stergiosdrda Δημ. March 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2021 Κι εγώ 5 τηλέφωνα είχα από αυτούς. 1 Huawei και 4 Honor με τελευταίο το 9Χ Pro που δεν είχε google services. Πάντα ευχαριστημένος, μου αρέσει πολύ και το ΕMUI. Σίγουρα κι εγώ που είμαι πολύ basic χρήστης, έκανα μια χαρά τη δουλειά μου με το APK Pure όσο το κράτησα. Απλά σε viber, vanced, yahoo mail συν καμιά δυο άλλες εφαρμογές έπρεπε να μπω μέσα για να μου έρθουν οι ειδοποιήσεις τους. Αυτό, συν το ότι το παράτησαν στο Android 9/EMUI 9 ενώ τα υπόλοιπα είχαν φτάσει EMUI 10.1 με ξενέρωσε λίγο. Εγω φιλε μου χωρις να ξερω ολα αυτα με τις ειδοποισεις μετα απο 5 μερες γυρισα το τηλ πισω και ζητησα αντικατασταση:lol::lol:με το yahoo συνδεωντας το στο blue mail εχει μια καθυστερηση 1-2 λεπτα πολλες φορες ερχετε αμεσα μη σου πω το viber δεν το πολυδουλευω μονο οι τραπεζες στελνουν μηνυματα το vanced τωρα δε με πολυαπασχολει μη σου πω οτι ηρεμησε το κεφαλι μου απο τις ειδοποιησεις συνεχεια.Ολα καλα φιλε μου εμεις να ειμαστε καλα αυτα υπαρχουν για να τα αλλαζουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και στο messenger να συμπληρώσω, όπως και στο sofascore στο οποίο με xiaomi έμπαινε το γκολ και ερχόταν την άλλη μέρα η ειδοποίηση Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο sofa μου ερχετε πριν μπει το γκολ για κλασματα δευτερολεπτου μιλαμε τωρα πως γινετε αυτο δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2021 (edited) Εγω φιλε μου χωρις να ξερω ολα αυτα με τις ειδοποισεις μετα απο 5 μερες γυρισα το τηλ πισω και ζητησα αντικατασταση:lol::lol:με το yahoo συνδεωντας το στο blue mail εχει μια καθυστερηση 1-2 λεπτα πολλες φορες ερχετε αμεσα μη σου πω το viber δεν το πολυδουλευω μονο οι τραπεζες στελνουν μηνυματα το vanced τωρα δε με πολυαπασχολει μη σου πω οτι ηρεμησε το κεφαλι μου απο τις ειδοποιησεις συνεχεια.Ολα καλα φιλε μου εμεις να ειμαστε καλα αυτα υπαρχουν για να τα αλλαζουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο sofa μου ερχετε πριν μπει το γκολ για κλασματα δευτερολεπτου μιλαμε τωρα πως γινετε αυτο δεν ξερωΓενικά στις ειδοποιήσεις από εφαρμογές που δεν χρειάζονται gms η συσκευή είναι άμεση, όποιος χρειάζεται τα gms απλά μένει μακρυά, έχω πάθει μεγάλη πλάκα με την ταχύτητα της συσκευής και την μπαταρία της, επίσης στους 5 μήνες δεν έχει κολλήσει ή λαγκαρει ποτέ, τέτοιο άψογο λογισμικό δεν έχω ξαναδεί και μιλάμε για συσκευή που αγόρασα 178 € Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 20, 2021 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 (edited) καλησπερα σκεφτομαι να παρω αυτην την συσκευη Huawei P40 Lite 5G (128GB), θελω να μαθω την εχει κανενας; και να μου πει εντυπωσεις !!!δεν βλεπω να υπαρχει ομαδα αλλα μονο για το κλασικο p40 χωρις να ειναι 5g. το κινητο υπαρχει εδω https://www.skroutz.gr/s/24422976/Huawei-P40-Lite-5G-128GB-Midnight-Black.html#reviews διαβαζω καλα σχολια παντως. Διαβαζω οτι δεν υποστηριζεται ακομη το 5g απο κανενα παροχο κινητης στην Ελλαδα αληθευει; και οτι θελει αναβαθμιση; Edited March 29, 2021 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 (edited) αυτος ο ντορος που ακουγετε αυτες τις 3-4 μερες οτι ξαφνικα η συσκευη παρουσιαζει battery drain . εχει κανεις θεμα? δεν εχω προσωπικα απλα με παρεξενεψε και ειπα να το μοιραστουμε , μηπως κανα hms core το κανει? Το παρατηρησα οταν αρχισα να ψαχνω μπριζα στις 4,5ωρες SOT. Εκει που εβγαζα 8-9 ωρες αρχισα να υποπτευομαι διαφορα κ κυριως τα τελευταια update κ αρχισα να βλεπω οτι ετρωγε υπερβολικα ο edge... Καποια στιγμη μαλιστα που το ειχα κανει hot-spot για καμια ωρα περιπου, εφτασε 17% η μπατ, κ ειχα 3 ωρες sot μεσα σε 15 ωρες λειτουργιας του κιν. Σκεφτηκα για downgrade, αφου κανω hard reset πρωτα, αφου το εκανα hard reset αρχισα να βλεπω στο 24ωρο χωρις μπρηζα περιπου 6 ωρες sot, λεω κατι ειναι κ αυτο...Αυτη τη στιγμη που γραφω εχω υπολοιπο μπατ 49% σε 31ωρες εκτος μπριζας κ 4 ωρες κ 26λεπτα sot. Edited April 10, 2021 by Tragos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Το παρατηρησα οταν αρχισα να ψαχνω μπριζα στις 4,5ωρες SOT. Εκει που εβγαζα 8-9 ωρες αρχισα να υποπτευομαι διαφορα κ κυριως τα τελευταια update κ αρχισα να βλεπω οτι ετρωγε υπερβολικα ο edge... Καποια στιγμη μαλιστα που το ειχα κανει hot-spot για καμια ωρα περιπου, εφτασε 17% η μπατ, κ ειχα 3 ωρες sot μεσα σε 15 ωρες λειτουργιας του κιν. Σκεφτηκα για downgrade, αφου κανω hard reset πρωτα, αφου το εκανα hard reset αρχισα να βλεπω στο 24ωρο χωρις μπρηζα περιπου 6 ωρες sot, λεω κατι ειναι κ αυτο...Αυτη τη στιγμη που γραφω εχω υπολοιπο μπατ 49% σε 31ωρες εκτος μπριζας κ 4 ωρες κ 26λεπτα sot.Η μπαταρία της συσκευής είναι άπαιχτη Στάλθηκε από το P40 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Γειά χαρά. Μια βοήθεια θα θελα.... Έχω το app της εθνικής τράπεζας αλλά δεν μου ερχονται ειδοποίησεις.... Το ίδιο και στα e-mail... Έχω το dualspace αλλά δεν κατάλαβενω πως δουλεύει...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. May 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2021 Οσοι εχετε θεμα με τις εφαρμογες τραπεζων, κατεβαστε απο το app gallery το Gspace, ανοιξτε το κ πατηστε το εικονιδιο της google, θα δειτε οτι ειστε στο playstore... Τα υπολοιπα θα τα καταλαβετε... Κατεβασα την winbank κ δουλευει σα να ειχα google services κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 καλησπερα εχετε δει ενδειξη 4g+ οταν πλοηγείστε στο ιντερνετ ; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 καλησπερα εχετε δει ενδειξη 4g+ οταν πλοηγείστε στο ιντερνετ ; .Εγώ με cosmote μόνιμα Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Εγώ με cosmote μόνιμα Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πολυ ωραια!! , σε ευχαριστω . γενικα εισαι ευχαριστημενος με το p40 lite ; λενε οτι επειδη δεν εχει android market δεν μπορεις να περασεις τις εφαρμογες ακομα και να τις περασεις σαν apk δεν δουλευουνε σωστα αληθευει; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 πολυ ωραια!! , σε ευχαριστω . γενικα εισαι ευχαριστημενος με το p40 lite ; λενε οτι επειδη δεν εχει android market δεν μπορεις να περασεις τις εφαρμογες ακομα και να τις περασεις σαν apk δεν δουλευουνε σωστα αληθευει; .Είναι φοβερή συσκευή για το κόστος της, από εφαρμογές είναι ανάλογα τι χρησιμοποιείς, εγώ δεν χρησιμοποιώ τις εφαρμογές τις Google οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα, Facebook, messenger, viber, Instagram δουλεύουν απροβληματιστα Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Είναι φοβερή συσκευή για το κόστος της, από εφαρμογές είναι ανάλογα τι χρησιμοποιείς, εγώ δεν χρησιμοποιώ τις εφαρμογές τις Google οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα, Facebook, messenger, viber, Instagram δουλεύουν απροβληματιστα Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk YouTube ? . My vodafone app ?? Cu bing bang ?? E banking τραπεζών ; Wind free to go app?? Facebook lite ??? Το messenger δεν μου αρέσει και δεν το χρησιμοποιώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 YouTube ? . My vodafone app ?? Cu bing bang ?? E banking τραπεζών ; Wind free to go app?? Facebook lite ??? Το messenger δεν μου αρέσει και δεν το χρησιμοποιώYoutube vanched, Vodafone και cu δεν γνωρίζω εγώ έχω wats up και δουλεύει η εφαρμογή της cosmote κανονικά, Facebook χρησιμοποιώ την κύρια εφαρμογή δεν υπάρχει λόγος για το lite η μπαταρία είναι έπος, E banking δεν δουλεύω από το κινητό μια φορά μόνο χρησιμοποίησα το eng της εθνικής από τα more apps και δούλεψε Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Youtube vanched, Vodafone και cu δεν γνωρίζω εγώ έχω wats up και δουλεύει η εφαρμογή της cosmote κανονικά, Facebook χρησιμοποιώ την κύρια εφαρμογή δεν υπάρχει λόγος για το lite η μπαταρία είναι έπος, E banking δεν δουλεύω από το κινητό μια φορά μόνο χρησιμοποίησα το eng της εθνικής από τα more apps και δούλεψε Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε ευχαριστω παρα πολυ αρα γενικα εισαι ευχαριστημενος ακομα και με τις εφαρμογες λειτουργουνε κανονικα χωρις καποια δυσλειτουργια. Εγω σκεφτομαι οτι αμα δεν βρω την εφαρμογη που θελω στο huawei app galery θα την κατεβασω στον υπολογιστη ως .apk μορφη και την περασω με usb στο κινητο , το εχεις δουλεψει και εγκαθιστουνται κανονικα; . Κατι που εχεις βρει σε αυτο το κινητο και δεν εισαι ευχαριστημενος; η μπαταρια ειναι επος; τι θελεις να πεις; ειναι μεγαλη ; ή οτι τελειωνει γρήγορα; . ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ με cosmote μόνιμα Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε ευχαριστω παρα πολυ αν και το 4g+ που μου λες οτι εχεις στην φωτογραφια που εχεις επισυναψει δεν φαινεται καθαρα ειναι θολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 σε ευχαριστω παρα πολυ αρα γενικα εισαι ευχαριστημενος ακομα και με τις εφαρμογες λειτουργουνε κανονικα χωρις καποια δυσλειτουργια. Εγω σκεφτομαι οτι αμα δεν βρω την εφαρμογη που θελω στο huawei app galery θα την κατεβασω στον υπολογιστη ως .apk μορφη και την περασω με usb στο κινητο , το εχεις δουλεψει και εγκαθιστουνται κανονικα; . Κατι που εχεις βρει σε αυτο το κινητο και δεν εισαι ευχαριστημενος; η μπαταρια ειναι επος; τι θελεις να πεις; ειναι μεγαλη ; ή οτι τελειωνει γρήγορα; . ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ευχαριστω παρα πολυ αν και το 4g+ που μου λες οτι εχεις στην φωτογραφια που εχεις επισυναψει δεν φαινεται καθαρα ειναι θολη.Οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ δουλεύουν όλες πολύ καλά,αν δεν υπάρχει η εφαρμογή στο gallery την κατεβάζεις από το petal search, η μπαταρία είναι ατελείωτη Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 ............ η μπαταρία είναι ατελείωτη Και όχι μόνο αυτό. Μπαταρία ατέλειωτη σε συνδυασμό με γρήγορη φόρτιση. Είναι η 1η συσκευή που έχω που δεν ασχολούμαι ποτέ το ποσοστό της μπαταρίας. Απλά ανά δύο μέρες το βάζω στον φορτιστή το πρωί πριν φύγω για δουλειά για κάνα μισάωρο και δεν έχω μείνει ποτέ από μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Έτσι. Η μπαταρία είναι ατελείωτη και γιατί οι συσκευές δεν έχουν gms, που ρουφάνε την μπαταρία. Στο ίδιο συμπέρασμα έχω καταλήξει κι εγώ, δοκιμάζοντας p40 lite και p smart 2021. Η αυτονομία έχει απογειωθεί, όποια εφαρμογη θέλουμε μπαίνει άνετα και να τονίσω εδώ ότι το petal search είναι φοβερό εργαλείο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos888 Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Καλησπερα ειμαι κατοχος της συσκευης 3 μηνες και ακομα δεν το εχω δουλεψει.Τι κανατε με τα μνμ απο viber χανονται ολα λογο δουλειας δεν μπορω να τα χασω.Με τις επαφες πως εγινε η μεταφορα; με τις google photos; για τα εμαιλ εβαλα το blue mail και vanced για youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Καλησπερα ειμαι κατοχος της συσκευης 3 μηνες και ακομα δεν το εχω δουλεψει.Τι κανατε με τα μνμ απο viber χανονται ολα λογο δουλειας δεν μπορω να τα χασω.Με τις επαφες πως εγινε η μεταφορα; με τις google photos; για τα εμαιλ εβαλα το blue mail και vanced για youtube.Μόνο για το Viber θα σου πω τη γνώμη μου. Όσο το είχα κατεβασμένο από APK Pure δεν μου έστελνε ειδοποιήσεις στα μνμ καθόλου. Το έκανα uninstall και το κατέβασα ξανά από το Huawei app gallery και λειτουργούσε μετά μια χαρά. Για τα υπόλοιπα που ρωτάς δεν γνωρίζω καθώς επαφές τις έχω πάντα στη sim μόνο, Google photos δεν χρησιμοποιώ και mail έχω Yahoo. Αν ξέρει κάποιος ας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos888 Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Αλλα προβληματα τραπεζα πειραιως δεν δουλευει χωρις google services.Θα διορθωθουν αυτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Αλλα προβληματα τραπεζα πειραιως δεν δουλευει χωρις google services.Θα διορθωθουν αυτα; Αυτό πρέπει να το διορθώσει η τράπεζα, φτιάχνοντας σωστά την εφαρμογή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Αν βαλεις Gspace, μπαινεις playstore κ κατεβαζεις της πειραιως κ λειτουργει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Αν βαλεις Gspace, μπαινεις playstore κ κατεβαζεις της πειραιως κ λειτουργει κανονικα. ειναι δυσκολο να βαλεις το gspace ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Στο appgalery βρισκετε, κατεβαινει κανονικα σαν εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Καλημέρα παιδιά, νέος κάτοχος εδώ.. το πήρα για την σύζυγο. Μια ερώτηση, έχει ράδιο? Στο gsm arena γράφει ότι έχει άλλα δεν το βρήκα. Και μια εφαρμογή που κατέβασα Huawei radio ενώ ανοίγει δεν κάνει scan για σταθμούς.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts