2022 Παιδιά όσοι είστε σε 13, είστε ευχαριστημένοι από το θέμα μπαταρία σε σχέση με την 12.5? Θυμάμαι υπήρχαν παράπονα στην αρχή, έστρωσε καθόλου το πράγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofou Δημ. June 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2022 (edited) Μετά την αναβάθμιση έχει bug στο ξεκλείδωμα της οθόνης.Εχει κάποιος κάτι παρόμοιο; Και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι.Το bug γίνεται μόνο όταν το κινητό είναι πολύ ώρα σε αδράνεια και προσπαθώ να το ανοίξω με το αποτύπωμα Edited June 15, 2022 by Geofou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2022 Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.Όλα δουλεύουν κανονικά. Και η μπαταρία,μια από τα ίδια. 1 Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts