Sheik Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Για κάποιο λόγο το Eurobank Mobile app από το απόγευμα δεν είναι διαθέσιμο στο appgalery ενώ μέχρι το πρωί ήταν. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος άλλος; Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Για κάποιο λόγο το Eurobank Mobile app από το απόγευμα δεν είναι διαθέσιμο στο appgalery ενώ μέχρι το πρωί ήταν. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος άλλος;Κανονικά Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Τι διάολο Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Συγγνώμη επειδή διάβασα πολλά και έχω μπερδευτεί... Δουλεύει ακόμη και το Google photos έτσι και περάσει κάποιος Google services? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Συγγνώμη επειδή διάβασα πολλά και έχω μπερδευτεί... Δουλεύει ακόμη και το Google photos έτσι και περάσει κάποιος Google services? Σωστά. Συγχρονίζει κανονικά το cloud. Ετσι το εχω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Κάπου διάβασα ότι έχει βρεθεί τρόπος να έχεις Google Services και κανονικά τα notifications (χωρίς error message)? Γνωρίζει κανείς αν ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Κάπου διάβασα ότι έχει βρεθεί τρόπος να έχεις Google Services και κανονικά τα notifications (χωρίς error message)? Γνωρίζει κανείς αν ισχύει; Ναι. Κοιτα ενα βιντεάκι που είχα βάλει όπου ρωταγα αν ειναι αξιοπιστο. Υποψιν, οταν λεω notifications εννοώ από apps εκτός google. Αν τυχον για παράδειγμα έχεις ενα comment σε βιντεο σου στο youtube δεν θα βαρέσει ειδοποίηση. Έαν όμως μιλάς για viber, messenger κλπ αυτά έχουν κανονικά ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Ναι. Κοιτα ενα βιντεάκι που είχα βάλει όπου ρωταγα αν ειναι αξιοπιστο. Υποψιν, οταν λεω notifications εννοώ από apps εκτός google. Αν τυχον για παράδειγμα έχεις ενα comment σε βιντεο σου στο youtube δεν θα βαρέσει ειδοποίηση. Έαν όμως μιλάς για viber, messenger κλπ αυτά έχουν κανονικά ειδοποιήσεις. Ευχαριστώ. Για να το ρωτήσω πιο ειδικά, εάν έχω ένα Google Doc που είναι shared μεταξύ πολλών χρηστών και κάποιος κάνει μια αλλαγή, θα έρθει ειδοποιήσει ότι έγινε αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Ευχαριστώ. Για να το ρωτήσω πιο ειδικά, εάν έχω ένα Google Doc που είναι shared μεταξύ πολλών χρηστών και κάποιος κάνει μια αλλαγή, θα έρθει ειδοποιήσει ότι έγινε αλλαγή; Εαν αυτο ειναι ανεβασμενο σε cloud της google πιθανότατα να μην ερθει ειδοποιηση (δεν το εχω δοκιμασει, απλα μαντεύω). Εαν ειναι ανεβασμένο σε άλλο cloud (πχ dropbox) τότε λογικα θα έρθει κανονικά η ειδοποίηση. Ας πει και κάποιος που το έχει δοκιμάσει κιόλας. Εγώ ακόμα δεν εχω προλάβει να ασχοληθω με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Εαν αυτο ειναι ανεβασμενο σε cloud της google πιθανότατα να μην ερθει ειδοποιηση (δεν το εχω δοκιμασει, απλα μαντεύω). Εαν ειναι ανεβασμένο σε άλλο cloud (πχ dropbox) τότε λογικα θα έρθει κανονικά η ειδοποίηση. Ας πει και κάποιος που το έχει δοκιμάσει κιόλας. Εγώ ακόμα δεν εχω προλάβει να ασχοληθω με αυτό. Οχι ειδοποιηση δεν θα ερθει. Θα αλλάξει κανονικα και θα συχγρονιστει αυτόματα αλλα notifications σε google εφαρμογες δεν δουλευουν αξιοπιστα(στο photos πχ ερχονται, στο playstore ερχονται στα maps οχι κλπ) Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Οχι ειδοποιηση δεν θα ερθει. Θα αλλάξει κανονικα και θα συχγρονιστει αυτόματα αλλα notifications σε google εφαρμογες δεν δουλευουν αξιοπιστα(στο photos πχ ερχονται, στο playstore ερχονται στα maps οχι κλπ) Το φαντάστηκα. Εντάξει γενικά οι περισσότεροι χρήστες δεν έχουν θέμα. Αλλα αν κάποιος θέλει ειδοποιήσεις σε εφαρμογές της google ίσως καλύτερα να κοιτάξει άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pixelman Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Γεια σας, μπορεί κάποιος απο εσας να μας πει σχετικά με το ακουστικό κατά τη διάρκεια μιας συνομιλιας αν είναι δυνατό και καθαρό (μιας κ έχω ένα θεματακι με την ακοή μου); Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Για πείτε καμιά πρόταση για προστασία στην οθόνη. Σκεφτόμουν για zagg. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας, μπορεί κάποιος απο εσας να μας πει σχετικά με το ακουστικό κατά τη διάρκεια μιας συνομιλιας αν είναι δυνατό και καθαρό (μιας κ έχω ένα θεματακι με την ακοή μου); Ευχαριστώ προκαταβολικά! Δεν ειναι άσχημο σε ένταση. Αλλα επειδή ειναι με παλμική δόνηση (ή όπως αλλιώς το λένε) ίσως να ειναι ενα κλικ κάτω από το συμβατικό άλλων ναυαρχίδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 AΛΛΟΣ ένας στην παρέα. Χθεσινός κ ξενυχτης λόγω gms..κανενας από τους υπάρχοντες οδηγούς δεν δουλεύει εδώ κ κάνα τριήμερο..το ίδιο πρόβλημα κ στο xda. Μας έδωσε ένας Ισπανός!!!. p.s. Τι ΚΆΜΕΡΑ θεέ μου. (προηγούμενη συσκευή mi 10 Pro) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 AΛΛΟΣ ένας στην παρέα. Χθεσινός κ ξενυχτης λόγω gms..κανενας από τους υπάρχοντες οδηγούς δεν δουλεύει εδώ κ κάνα τριήμερο..το ίδιο πρόβλημα κ στο xda. Μας έδωσε ένας Ισπανός!!!. p.s. Τι ΚΆΜΕΡΑ θεέ μου. (προηγούμενη συσκευή mi 10 Pro) Τι εννοείς σας έδωσε ένας Ισπανός? Τελικά έβαλες gms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Μάλλον ήθελε να γράψει "έσωσε" και του βγήκε "έδωσε". Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Ναι έβαλα κανονικά.. Μας έσωσε ο matador!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Είναι δύσκολο? Υπάρχει κάπου να το κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Καλημέρα. Με τις οδηγίες (σε τέλεια αγγλικά) του Πορτογάλου τα κατάφερα και γω Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι από μέρα σε μέρα αλλά με αυτό και λίγη υπομονή σε κάποια σημεία, τελικά έχω ένα "πλήρες" κινητό πια. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Τα είπε ο αποπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Για πείτε καμιά πρόταση για προστασία στην οθόνη. Σκεφτόμουν για zagg. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ειναι άσχημο σε ένταση. Αλλα επειδή ειναι με παλμική δόνηση (ή όπως αλλιώς το λένε) ίσως να ειναι ενα κλικ κάτω από το συμβατικό άλλων ναυαρχίδων. αλλοιωνει τα χρωματα η zagg.tmax ειναι οτι καλυτερο με διαφορα! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoskast Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Παιδιά από διαχείριση μνήμης ram πως πάει το δικό σας; Το δικό μου βλέπω ότι δεσμεύει πολύ. Τις περισσότερες φορές είναι στο 57% και έχει τύχη να είναι κολλημένο και πάνω από 60. Στο παρασκήνιο τρέχουν viber, what's up καιρός και το υγεία. Αρκετές φορές εάν δεν καθαρίσω την ram δεν φορτώνει βίντεο στο YouTube αλλά και ιστοσελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Παιδιά από διαχείριση μνήμης ram πως πάει το δικό σας; Το δικό μου βλέπω ότι δεσμεύει πολύ. Τις περισσότερες φορές είναι στο 57% και έχει τύχη να είναι κολλημένο και πάνω από 60. Στο παρασκήνιο τρέχουν viber, what's up καιρός και το υγεία. Αρκετές φορές εάν δεν καθαρίσω την ram δεν φορτώνει βίντεο στο YouTube αλλά και ιστοσελίδες. Δεν το εχω κοιταξει ποτέ αλλα νομιζω ειναι αψογα, δεν εχει κολλήσει ποτέ κάτι ούτε υπάρχει κάποιο θέμα στα βίντεο. Επίσης μην κολλάς στο πόσο τοις εκατο ΡΑΜ χρησιμοποιείται. Ο λογος που βαζουν(και θελουμε) περισσοτερη ΡΑΜ, ειναι ακριβως αυτος. Να χρησιμοποιειται οσο το δυνατον μεγαλυτερη ώστε να υπαρχει αμεση και γρηγορη προσβαση του επεξεργαστη σε περισσοτερες εφαρμογες και να δουλευει καλυτερα το multitasking. RAM που δεν χρησιμοποιείται, είναι "αχρηστη" RAM. Οπότε μη κολλας, το 57 και το 60 που λες ειδικά είναι πολύ καλο (μη σου πω και χαμηλο) ποσοστό. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 (edited) ............... Edited August 6, 2020 by z953rr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Updates δε βλέπω... Ακόμη security patch MΑΙΟΥ!!! Σταματα ρε γκρινια πια :lol: Υπομονη. Εχει ξεκινησει το roll out. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts