Jump to content

Huawei P40


ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

huawei-p40-01.jpg

 

huawei-p40-02.jpg

 

Network Technology

GSM / HSPA / LTE / 5G

Launch Announced 2020, March 26

Status Coming soon. Exp. release 2020, April 7

Body Dimensions 148.9 x 71.1 x 8.5 mm (5.86 x 2.80 x 0.33 in)

Weight 175 g (6.17 oz)

SIM Single SIM (Nano-SIM/eSIM) or Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

IP53

Display Type OLED capacitive touchscreen, 16M colors

Size 6.1 inches, 91.3 cm2 (~86.3% screen-to-body ratio)

Resolution 1080 x 2340 pixels, 19.5:9 ratio (~422 ppi density)

Platform OS Android 10.0 (AOSP + HMS); EMUI 10.1

Chipset HiSilicon Kirin 990 5G (7 nm+)

CPU Octa-core (2x2.86 GHz Cortex-A76 & 2x2.36 GHz Cortex-A76 & 4x1.95 GHz Cortex-A55)

GPU Mali-G76 MP16

Memory Card slot NM (Nano Memory), up to 256GB (uses shared SIM slot)

Internal 128GB 8GB RAM

UFS 3.0

Main Camera Triple 50 MP, f/1.9, 23mm (wide), 1/1.28", 2.44µm, omnidirectional PDAF, OIS

8 MP, f/2.4, 80mm (telephoto), PDAF, OIS, 3x optical zoom

16 MP, f/2.2, 17mm (ultrawide), AF

Features Leica optics, LED flash, panorama, HDR

Video 2160p@30/60fps, 1080p@30/60fps; gyro-EIS

Selfie camera Single 32 MP, f/2.0, (wide), 1/2.8", 0.8µm

IR TOF 3D, (biometrics sensor only)

Features HDR

Video 2160p@30/60fps, 1080p@30/60fps

Sound Loudspeaker Yes

3.5mm jack No

Comms WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot

Bluetooth 5.1, A2DP, LE

GPS Yes, with dual-band A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS, NavIC

NFC Yes

Infrared port Yes

Radio No

USB 3.1, Type-C 1.0 reversible connector

Features Sensors Infrared face recognition, fingerprint (under display, optical), accelerometer, gyro, proximity, compass, color spectrum

Battery Non-removable Li-Po 3800 mAh battery

Charging Fast charging 22.5W

Misc Colors Silver Frost, Blush Gold, Deep Sea Blue, Ice White, Black

Price About 800 EUR

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Quote

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Κάτοχος τις συσκευής ! εύκολη εγκατάσταση των google services από το λινκ που παραθέτω

 

Καλημέρα.

Με updates σε google εφαρμογές διατηρήθηκαν όλα αυτά ή έχεις error messages όπως αναφέρουν κάποιοι στα σχόλια του video στο Youtube;

Επίσης μήπως τυχόν έχεις δοκιμάσει banking apps, Netflix καθώς και Viber / Whatsapp backup στο google drive; Κάποιο λένε οτι αυτά βγάζουν error (με εξαίρεση το app της Εθνικής που υπάρχει και στο Huawei app gallery και δουλευει κανονικά).

Link to comment
Share on other sites

προς στιγμήν ολα δουλεύουν μια χαρά! εχω κάνει επαναφορά σε backup που είχα και στο viber και whats app. το μόνο που δεν δουλεύει σωστά άλλα δεν εχω ασχοληθεί ακόμη ειναι το Gmail και τι εννοώ δεν δουλεύει σωστά δεν έρχονται ειδοποιήσεις.
Link to comment
Share on other sites

Θα χρειαστώ μερικές μέρες να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη.. Πιο compact σίγουρα μου αρέσει καλύτερα στο χέρι. Η μπαταρία προς στιγμήν με WiFi, 4G, Bluetooth μέσα στην ημέρα όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο, email, πολλά τηλέφωνα και social το έβγαλα από το ρεύμα το πρωί. Φωτογραφίες δεν έχω βγάλει ακόμα αλλά σε σχέση με το p30 pro είναι αισθητά καλύτερο. Θα επανέλθω όμως με φωτογραφικό υλικό να πείτε και εσείς την γνώμη σας. 6485b49fb2d90744b60a6a3e42bd7240.jpg

 

Στάλθηκε από το ANA-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα εδω βαζω τον τροπο με τον οποιο μπορουμε να περασουμε και παλι τα Google Services: (Δουλευει 100% απο το techmaniacs.gr)

 

 

1 Ξεκινάμε κατεβάζοντας το αρχείο ΕΔΩ.

2 Στην συνέχεια κάνουμε extract τα αρχεία του αρχείου στο USB Stick μας.

3 Συνδέουμε το USB Stick στο κινητό με την βοήθεια του αντάπτορα.

4 Πηγαίνουμε Ρυθμίσεις>Σύστημα και ενημερώσεις>Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά>Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας>Εξωτερική συσκευή αποθήκευσης>Χώρος αποθήκευσης USB και πατάμε να κάνει επαναφορά στο backup που βγάζει.

5 Όταν μας ζητήσει κωδικό, βάζουμε το firlando234 που μας το δίνει και σαν συμβουλή κωδικού πρόσβασης και περιμένουμε να περάσει το backup.

6 Αμέσως μετά ανοίγουμε την εφαρμογή LZ Play (Το εικονίδιο με το G και επιγραφή στα κινέζικα) και πατάμε ενεργοποιηση δίνοντας όλα τα δικαιώματα που ζητάει. Μόλις τα δώσουμε πατάμε το μπλε πλήκτρο και στην συνέχεια πατάμε να επιστρέψουμε στην home screen (κυκλάκι ή Swype up ανάλογα με το πως κάνουμε πλοήγηση στην συσκευή)

7 Στην συνέχεια πηγαίνουμε στην εφαρμογή Αρχεία και επιλέγουμε την μονάδα USB. Από τον φάκελο Google Installations κάνουμε εγκατάσταση στα αρχεία 1 μέχρι 6.

8 Όταν τελειώσει η εγκατάσταση πηγαίνουμε Ρυθμίσεις> Χρήστες και λογαριασμοί και πατάμε Προσθήκη λογαριασμού. Εκεί θα βάλουμε όλους του λογαριασμούς Google που θέλουμε να προσθέσουμε στην συσκευή, καθώς μετά δεν θα μας επιτρέψει να περάσουμε άλλους λογαριασμούς.

9 Στην συνέχεια επιστρέφουμε στην εφαρμογή Αρχεία και κάνουμε από το USB Stick την εφαρμογή 7 από τον φάκελο Google Installations.

10 Ανοίγουμε το Google Play Store και περιμένουμε τις ειδοποιήσεις ασφάλειας, πατώντας συνέχεια επανάληψη, μέχρι να φορτώσει το Google Play Store. Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να τρέξει και να μας δώσει πρόσβαση στο Play Store. Αν δούμε πως αργεί πολύ, κάνουμε επανεκκίνηση στην συσκευή και δοκιμάζουμε πάλι. Μετά από λίγο θα φορτώσει το Play Store, από όπου και θα κατεβάσουμε την εφαρμογή Device ID από VTechno.

11 Κλείνουμε ότι εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο και ανοίγουμε το Device ID ώστε να επιβεβαιώσουμε πως έχουμε κωδικό για το Google Service Framework

12 Πάμε πάλι ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Εφαρμογές και πατάμε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά, από όπου επιλέγουμε εμφάνιση διεργασιών συστήματος. Κάνουμε αναζήτηση για Υπηρεσίες Google Play. Πατάμε αναγκαστική διακοπή και απεγκατάσταση.

13 Επιστρέφουμε στην εφαρμογή Αρχεία και από το USB Stick, πάμε στον φάκελο Google Installations και κάνουμε εγκατάσταση στην εφαρμογή 8.

14 Πάμε ξανά Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Εφαρμογές και πατάμε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά, από όπου επιλέγουμε εμφάνιση διεργασιών συστήματος. Αυτή την φορά πηγαίνουμε στην εφαρμογή Πλαίσιο Υπηρεσιών Google και πατάμε αναγκαστική διακοπή και πηγαίνουμε στην επιλογή Αποθηκευτικός χώρος, όπου και θα κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων.

15 Κάνουμε επανεκκίνηση της συσκευής.

16 Ανοίγουμε το Play Store και πατάμε επανάληψη μέχρι να φορτώσει κανονικά. Αν δούμε πως και πάλι δυσκολεύεται, πάμε πάλι στην εφαρμογή Αρχεία και κάνουμε εγκατάσταση την εφαρμογή 7 από το USB μας. Κάνουμε επανεκκίνηση και προσπαθούμε πάλι να ανοίξουμε το Google Play Store, πατώντας Επανάληψη μέχρι να φορτώσει.

17 Όταν φορτώσει, πάμε πάλι ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Εφαρμογές και πατάμε τις τρεις τελείες πάνω δεξιά, από όπου επιλέγουμε εμφάνιση διεργασιών συστήματος. Κάνουμε αναζήτηση για Υπηρεσίες Google Play. Πατάμε αναγκαστική διακοπή και απεγκατάσταση.

18 Στην συνέχεια πάμε για τελευταία φορά στην εφαρμογή Αρχεία, και από το USB μας, στον φάκελο Google Installations κάνουμε εγκατάσταση την εφαρμογή 9.

19 Μια τελευταία επανεκκίνηση για να είμαστε σίγουροι και είμαστε έτοιμοι! Έχουμε πλέον Google Services.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Quote

 

Link to comment
Share on other sites

προς στιγμήν ολα δουλεύουν μια χαρά! εχω κάνει επαναφορά σε backup που είχα και στο viber και whats app. το μόνο που δεν δουλεύει σωστά άλλα δεν εχω ασχοληθεί ακόμη ειναι το Gmail και τι εννοώ δεν δουλεύει σωστά δεν έρχονται ειδοποιήσεις.

 

εβγαλες ακρη με τις ειδοποιήσεις του Gmail?? Εχω και γω το ιδιο προβλημα

επισης το ιδιο συμβαινει και με το slack!

Edited by herc7387
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα και απο μένα.

Έχω το Ρ30 εδώ και 8 μήνες και είμαι φούλ ευχαριστημένος.

Αν δεν υπήρχε το θέμα με τη Google θα πήγαινα στο Ρ40 χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά όλο αυτό το θέμα και επειδή χρησιμοποιώ όλο το οικοσύστημα της Google και συγχρονίζω ημερολόγια κτλ έχω προβληματιστεί λίγο.

Με τους παράπλευρους τρόπους που εγκαθιστούμε τις εφαρμογές υπάρχει θέμα με τις ενημερώσεις και τις εφαρμογές ή θα είναι όπως στο Ρ30, χωρίς προβλήματα δηλαδή?

 

Αλλιώς σκέφτομαι τη λύση του S20 μέχρι να στρώσει η κατάσταση με τη Huawai.

 

Περιμένω τις γνώμες ατόμων που έχουν ήδη το Ρ40.

Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Καλησπέρα. Νέος κάτοχος κι εγώ. Από search στο YouTube, χρησιμοποίησα τον πρώτο οδηγό που βρήκα μπροστά μου και με την 1η προσπάθεια ενεργοποιήθηκαν Google services και playstore. Με το Gmail δεν έχω ασχοληθεί γιατί δεν το χρησιμοποιώ, όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά, 2 θέματα μόνο. Στο app της eurobank δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το wallet για να πληρώνω ανέπαφα με το κινητό και δεν μπορώ επίσης να ενεργοποιήσω την εφαρμογή Google News. Κατά τα άλλα το κινητό είναι κορυφή.

..τα σκεπάσματα είναι κρύα

κοιταζόμαστε βουβά

ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

Link to comment
Share on other sites

Καλως εχοντων των πραγματων, θα αγορασω αυτες τις μερες την συσκευη και θα την δουλευω παραλληλα με το oneplus 7 pro που εχω.

Δεν θα βαλω GMS για αρχη. Εβλεπα το pro αλλα το μελετησα και το ξαναειδα και ειναι στα ορια μεγεθους και βαρους με την τωρινη συσκευη μου

ενω η κυρια καμερα ειναι ιδια και στο p40. Ψαχουλεψα λιγο το app gallery να δω καποιες βασικες εφαρμογες που θελω και τις βρηκα.

Το μεγεθος,βαρος και ευχρηστια του ειναι μαλλον αυτα που μου εχουν λειψει περισσοτερο,οποτε δεν βλεπω κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη

στην αγορα και σε τιμη κοντα 550 ευρω απο Σκρουτζ.

Το επεξεργαστηκα σε αρκετα μαγαζια και θα το παρω σε silver frosted το οποιο οι μεγαλες αλυσιδες δεν το πολυκυκλοφορουν σαν χρωμα πλην του mediamarkt αλλα ευτυχως στα σταντ που το εχουν ειναι διπλα στο p40 pro, το οποιο ειναι ολοιδιο χρωμα και υφη.

Link to comment
Share on other sites

Ψάχνω να βρω την τιμή SAR του P40 αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά.Ξέρει κανείς πόσο είναι;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Link to comment
Share on other sites

Τελικα δεν θα το παρω και προτιμησα το απλο p30 γιατι φοβαμαι την μεταπωληση που μαλλον θα ειναι πολυ δυσκολη.

Καλη συνεχεια σε ολους και ευχομαι συντομα να ληξει το ΒΑΝ και να επανελθει ομαλοτητα γιατι η εταιρεια φτιαχνει πολυ καλα κινητα!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ημουν ακριβως στο ιδιο διλημμα. Επελεξα το P30 λογω καθαρα GMS και επειδη η τιμη του ειχε πεσει παρα πολυ.

Και τα δυο ειναι τηλεφωναρες

Link to comment
Share on other sites

Παρε το p30.Πολύ καλό απλά η οθόνη του δεν είναι και Samsung αλλά έχει απόλυτα μαύρα.

 

Ημουν ακριβως στο ιδιο διλημμα. Επελεξα το P30 λογω καθαρα GMS και επειδη η τιμη του ειχε πεσει παρα πολυ.

Και τα δυο ειναι τηλεφωναρες

 

Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις . εχει ασχοληθει καποιος με την συσκευη; Η δεν την πηρατε ποτε στα χερια σας λογω φοβου απι την ελλειψη GMS; Κι εγω τον ιδιο φοβο εχω, καθως δεν εχει καποιος γνωστος μου καποια συσκευη απο την σειρα p40 και δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι ευχρηστη η συσκευη.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις . εχει ασχοληθει καποιος με την συσκευη; Η δεν την πηρατε ποτε στα χερια σας λογω φοβου απι την ελλειψη GMS; Κι εγω τον ιδιο φοβο εχω, καθως δεν εχει καποιος γνωστος μου καποια συσκευη απο την σειρα p40 και δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι ευχρηστη η συσκευη.

 

Το Ρ40 στα μαγαζια οσο προλαβα να το δουλεψω και να δω. Παραπαω δεν ασχοληθηκα απο μεσα καλοκαιριου

Link to comment
Share on other sites

Το p40. Εγώ το έχω κι έχω περάσει και gms. Όλα όσα χρησιμοποιώ δουλεύουν απροβλημάτιστα.

..τα σκεπάσματα είναι κρύα

κοιταζόμαστε βουβά

ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία

ξεψυχάει στα σκοτεινά..

Link to comment
Share on other sites

Το p40. Εγώ το έχω κι έχω περάσει και gms. Όλα όσα χρησιμοποιώ δουλεύουν απροβλημάτιστα.

 

Καλημερα! Εχεις περασει gms. Αυτη η διαδικασια επηρεαζει το κινητο ; Την εγγυηση ; Η ειναι εντελως "ακινδυνη " ; Επισης, παιζουν ολα κανονικα ; Εγω ετσι κι αλλιως δεν εχω μεγαλες απαιτησεις απο τις εφαρμογες. Λιγο gmail , χαρτες και youtube με ενδιαφερουν απο τις google εφαρμογες. Και μετα netflix που ειχα διαβασει καποια στιγμη οτι μπορει να εχει προβλημα. Γενικα σαν κινητο πως το βλεπεις; Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Huawei P40

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...