terry39 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω παρατήρησα ότι το wifi είναι συνέχεια ανοιχτό παρόλο που έχω το έχω ρυθμίσει να κλείνει όταν είναι σε αναμονή το τηλέφωνο. Είναι bug της έκδοσης που έχω ; Την 176 έχω δεν μου έχει έρθει η νέα έκδοση ακόμη Την αναμονή του τηλεφώνου πως την εννοείς;; κι από που το ρυθμισες έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Την αναμονή του τηλεφώνου πως την εννοείς;; κι από που το ρυθμισες έτσι; Μπαταρία/περισσότερες ρυθμίσεις μπαταρίας/μείνετε συνδεδεμένοι όταν η συσκευή μεταβαίνει σε αναστολή λειτουργίας (ξετσεκαρουμε το τελευταίο) Στα αναλυτικά όμως στοιχεία για την κατανάλωση ενέργειας το wi-fi δείχνει ότι είναι διαρκώς ενεργοποιημένο είτε είναι ανοιχτό το τηλέφωνο είτε κλειδωμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 (edited) Καλημέρα! Με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά του κινητού. Προτιμώ όμως για λόγους ασφαλείας (τραπεζικές εφαρμογές κλπ) να μην βάλω gms. Θα χρειαστώ όμως απόλυτα συγχρονισμό με Google calendar (έστω και με 3d party app) και android auto. Μπορεί κάποιος με σιγουριά να επιβεβαιώσει τη λειτουργία τους χωρίς gms? Ευχαριστώ! Edit: προφανώς το android auto δε δουλεύει χωρίς gms. Αν περάσουμε στο κινητό τα gms η εφαρμογή δουλεύει (δοκιμασμένα να μπορεί να συνδεθεί με κάποιο αυτοκίνητο κατόχου;) Edited December 21, 2020 by DrNick Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Υπάρχει φίλος που ενεργοποιηθηκε 5g στο κινητό του στη Θεσσαλονίκη; Και αν ναι σε ποια περιοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Καλημέρα σας , υποψήφιος αγοραστής κυρίως για την κάμερα του.Το θέμα τώρα με τα google services.Εχω όλες τις επαφές συγχρονισμένες με το Gmail,google φώτο όπου έχω όλες τις φωτογραφίες μου εκεί εδώ και πολλά χρόνια,goggle maps.Τωρα όσο για κάποιες εφαρμογές πιστεύω να τις βρω τις ποιο πολλές στο δικό του store.Τι κανω με Gmail,goggle φώτο και google maps; Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ ας μου πει γιατί θέλω να το πάρω το κινητό μου αρέσει πολύ.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Καλο πρόγραμμα πλοήγησης? εκτος google maps,χωρις gms? έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Υπάρχει φίλος που ενεργοποιηθηκε 5g στο κινητό του στη Θεσσαλονίκη; Και αν ναι σε ποια περιοχή; Χθες κατέβηκα από Θράκη, είχα ενεργοποιήσει την επιλογή 5g, στην Εγνατία Οδό δεν μου έβγαλε κάτι, σήμερα κατέβηκα Θεσσαλονίκη ξανά, έφτασα έως τα ΚΤΕΛ Μακεδονία δεν βγήκε το 5g... και μετά είδα ότι η wind Καλύπτει με 5g μόνο τις παρακάτω περιοχές, σύμφωνα με τη σελίδα της. *Αττική: Πλατεία Συντάγματος, Πειραιάς, Μικρολίμανο, Μοσχάτο, Δραπετσώνα, Μαρίνα Φλοίσβου, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Εμπορικό Κέντρο Γλυφάδας, Πλαζ. Βουλιαγμένης, Smart Park, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Θεσσαλονίκη: Πλατεία Δικαστηρίων, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ΔΕΘ-Βελλίδειο. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλο πρόγραμμα πλοήγησης? εκτος google maps,χωρις gms? έχουμε? Έχω αγοράσει το sygic εφ ορού ζωής + traffic, 19. 90€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Είδα κάπου για το herewego που το έχει στο huawei app store, το έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Waze Νομίζω είναι μετά το Google maps, ειδικά εξωτερικό. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Μόλις είδα ότι είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση σε EMUI 11. Όσοι είμαστε με gms την κάνουμε ή θα τα χάσουμε? Το δοκίμασε κάνεις? Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Μόλις είδα ότι είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση σε EMUI 11. Όσοι είμαστε με gms την κάνουμε ή θα τα χάσουμε? Το δοκίμασε κάνεις?Εγώ έκανα την αναβάθμιση και λειτουργεί κανονικά το gms! Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 (edited) Προσοχή κάτι δεν πάει καλά με τον λογαριασμό μου στην google . Μου ζητάει να κάνω log in και να αλλάξω τον κωδικό. Τον άλλαξα αλλά πάλι μου ζητάει να κάνω log in. Βάζω λοιπόν τον νέο κωδικό και μου βγάζει μύνημα "Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση - Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με τους διακομιστές της Google - Δοκιμάστε ξανά αργότερα" Edited December 21, 2020 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Ήρθε και εγκατασταθηκε ήδη... Σχολια προσεχως Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Προσπαθώ να κάνω downgrade σε 131 , σύμφωνα με τις οδηγίες στο xda στο νήμα με googlefier και τις τρεις φορές στο 99% μου πέταξε "no internet connection. Ασε που ο σέρβερ κατεβάζει τρομερά αργά. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος? Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Προσπαθώ να κάνω downgrade σε 131 , σύμφωνα με τις οδηγίες στο xda στο νήμα με googlefier και τις τρεις φορές στο 99% μου πέταξε "no internet connection. Ασε που ο σέρβερ κατεβάζει τρομερά αργά. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος? Βάλε την 121...είναι πιο σταθερή...κάι εγώ το ίδιο περίβλημα είχα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kounx Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Καλησπέρα έχω το iPhone 11εδω και 6μηνες και δεν με τρελαίνει η όλη φάση δεν λέω καλό σαν κινητό τάπα τα κάνει όλα πολύ καλή κάμερα και μπαταρία αλλά δεν με τραβάει το όλο iOS και σκέφτομαι να επιστρέψω στο Android και η μόνη συσκευή που με άρεσε είναι της huawei p40pro απλά διστάζω λόγο της όλης φάση με το gms αλλά εγώ χρησιμοποιώ μόνο το YouTube και google maps τίποτα άλλο από γοογλε επομένως μπορώ να τα περάσω σαν εφαρμογές ! Απλά διαβάζω ότι θα βάλει τώρα το harmony os ρωτάω θα είναι σαν της ονεπλας που έχει oxygen δλδ μια παραμετροποίηση πάνω στο Android η κάτι τελείως καινούργιο που αποτι καταλαβαίνω θα είναι ένα τελείως καινούργιο λειτουργικό σύστημα! Τι προτείνετε παιδιά γιατί είμαι σε μεγάλο δίλλημα διότι συσκευή σαν αυτή ατα 600€ Δεν βρίσκεις αλλά επίσης αν την πάρω θα την κρατήσω σιγπυρα 3-4 χρόνια και το μόνο που φοβάμαι μην φάει μπαν και σε άλλες εφαρμογές πχ messenger κτλ! Συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Θεσσαλονίκη Αμπελόκηποι....και 5g Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Καλημέρα. Το κινητό το αγόρασες απο γνωστη αλυσίδα ή απο σκρουτζομαγαζο; Ακούω τα τηλεφωνα απο εισαγωγή δε θα πιάνουν το σήμα δε ξέρω κάτα πόσο ισχύει. Αμπελόκηποι που βρισκόσουν; Πιάνει σε όλη τη περιοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Καλημέρα. Το κινητό το αγόρασες απο γνωστη αλυσίδα ή απο σκρουτζομαγαζο; Ακούω τα τηλεφωνα απο εισαγωγή δε θα πιάνουν το σήμα δε ξέρω κάτα πόσο ισχύει. Αμπελόκηποι που βρισκόσουν; Πιάνει σε όλη τη περιοχή; Ναι από Γερμανό είναι αγορασμενο... Αλλά έχω και mate 30 pro 5g κινεζικό...και δουλευει κανονικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Επειδή χρησιμοποιώ 2 κάρτες, παίζει ρόλο ; Τη sim με τα data την έβαλα πρώτη , και την ομιλία δεύτερη. Τη sim με τα δεδομένα τη βλέπει 5g/4g/3g, ενώ την δεύτερη που αφορά ομιλία τη βλέπει 4g/3g . Με οποία σειρά και να τις βάλω έτσι τις αναγνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Επειδή χρησιμοποιώ 2 κάρτες, παίζει ρόλο ; Τη sim με τα data την έβαλα πρώτη , και την ομιλία δεύτερη. Τη sim με τα δεδομένα τη βλέπει 5g/4g/3g, ενώ την δεύτερη που αφορά ομιλία τη βλέπει 4g/3g . Με οποία σειρά και να τις βάλω έτσι τις αναγνωρίζει. Μόνο στην πρώτη σιμ έχει 5g...και μόνο η cosmote είδα ότι έχει... Για τις άλλες εταιρείες δεν με απασχολεί...λόγο ότι είναι χάλια σήμα παντού... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Θεσσαλονίκη Αμπελόκηποι....και 5g Όλες οι πληροφορίες του καιρού είναι απο εφαρμογή ; Έχεις άλλον launcher από τον stock huawei ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Youtube vanced δουλεύει κανονικά με google account, επίσης εγώ είχα συνδέσει και στον browser της huawei και είχα και συγχρονισμό Google photos. χρονια πολλα σε ολους με υγεια παιδια.αυτο με τον συχρονισμο μεσο browser τι εννοεις? δηλαδη μπορω να βγαλω φωτο και να συγχρονιστη στο googlo fotos απο το browser? καντο λιγο ποιο κατανοητό αδερφε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Μόνο στην πρώτη σιμ έχει 5g...και μόνο η cosmote είδα ότι έχει... Για τις άλλες εταιρείες δεν με απασχολεί...λόγο ότι είναι χάλια σήμα παντού... Καλημέρα και χρόνια πολλά. Εγώ που έχω δύο SIM (Vod και Cos), όποια βάλω προεπιλεγμένη για δεδομένα, σε εκείνη αυτόματα εμφανίζεται η επιλογή 5G. Νομίζω πως δεν έχει σχέση αν είναι στην θέση 1 ή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R6POWER Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Καλησπέρα στην παρέα. 8κ βίντεο πως τραβάει, δεν μου εμφανίζει επιλογή να το βάλω στο 8κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts